الهه سلامی آشپز

الهه سلامی آشپز جام جم سیما - انتخاب آشپز برتر درون مطبخ تلویزیون | دوره های آموزش آشپزی - chefmoin.com | کیک سیب فوری بـه سبک شف نگین | دنیـای شیرین آشپزی | معرفی داوران – مسابقه بین المللی دستپخت |

الهه سلامی آشپز

جام جم سیما - انتخاب آشپز برتر درون مطبخ تلویزیون

مسابقه سرآشپزها

دنیـای آشپزی بسیـار وسیع‌تر از چیزی هست که درون نگاه اول بـه نظر مـی‌رسد و از زیرشاخه‌های متعدد تشکیل شده است. الهه سلامی آشپز شاید همـین مسأله باعث شده یک مسابقه تلویزیونی بین سرآشپزها شکل بگیرد. الهه سلامی آشپز شاهرخ امـیرمعزی، الهه سلامی آشپز تهیـه‌کننده مسابقه دستپخت معتقد هست موضوعات مرتبط با تغذیـه همـیشـه جذاب بوده و برنامـه‌هایی با این موضوع، درون زمره پرمخاطب‌ها قرار مـی‌گیرند. او مسابقه دستپخت را بهانـه‌ای به منظور تغییر نگرش مردم نسبت بـه مقوله آشپزی مـی‌داند و مـی‌گوید: الهه سلامی آشپز آشپزی یک علم هست که با ذوق و خلاقیت همراه مـی‌شود. این رشته درون دانشگاه‌ تدریس مـی‌شود و از‌جمله رشته‌های درآمدزاست. بـه همـین دلیل مبنای مسابقه دستپخت علمـی هست و افرادی کـه در این برنامـه حضور دارند همـه آشپز و سرآشپزهای متخصص و تحصیلکرده هستند. طبیعی هست رقابت سرآشپزها، مسابقه دستپخت را بـه یک برنامـه تخصصی بدل کرده کـه شاید به منظور عموم مردم جذابیت نداشته باشد؛ اما امـیرمعزی معتقد هست یک مسابقه حتی اگر تخصصی باشد باز هم به منظور مخاطبان جذابیت دارد به‌خصوص اگر رقابت بر سر آشپزی باشد. او درون این باره مـی‌گوید: فرمول هیچ کدام از برنامـه‌های ما تکراری نیست. داور هر مسابقه درباره دستورپخت غذا توضیح مـی‌دهد و بیننده درون ادامـه آموزشی دریـافت مـی‌کند کـه توسط 9 نفر با 9 شکل شیوه متفاوت ارائه مـی‌شود. بـه همـین دلیل او مـی‌تواند درون مقام یک قاضی، تماشاگر یک رقابت باشد و از آن لذت ببرد.

آشپزی و چیزهای دیگر

دستپخت، صرفا بر آشپزی و پخت غذا متمرکز نیست و مـی‌توان آن را یک مسابقه آموزشی دانست. شرکت‌کنندگان این مسابقه درون زمـینـه‌های متعددی قضاوت مـی‌شوند کـه از آن جمله مـی‌توان بـه دقت درون خرید، رعایت فرمول اصلی، پخت مناسب (نـه کم و نـه زیـاد)، مـهارت فردی، حفظ ارزش غذایی، محیط‌زیست (تفکیک زباله)، مصرف انرژی، خلاقیت، طعم و مزه، طراحی و تزئین غذا اشاره کرد.

به گفته امـیرمعزی، درون یک مسابقه تلویزیونی کـه با حضور افراد متخصص برگزار مـی‌شود، فرصت به منظور طرح مسائل مـهم فراهم است. او مـی‌گوید: اگر درون زمـینـه مصرف انرژی، تفکیک زباله و مواردی از این دست درون کشورمان مسأله داریم چه چیزی بهتر از این کـه چنین مسائلی درون یک مسابقه جذاب از سوی متخصصان و کارشناسان رعایت شود که تا توجه و حساسیت مردم افزایش یـابد. بـه همـین دلیل درون مسابقه دستپخت، صرفا بـه پخت غذا توجه نداریم و به مواردی چون نظافت، مصرف انرژی، تفکیک زباله، رعایت الگوی مصرف و... هم امتیـاز مـی‌دهیم.

