مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج

مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج نوشیدنی معجزه‌گر، آب سیب، چغندر و هویج | داتیس - نوشیدنی معجزه‌گر، آب سیب، چغندر و هویج - داتیس | جدول زمان نگهداری برخی مواد غذایی درون یخچال و فریزر | طرز تهیـه مربای چغندر سفید | ماندگاری مواد غذایی درون یخچال / 263449 |

مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج

نوشیدنی معجزه‌گر، آب سیب، چغندر و هویج

نوشیدنی فراهم شده از آب سیب، مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج چغندرقند، و هویج، بـه دلیل فواید فراوانی کـه برای مغز و بدن دارد، نوشیدنی معجزه‌گر نام گرفته است. مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج این ترکیب را اولین بار گیـاه شناسان چینی کشف، و از آن به منظور درمان سرطان ریـه، و چندین بیماری دیگر استفاده د.

فواید این نوشیدنی معجزه‌گر باعث شده هست تا درون سراسر چین شـهرت پیدا کند. مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج به منظور تهیـه این نوشیدنی تنـها بـه سیب، چغندرقند و هویج نیـاز است. همـه این مواد را درون مخلوط کن گذاشته و آب آنـها را بگیرید. نگهداری این ترکیب توصیـه نمـی‌شود و  بهتر هست بلافاصله بعد از تهیـه، آن را مصرف کرد. خصوصا آب هویج کـه بعد از گذشت ۶ ساعت خراب مـی شود.

از طرفی، نیـازی بـه رعایت مقادیر دقیق به منظور تهیـه این نوشیدنی معجزه‌گر نیست و طعم آن را مـیتوانید بسته بـه ذائقه خود با اضافه هویج و سیب تغییر دهید. برایـانیکه مـی‌خواهند بیشترین لذت را از نوشیدنی دریـافت کنند، لازمست مواد را بـه مقدار مساوی با هم ترکیب کرده و در نـهایت با اضافه مقدار کمـی آبلیمو یـا زنجبیل، طعم آن را خوشایندتر کنند. لطفا از  شکر استفاده نکنید!

نوشیدنی معجزه‌گر سیب، چغندر و هویج بـه دلیل داشتن دو نوع سبزی و یک مـیوه کـه سرشار از آنتی اکسیدان های حیـات بخش هست، بسیـار مغذی است. سیب سرشار از ویتامـین‌های A , B1 , B6 , C , E ,K همراه با مواد مغذی مانند فولات، روی، منیزیم، پتاسیم، فسفر، کلسیم، سدیم، و آهن است. هویج نیز حاوی ویتامـین‌هایی مانند A , B1 , B2 , B3 , C , E,  و K همراه با نیـاسین، پانتوتنیک اسید و مـینرالهایی مانند کلسیم، منیزیم، پتاسیم، و سلنیوم است. با مصرف آب هویج، بسیـار بیشتر از مصرف مستقیم آن مـی‌توان از فواید این سبزی بهره‌مند شد.

چغندرقند یکی از سبزیجاتی هست که بـه پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی کمک مـی‌کند و سرشار از ویتامـین‌هایی مانند A, C, B -complex، آهن، مس، منیزیم، و پتاسیم همراه با چند فاکتور ضد پیری دیگر است.

ترکیب این سه ماده به منظور تأمـین تمام مواد مغذی مورد نیـاز بدن کافی است. از این گذشته، مصرف آن با فواید ماندگاری به منظور سلامت بدن همراه است. برخی از فواید این نوشیدنی معجزه‌گر عبارتند از :

  • چند سال قبل، نوشیدنی سیب، چغندر و هویج بهانی توصیـه شد کـه از سرطان ریـه رنج مـی‌بردند و بعد از ۳ ماه مصرف پیوسته این نوشیدنی، از این بیماری جانکاه بهبود پیدا د. فواید این نوشیدنی معجزه‌گر تنـها محدود بـه درمان بیماری سرطان ریـه نیست و مـی‌تواند از طرق محدود رشد سلولهایی کـه باعث ایجاد سرطان مـی‌شوند، درون درمان انواع سرطان کمک کند.
  • این آبمـیوه یک انتخاب عالی به منظور رشد ارگانـهای سلامت‌زا مانند کلیـه، کبد، و پانکراس هست و آنـها را درون برابر بسیـاری از عوارض مصون مـی‌دارد و به تقویت قلب و ریـه نیز کمک مـی‌کند.
  • به تازگی دریـافته‌اند کـه چغندر موجود درون این نوشیدنی بـه مراقبت از سلامت قلب شـهرت دارد. هویج نیز کـه حاوی ترکیباتی همچون لوتئین، کاروتن‌های آلفا و بتا است، بـه ارتقا سلامت قلب کمک مـی‌کند. وقتی تمام فواید و خوبی‌های این سبزیجات با سیب ترکیب مـی‌شود، سطح کلسترول را پایین آورده و فشار خون را کنترل مـی‌کند؛ از طرفی دیگر، همانند سپری درون برابر بیماری‌های قلبی عمل مـی‌کند.
  • بسیـاری از افراد مـی‌گویند کـه این نوشیدنی معجزه‌گر ، مانع از ایجاد لکه و جوش روی پوست مـی‌شود و فرایند پیری پوست را کندتر مـی‌کند. رویـای پوست تازه و جوان را، مـی‌توان با مصرف یک لیوان از این نوشیدنی شگفت‌انگیز درون روز تحقق بخشید.
  • از طرفی دیگر، نوشیدنی معجزه‌گر سیب، چغندرقند و هویج مـی‌تواند دستگاه هاضمـه درون بدن را بهبود بخشیده، از سلامت معده درون برابر زخم‌ها محافظت کرده، حرکات روده‌ای را کنترل کرده و از یبوست نیز پیشگیری کند.
  • نوشیدنی سیب، چغندرقند و هویج بهترین نوع نوشیدنی هست که مواد مغذی مورد نیـاز مغز را تامـین کرده و این نیز بـه نوبه خود، حافظه را تقویت کرده و عملکرد مناسب مغز را بـه همراه دارد.
  • این نوشیدنی به منظور تقویت قوه بینایی بسیـار مفید هست و منحصراً بـه افرادی کـه مجبور بـه استفاده طولانی مدت  از کامپیوتر بوده وممکن هست با خشکی، التهاب و خستگی چشمـها مواجه شوند، پیشنـهاد مـی‌گردد.
  • نوشیدنی سیب، چغندر و هویج درون تقویت سیستم ایمنی بسیـار قوی عمل مـی‌کند و در عین حال، بدن را درون برابر آلرژی‌های مختلف محافظت کرده و در درمان هر نوع عفونت گلو بسیـار کارآمد است.
  • این نوشیدنی معجزه‌گر، بـه سم زدایی از کبد و تصفیـه خون شـهرت دارد و تولید گلبولهای قرمز خون را افزایش مـی‌دهد.
  • بانوانی کـه طی سیکل قاعدگی خود با درد مواجه هستند، مـی‌توانند به منظور رفع مشکلات خود از این نوشیدنی استفاده کنند. همچنین گفته شده هست که این ترکیب جادویی درد حاصل از هر نوع فعالیتی، از جمله فعالیتهای فیزیکی، را تسکین مـی‌دهد.
  • نوشیدنی معجزه‌گر سیب، چغندر و هویج به منظور آنـها نیز کـه به دنبال کاهش وزن هستند، مـی‌تواند شگفتی خلق کند؛ و در عین حال انرژی لازم بدن را بدون تحمـیل کالری اضافی، فراهم مـی‌کند.

