کلوچه خرمایی شکل گل

کلوچه خرمایی شکل گل طرز تهیـه کلوچه حلوایی یک عصرانـه خوشمزه | انواع کلوچه ... | کلوچه خرما - طرز تهیـه کلوچه خرمایی خانگی خوشمزه | ایران کوک | طرز تهیـه کلوچه فومن اصل و خوشمزه درون خانـه | طرز تهیـه کلوچه خرمایی سیستانی (کلوچه زابلی) مناسب صبحانـه و ... | طرز تهیـه کلوچه خرمایی! - آموزش آشپزی - آشپزی ایرانی - مجله ... |

کلوچه خرمایی شکل گل

طرز تهیـه کلوچه حلوایی یک عصرانـه خوشمزه | انواع کلوچه ...

دستور پخت کلوچه حلوایی خوشمزه 

کلوچه حلوایی را مـی تونین بـه عنوان مـیان وعده مدرسه بـه بچه ها بدین یـا به عنوان عصرانـه و صبحانـه مـیل کنین و از خوردن این کلوچه های خوشمزه درون کنار خونواده لذت ببرین.

مواد لازم به منظور تهیـه کلوچه خرمایی :

آرد تقریبا ۳ پیمانـه
بکينگ پودر ١ قاشق غذاخوری
خمـیر مایـه ١ قاشق مربا خوری
ماست ۱/۲ پیمانـه
شیر ۱/۲ پیمانـه
روغن مایع ۱/۴ پيمانـه
نمک ۱/۴قاشق چای خوری
شكر ۲ قاشق چای خوری

حلوا مقداری

روش پخت کلوچه خرمایی :

ماست، کلوچه خرمایی شکل گل شیر و روغن را با هم مخلوط کنید.
خمـیر مایـه و شکر را روی مخلوط ماست بریزید.
بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده ، الک کنید و روی بقیـه مواد بریزید.

با دست بـه مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدهید که تا خمـیر یک دستی داشته باشید.
روی خمـیر را بپوشانید و بگذارید بـه مدت یک ساعت یـا که تا وقتی کـه حجم آن دو برابر شود.
خمـیر آماده شده را چند قسمت تقسیم مـی کنیم. کلوچه خرمایی شکل گل هر قسمت را پهن کرده  و یک گلوله از حلوا وسط آن مـی گذاریم.
کلوچه را مـی بندیم و در دست آن را گلوله گرد کرده و کمـی خمـیر رادر دست پهن مـی کنیم.

با قیچی یـا چاقو از لبه ها برش مـی زنیم. کلوچه خرمایی شکل گل که تا شکل گل بشود.

کلوچه ها را درون سینی فر چیده و روی آن ها را با ۱عدد زرده تخم مرغ و۱ قاشق شیر رومال  مـی کنیم.

سینی را درون فری کـه از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه بـه مدت تقریبی ۲۵دقیقه مـیگذاریم بپزد.

بعد از آن چند دقیقه گریل را روشن مـی کنیم ، که تا روی آن طلایی شود.
نوش جان

امـیدوارم شما هم درست کنید ولذت ببرید.

منبع:کانال پخت و پز آسان


: کلوچه خرمایی شکل گل




[کلوچه خرمایی شکل گل]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Tue, 17 Jul 2018 04:38:00 +0000



کلوچه خرمایی شکل گل

کلوچه خرما - طرز تهیـه کلوچه خرمایی خانگی خوشمزه | ایران کوک

دسته بندی: کلوچه | پن کیک | به وسیله ♥ بانو | ۱۰۶,۸۰۷ بازدید

کلمات کلیدی: کلوچه خرمایی شکل گل خمـیر کلوچه,روش تهیـه کلوچه,طرز تهیـه کلوچه,کلوچه,کلوچه خرمایی,نان خرما,نان کلوچه

. کلوچه خرمایی شکل گل . کلوچه خرمایی شکل گل ، کلوچه خرمایی شکل گل




[کلوچه خرمایی شکل گل]

نویسنده و منبع: ♥ بانو | تاریخ انتشار: Mon, 16 Jul 2018 14:05:00 +0000



کلوچه خرمایی شکل گل

طرز تهیـه کلوچه فومن اصل و خوشمزه درون خانـه

کلوچه فومن نوعی کلوچه خوشمزه مغز دار هست که از دو لایـه تهیـه مـی شود لایـه درونی این کلوچه با لایـه بیرونی اش کاملا متفاوت است. کلوچه خرمایی شکل گل درون این بخش طرز تهیـه کلوچه فومن را بـه صورت مرحله بـه مرحله درون اختیـار شما همراهان عزیز و گرامـی قرار داده ایم.

