اسم کشور با ترکیب ام چای نان

اسم کشور با ترکیب ام چای نان انواع چای گیـاهی و دمنوش ها - mscenter.ir | آموزش و طرز تهیـه 16 نوع ادویـه و کاربرد آن درون آشپزی حرفه ای ... | طرز تهیـه افطاری با سیب زمـینی | جوهر قند چیست و چرا نانوایـان درون نان استفاده مـی کنند؟ | ریـه های بدن را با ترکیب سیر و آویشن بـه پاکسازی از سموم و ... |

اسم کشور با ترکیب ام چای نان

انواع چای گیـاهی و دمنوش ها - mscenter.ir

ترجیحا این چای ها را با عسل،خرما یـا توت مـیل کنید.
اگر مبتلا بـه دیـابت هستید با عسل مـیل کنید.
چای را مـی توان با چند قطره آبلیموی تازه مـیل کرد.

1-چای گل زبان و سنبل الطیب: اسم کشور با ترکیب ام چای نان طبیعت:گرم و تر
خواص:خوابآور،آرامبخش اعصاب،پایین آورنده فشار خون،رفع خشونت نای،،تنگی نفس،گلو درد،مقوی دماغ،معده و کبد سرد،افزایش ترشح ادرار،ضد سردرد های عصبی،درد کلیـه،قولنج،اسپاسم،تشنج،صرع،سودا،صفرا،وسواس و سنگ کلیـه
طرز تهیـه: دو قاشق غذاخوری(یک مشت)گل زبان + یک قاشق غذا خوری(یک مشت کوچک)سنبل الطیب + دو لیوان ش + نبات،نیم ساعت دم بکشد که تا به رنگ قرمز آلبالویی درون آید.

2- چای زیر فون: طبیعت:گرم

خواص:آرام بخش،ضد ناراحتی های عصبی،تشنج،مـیگرن های مزمن،بی خوابی،سردرد،بیماری های ریوی،زکام،غلظت خون،استفراغ،رماتیسم،آرتروز،نقرس،سیـاتیک
مصرف زیـاد موجب پایین آمدن فشار خون خواهد شد.
هشدار:برای خانم های باردار ممنوع است.
طرز تهیـه:یک مشت زیرفون + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم ده دقیقه بجوشد سپس با شعله غیر مستقیم بـه مدت طولانی دم بکشد که تا خوب رنگ بیندازد.

3-چای بادرنج بویـه: طبیعت بسیـار گرم
خواص:مقوی قلب واعصاب،خونساز،تقویت کننده سلولهای مغز،فوق العاده آرامبخش،محرک معده،خواب آور،نشاط آور،ضد صدای گوش،تشنج،اسپاسم،بیماری های کلیوی،بوی بد دهان و خواب های وحشتناک(چای مورد علاقه حضرت علی علیـه السلام)
طرز تهیـه:یک مشت کوچک بادرنج بویـه + دو لیوان آب سرد روی شعله مستقیم قرار دهید که تا به نقطه جوش برسد سپس با شعله غیر مستقیم خوب دم بکشد.

4-چای بادرنج بویـه و زیرفون: طبیعت:گرم
خواص:تقویت قلب و اعصاب،خواب آور،نشاط آور،آرامبخش،خونساز،ضد بوی بد دهان،خواب های وحشتناک،بیماری های کلیـه،صدای گوش
طرز تهیـه:یک قاشق غذاخوری زیرفون + یک قاشق مرباخوری بادرنج بویـه + دو لیوان ش،باشعله مستقیم و ملایم حدود یک ساعت بجوشد سپس با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

5-چای بـه لیمو و زیرفون طبیعت:گرم
خواص:آرامبخش،کاهش دهنده فشار خون،تقویت حافظه،و معده،خاب آور درون شب،تب بر،شستشو دهنده کلیـه،ضد سرماخوردگی،تشنج،نقرس،رماتیسم،سردرد،و سرگیجه،ناراحتی های عصبی،مـیگرن،غلظت خون،آسم،اسهال،سینوزیت،صدای گوش و خستگی بدن
طرز تهیـه:یک مشت بزرگ زیرفون + یک مشت کوچک بـه لیمو + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم و ملایم،حدود یک ساعت بجوشد،سپس با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

6-چای دارچین طبیعت:گرم
خواص:ادرارآور،مفرح،محرک اعصاب،تقویت معده،کبد،قوه باه،قلب وعروق؛کاهش درد کمر و مفاصل،تسریع جریـان خون،نیرو بخش،باز کننده انسداد مجاری،پاک و حنجره،بالا بردن فشار خون،ضد:اخلاط رطوبتی،پا درد های رطوبتی،سرفه های رطوبتی،دلهره،بوی بد دهان،دردهای استخوانی،دیـابت،سردی بدن
هشدار:برای زنان باردار مضر است.
طرز تهیـه:چند عدد چوب دارچین + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم آرام جوش آورده سپس با شعله غیر مستقیم دو الی سه ساعت دم بکشد که تا به رنگ آلبالویی درآید.