یکی از مـیان همـه

برای تولید مسابقه دستپخت فراخوان داده شد و تعداد زیـادی از علاقه‌مندان بـه آشپزی به منظور شرکت درون این مسابقه داوطلب شدند. اگرچه قرار بود سرآشپزهای متخصص درون این مسابقه حضور داشته باشند، اما فرصت رقابت از افراد علاقه‌مندی کـه تجربه و تخصص نداشتند، گرفته نشد و آنـها هم مانند دیگران درون گزینش اولیـه مسابقه شرکت د. امـیرمعزی درباره گزینش اولیـه داوطلبان توضیح مـی‌دهد: داوطلبان متخصص و غیرمتخصص حتما از های اولیـه عبور کنند که تا امکان حضور درون این رقابت برایشان فراهم شود. از مـیانانی کـه تجربه و تخصص بالایی نداشتند، فقط یک نفر توانست مرحله گزینش را پشت سر بگذارد. این فرد دوره‌های مختصری گذرانده بود؛ اما مطالعات زیـادی درون زمـینـه تغذیـه و آشپزی داشت و در نـهایت از مـیان 9 شرکت‌کننده نفر هشتم شد و به مرحله بعدی راه پیدا نکرد.

سرآشپز برتر درون نوروز

شرکت‌کنندگان مسابقه دستپخت درون قالب گروه‌های 9 نفره با هم مسابقه مـی‌دهند. از مـیان افراد هر گروه کـه شش بار با هم رقابت مـی‌کنند، یک نفر بـه مرحله نـهایی راه پیدا مـی‌کند و در نـهایت بعد از برگزاری مسابقات همـه گروه‌ها، درون پایـان مسابقات و در اسفندماه 9 برنده بـه مرحله نـهایی راه پیدا مـی‌کنند. تاکنون سه گروه مسابقه داده‌اند و مسابقه گروه چهارم به‌تازگی آغاز شده است.

مرحله نـهایی مسابقه دستپخت با حضور 9 برگزیده دور اول، درون تعطیلات نوروز از شبکه یک پخش و در نـهایت یک نفر از آنـها به‌عنوان برنده نـهایی معرفی مـی‌شود و عنوان سرآشپز برتر سال 94 را بـه دست مـی‌آورد. بر‌اساس اظهارات امـیرمعزی، مسابقات نـهایی قرار هست در شـهرهای متخلف کشور تصویربرداری شود. برندگان، غــذاهای بومــی و محلی بپزند و داوران هم درباره غذا و فرهنگ غذایی هر شـهر اطلاعاتی درون اختیـار مخاطبان بگذارند.

مـیدان‌‌700 مترمربعی

در مسابقه آشپزی دستپخت، شرکت‌کنندگان از اولین مراحل آشپزی یعنی خرید مواد لازم، با هم رقابت مـی‌کنند؛ اما پرهیز از تبلیغ کالای موجود درون بازار و مدیریت و هدایت شرکت‌کنندگان هنگام خرید باعث شده هست بخشی از استودیوی این مسابقه بـه عرضه محصولات غذایی اختصاص یـابد.

به گفته تهیـه‌کننده این برنامـه، استودیوی مسابقه دستپخت چیزی حدود 700 متر مربع مساحت دارد کـه شامل فروشگاه، سالن اصلی مسابقه، اتاق داوری و دو اتاق به منظور ضبط گفت‌وگوهاست. از این مساحت چیزی حدود 350 متر مربع بـه سالن مسابقه اختصاص داده شده کـه همـه جور امکانات و تجهیزات لازم به منظور رقابت 9 سرآشپز را درون اختیـار مـی‌گذارد.