کلوچه فومن و کوکی لاهیجان جزء کلوچه های محلی خوشمزه و پرطرفدار مـی باشند. کلوچه خرمایی شکل گل کلوچه فومن با ترکیبات خاصی تهیـه مـی شود و شما مـی توانید این کلوچه محلی را درون منزل بـه راحتی تهیـه کنید. درون ادامـه دستور پخت کلوچه فومن خانگی را مشاهده خواهید کرد.

مواد لازم به منظور پخت کلوچه فومن

کنجد : کلوچه خرمایی شکل گل بـه مـیزان لازم
آرد سفید گندم : بـه مـیزان لازم
زرده تخم مرغ : بـه مـیزان لازم
بیکینگ پودر : 1 قاشق غذا خوری
نمک : 1/4 قاشق چای خوری
شیر : 2 پیمانـه
کره : 120 گرم

مواد لازم به منظور قسمت مـیانی کلوچه

کره : 2 قاشق غذا خوری
دارچین : 1 قشاق مرباخوری
جوزهندی رنده شده : 1 عدد
پودر گردو : 2 قاشق غذا خوری
آرد سفید : 2 قاشق غذا خوری
شکر : 4 قاشق غذا خوری

طرز تهیـه کلوچه فومن اصل

ابتدا نمک و آرد را سه بار الک کنید.

سپس کره را بـه آرد اضافه نمایید و مخلوط کره و آرد را هم بزنید بعد از یکنواخت شدن این مخلوط بیکینگ پودر را اضافه کنید و شیر را هم بـه طور آرام آرام بـه مخلوط مواد کلوچه اضافه نمایید مایـه کلوچه را بـه خوبی ورز دهید.

در مرحله بعدی طرز تهیـه کلوچه فومن ظرفی را بـه خوبی چرب کنید و خمـیر ورز داده شده را درون داخل ظرف قرار دهید و روی ظرف خمـیر را با کمک نایلونی بپوشانید و به مدت 60 دقیقه خمـیر را درون درون دمای اتاق بگذارید که تا استراحت کند.

سپس مواد مـیانی کلوچه را تهیـه کنید به منظور طرز تهیـه مواد مـیانی کلوچه فومن ابتدا درون ظرفی مناسب کره را بـه همراه آرد الک شده و دارچین و شکر و جوز هندی رنده شده و پودر گردو مخلوط کنید و مخلوط این مواد را با کمک دست بـه خوبی ورز دهید و مواد مـیانی را هم درون دمای اتاق قرار دهید.


بعد از مدت زمان ذکر شده بر روی سطح صافی مانند سینی و یـا مـیز کار آرد بپاشید و مداری از خمـیر را بر روی سطح صاف قرار دهید. سپس با قالب گردی آن را قالب بزنید.

 مقداری از مواد مـیانی کلوچه را درون مرکز خمـیر قرار دهید و کناره های خمـیر را بـه طرف مرکز خمـیر جمع کنید و کمـی خمـیر را فشار دهید که تا مواد مابین خمـیر قرار بگیرند و خمـیر را از ناحیـه ای کـه فشار داده این بر روی قالب فر چرب شده قرار دهید و دوباره با دست فشار کمـی را بـه خمـیر وارد کنید که تا کمـی پهن شود و روی خمـیر را با کمک مـهر مخصوص کلوچه فومن و یـا چنگال طرح بدهید.

در ظرفی زرده تخم مرغ ها را قرار دهید و آن ها را هم بزنید و با کمک برس مقداری از زرده های تخم مرغ را بر روی کلوچه بمالید و سپس کنجد را بر روی کلوچه ها بپاشید.

فر را روی دمای 200 درجه تنظیم کنید و بعد از 10 دقیقه از روشن فر قالب کلوچه ها را درون درون فر بـه مدت 10 دقیقه قرار دهید بعد از مدت زمان ذکر شده قالب فر را بـه گرم خانـه فر منتقل کنید و صبر کنید که تا روی کلوچه ها نیز طلایی شود.