به منظور نـهایت بهره‌مندی از فواید نوشیدنی معجزه‌گر سیب، چغندر و هویج، پیشنـهاد مـی‌شود کـه آن را با معده خالی و صبح زود مصرف کرده و یک ساعت بعد از مصرف آن، صبحانـه مـیل کنید. بـه خاطر داشته باشید کـه نباید نوشیدن آن را بـه یکبار درون روز محدود کرد. ساعت ۵ عصر بـه بعد زمان مناسبی به منظور مصرف دوباره آن است.  برای اثربخشی بیشتر و بهره‌مندی طولانی‌تر از فواید این نوشیدنی یک ماه بطور پیوسته مصرف کنید و نتیجه را با ما درون مـیان بگذارید.

مطلب را بـه اشتراک بگذارید

: مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج




[مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج]

نویسنده و منبع: بانوی شهر | تاریخ انتشار: Fri, 06 Jul 2018 12:29:00 +0000



مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج

داتیس - نوشیدنی معجزه‌گر، آب سیب، چغندر و هویج - داتیس

نوشیدنی معجزه‌گر، مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج آب سیب، چغندر و هویج

نوشیدنی فراهم شده از آب سیب، چغندرقند، و هویج، بـه دلیل فواید فراوانی کـه برای مغز و بدن دارد، نوشیدنی معجزه‌گر نام گرفته است. مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج این ترکیب را اولین بار گیـاه شناسان چینی کشف، و از آن به منظور درمان سرطان ریـه، و چندین بیماری دیگر استفاده د.

فواید این نوشیدنی معجزه‌گر باعث شده هست تا درون سراسر چین شـهرت پیدا کند. مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج به منظور تهیـه این نوشیدنی تنـها بـه سیب، چغندرقند و هویج نیـاز است. همـه این مواد را درون مخلوط کن گذاشته و آب آنـها را بگیرید. نگهداری این ترکیب توصیـه نمـی‌شود و  بهتر هست بلافاصله بعد از تهیـه، آن را مصرف کرد. خصوصا آب هویج کـه بعد از گذشت ۶ ساعت خراب مـی شود.

از طرفی، نیـازی بـه رعایت مقادیر دقیق به منظور تهیـه این نوشیدنی معجزه‌گر نیست و طعم آن را مـیتوانید بسته بـه ذائقه خود با اضافه هویج و سیب تغییر دهید. برایـانیکه مـی‌خواهند بیشترین لذت را از نوشیدنی دریـافت کنند، لازمست مواد را بـه مقدار مساوی با هم ترکیب کرده و در نـهایت با اضافه مقدار کمـی آبلیمو یـا زنجبیل، طعم آن را خوشایندتر کنند. لطفا از  شکر استفاده نکنید!

نوشیدنی معجزه‌گر سیب، چغندر و هویج بـه دلیل داشتن دو نوع سبزی و یک مـیوه کـه سرشار از آنتی اکسیدان های حیـات بخش هست، بسیـار مغذی است. سیب سرشار از ویتامـین‌های A , B1 , B6 , C , E ,K همراه با مواد مغذی مانند فولات، روی، منیزیم، پتاسیم، فسفر، کلسیم، سدیم، و آهن است. هویج نیز حاوی ویتامـین‌هایی مانند A , B1 , B2 , B3 , C , E,  و K همراه با نیـاسین، پانتوتنیک اسید و مـینرالهایی مانند کلسیم، منیزیم، پتاسیم، و سلنیوم است. با مصرف آب هویج، بسیـار بیشتر از مصرف مستقیم آن مـی‌توان از فواید این سبزی بهره‌مند شد.