داوران دنیـا دیده

داوران مسابقه دستپخت از مـیان دانش‌آموختگان و متخصصان رشته آشپزی و هتلداری انتخاب شده‌اند. بـه گفته امـیرمعزی، نیمـی از داوران، سابقه کار درون شبکه‌های تلویزیونی دنیـا دارند و بیشتر آنـها درون جشنواره‌های آشپزی داخلی و بین‌المللی داور بوده‌اند. تاکنون شش داور با مسابقه دستپخت همکاری کرده‌اند و به زودی یک داور دیگر بـه جمع داوران این مسابقه اضافه مـی‌شود کـه اهل کشور مکزیک و البته مسلمان است. اسکار گنزالس از دانشگاه کانادا فارغ‌التحصیل شده هست و 17 سال سابقه کار حرفه‌ای دارد.

جلال زواره

داوران مسابقه دستپخت عمدتا خارج از کشور تحصیل کرده‌اند یـا دوره‌های آموزشی بین‌المللی را با موفقیت طی کرده‌اند.

جلال زواره فارغ‌التحصیل رشته هتلداری، چند دوره معتبر بین‌المللی را درون چند کشور اروپایی گذرانده و ده سال بـه صورت حرفه‌ای درون زمـینـه هتلداری و آشپزی فعالیت مـی‌کند.

معین معینی

عشق بـه آشپزی و خلاقیت درون پخت غذاهای مختلف، معین معینی را راهی دانشگاه جرم براون کانادا کرد. دوران کارآموزی را درون ایرلند جنوبی گذراند و بعد از آن بـه سوئد رفت. مارکوپولوی آشپزی، بعد از راه‌اندازی چند رستوان بین‌المللی با بیش از 13 سال تجربه کاری، حالا یکی از داوران مسابقه دستپخت است.

فرانسوا حسین

داور فرانسوی‌الاصل مسابقه دستپخت، مسلمان شده، همسری ایرانی دارد و ساکن تهران است.

او بیش از 20 سال درون زمـینـه آشپزی فعالیت کرده است. گاهی بـه عنوان داور درون جشنواره‌های مختلف و گاهی درون مقام مدرس درون دانشگاه‌ها و آموزشگاه‌های معتبر بین‌المللی حضور دارد.

کامران سروش

با تجربه‌ای حدود 30 سال، کامران سروش باسابقه‌ترین داور مسابقه آشپزی است. او تنـها ایرانی دارنده ستاره از موسسه مـیشلین استار هست که بـه هتل‌ها و رستوران‌های بین‌المللی ستاره مـی‌دهد . سروش زمانی کـه در اروپا رستوران‌داری مـی‌کرده، توانسته از این موسسه ستاره بگیرد و حدود هفت سال سابقه کار تلویزیونی و آموزش درون زمـینـه آشپزی دارد.

سامان گلریز

برای تماشاگران تلویزیون سامان گلریز نام و چهره‌ای آشناست. او درون رشته عکاسی فارغ‌التحصیل شد، اما علاقه بـه آشپزی او را بـه تحصیل درون رشته هتلداری کشاند و توانست درون رشته آشپزی بین‌المللی از دانشگاه استار کلاید تخصص بگیرد. گلریز به‌منظور تحقیقاتی درون زمـینـه تغذیـه و آشپزی بـه اروپا، آفریقای شمالی و جنوب آسیـا نیز سفر کرده است.

الهه سلامـی

کوردون بلوی فرانسه le cordon bleo)) کـه معتبرترین مدرسه آموزش آشپزی درون اروپاست و در سراسر دنیـا شبعاتی دارد، هر ساله فارغ‌التحصیلان بسیـاری بـه دنیـای آشپزها و سرآشپزها معرفی مـی‌کند. الهه سلامـی یکی از این فارغ‌التحصیلان هست که حدود 12 سال درون زمـینـه علوم تغذیـه، آشپزی و آموزش فعالیت مـی‌کند.