7-چای زنجبیل طبیعت:گرم و خشک
خواص:تقویت:حافظه،قوه باه،جهاز هاضمـه،معده،قوای رییسه بدن؛خونساز،تنظیم ادرار،خلط آور،ملین،درمان اسهال ساده و خونی،مانع بروز سرطان،کاهش چربی خون،بالا بردن فشار خون،مفید به منظور قطع حیض؛ضد:ضعف اعصاب،رطوبت مزاج،بلغم،درد مفاصل،بیماری های مفصلی،کمر درد،مسمومـیت غذایی،سرفه،تهوع و آشفتگی درون مسافرت و انعقاد خون
هشدار:زیـاده روی درون مصرف باعث فشار خون و ضعف نیروی است.
طرز تهیـه:نصف قاشق چای خوری زنجبیل(بسته بـه ذائقه خود)در یک لیوان ش ریخته و در ظرف را گذاشته که تا حدود ده دقیقه بماند سپس با کمـی عسل مخلوط کرده،مـیل نمایید.

8-چای زعفران طبیعت:گرم
خواص:منضج و مصلح عفونت بلغمـی،محرک نیروی و قوای مفزی،مفرح،نشاط آور،خنده آور،ادرار آور،خلط آور،آرامبخش،مقوی کبد و جهاز تنفسی،آشامـیدن یک مثقال آن جهت تسریع درون زایمان،تسکین آسم و سیـاه سرفه،ضد:سرفه،حساسیت و کرم خوردگی دندان

9-چای نعناع طبیعت:گرم
خواص:لطیف کننده خون،مفرح و مقوی قلب،مسکن ناراحتی های گوارشی،کمک بـه هضم غذا،مقوی اعصاب معده،بادشکن،اشتهاآور،دفع صفرا،پاکسازی و تقویت کبد و طحال،برای سرما خوردگی و بیماری های حلق و گلو(از پونـه قوی تر است)ضد:نفخ،که،تهوع،اسهال،دل پیچه،بواسیر،دردشکم،تب
طرز تهیـه:یک قاشق غذاخوری + سه لیوان ش با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

10-چای پونـه طبیعت:اوایل بهار :گرم؛پاییز:خشک
خواص:قوی ترین آنتی بیوتیک،بادشکن،رقیق کننده خون،ادرارآور،خلط آور،صفرابر،انرژی زا،بسیـار مفید به منظور درد و آزاد اخلاط،تقویت:معده،قلب،جهاز هاضمـه؛ضد:تب ادراری،سرفه،حساسیت،نفخ،نقرس،که،آشفتگی،دل بهم خوردگی،خستگی،مفید جهت بـه تاخیر انداختن عادات ناهیـانـه
طرز تهیـه:یک قاشق غذاخوری + دو لیوان ش با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

11-چای چلتوک برنج طبیعت:گرم
خواص:سرشار از ویتامـین های ب،تقویت مغز واعصاب و قلب،ضد یبوست مزمن،جلوگیری از ریزش و سفید شدن مو
طرز تهیـه:یک قاشق غذا خوری + دو لیوان ش،با شعله مستقیم پنج دقیقه بجوشد سپس با شعله غیر مستقیم یک ساعت دم بکشد.

12-چای گلپر طبیعت:گرم و خشک
خواص:تقویت کننده عالی حافظه،قوه باه،قلب و عروق؛اشتها آور،کمک بـه هضم غذا،شفابخش بیماری یرقان،پاکسازس کبد و دفع صفرا،تداوم آن به منظور سوزاندن چربی های بدن مفید است؛ضد:صرع قوی،فراموشی،اسهال،تنبلی معده،جوش و دمل
طرز تهیـه:یک قاشق مربا خوری رادر یک لیوان ش ریخته،ظرفی را درون آن گذاشته،مـی گذارید پانزده دقیقه بماند که تا به رنگ زرد درآید.
13-چای کوهی طبیعت:گرم
خواص:آرام بخش،ضد:حساسیت،ادرار آور،باز کننده گرفتگی های روده و کبد،تقویت سیستم ایمنی
طرز تهیـه:یک قاشق غذا خوری + دو لیوان آب وش با شعله غیر مستقیم مدتی دم بکشد.

14-چای مـیوه نسترن طبیعت:معتدل و خشک
خواص:سرشار از ویتامـین ث،مقوی معده،پایین آورنده فشار خون،ضد:قند خون،درد و ورم کلیـه،اسهال
طرز تهیـه:پانزده عدد را درون یک قوری + دو لیوان آب سرد،با شعله مستتقیم جوش آید سپس شعله را کم کنید که تا با همان شعله مستقیم یک ساعت باشد که تا آب آن بـه تدریج بخار شود سپس با شعله غیر مستقیم سه ساعت دم بکشد.

15-چای بابونـه طبیعت:معتدل،دیم آن گرم و خشک
خواص:آرام بخش اعصاب و مغز ومعده و روده و تقویت آنـها،افزایش شیر مادر ،اشتها آور،ادرار آور قوی،ضد:تب و لرز،انگل،یبوست،سردرد،سنگ مثانـه،بلغم و صفرا
طرز تهیـه:یک قاشق غذاخوری + دو لیوان ش،با شعله غیر مستقیم مدتی دم بکشد.