نکاتی به منظور پخت بختر کلوچه فومن

  • برای پخت کلوچه فومن بهتر هست که از شیر پر چرب یـا از شیر مخلوط شده با خامـه استفاده نمایید.
  • به جای جوز هندی مـی توایند درون تهیـه این کلوچه خوشمزه از مقداری فلفل قرمز استفاده نمایید مـی توانید جوز هندی را از مواد لازم کلوچه حذف کنید.
  • در تهیـه کلوچه فومن مـی توانید به منظور خوش طعم کلوچه دو قاشق شیر را با دو قاشق گلاب جایگزین کنید.
  • برای خوش طعم کلوچه بهتر هست مقداری زعفران را بـه خمـیر یـا مواد مـیانی کلوچه اضافه کنید.
  • اگر ترجیح مـی دهید کـه کلوچه برشته شود بهتر هست که خمـیر را نازک پهن کنید.
  • در این مطلب طرز تهیـه کلوچه فومن خانگی را مشاهده کردید کـه امـیدواریم با کمک این مطلب آموزشی بتوانید کلوچه های محلی فومن را بـه خوبی درون منزل تهیـه کنید. به منظور مشاهده آموزش طرز تهیـه شیرینی های متنوع بـه بخش انواع شیرینی مراجعه نمایید.

    منبع : آرگا

    برچسب : انواع کلوچه
    ، کلوچه خرمایی شکل گل




    [کلوچه خرمایی شکل گل]

    نویسنده و منبع: ♥ بانو | تاریخ انتشار: Fri, 29 Jun 2018 18:14:00 +0000



    کلوچه خرمایی شکل گل

    طرز تهیـه کلوچه خرمایی سیستانی (کلوچه زابلی) مناسب صبحانـه و ...

    کلوچه خرمایی سیستانی از شیرینی های سنتی استان سیستان و بلوچستان و شیرینی محلی مخصوص شـهر زابل است. کلوچه خرمایی شکل گل این کلوچه های خوشمزه معمولا درون اسفند ماه طبخ شده و برای پذیرایی عید نوروز استفاده مـی کنند. کلوچه خرمایی شکل گل امروزه کلوچه زابلی درون تمامـی فصول سال بـه فروش مـی رسد.

    دستور پخت کلوچه خرمایی سیستانی (کلوچه زابلی )

    کلوچه زابلی ( کلوچه خرمایی سیستانی ) مـیان وعده ای مقوی به منظور کودکان هم هست.

    مواد لازم

    آرد ییم پیمانـه (لیوان معمولی دسته دار)
    روغن جامد یک سوم پیمانـه
    شکر یک قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
    شیر 6 قاشق غذاخوری پر
    نمک نصف ق م
    سیـاه دانـه 1ق چ
    بادیون یـا راریـانـه 1ق چ
    زیره نصف ق م
    خرما 12 عدد

    طرز تهیـه کلوچه خرمایی سیستانی

    روغن و آرد را داخل ظرفی ریخته و اونارو کاملا با هم مخلوط کنید که تا روغن بـه خورد آرد بره.

    برای این کار نیـازی بـه همزن نیست , من این کار را با دست انجام دادم اما شما مـیتونین از قاشق هم به منظور هم زدن استفاده کنید.

    بیکینگ پودر و نمک و شکر رو داخل ظرف ریخته و شیر را کم کم اضافه کنید.

    سیـاه دانـه و بادیون و زیره روهم اضافه کرده و مخلوط کنید. ممکنـه کـه مواد بـه دستتون بچسبه اما بعد از اینکه ورز دادین شیر بـه خورد مواد مـیره.

    حتما حدود 5 دقیقه مواد را کاملا ورز بدین که تا موقع درست کلوچه ها حالت خودشو بهتر حفظ کنن.

    خرماها را پوست بگیرین و بعد از جدا هسته داخل ظرفی ریخته و با روغن روی حرارت قرار بدین که تا نرم بشـه.

    حدود 5 دقیقه با حرارت ملایم به منظور این کار کافیـه. همزمان خمـیرها را هم به منظور هر کلوچه بـه اندازه ی دو که تا گردو جدا کنید.

    برای درست این کلوچه‌ها مـیتونین از روشـهای مختلفی به منظور پیچیدن خمـیرش استفاده کنید و کمـی خرما داخلش بذارین و ببندینش.

    من کلوچه خرمایی سیستانی را به شکل سنتی درست کردم. کاتر گرد قالب زدم و وسط خمـیر خرما زدم و سه گوش بستم و روی کلوچه رو شونـه زدم.

    برای پخت هم فر رو از قبل گرم کنید و کلوچه هارو بـه مدت 20 دقیقه درون دمای 180 درجه بذارین.

    من به منظور پخت این کلوچه ها از توستر با دمای 180 و 15 دقیقه استفاده کردم.

    در ادامـه تصاویری از مراحل تهیـه کلوچه خرمایی زابلی را ببینید.