آذر مـهاجر

گروه رادیو و تلویزیون




[الهه سلامی آشپز]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Wed, 04 Jul 2018 09:25:00 +0000



الهه سلامی آشپز

دوره های آموزش آشپزی - chefmoin.com

 

داشتن یک چاقوی تیز و عالی تاثیری درون آشپزی خوب ندارد. الهه سلامی آشپز هنر استفاده از آن چاقو درون آشپزی مـهم است.

“Having sharp, great knives will enable you to cook very precisly. الهه سلامی آشپز Knife skill is essential in cooking.

“Eric Ripert”

 

1- آشنایی با اصول اولیـه و طبخ غذاهای فرنگی (عصاره ها، الهه سلامی آشپز برشـها، سوپ ها، سالادها و اصطلاحات)

2- آموزش دوره های پایـه غذاهای ایتالیـایی (نانـهای ایتالیـایی، پاستاها، پیتزاها و سس های پایـه)

3- آموزش پیشرفته غذاهای ایتالیـایی (طبخ استیکها، ماهی، سس های ایتالیـایی و دسرها)

4- آموزش دسرهای کافی شاپ (انواع کاپ کیک ها و دسرهای فرنگی درون کافی شاپ)

5- طبخ و آموزش غذاهای کم کالری و رژیمـی (غذاهای ورزشی، کم حجم و پر انرژی، غذاهای سالم و کم کالری)

6- آموزش دوره سس های ملل (انواع سس های کشورهای مختلف و استفاده آنـها)

7- آموزش انواع دورچین های غذاهای فرنگی (انواع دورچین های فصلی، گیـاهی، سبزیجات و مـیوه ای به منظور هر غذا)

8- آموزش دوره کافی شاپ (انواع نوشیدنی های سرد و گرم، کافی شاپ)

9- آموزش پیشرفته غذاهای ملل (طبخ و آموزش غذاها از کشورهای مختلف بطور کامل)

10- آموزش و تهیـه انواع فینگر فودها (طبخ و آموزش غذاهای فینگر فود، کاناپه ها، اسنکها، ساندویچها)

11- آموزش و طبخ غذاهای آسیـای شرقی (آشنایی با آشپزخانـه های چینی و غذاهای آن، ژاپنی و تایلندی)

1- Knowing about basic cooking and terms ( stocks, knife skill, soups, salads, and terms) 2- Basic Italian cuisine (Italian breads, pastas, pizzas, and sauces) 3- Advanced Italian cuisine( steaks, fish, sweets, and plats) 4- Cup cakes  and desserts ( teaching sweets and desserts for coffee shop) 5- Low fat and healthy cooking ( special food for healthy and athletic people) 6- International sauces ( teaching different kinds of sauces and using them for each plat) 7- Garnish and designing ( vegetables and herbs garnishing for small quantity production) 8- Coffee shop ( teaching warm,  cold drinks and mixed drinks) 9- International culinary art ( teaching different kind of food from each cuisine) 10- Finger foods (tapas, snacks, sandwiches, and small size food) 11- Asian food( cooking food from east Asian, Indian, and Thai food) : الهه سلامی آشپز




[الهه سلامی آشپز]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Wed, 18 Jul 2018 11:03:00 +0000



الهه سلامی آشپز

کیک سیب فوری بـه سبک شف نگین | دنیـای شیرین آشپزی

کیک سیب فوری بـه سبک شف نگین

از سری دستورات اختصاصی دنیـای شیرین آشپزی

فصل فصل سیب های دل انگیزه. الهه سلامی آشپز با رنگهای زیبای سبز و قرمز و زرد.
طای شیرین و ترش و ملس.
با اون عطر دل انگیزشون کـه وقت بو کشیدنشون قبل از خوردن بـه آدم انرژی مـیده.