16-چای بـه لیمو طبیعت:گرم
خواص:آرام بخش،خواب آور درون شب،تقویت حافظه و معده،رفع درد شکم،خستگی،صدای
گوش،ضد:مـیگرن،سردرد،سرگیجه،تپش قلب،نفخ،آسم،اسپاسم
طرز تهیـه:یک قاشق غذاخوری + دو لیوان ش،با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

17-چای آویشن طبیعت:گرم
خواص:تقویت اعصاب بینایی،جهاز هاضمـه،معده،کبد و کلیـه،بالا برنده فشار خون،باز کننده انسداد،خشک کننده،تحلیل بادها و بلغم،لطیف کننده غذاهای غلیظ،اشتها آور،ادرار آور،جاری کننده حیض،تنقیـه ریـه،معده روده ها و کبد از رطوبت بلغم،رفع کولیت های مزمن،افزایش شیر مادر،پاک کننده ،باز کننده گرفتگی های روده،ضد:انگل،رطوبت بدن،صفرا،زکام،سرفه،آسم،تنگی نفس،غلظت خون و ضد عفونی کننده و مـیکروب کش(شش برابر آنتی بیوتیک)
طرز تهیـه:یک قاشق غذا خوری + دو لیوان ش،با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

. اسم کشور با ترکیب ام چای نان . اسم کشور با ترکیب ام چای نان ، اسم کشور با ترکیب ام چای نان




[اسم کشور با ترکیب ام چای نان]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Thu, 19 Jul 2018 04:28:00 +0000



اسم کشور با ترکیب ام چای نان

آموزش و طرز تهیـه 16 نوع ادویـه و کاربرد آن درون آشپزی حرفه ای ...

این مطلب را با دوستانتان بـه اشتراک بگذارید

1–ادویـه خورشی ایرانی یک قاشق مرباخوری از هر دو نوع فلفل سیـاه و قرمز را با هم مخلوط کنید و سپس یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز را بسایید و به آن بیفزایید. اسم کشور با ترکیب ام چای نان زردچوبه، اسم کشور با ترکیب ام چای نان دارچین و زیره را از هر کدام، بـه مـیزان یک قاشق غذاخوری بـه آن بیفزایید و همـه را هم مخلوط کنید که تا ادویـه خورشی کامل شود.

٢- ادویـه پلویی ایرانی ابتدا از تمام موادی کـه در پی خواهیم گفت مقداری مساوی فراهم کنید، اما مقدار مـیخک را نصف بقیـه مواد درون نظر بگیرید. اسم کشور با ترکیب ام چای نان تخم گشنیز، زیره، جوز هندی و مـیخک را با همدیگر بسایید. سپس آن ها را با پودر دارچین و زنجبیلی کـه از قبل رنده کرده اید ترکیب کنید.

٣- ادویـه عربی مقدار یک قاشق غذاخوری از موادی چون پودر زیره، رازیـانـه و تخم گشنیز ساییده شده را درهم آمـیزید و سپس یک قاشق مرباخوری جوز هندی پودر شده و دارچین را (از هر کدام یک قاشق) بـه آن افزوده، یک قاشق چای خوری فلفل سیـاه را نیز اضافه کنید و همگی را خوب با یکدیگر مخلوط کنید.

٤- ادویـه هندی از زنجبیل، دارچین و فلفل سیـاه یک قاشق مرباخوری بردارید و با هم ترکیب کنید. یک قاشق غذاخوری جوز هندی را نیز همراه با یک قاشق مرباخوری هل بسایید و به مواد پیشین اضافه کنید. حالا زیره و مـیخک را پودر کنید و مقدار یک قاشق غذاخوری از پودر زیره و یک قاشق چای خوری از پودر مـیخک را با بقیـه مواد مخلوط کنید.

٥- ادویـه مکزیکی زیره را پودر کنید، فلفل را بسایید و سپس دو قاشق غذاخوری پابریکا (فلفل دلمـه ای قرمز) را با یک قاشق مرباخوری زیره و یک قاشق مرباخوری فلفل ساییده مخلوط کنید. اکنون یک قاشق چای خوری پودر سیر را با نصف قاشق چای خوری پودر مـیخک مخلوط کرده با مواد پیشین ترکیب کنید.

٦- ادویـه فرانسوی فلفل سیـاه و جوز هندی را بسایید. از هر کدام یک قاشق غذاخوری برداشته، با همـین مقدار (یک قاشق) دارچین ترکیب کنید. اکنون یک قاشق چای خوری پودر مـیخک را بـه مواد بیفزایید و بار دیگر همـه را خوب مخلوط کنید.

٧- ادویـه آبگوشتی مقدارهای مساوی از فلفل سیـاه ساییده، بادیـان، پودر مـیخک، جوزهندی ساییده و دارچین را ترکیب کرده و به آبگوشت اضافه کنید.

٨- ادویـه ترشی مقادیر برابر از زردچوبه، ادویـه کاری، زیره سیـاه و سبز ساییده شده، تخم های گشنیز و سیـاه دانـه ساییده شده، گلپر و نعناع خشک را با هم ترکیب کنید و درون انواع ترشی بخصوص لیته بریزید. مزه آن را عالی خواهد کرد.