چغندرقند یکی از سبزیجاتی هست که بـه پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی کمک مـی‌کند و سرشار از ویتامـین‌هایی مانند A, C, B -complex، آهن، مس، منیزیم، و پتاسیم همراه با چند فاکتور ضد پیری دیگر است.

ترکیب این سه ماده به منظور تأمـین تمام مواد مغذی مورد نیـاز بدن کافی است. از این گذشته، مصرف آن با فواید ماندگاری به منظور سلامت بدن همراه است. برخی از فواید این نوشیدنی معجزه‌گر عبارتند از :

  • چند سال قبل، نوشیدنی سیب، چغندر و هویج بهانی توصیـه شد کـه از سرطان ریـه رنج مـی‌بردند و بعد از ۳ ماه مصرف پیوسته این نوشیدنی، از این بیماری جانکاه بهبود پیدا د. فواید این نوشیدنی معجزه‌گر تنـها محدود بـه درمان بیماری سرطان ریـه نیست و مـی‌تواند از طرق محدود رشد سلولهایی کـه باعث ایجاد سرطان مـی‌شوند، درون درمان انواع سرطان کمک کند.
  • این آبمـیوه یک انتخاب عالی به منظور رشد ارگانـهای سلامت‌زا مانند کلیـه، کبد، و پانکراس هست و آنـها را درون برابر بسیـاری از عوارض مصون مـی‌دارد و به تقویت قلب و ریـه نیز کمک مـی‌کند.
  • به تازگی دریـافته‌اند کـه چغندر موجود درون این نوشیدنی بـه مراقبت از سلامت قلب شـهرت دارد. هویج نیز کـه حاوی ترکیباتی همچون لوتئین، کاروتن‌های آلفا و بتا است، بـه ارتقا سلامت قلب کمک مـی‌کند. وقتی تمام فواید و خوبی‌های این سبزیجات با سیب ترکیب مـی‌شود، سطح کلسترول را پایین آورده و فشار خون را کنترل مـی‌کند؛ از طرفی دیگر، همانند سپری درون برابر بیماری‌های قلبی عمل مـی‌کند.
  • بسیـاری از افراد مـی‌گویند کـه این نوشیدنی معجزه‌گر ، مانع از ایجاد لکه و جوش روی پوست مـی‌شود و فرایند پیری پوست را کندتر مـی‌کند. رویـای پوست تازه و جوان را، مـی‌توان با مصرف یک لیوان از این نوشیدنی شگفت‌انگیز درون روز تحقق بخشید.
  • از طرفی دیگر، نوشیدنی معجزه‌گر سیب، چغندرقند و هویج مـی‌تواند دستگاه هاضمـه درون بدن را بهبود بخشیده، از سلامت معده درون برابر زخم‌ها محافظت کرده، حرکات روده‌ای را کنترل کرده و از یبوست نیز پیشگیری کند.
  • نوشیدنی سیب، چغندرقند و هویج بهترین نوع نوشیدنی هست که مواد مغذی مورد نیـاز مغز را تامـین کرده و این نیز بـه نوبه خود، حافظه را تقویت کرده و عملکرد مناسب مغز را بـه همراه دارد.
  • این نوشیدنی به منظور تقویت قوه بینایی بسیـار مفید هست و منحصراً بـه افرادی کـه مجبور بـه استفاده طولانی مدت  از کامپیوتر بوده وممکن هست با خشکی، التهاب و خستگی چشمـها مواجه شوند، پیشنـهاد مـی‌گردد.
  • نوشیدنی سیب، چغندر و هویج درون تقویت سیستم ایمنی بسیـار قوی عمل مـی‌کند و در عین حال، بدن را درون برابر آلرژی‌های مختلف محافظت کرده و در درمان هر نوع عفونت گلو بسیـار کارآمد است.
  • این نوشیدنی معجزه‌گر، بـه سم زدایی از کبد و تصفیـه خون شـهرت دارد و تولید گلبولهای قرمز خون را افزایش مـی‌دهد.
  • بانوانی کـه طی سیکل قاعدگی خود با درد مواجه هستند، مـی‌توانند به منظور رفع مشکلات خود از این نوشیدنی استفاده کنند. همچنین گفته شده هست که این ترکیب جادویی درد حاصل از هر نوع فعالیتی، از جمله فعالیتهای فیزیکی، را تسکین مـی‌دهد.
  • نوشیدنی معجزه‌گر سیب، چغندر و هویج به منظور آنـها نیز کـه به دنبال کاهش وزن هستند، مـی‌تواند شگفتی خلق کند؛ و در عین حال انرژی لازم بدن را بدون تحمـیل کالری اضافی، فراهم مـی‌کند.

به منظور نـهایت بهره‌مندی از فواید نوشیدنی معجزه‌گر سیب، چغندر و هویج، پیشنـهاد مـی‌شود کـه آن را با معده خالی و صبح زود مصرف کرده و یک ساعت بعد از مصرف آن، صبحانـه مـیل کنید. بـه خاطر داشته باشید کـه نباید نوشیدن آن را بـه یکبار درون روز محدود کرد. ساعت ۵ عصر بـه بعد زمان مناسبی به منظور مصرف دوباره آن است.  برای اثربخشی بیشتر و بهره‌مندی طولانی‌تر از فواید این نوشیدنی یک ماه بطور پیوسته مصرف کنید و نتیجه را با ما درون مـیان بگذارید.


: مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج




[مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج]

نویسنده و منبع: بانوی شهر | تاریخ انتشار: Sun, 08 Jul 2018 14:00:00 +0000



مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج

جدول زمان نگهداری برخی مواد غذایی درون یخچال و فریزر

مجموعه: مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج نگه داری مواد غذایی

مدت زمان نگهداری برخی مواد غذایی درون یخچال و فریزر

توصیـه های لازم درخصوص مدت نگهداری مواد غذایی درون یخچال و فریزر

ردیف

نام مواد غذایی

مدت نگهداری درون یخچال

مدت نگهداری درون فریزر

1

شیر تازه

5 که تا 7 روز

-

2

شیر بسته بندی باز شده

2 که تا 3 روز

-

3

خامـه

10 روز

-

4

ماست

7 روز

-

5

پنیر

6-12 هفته

6 که تا 12 ماه

6

کره

2 هفته

9 ماه

7

بستنی

-

2 ماه

8

تخم مرغ تازه با پوست

3 هفته

-

9

تخم مرغ آب پز سفت

1 هفته

-

10

گوشت

3 که تا 5 روز

6 که تا 12 ماه

11

مرغ یـا بوقلمون تکه شده

1 که تا 2 روز

9 که تا 12 ماه

12

مرغ یـا بوقلمون درسته

1 که تا 2 روز

1 هفته

13

گوشت اردک یـا غاز

1 که تا 2 روز

6 ماه

14

دل و جگر مرغ

1 که تا 2 روز

3 - 4 ماه

15

گوشت پخته شده

1 - 2 روز

3-4 ماه

16

گوشت کباب شده یـا خردشده

3-5 روز

6 که تا 9 ماه

17

انواع گوشت (دل ، مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج جگر، زبان)

1تا2 روز

3-4 ماه

18

گوشت ماهی کم چرب

1تا2 روز

4-6 ماه

19

گوشت پرچرب (ماهی آزاد)

1تا2 روز

2-3 ماه

20

فیله ماهی

-

18 ماه

21

سوسیس

1 که تا 2 روز

3 تا4 ماه

22

سیب

1ماه

8-12 ماه

23

زردآلو، گوجه، هلو، انگور، گلابی و آلو

3-5 روز

8-12 ماه

24

گیلاس

2-3 روز

8-12 ماه

25

پرتقال، لیموها ، گریپ فروت

2 هفته

4-6 ماه

26

کیوی

3تا 5 روز

4-6 ماه

27

انبه

-

8-12 ماه

28

خربزه، هندوانـه ، طالبی

1 هفته

8-12 ماه

29

آناناس

2-3 روز

4-6 ماه

30

چغندر، هویج، کلم بروکلی، لوبیـاها و کدوتنبل

3-5 روز

8-12 ماه

31

گل کلم

1 هفته

8-12 ماه

32

جعفری

2-3 روز

5 ماه

33

ذرت

-

8-12 ماه

34

پیـازچه

3-5 روز

-

35

کرفس

1 هفته

8-12 ماه

36

اسفناج ، خردل

3-5 روز

8-12 ماه

37

کاهو

1 هفته

-

38

قارچ ها و بامـیه

1-2 روز

8-12 ماه

39

ترب و تربچه

2 هفته

-

40

نان

2روز

6-12 ماه

41

کیک صبحانـه، کلوچه

1روز

2-4 ماه

42

خمـیر پخته نشده

2-3 روز

6 ماه

43

کیک اسفنجی

1روز

4-6 ماه

44

شیرینی دانمارکی

2روز

3ماه

45

پیراشکی

1روز

6 ماه

46

شیرینی پای مـیوه

1-2 روز

1سال

منبع : khaneyeirani.persianblog.ir

. مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج . مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج




[مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج]

نویسنده و منبع: بانوی شهر | تاریخ انتشار: Wed, 18 Jul 2018 14:17:00 +0000



مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج

طرز تهیـه مربای چغندر سفید

موسسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیـان

در حال بار گزاری ....

عزیز بـه تبیـان خوش آمدید |  خروج

×

تاريخ :

آشنایی با روش تهیـه ترشی بـه و چغندر

نیم کیلو بـه را پوست کنده، مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج بـه قطر یک سانت برش‌های عرضی مـی‌زنیم. مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج بعد مطابق شکل، با قالب‌های شیرینی، شکل‌های مختلفی درست مـی‌کنیم.

زعفران آسیـاب شده                 نصف قاشق چای خوری

سیر                                          یک بوته کوچک

سرکه                                        یک لیتر

با این مقدار مواد لازم بـه اندازه چهار کاسه ماست خوری از ”‌ترشی بـه و چغندر “ خواهیم داشت.

حدود چهار لیوان سرکه (یک لیتر) بـه حدی کـه روی ترشی را بگیرد. مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج (برای هر چهار لیوان سرکه یک قاشق غذاخوری نمک استفاده مـی‌کنیم)، یک بوته کوچک سیر و در صورت دلخواه یک کاسه ماست خوری ساقه کرفس

نصف قاشق چای خوری زعفران آسیـاب شده، قالب‌های مختلف شیرینی نخودچی

نیم کیلو بـه درشت (تقریباً معادل دو عدد بـه درشت)، نیم کیلو چغندر (تقریباً معادل دو عدد چغندر درشت)

طرز تهیـه بـه و چغندر

نیم کیلو بـه را پوست کنده، بـه قطر یک سانت برش‌های عرضی مـی‌زنیم. بعد مطابق شکل، با قالب‌های شیرینی، شکل‌های مختلفی درست مـی‌کنیم.

نصف قاشق چای خوری زعفران را همراه نصف فنجان آب، روی کتری درون حال جوش ده دقیقه دم مـی‌کنیم. تکه های بـه قالب زده را درون یک بطری ریخته، زعفران دم کرده را بـه آن اضافه مـی‌کنیم. با مخلوط سرکه و نمک (چهار لیوان سرکه و یک قاشق غذاخوری نمک) ظرف ترشی را پر مـی‌کنیم. درون ظرف را بسته، درون دمای اتاق نگهداری مـی‌کنیم. بعد از دو هفته ترشی بـه زعفرانی آماده پذیرایی مـی‌باشد.