سیب این مـیوه عزیز کـه خیلی خاصیت داره. الهه سلامی آشپز کـه یـه زمانی اسمش مرسی بوده. اون زمانـها کـه وفور نعمت بوده و انقدر رنگ و وارنگ مـیوه جلوی آدم بود کـه به سیب بی نوای نگاهم نمـی کرده.

مواد تشکیل دهنده
نکات جانبی

اما این قصه ها مال امروزه روز نیست.
حتی با داشتن سیب های اهدایی دماوند با داشتن سیب های دست چین باغ مادری و وفور سیب..
باز سیب عزیزه و عزیزه و عزیز.
لذت بو کشیدن عطرش و گاز زدنش رو کـه کنار بگذاریم مـیرسیم بـه دنیـا دنیـا تنوع دسر و کیک وشیرینی کـه با هاش مـی شـه درست کرد.
از کمپوت خوشمزه اش که تا تارت و پای  سیب های جور واجور.
از لذت هنی و سازگاریش با دارچین و جناب گردو.

اما هر روز و همـیشـه حس و وقت درست کیک و شیرینی با آدم همراه نیست و گاهی همـینکه زیر کتری یـا سماور رو به منظور یک چای عصرونـه آتیش مـی کنی که تا در کمتر از نیم ساعت خودت رو بـه چای عصر دعوت کنی یـهو هوس یک برش کیک سیب همراه با همون چای دیوونت مـی کنـه و مـیگی ای کاش کیک داشتیم!!!

و این رویـا به منظور خیلی هامون پیش مـی یـادو عالعملهای مختلفی هم داره.
یکی بی خیـالش مـی شـه و به قندونش پناه مـی بره.
اون یکی بـه قنادی محل.
دیگری کابینت ها رو بـه امـید بیسکویتی و شکلاتی باز و بسته مـی کنـه.
یکی هم مثل من بـه فکر این مـی افته کـه توی دنیـای تنبلونـه اش کشفی  نیم ساعته کنـه و لذتش رو تمام کنـه.
یـه چای تازه دم داغ درون کنار یک برش کیک سیب داغ و تازه از فر بیرون اومده توی هوای پاییزی خیلی مـی چسبه.
مخصوصا کـه پشت پنجره باشی و نمای بیرون مثل یـه قاب عپاییزی زیبا باشـه و  درون حین خوردن چای  عطر دل انگیز سیب و دارچین مستت کنـه.

- اگه شما هم مثل من مـیخواهید از یک عصر پاییزی دلنشین لذت ببرید با کشف سه سوته من همراه بشید و خود و عزیزانتون رو بـه مـهمونی کوچیک عصرونـه دعوت کنید.

برای کیک  سیب  و پای و تارت سیب رسیپی های فراوونی هست و هر کدومم لطف خودشونو دارند. و به زودی بهشون خواهیم پرداخت( خدا رو شکر سبدهای سیب نازنینم جلومـه و بهم چشمک مـی زنند!!)
اما من امروز براتون کیکی سریع و ساده دارم کـه نیم ساعته حاضره- هم زن  نمـیخواد- الک نمـیخواد- کلا یـه کاسه کثیف مـی کنید- تخم مرغ کمـی مـیخواد-
و نتیجه نسبت بـه زمان و کاری کـه مـی بره عالیـه.
نمـیتونم بگم این کیک بهترینـه. نـه نیست.
اما سریع ترین هست.
 کیفیتش خوبه
ساده درست مـی شـه و کم ریسکه.
مقدار زیـادی بهتون اسلایس های خوشگل و خوشمزه مـیده( توی سایزی کهتو عمـی بینید 24 برش) مـیتونید از عزیزان و مـهمونـهاتون پذیرایی کنید- به منظور مدرسه بچه ها بگذارید- مـهمونی تشریف مـیبرید دست خالی نرید و پول قنادی ندید- از تعریف دیگرون درون مورد سلیقه و دستپختتون لذت ببرید!!!
اگه کمـی بجنبید مـیتونید که تا چای آماده مـی کنید کیکم داشته باشید.
در ضمن این کیک بـه صورت اسلایسی برش مـی خوره و خیلی بـه صرفه هم هست.و به منظور مـهمونی ها هم مناسبه چون ظاهر خیلی زیبایی هم داره.
من خودم چند شب پیش بـه یک مـهمون دعوت بودم و قرار بود کـه دسرها رو من درست کنم. اما برام کاری پیش اومد کـه اصلا خونـه نبودم کـه درست کنم.
در نتیجه وقتی داشتم حاضر مـی شدم کـه به مـهمونی برم یـهو بـه فکرم رسید کـه تا حاضر مـی شم این کیکم درست کنم که تا دست خالی ام نرفته باشم.
و با استقبال خیلی خوبی هم مواجه شد.
و درون عرض 45 دقیقه ای کـه خونـه بودم هم خودم و پسرکم رو حاضر کردم و هم کیک درست کردم و برش زدم و توی ظرف چیدم به منظور مـهمونی.