٩- ادویـه غذاهای دریـایی نمک 5 قاشق. پودر خردل 2 و 1/2 قاشق چای خوری. فلفل دلمـه ای خشک شده 2 قاشق. فلفل سیـاه 1 و 1/2 قاشق چای خوری. فلفل سفید 1 و 1/2 قاشق چای خوری. پودر برگ بو 1 و 1/2 قاشق چای خوری. پودر مـیخک 1 قاشق چای خوری. زنجبیل 1 قاشق چای خوری. هل 3/4 قاشق چای خوری. دارچین 1/2 قاشق چای خوری طرز تهیـه: اسم کشور با ترکیب ام چای نان تمام پودرها را باهم درون مـیکسر بریزید و مخلوط کنید که تا یک پودر یکنواخت بـه دست بیـاید. از این ادویـه جهت طعم دار انواع ماهی و مـیگو استفاده مـی شود.

١٠- ادویـه مخلوط تاکو از مکزیک 2 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز 2 قاشق چای خوری پونـه کوهی (اورگانو) 3/4 قاشق چای خوری نمک ½ قاشق چای خوری دارچین ¼ قاشق چای خوری فلفل هندی ¼ قاشق غذاخوری زردچوبه

١١- ادویـه مخلوط بهارات از ترکیـه 2 قاشق غذاخوری فلفل سیـاه 2 قاشق غذاخوری زردچوبه 1 قاشق غذاخوری تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری مـیخک 1 قاشق غذاخوری جوز هندی 1 قاشق غذاخوری هل سبز 1 نوک قاشق چای خوری دارچین

١٢- ادویـه مخلوط تندوری از پاکستان 1 قاشق چای خوری پودر زنجبیل 1 قاشق چای خوری زردچوبه 1 قاشق چای خوری پودر زیره 1 قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری پاپریکا 1 قاشق چای خوری زردچوبه 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری فلفل هندی

١٣- ادویـه ی بخارات، یـا 7 ادویـه ی عربی 2 قاشق غذاخوری فلفل سیـاه آسیـاب شده 2 قاشق غذاخوری پاپریکا 2 قاشق غذاخوری پودر زیره سبز 1 قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری پودر مـیخک 1 قاشق غذاخوری پودر دارچین ½ قاشق چای خوری پودر هل

١٤- پنج ادویـه، از چین 1 قاشق چای خوری پودر دارچین 1 قاشق چای خوری پودر مـیخک 1 قاشق چای خوری پودر دانـه ی بوداده ی رازیـانـه 1 قاشق چای خوری پودر رازیـانـه ی ستاره ای 1 قاشق چای خوری پودر فلفل سیچوان بوداده

١٥- ادویـه مخلوط از جامائیکا 2 قاشق چای خوری فلفل هندی (Cayenne) 1 قاشق غذاخوری پودر جوز هندی 4 قاشق چای خوری نمک 4 قاشق چای خوری شکر 1 قاشق چای خوری پودر فلفل 2 قاشق غذاخوری پیـاز خردشده ی خشک 1 ½ قاشق چای خوری پودر پیـاز 1 ½ قاشق چای خوری پودر آویشن 1 ½ قاشق چای خوری تخم خردل 1/8 قاشق چای خوری پودر مـیخک

١٦-گارام ماسالا، از هند 12 عدد فلفل سیـاه 3 عدد دانـه ی هل (پوست کنده) 12 عدد مـیخک 1 عدد چوب دارچین ¼ پیمانـه تخم گشنیز ¼ پیمانـه دانـه ی زیره دانـه رازیـانـه جوز هندی تمامـی این مواد و دانـه ها را با هم مخلوط و در آسیـاب برقی، آسیـاب کنید. نکته: لازم بـه ذکر هست که با وجود درون دسترس بودن تمامـی این مواد و ادویـه ها بـه صورت پودری، اگر آن ها را بـه صورت دانـه تهیـه کنید و خودتان آسیـاب کنید، عطر و طعم ادویـه ها چندین برابر مـی شود.

اشتراک‌گذاری این:




[اسم کشور با ترکیب ام چای نان]

نویسنده و منبع: Mehdi Amiri مدیر سایت | تاریخ انتشار: Sun, 08 Jul 2018 12:12:00 +0000



اسم کشور با ترکیب ام چای نان

طرز تهیـه افطاری با سیب زمـینی

مواد لازم :
 سیب زمـینی های کوچک  یک کیلو گرم  روغن زیتون یک قاشق غذا خوری خامـه ترش  یک چهارم فنجان پیـازچه خرد شده  5 عدد فلفل قرمز تند خرد شده یک عدد خرده نان خشک یک چهارم فنجان پنیر پارمزان یک سوم فنجان یـا 2 قاشق غذا خوری


طرز تهیـه :


فر را روی 200 درجه سانتی گراد معادل 180 درجه فارنـهایت گرم کنید.

سینی فر را با فویل بپوشانید.

در یک کاسه ، اسم کشور با ترکیب ام چای نان سیب زمـینی ها را  با روغن چرب کنید.سیب زمـینی ها را درون سینی بچینید و به مدت 30 که تا 35 دقیقه درون فر قرار دهید که تا پخته و نرم شوند.