نیم کیلو چغندر را پوست کنده، بـه قطر یک سانت برش‌های عرضی مـی‌زنیم و با قالب‌های شیرینی، آن را قالب مـی‌زنیم. چغندر و به قالب زده را درون ظرف ترشی ریخته، چند حبه سیر بـه آن اضافه مـی‌کنیم. با مخلوط سرکه و نمک روی ترشی را پر کنیم و در آن را بسته به منظور مدت دو هفته آن را درون دمای اتاق نگهداری مـی‌کنیم که تا ترشی آماده استفاده شود. کل ترشی بعد از آماده شدن، قرمز مـی‌شود.

برای اینکه ترشی چغندر طعم بهتری بگیرد، مـی‌توان مقداری ساقه کرفس بـه آن اضافه کرد.

نوش جان

منبع: مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج tebyan.net

آموزش آشپزی سالادها

طرز تهیـه سالاد چغندر

پرتال آکاايران سايت خبرگزاری آکا بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیـه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع سالاد - طرز تهیـه سالاد چغندر

آشپزی - انواع سالاد - طرز تهیـه سالاد چغندر

2 فنجان چغندر ، خیلی رنده شده

1 فنجان هویج ، خیلی رنده شده (اختیـاری البته شما مـی توانید بـه راحتی این کار را بادستگاه خردکن 18 کاره آکا نیز انجام دهید )

نمک ؛ بـه طعم

2  جعفری تازه ، خیلی قطعه قطعه شده (کمـی نیز به منظور تزیین کنار بگذارید )

1 مـیخک سیر ، سماق

منبع: akairan.com

آموزش آشپزی ترشی

طرز تهیـه ترشی چغندر

پرتال آکاايران سايت خبرگزاری آکا بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیـه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع ترشی- طرز تهیـه ترشی چغندر

ترشی چغندر

گل پر  1 قاشق مرباخوری

فلفل سیـاه نیم کوب  1 قاشق چای خوری

موسیر و سیر 50 گرم

طرز تهیـه:

چغندرها را بشویید و گل وآنـها را با برس بـه خوبی پاک کنید. لازم بـه ذکر هست بعضی چغندرها کم رنگ و بعضی دیگر پررنگ هستند. به منظور تهیـه ترشی چغندر بهتر هست از نوع پررنگ آن استفاده کنید.

در صورتی کـه از نوع کم رنگ استفاده مـی کنید، ترجیحاً یک یـا دو چغندر پررنگ هم بـه همراه آنـها بپزید و یـا بـه صورت خام رنده کنید که تا رنگ لبوها متعادل شود.

چغندر را مـی توانید با آب و یـا سرکه بپزید. اگر با آب پخته شود، رنگ آن خوش رنگ تر و شفاف تر مـی گردد؛ اما دوام آن کمتر شده و سریع تر کپک خواهد زد.

اگر چغندرها با سرکه پخته شود، رنگ آن تیره تر و زمان ماندگاری آن بیشتر شده و احتمال کپک زدن آن کمتر خواهد شد

وقتی چغندرها بـه طور کامل پختند ، مـی توانید آنـها را بـه صورت دلخواه برش زده و به اشکال مختلف درآورید. از قالب های شیرینی هم به منظور زیباترشدن برش ها مـی توانید استفاده کنید.

پس از انجام این کار آنـها را درون شیشـه ای ریخته و به اندازه ای سرکه اضافه کنید کـه به طور کامل روی چغندرها را بپوشاند.

در ازای هر یک کیلو سرکه، یک قاشق غذاخوری نمک بـه آن اضافه کنید. مقدار نمک را بسته بـه ذائقه تان مـی توانید کم یـا زیـاد کنید. بنا بـه دلخواه مـی توانید مقداری گل پر، موسیر، سیر و فلفل هم لابهآن قرار دهید. درب ترشی لبو را محکم بسته و در یخچال نگه داری کنید.

این ترشی نسبت بـه ترشی های دیگر حساس تر بوده و اگر درون جای خنک نگه داری نشود، خیلی زود خراب شده و طعم و رنگ خود را از دست مـی دهد.

برچسب ها:

منبع: akairan.com

چاشنی چغندر قند ( لبو )

چغندر خام ( یـا همان لبوی خودمان ) را بـه دقت بشوئید

پوست آن را بگیرید. بـه مدت ۵ دقیقه درون آب معمولی و یک قاشق چایخوری نمک کمـی

بپزید که تا نرم شود و بعد بـه هر اندازه کـه مایلید خرد کنید فقط دقت کنید

چون این چاشنی بیشتر بـه عنوان تزئین روی سالاد یـا کنار انواع خوراک های خشک

مورد استفاده قرار مـیگیرد ، ظاهر قطعات خرد شده یک دست باشد . مـیتوانید

برای این منظور ( اگر حوصله داشتید ) از قالبهای ریز شیرینی نخودچی استفاده

کنید .

بعد از قالب زدن یـا خرد چغندر ها ، آنـها رو بشوئید و بگذارید آب آنـها برود . بعد درون یک ظرف شیشـه ای بریزید .

برای سرکه روش معمول همان سرکه سفید هست که معمولا روی چغندرها مـیریزند و بعد از یک هفته چاشنی آماده مصرف هست .

در روشی دیگر یک عدد چغندر را با پوست تمـیز بشوئید .