    چانـه های خمـیر را با وردنـه دایره ای شکل کنید.

    مـیان آنـها را کمـی خرما بگذارید.

    لبه های خمـیر را بـه صورت سه گوش یـه طرف مرکز دایره که تا کنید و یـهم بچسبانید.

    با شانـه نقش بگذارید.

    نقش ها درون دو جهت طوری زده مـی شود کـه خانـه های ایجاد شده لوزی شکل شوند.

    کلوچه ها درون سینی چیده و در فر بگذارید.

    این هم کلوچه خرمایی های خوشمزه

    مـی تونید با چنگال روی کلوچه خرمایی ها را طرح بندارید.


    : کلوچه خرمایی شکل گل ، کلوچه خرمایی شکل گل




    [کلوچه خرمایی شکل گل]

    نویسنده و منبع: ♥ بانو | تاریخ انتشار: Tue, 17 Jul 2018 04:02:00 +0000



    کلوچه خرمایی شکل گل

    طرز تهیـه کلوچه خرمایی! - آموزش آشپزی - آشپزی ایرانی - مجله ...

    آموزش تهیـه و پخت کلوچه خرمایی

    مواد لازم به منظور تهیـه کلوچه خرمایی:

    تخم مرغ                  ۱ عدد

    خرما                       بـه مقدار لازم

    کره                         ۴ قاشق غذا خوری

    پودر مخمر                ۲ قاشق چای‌خوری

    نمک                       ۱/۴ قاشق چای‌خوری

    شیر ولرم                 ۱/۳ لیوان

    شکر                       ۱/۲ لیوان

    آرد                          ۲٫۵ لیوان

    طرز تهیـه کلوچه خرمایی:

    ۱- آرد ، کلوچه خرمایی شکل گل شکر ، نمک و پودر مخمر را داخل ظرفی بریزید و مخلوط کنید.

    ۲- سپس شیر ولرم را کم کم بـه مواد خشک اضافه کنید و پس از اینکه مواد مخلوط شدند کره آب شده را اضافه کنید. کلوچه خرمایی شکل گل بعد با دست ورز دهید که تا خمـیر لطیف و یک‌دستی به‌دست بیـاید.

    ۳- خمـیر را داخل ظرفی کـه چرب کرده‌اید قرار دهید، درون ظرف را ببندید و خمـیر را بـه مدت ۱ ساعت درون جای گرمـی استراحت دهید که تا حجم آن ۲ برابر شود.

    ۴- خمـیر آماده شده  را بـه ۱۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. کلوچه خرمایی شکل گل خمـیرها را با دست گرد کنید و دوباره ۱۵ دقیقه استراحت دهید.

    ۵- پوست و هسته خرماها را بگیرید و با پشت چنگال یـا مـیکسر خرما را له کنید( مـی‌توانید مقداری کنجد بـه خرما اضافه کنید)

    ۶- سپس بـه نوبت خمـیرها را کف دست‌تان پهن کنید و مقداری خرما درون مرکز هر خمـیر قرار دهید. خمـیر را از اطراف جمع کنید و به شکل گرد حالت دهید.( مـی‌توانید خمـیر را بـه شکل گرد شکل دهید یـا اینکه با قیچی اطراف خمـیر را برش بزنید و مرکز آن را با انگشت کمـی گود کنید که تا به شکل گل شود)

    ۷- ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید ، خمـیرها را روی سینی بچینید.

    ۸- تخم‌مرغ را با چنگال بزنید سپس روی خمـیرها را با تخم مرغ برس بکشید و کمـی کنجد روی کلوچه‌ها بپاشید.

    ۹- سینی را داخل فری کـه از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده‌اید و گرم شده هست به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید که تا کلوچه‌ها طلایی شوند.

    نکته: بعد از خارج کلوچه‌ها از فر، روی کلوچه‌ها را با روغن یـا کره آب‌شده برس بکشید سپس سرو کنید.

    : کلوچه خرمایی شکل گل




    [کلوچه خرمایی شکل گل]

    نویسنده و منبع: آیدا علیزاده | تاریخ انتشار: Sat, 07 Jul 2018 18:33:00 +0000



    تمامی مطالب این سایت به صورت اتوماتیک توسط موتورهای جستجو جمع آوری شده است
    هیچ مطلبی توسط این سایت مورد تایید نیست. لطفا محتوا رو با مسئولیت خودتان پیگیری نمایید
    در صورت وجود مطلب غیرمجاز، جهت حذف به ایمیل زیر پیام ارسال نمایید
    i.video.ir@gmail.com