بعد از این زمان ، سیب زمـینی ها را بیرون بیـاورید و پس از کمـی خنک شدن ، سر سیب زمـینی را برش دهید.

یک قاشق چای خوری بردارید و داخل سیب زمـینی را بـه گونـه ایی کـه به بدنـه سیب زمـینی آسیبی برسد خالی کنید.

قسمت هایی از سیب زمـینی را کـه با قاشق خالی مـی کنید درون یک کاسه قرار دهید و با قاشق له کنید.
ذرت ، پنیر ، خامـه ترش ، پیـاز و فلفل را با سیب زمـینی له شده مخلوط کنید.

نمک و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید.
با قاشق چای خوری از این ترکیب داخل سیب زمـینی ها بریزید و روی مواد را با پنیر و خرده نان بپوشانید.

10 که تا 12 دقیقه درون فر بپزید که تا پنیر ذوب شود و خرده های نان تست شوند.


. اسم کشور با ترکیب ام چای نان . اسم کشور با ترکیب ام چای نان : اسم کشور با ترکیب ام چای نان




[اسم کشور با ترکیب ام چای نان]

نویسنده و منبع: Mehdi Amiri مدیر سایت | تاریخ انتشار: Sun, 01 Jul 2018 04:07:00 +0000



اسم کشور با ترکیب ام چای نان

جوهر قند چیست و چرا نانوایـان درون نان استفاده مـی کنند؟

 جوهر قند (سدیم دی تیونات یـابلانکت) پودری سفید رنگ با ترکیب گوگردی هست که بیشتر درون صنایع کاربرد دارد، اسم کشور با ترکیب ام چای نان نـه نانوایی ها. اسم کشور با ترکیب ام چای نان کارخانـه های رنگرزی به منظور سفید رنگ پارچه استفاده مـی کنند و همچنین درون صنعت کاغذسازی، عکاسی و زمـین شناسی نیز کاربرد دارد. اسم کشور با ترکیب ام چای نان به منظور سفید انواع آب نبات ها و از همـه معروف تر به منظور سفید قند یزدی از این ماده استفاده مـی شود؛ هرچه قند سفیدتر باشد دارای جوهرقند بیشتری است!

عوارض جوهر قند چیست؟

 مصرف غذاهایی کـه جوهر قند دارد باعث تخریب پرزهای داخل روده شده و مانع رسوب زدایی سموم بـه جای مانده از خوردن مـیوه جات و غذاهای روزانـه مـی شود. از تولید انسولین درون بدن جلوگیری کرده و دیـابت زودرس مـی آورد. ایمنی بدن را کم کرده و موجب حمله بیماری ها و بروز سرطان گوارش مـی شود. درون کل جوهر قند عوارض چشمـی، جسمـی، گوارشی و پوستی متعددی بـه دنبال دارد.

پرسش: اسم کشور با ترکیب ام چای نان اگر این ماده این همـه مضرات دارد، چرا برخی نانوایـان ما از آن درون خمـیر خود استفاده مـی کنند؟!

یـادمان باشد نانوایـان سنتی کار مـی کنند و از دستاوردهای جدید درون حوزه نانوایی عموما بی خبرند. از طرفی آردهای کـه ما بـه نانوایـان کشور مـی دهیم، یـا خیلی پرقوت (گلوتن بیش از 25) یـا خیلی کم قوت (گلوتن زیر 25) هستند. گلوتن (چسب) زیـاد (حدود 30) چسبندگی خمـیر را بیشتر مـی سازد و پهن چانـه را با دشواری مواجه مـی سازد و نان رادار و دورریز آن را چند برابر مـی کند.

به همـین دلیل برخی نانوایـان به منظور مقابله با آردهای قوی کـه خمـیرشان مثل لاستیک مـی شود! بـه اشتباه و از روی ناآگاهی از این ماده خطرنارطانزا استفاده مـی کنند که تا خمـیر شل تر و نرم تر شود، ولی متاسفانـه برخی مسئولان با اظهارات نادرست خود درون رسانـه ها مـی گویند علت استفاده از جوهرقند درون نانوایی، سفید بیشتر نان هست که بنده این گونـه اظهارات را بـه شدت تکذیب کرده و ناشی از نپختگی و عوام زدگی آقایـان مـی دانم کـه اصلا آرد شناسی نمـی دانند، ولی به منظور فرار از مسئولیتی کـه دارند، فرافکنی کرده و نانوا را مسئول بی کیفتی نان معرفی مـی کنند.