بعد با مقدار خیلی کم نمک ( نصف قاشق چای خوری ) درون یک ظرف لعابی کوچک

همراه با ۳ لیوان آب بگذارید روی حرارت خیلی خیلی ملایم حدود ۲-۳ ساعت بپزد

. ( با درب بسته ) وقتی آب چغندر غلیظ شد آن را داخل ظرف حاوی چغندر های

قالب خورده یـا خرد شده بریزید و باقیمانده فضای ظرف را با سرکه سفید پرکنید

. و یک قاشق چایخوری نمک داخل آن بریزید و بعد درب ظرف را ببندید و ظرف را

کاملا تکان دهید که تا سرکه و آب چغندر با هم مخلوط شوند .

اگر از سرکه سفید خالی استفاده کنید ، مزه چغندر خیلی

تیز مـیشود و این چاشنی درون آن صورت بیشتر بـه درد تزئین مـیخورد !! ولی اگر از

این روش استفاده کنید طعم چغندر ها بسیـار ملایم مـیشود و بعد از خودنمایی

روی ظرف سالاد مـیتوانید بـه راحتی آن را مـیل کنید !‌

مدت ماندگاری این چاشنی حدود ۶ ماه هست . بهتر هست این چاشنی را از ابتدا داخل یخچال نگهداری کنید

………………………………………….

طرز تهیـه ترشی فلفل دلمـه ای

مواد لازم :

فلفل دلمـه ای سبز ———————— ۶ عدد متوسط

فلفل دلمـه ای قرمز ————————- ۱ عدد

سیر —————————————- ۳-۴ حبه

نمک ————————————— ۲ قاشق غذا خوری

دانـه فلفل نسائیده ———————— ۱ قاشق غذا خوری

گلپر —————————————- ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیـاه ——————————— ۱ قاشق چایخوری

سرکه قرمز ——————————— بـه مقدار لازم

طرز تهیـه :

فلفل ها را از وسط نصف کنید، مواد داخل آنـها را خالی

کنید و دور بریزید . بعد از شستشوی کامل فلفل ها، آنـها داخل سبد بگذارید تا

کاملا خشک شوند .

بعد بـه قطعات نگینی یکدست برش بزنید و کنار بگذارید .

سیر را نگینی ریز خرد کنید.

لیمو را برش حلقه ای بزنید و هسته های آنرا جدا کنید .

نمک، فلفل و گلپر را با هم مخلوط کنید .

یک کاسه متناسب با اندازه مواد آماده کنید ، فلفل های

خرد شده، سیر، برش های لیمو و دانـه های فلفل را داخل کاسه بریزید و مواد را

به آرامـی مخلوط کنید.

نیمـی از مخلوط ادویـه ها لا بهمواد بریزید و کاملا هم بزنید .

روی کاسه را با سلفون محافظ بپوشانید و به مدت ۶-۸ ساعت داخل یخچال بگذارید که تا مواد آب بیندازند.

در این مدت چند بار مواد را هم بزنید که تا کاملا مزه دار شوند .

بعد مواد را داخل آبکش بریزید که تا آب اضافی آنـها خارج شود .

شیشـه مورد نظر به منظور تهیـه ترشی را آماده کنید و تمام

مواد را داخل آن بریزید . لابهمواد و در انتها روی مواد ترشی را با

باقیمانده مخلوط ادویـه ها پوشش دهید و در انتها سرکه قرمز را روی ترشی

بریزید که تا شیشـه کاملا پر شود.

بهتر هست این ترشی از ابتدا داخل یخچال یـا جای خیلی خنک و دور از هرگونـه تابش نور نگهداری شود.

بعد از سه هفته ترشی فلفل دلمـه ای آماده مصرف هست .

ماندگاری این ترشی نیز نسبت بـه سایر انواع مشابه کمـی بالاتر هست و که تا یک سال قابل استفاده است.

نکته :

مـی توانید به منظور یکدست شدن قطعات فلفل از انواع خرد کن مشبک استفاده کنید .

بهتر هست بعد از مخلوط مواد، آنـها را داخل آبکش

بریزید و آبکش را داخل کاسه قرار دهید و داخل یخچال بگذارید . درون اینصورت

مواد ترشی درون اثر تماس طولانی مدت با آب حاصله نرم و لزج نخواهند شد.

استفاده از سرکه سفید به منظور تهیـه این ترشی توصیـه نمـی شود . سرکه سفید طعم این ترشی را نسبتا تیز مـیکند.

شیشـه ای کـه استفاده مـیکنید بهتر هست دهانـه گشاد داشته باشد و کاملا تمـیز و خشک باشد.

جورچین و پازل های بازیگران سینما را رایگان بازی کنید

منبع: boxfun.ir

طرز تهیـه

سیب

را پوست گرفته و قسمت وسط آن را خالی کرده طوریکه چوب آن جدا نشود . سیبها

را داخل آب و سرکه قرار داده که تا سیـاه نشوند . سپس سیبها را درون آب ۵ دقیقه

جوشانده و از آب خارج کرده و شکر را بـه آب اضافه مـی کنیم و صبر مـی کنیم تا

کمـی غلیظ شود بعد سیبها را بـه شربت اضافه کرده و با حرارت کم مـی جوشانیم تا

قوام بیـاید. سپس گلاب و جوهر لیمو را اضافه مـی کنیم.

……………………………………….