همان گونـه کـه برنج، خوب و بد دارد، آرد هم خوب و بد دارد. اگر گلوتن آرد بـه جای 25 بـه 30 درصد برسد، یعنی خمـیر لاستیکی شده و باید به منظور رفع مشکل کاری کرد. اینجاست کـه گاهی شما اعتراض مـی کنید، چرا نان های شـهر بی نمک شده است! علتش همـین است. یکی از راه های مقابله با آرد قوی، کم نمک هست و چون نانوا مستاصل مـی شود، گاهی کلا نمک را حذف مـی کند و نان بی مزه و بی طعم پخت مـی کند، ولی اگر احداث نانوایی منوط بـه گذراندن دوره های تخصصی نانوایی بود، هرگز سراغ جوهر قند نمـی رفت. مسئول مصرف جوهر قند درون نان و تخریب سلامتی مردمانی هستند کـه به اصرار تمایل دارند نرخ نان پایین بماند که تا به مصرف کننده آسیب نرسد! غافل از اینکه اینجوری سلامتی مردم تهدید مـی شود. مسئول مصرف جوهر قندانی هستند کـه بی رویـه مجوز مـی دهند و افراد ناوارد را درون این شغل راه مـی دهند. مسئول مصرف جوهر قند بخشنامـه هایی هست که مانع مصرف پودر پروتئاز (ماده ای کـه کار جوهر قند را مـی کند ولی مضراتی ندارد و مورد تأیید وزارت بهداشت نیز هست) درون نانوایی مـی شود و مـی گوید، نانوا حتما مسئول فنی داشته باشد که تا اجازه مصرف این افزودنی ها راب کند، درون صورتیکه هیچ نانوایی نمـی تواند با این درآمدهای پایین، حقوق کارکنان اصلی اش را بپردازد، چه رسد بـه استخدام یک کارشناس تغذیـه!

شنیده ام برخی بـه غلط مـی گویند نانوا جوهر قند مـی زند که تا نخواهد مخمر بزند و جوهر قند جایگزین مخمر به منظور پوک سازی و تسریع درون ورآمدن خمـیر است؛ این هم از آن حرفهای خنده داری هست که نانوا را تضعیف مـی کند. هیچ ارتباطی بین کارکرد مخمر و جوهر قند نیست. مخمر به منظور تسریع درون به عمل آموری خمـیر –تولید آنزیم فیتاز و تخریب اسید فیتیک (عامل مزاحم آزادی املاح گندم) مصرف مـی شود، ولی جوهر قند به منظور تخریب و تضعیف شبکه گلوتنی خمـیر. مخمر؛ گاز و عطر و الکل درون خمـیر تولید مـی کند، ولی جوهر قند باعث فروپاشی خمـیر و انـهدام شبکه گلوتنی (مثل شبکه های آرموتورهای فولادی درون زیرسازی ساختمان عمل مـی کند و آن را قوی ومستحکم مـی سازد) خمـیر مـی شود.

پس اینکه درون گوشـه و کنار از زبان برخی افراد تحصیل کرده و دانشگاهی مـی شنوید کـه جوهرقند کارش تخمـیر و با هدف سفید سازی آرد درون نانوایی مصرف مـی شود، خیـالی بیش نیست. این دروغ ها آنقدر فاحش هست که قابل توصیف نیست. بد نیست بدانید نانوایـانی بیشتر از جوهر قند استفاده مـی کنند کـه آردشان از همـه سفید تراست. نانوایـانی از جوهر قند استفاده مـی کنند کـه از آرد ستاره با 18 درصد سبوس گیری و آرد نول با بیش از 20 درصد سبوس گیری مصرف مـی کنند. بعد چرا مـی گویید نانوا به منظور سفید نانش از جوهر قند استفاده مـی کند؟!

به همـین دلیل هست که دانشمندان تغذیـه مخالف آرد سفید هستند. چون آرد سفید نـه فیبر دارد، نـه ارزش غذایی و از همـه بدتر اینکه هر چه آرد سفیدتر باشد، گلوتن (چسب خمـیر ) آن بیشتر مـی شود و سبوس آن کمتر. درون صورتی کـه هرچه آرد سبوس بیشتری (7درصد یـا 12 درصد) داشته باشد، املاح ـ ویتامـین و فیبر (سبوس غلات را فیبر گویند) بیشتری دارد و کمتر دچار پدیده لاستیکی شدن خمـیر مـی شویم و کمتر متوسل بـه خلاف (مصرف جوهر قند) به منظور رهایی از مشکل قوت دار بودن آرد مـی شویم.



مردم ایران !

بدانید هر چه نانی کـه مـی خورید سفیدتر باشد مطمئن باشید مضرتر و ناسالم تر است، چون نانوا مـی خواهد مطابق مـیل شما عمل کند و نانـهای بـه اصطلاح سفید و خوشگل! بپزد؛ غافل از اینکه سلیقه شما را برآورده مـی کند، ولی سلامتی شما را مـی برد. حال شما مخیرید کدام را انتخاب کنید؛ نان سفید جوش دار و بلانکتی کـه ظرف 20 ثانیـه پخته مـی شود و خمـیرش هیچ استراحتی ندارد یـا نان سبوس دار خوشمزه و خوش عطر کـه سرشار از ارزش غذایی و خواص درمانی است؟

ما همـه درون سقوط درون این چاه مقصریم؛ از نانوا گرفته که تا مردم و مسئولان. اگر همـه هنگام مراجعه بـه نانوایی بجای مطالبه نان سفید سراغ نان سبوس دار را مـی گرفتیم، دیگر نانمان نیـازی بـه مصرف بلانکت نداشت. چون وجود فیبر (سبوس) درون دل خمـیر باعث ایجا خلل و فرج و تضعیف شبکه گلوتنی خمـیر شده و نیـازی بـه مصرف افزودنی های سرطانزا نداریم.

سعی کنیم گناه خود را گردن همدیگر نیندازیم و واقع بینانـه برخورد کنیم. از آنجا کـه مـیهن عزیز ما ایران همواره با کمبود گندم مواجه بوده و مجبور هست آز خارج وارد کند، عموما گندمـها نوسان کیفی دارند. یعنی اینکه یـا خیلی قوی هستند یـا خیلی ضعیف.

اینجاست کـه نانوا به منظور مقابله با آرد قوی جوهر قند مـی زند و برای مقابله با آرد ضعیف جوهر لیمو! درون صورتی کـه افزودنی های سالم تری هم هست حتی تزریق یک مـیوه کیوی بـه خمـیر مـی شود کار جوهر قند را کند. تزریق یک گرم پودر پروتئاز کار جوهر قند را مـی کند و با تزریق 200 گرم بهبود دهنده نیز مـی شود جوهر لیمو را حذف کرد. اگر دولت آرد باثباتی بـه نانوا بدهد، نیـازی بـه مصرف جوهر لیمو یـا جوهر قند نیست.

ما حتما با درایت و همفکری بـه کمک یکدیگر تلاش کنیم که تا معایب نان های سنتی را برطرف کنیم. با متهم سازی نانوا، نان ها درست نمـی شود. همـه حتما درست شویم. بعد تنـها دلیل مصرف جوهر قند درون نانوایی تضعیف شبکه گلوتنی خمـیر هست و لاغیر. هرهر دلیل دیگری بیـاورد یـا دشمن نانواست یـا دوست نادان.

محمدرضا خواجه، کارشناس وزارت بهداشت و طراح پروژه بهینـه سازی نان های سنتی کشور




[اسم کشور با ترکیب ام چای نان]

نویسنده و منبع: Mehdi Amiri مدیر سایت | تاریخ انتشار: Wed, 04 Jul 2018 19:05:00 +0000



اسم کشور با ترکیب ام چای نان

ریـه های بدن را با ترکیب سیر و آویشن بـه پاکسازی از سموم و ...

ریـه هایتان را با سیر تمـیز کنید?

?آلودگی هوا درون شـهرهای بزرگ بیداد مـی‌کند و ریـه‌ها و البته قلبمان بیشترین آسیب را از این آلودگی مـی‌بینند. اسم کشور با ترکیب ام چای نان سیر یک مادۀ غذایی طبیعی و حاوی خواص درمانی فوق‌العاده‌ای هست که مـی‌تواند به منظور تمـیز ریـه مؤثر باشد.

?اگرچه امروزه از سیر درون آشپزی و تهیـه غذا استفاده مـی شود اما هنوز خیلی از افراد سیر را درون تهیـه داروهای خانگی بـه کار مـی برند. اسم کشور با ترکیب ام چای نان بیشترین تأثیر سیر مدیون ترکیب اصلی آن یعنی آلیسین است. البته طعم تند و خاص سیر نیز ناشی از همـین ترکیب است.

?این ماده غذایی پرخاصیت همچنین حاوی ویتامـین C، اسم کشور با ترکیب ام چای نان B، پروتئین و مواد معدنی مانند کلسیم، مس، پتاسیم، فسفر و آهن است. سیر همچنین یک ماده ضدویروس، ضدالتهاب و تصفیـه کننده طبیعی هست و بـه همـین دلیل نیز مـی توان از آن به منظور تمـیز و پاکسازی ریـه و تقویت دستگاه ایمنی بدن استفاده کرد.

?در این مقاله شما را با تأثیر سیر درون سلامت ریـه ها آشنا کرده و طرز تهیـه دو درمان طبیعی به منظور حفظ دستگاه تنفسی را ذکر مـی کنیم.

 ⁉️چرا سیر به منظور تمـیز ریـه ها مفید است؟ 

?مصرف سیر خام مواد مغذی زیـادی بـه بدن مـی رساند. این ترکیبات، تمـیزکننده ریـه ها و دیگر ارگان های بدن محسوب مـی شوند. مـیزان بالای آنتی اکسیدان ها، ویتامـین ها و مواد معدنی موجود درون این ماده ی غذایی سدی درون برابر آسیب های رادیکال های آزاد محیطی مـی سازد. این رادیکال های آزاد باعث ایجاد آسیب بـه سلول های بدن و افزایش خطر سرطان مـی شود.

?سیر خاصیت آنتی باکتریـال دارد و در نابودی بسیـاری از باکتری ها، ویروس ها و دیگر مـیکرواورگانیسم هایی کـه باعث بروز بیماری های تنفسی و مشکلاتی مانند آنفلوانزا و سرماخوردگی مـی شوند نقش مـهمـی دارد.

?این ماده غذایی بـه دلیل دارا بودن خواص پاک کنندگی تأثیر زیـادی درون فلزات سنگین تجمع یـافته درون بدن دارد. علاوه بر این سیگاری ها یـا سیگاری های سابق و همچنین افرادی کـه در معرض دود سیگار قرار دارند نیز حتما سیر بیشتری مصرف کنند چون این ماده غذایی کمک زیـادی بـه دفع سموم ناشی از دخانیـات مـی کند.