منبع: boxfun.ir




[مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج]

نویسنده و منبع: بانوی شهر | تاریخ انتشار: Sun, 15 Jul 2018 13:01:00 +0000



مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج

ماندگاری مواد غذایی درون یخچال / 263449

خوشبختانـه ما درون زمانـه ای زندگی مـی کنیم کـه در هر فصلی انواع مواد غذایی درون بازار موجود هست و از آن بهتر اینکه مـی توان یکجا چند ماده غذایی را خرید و در یخچال گذاشت و به تدریج استفاده کرد. مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج با این حال حتما توجه داشت یخچال هم معجزه نمـی کند و همـیشـه حتما حواستان جمع باشد کـه هر ماده غذایی را چه موقع درون آن گذاشته اید که تا پیش از خراب شدن یـا حداقل پیش از از دست مواد مغذی اش آن را مصرف کنید. مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج روی خیلی از بسته بندی های مواد غذایی بهترین تاریخ مصرف آن نوشته شده است. اما اگر بـه چنین تاریخی دسترسی نداشتید یـا به منظور اطمـینان بیشتر، مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج مـی توانید از اطلاعات زیر استفاده کنید.
● لبنیـات
شیر تازه ۵ که تا ۷ روز درون یخچال سالم مـی ماند. اگر شیر چربی گرفته یـا بـه اصطلاح چرخ کرده باشد یک که تا دو هفته مـی توان آن را درون یخچال نگه داشت. اگر درون بطری شیر باز شده باشد نباید بیش از ۳ که تا ۵ روز درون یخچال بماند. خامـه که تا ۱۰ روز درون یخچال سالم مـی ماند اما خامـه زده شده را تنـها یک روز مـی توان درون یخچال نگه داشت. خامـه ترش که تا ۴ هفته سالم مـی ماند. ماست و پنیر دلمـه را ۷ روز مـی توان درون یخچال نگه داشت. پنیرهای سفت و پنیر رنده شده ۶ که تا ۱۲ هفته درون یخچال سالم مـی مانند. پنیرهای نرم نباید بیش از ۳ که تا ۴ هفته درون یخچال بماند. کره و مارگارین هم حداکثر دو هفته درون یخچال سالم مـی مانند.
● تخم مرغ
تخم مرغ تازه با پوست سالم سه هفته درون یخچال سالم مـی ماند اما اگر آن را پخته باشید حتما در عرض یک هفته آن را مصرف کنید.
● گوشت تازه
مرغ درسته یـا تکه شده، اردک، غاز، بوقلمون، پرنده های شکار و دل و جگر مرغ یک که تا دو روز درون یخچال سالم مـی ماند. گوشت چرخ کرده یـا خورشی هم یک که تا دو روز درون یخچال مـی ماند اما گوشت استیک، کبابی و گوشت دنده را ۳ که تا ۵ روز هم مـی توان نگه داشت. زبان و سایر اجزای بدن هم یک که تا دو روز نباید بیشتر درون یخچال بماند. سوسیس را هم یکی دو روزه حتما مصرف کرد.
● گوشت پخته
سوسیس دودی و ژامبون درسته را یک هفته مـی توان درون یخچال نگه داشت. ژامبونی کـه کاغذ آن باز شده ۳ که تا ۵ روز و ژامبون ورقه ۳ که تا ۴ روز درون یخچال مـی ماند. هات داگ اگر بسته اش باز نشده باشد دو هفته درون یخچال سالم مـی ماند اما اگر درون آن باز شده باشد حتما بین ۳ که تا ۷ روز مصرف شود. گوشتی کـه پخته شده و زیـاد آمده را ۳ که تا ۴ روز مـی توان درون یخچال نگه داشت. آب گوشت هم یکی دو روز درون یخچال مـی ماند. باقی مانده مرغ پخته را هم مـی توان ۳ که تا ۴ روز درون یخچال نگه داشت.
● ماهی
ماهی های تازه چه کم چربی مثل قزل آلا چه ماهی های پرچرب مثل آزاد یـا تن را نباید بیش از یک یـا دو روز درون یخچال نگه داشت. اما اگر ماهی سرخ کرده یـا پخته باشد مـی توان آن را ۳ که تا ۴ روز درون یخچال نگه داشت.
● مـیوه
سیب یک ماه درون یخچال سالم مـی ماند. گلابی، هلو، آلو، انگور، شلیل و کیوی را ۳ که تا ۵ روز مـی توان درون یخچال نگه داشت، پرتقال، نارنگی، لیمو و گریپ فروت دو هفته درون یخچال مـی ماند. گیلاس، آلبالو، توت فرنگی، توت سفید و شاتوت و تمشک فقط ۲ که تا ۳ روز حتما در یخچال بماند. هندوانـه، خربزه و طالبی که تا یک هفته درون یخچال تازه مـی ماند. آناناس بریده شده هم نباید بیش از ۲ که تا ۳ روز درون یخچال بماند. موز و انبه هم کـه نیـازی نیست درون یخچال نگهداری شوند.
● سبزی و صیفی
کاهو یک هفته درون یخچال تازه مـی ماند. هویج، شلغم و چغندر دو هفته و گل کلم یک هفته درون یخچال سالم مـی ماند. لوبیـا، باقلا، نخودفرنگی، کدوسبز، کلم بروکلی، کلم پیچ و اسفناج نباید بیشتر از ۳ که تا ۵ روز درون یخچال نگه داشته شوند. کرفس، کلم، گوجه فرنگی، فلفل دلمـه ای و فلفل سبز که تا یک هفته درون یخچال مـی ماند. قارچ حتما یکی دو روزه مصرف بشود. ترب که تا دو هفته و سبزی هایی مثل جعفری و گشنیز فقط ۲ که تا ۳ روز درون یخچال تازه مـی ماند. ذرت را بلافاصله مصرف کنید که تا عطر آن از بین نرود.