?به عقیده محققان مصرف منظم سیر مـی تواند باعث بهبود وضعیت بیمارانی باشد کـه از بیماری های تنفسی مانند برونشیت، آسم، ذات الریـه، احتقان ریوی، سل و سرماخوردگی و غیره رنج مـی برند.

 ⁉️چگونـه مـی شود با سیر ریـه ها را تمـیز و پاکسازی کرد؟ 

?برای بهره مندی از خواص سیر لازم هست که آستین ها را بالا بزنید و به خودتان زحمت درست چند داروی خانگی را بدهید. درون این صورت هست که مـی توانید بـه بهبود سلامت ریـه هایتان و تمـیز آن از شر این همـه آلودگی محیطی امـیدوار باشید.

 ?سیر و آویشن به منظور پاکسازی ریـه ها 

?این ترکیب درمانگر باعث سم زدایی از ریـه ها مـی شود. ترکیب خواص سیر با اثرات ضدعفونی کننده آویشن سلامت ریـه ها را ارتقا مـی دهد.

 مواد لازم: 

سیر ۱۰ حبه

آویشن تازه ۳ شاخه

روغن زیتون بـه مـیزان لازم

 ?روش تهیـه: 

حبه های سیر را درون هاون بکوبید که تا به صورت خمـیر درآید. سپس برگ های آویشن را افزوده و دوباره بکوبید که تا هر دو مخلوط و یکدست شوند. ترکیب را داخل یک ظرف شیشـه ای تمـیز بریزید و روی آن روغن زیتون بکر بریزید بـه طوری کـه سطح آن را بپوشاند. اجازه دهید ترکیب حاصل یک شب کامل بماند.

 ?روش استفاده: 

حال کـه داروی خانگی سیر و آویشن تان یک شب بـه خوبی درون روغن زیتون خیس شده هست مـی توانید یک قاشق چای خوری از آن را بـه صورت ناشتا مـیل کنید. روز بعد نیز مـی توانید بـه همـین مـیزان از ترکیب مـیل کنید. بعد از دو هفته مصرف اثرات آن را روی ریـه ها و دیگر ارگان ها خواهید دید.

?شربت زنجبیل، سیر، زردچوبه، پیـاز و شکر 

?تأثیر اصلی این داروی خانگی ناشی از مـیزان بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات سم زدا و ضدالتهاب آن است. خواص موجود درون ترکیبات دیگر باعث مـی شود کـه اثرات سیر چند برابر شود. چون پیـاز، زنجبیل و زردچوبه نیز حاوی خواص ضدویروسی هستند و قدرت دفاعی بدن را بالا مـی برند. این مواد غذایی همچنین باعث دفع مواد زائد تجمع یـافته درون ریـه ها مـی شوند.

 ?مواد لازم:

آب نیم لیتر

شکر ۲۰۰ گرم

پیـاز نیم کیلو

ریشـه ی زنجبیل تازه ۱ تکه

زردچوبه ۱ قاشق چای خوری

سیر له شده ۳ حبه

 ?روش تهیـه: 

آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس پیـازهای پوست کنده را اضافه کرده و هم بزنید. زنجبیل و سیرهای له شده را نیز اضافه کنید و هم بزنید. زمانی کـه ترکیب بـه جوش آمد زیر شعله را کم کنید و به هم زدن ادامـه دهید. حتما اجازه دهید آب ترکیب بـه نصف برسد. سپس ترکیب را صاف کرده و اجازه دهید خنک شود. مـی توانید شربت بـه دست آمده را درون یخچال نگهداری کنید.

 ?روش مصرف: 

مـی توانید هر روز صبح بـه صورت ناشتا یک قاشق غذاخوری از این ترکیب مـیل کنید. مـی توانید این شربت را درون آب ولرم مخلوط کرده و مـیل کنید. دو هفته ی مداوم از این شربت استفاده کنید و سپس یک هفته استراحت کرده و دوباره شروع کنید.

?در هر دو صورت سیر ترکیب اصلی داروی خانگی تان به منظور پاکسازی ریـه ها محسوب مـی شود.

?یـادتان باشد کـه لازم هست از این روش های طبیعی درون کنار سبک زندگی سالم استفاده کنید. توصیـه مـی کنیم از مصرف دخانیـات خودداری کرده و بیشتر بـه دامان طبیعت و هوای سالم پناه ببرید.

? https://telegram.me/joinchat/BgJv-jwUOa4roBsCfyGbPg ?

: اسم کشور با ترکیب ام چای نان




[اسم کشور با ترکیب ام چای نان]

نویسنده و منبع: Mehdi Amiri مدیر سایت | تاریخ انتشار: Wed, 20 Jun 2018 18:17:00 +0000



تمامی مطالب این سایت به صورت اتوماتیک توسط موتورهای جستجو و یا جستجو مستقیم بازدیدکنندگان جمع آوری شده است
هیچ مطلبی توسط این سایت مورد تایید نیست.
در صورت وجود مطلب غیرمجاز، جهت حذف به ایمیل زیر پیام ارسال نمایید
i.video.ir@gmail.com