● نان و شیرینی
نان را بهتر هست در دمای اتاق نگهداری کنید. گذاشتن نان درون یخچال شرایط را به منظور بیـات شدن آن فراهم مـی کند. بـه هر حال نان را حتما بین ۳ که تا ۷ روز از تاریخ پخت و خریدش مصرف کنید. خمـیر نپخته را ۲ یـا ۳ روز مـی توان درون یخچال نگه داشت. کیک ها را هم بهتر هست در یخچال نگذارید و تازه مصرف کنید. فقط کیک پنیر را مـی توان ۳ که تا ۷ روز درون یخچال گذاشت. پای مـیوه را هم یکی دو روز مـی توان درون یخچال نگه داشت. انواع شیرینی و کیک مانند شیرینی دانمارکی، دونات، کیک اسفنجی، کیک شکلاتی، کیک های چندلایـه، کیک یزدی، رولت و پن کیک را بـه تشخیص خودتان و با توجه بـه کیفیت آنـها درون یخچال بگذارید اما سعی کنید هر چه سریع تر آنـها را مصرف کنید.
به‌طور كلی، ایمنی غذایی یعنی اطمـینان از اینكه غذایی كه مـی‌خوریم كاملا سالم است. بررسی‌های اخیر نشان داده هست كه طی دهه‌های اخیر با گسترش تكنولوژی مصرف افزودنی‌ها، آفت‌كش‌ها، آنتی بیوتیك‌ها و هورمون‌ها درون تولید مواد غذایی درون كشورهای درون حال توسعه رشد چشمگیری داشته هست كه بـه اثرات سوء انكارناپذیری بر سلامت انسان از جمله بروز انواع ناهنجاری‌های مادرزادی و سرطان‌ها بـه ویژه درون كودكان منجر شده است.
براساس آمار موجود، مـیزان وقوع مسمومـیت‌های ناشی از آلودگی غذا درون كشورهای درون حال توسعه ۱۳درصد بیشتر از كشورهای صنعتی است.
مشكلاتی كه درون زمـینـه سلامت و ایمنی غذا درون كشور وجود دارند، زمـینـه بسیـاری از بیماری‌های ناشی از غذا و بروز انواع سرطان‌ها بـه دلیل آلودگی‌های شیمـیایی و بیولوژیك مواد غذایی درون مراحل مختلف از مزرعه که تا سفره را تشكیل مـی‌دهند. بـه عنوان مثال، مطالعه‌ای روی ۵۲۵ نمونـه از گوشت‌های مرغ درون شـهر تهران نشان داده هست كه ۲۵ درصد مرغ‌های مورد مصرف بـه انواع سالمونلا آلوده بوده‌اند كه بیماری سالمونلوز را با عوارض اسهال واستفراغ و عفونی شدن بافت روده ای بـه دنبال دارد.
آلودگی مواد غذایی بـه فلزات سنگین از جمله سرب و كادمـیوم از راه كودهای فسفاته و لجن‌های فاضلابی ایجاد شده و در اثر تغذیـه دام‌ها با علوفه آلوده سرب و كادمـیوم وارد شیر و چرخه غذایی انسان مـی شودكه طی مطالعاتی درون كشور نشان داده شده هست این فلزات سمـی‌در ارگان‌های بدن بـه ویژه كلیـه تجمع پیدا كرده و در نـهایت نارسایی كلیوی را بـه دنبال دارند. آفلاتوكسین‌ها كه گروهی از سموم قارچی هستند درون شیر مادران ایرانی كه ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده است، گزارش شده است.
تغذیـه با مواد غذایی آلوده بـه آفلاتوكسین مانند گندم و آرد، پسته، بادام زمـینی و شیر نـهایتا بروز سرطان كبد را درون انسان بـه دنبال دارد. وجود این سموم درون شیر، بـه دلیل تغذیـه دام با علوفه و نان كپك زده و همچنین درون گندم بـه دلیل نگهداری و ذخیره نامناسب گندم و كپك زدن آن درون ایران بـه كرات گزارش شده است.
اما این سوال همواره مطرح مـی‌شود كه متولیـان ایمنی غذا درون كشور چه ارگان‌هایی هستند؟ آیـا مسوولان ایمنی غذا درون وزارت بهداشت، سازمان دامپزشكی، وزارت كشاورزی، موسسه استاندارد با هم جلسات مشترك به منظور تقسیم وظایف و هماهنگی دارند؟
اگر چه متولیـان ایمنی غذا درون سازمان‌های متفاوت مشغول بـه خدمت هستند ولی درون حال حاضر تنـها اداره‌ای كه درون كشور بـه نام نظارت بر مواد غذایی بهداشتی و آرایشی نام گذاری شده است، درون وزارت بهداشت و زیر مجموعه معاونت غذا و داروست كه همان‌طور كه از نام آن مشخص هست وظیفه خطیر نظارت بر غذا را درون مجموعه ای از وظایف دیگر برعهده دارد ولی نظارت این اداره فقط بر غذا‌های تولید شده صنعتی هست در حالی كه درون حال حاضر بیش از ۹۰ درصد سفره مردم را غذاهایی تشكیل مـی‌دهد كه از طریق صنایع غذایی تولید نمـی‌شوند.
: مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج




[مدت ماندگاری آب چغندر و آب هویج]

نویسنده و منبع: بانوی شهر | تاریخ انتشار: Mon, 18 Jun 2018 03:54:00 +0000



تمامی مطالب این سایت به صورت اتوماتیک توسط موتورهای جستجو و یا جستجو مستقیم بازدیدکنندگان جمع آوری شده است
هیچ مطلبی توسط این سایت مورد تایید نیست.
در صورت وجود مطلب غیرمجاز، جهت حذف به ایمیل زیر پیام ارسال نمایید
i.video.ir@gmail.com