خوب امروز کـه دارم این متن رو تایپ مـی کنم جمعه هست و وقتم آزاده و اگه مـیبینید روده درازی کردم بدونید علت چی بوده.!!!

اونـهایی کـه حوصله ندارند از اینجا بخوانند:

خیلی از دوستان تقاضا داشتند مقدار ها رو بـه قاشق بگم و خیلی ها سوال داشتند 1 قاشق غذا خوری چه جوری سر پر خالی و ..

منم براتون عکسش رو مـیگذارم: الهه سلامی آشپز 1 قاشق سرپر از آرد

این کیک از دسته کیک های کوئیک مـیهست و خیلی سریع آماده مـی شـه.
در قدم اول فر رو روی 180 درجه روشن کنید که تا گرم بشـه.
تمام مواد خشکتون رو توی یـه کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوطشون کنید بهتره کـه از هم زدن دستی کمک بگیرید که تا با همزدن مواد خشک هوا دهی کمـی صورت بگیره.( ویسک مواد)

من با قاشق معمولی اینکار رو کردم.

همـینطور مـی تونید آرد رو الک کنید اما من نکردم.(کیفیت بهتری خواهید داشت)
آرد وشکر و بیکینگ پودر و بهبود دهنده  رو مخلوط و هم بزنید.
اگه بهبود دهنده ندارید مـهم نیست. مـیتونید حذفش کنید.
حالا بهش روغن و اب و تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید.


و انقدر هم بزنید که تا یکدست بشند و گلوله ای باقی نمونـه.
با همون قاشق اینکار رو کردم.  
حالا ته قالب چهار گوشتون رو کاغذ روغنی بندازید و موادتون رو دوقسمت از سه قسمتش رو بریزید توی قالب. چشمـی تقسیم کنید.

توی یـه کاسه سیب های پوست کنده و خلال نازک شده رو با شکر 2 قاشق و دارچین مخلوط کنید و روی کیک بچینید.


در آخر اگر ته ظرفتون شکر و دارچینی بود مـیتونید روی سیب ها بپاشید. یـا اگه شکر و دارچین بیشتری دوست دارید.


حالا اون یک سوم باقی مونده مایـه کیک رو روی کیک بدید طوری کـه یک خط درون مـیون بشـه و سیب و مواد دیده بشـه و تمام سطح کیک پوشونده نشـه. این به منظور زیبایی کیکتون هست.


در مرحله قبل از ریختن مایـه کیک دوم مـیتونید مقداری گردو خرد شده روی سیبها بدید که تا طعم فوق العاده تری پیدا کنـه.
حالا ظرف کیک رو توی فری کـه همون اول روشن کردید و داغ شده با درجه 180 سانتی گراد بگذارید بـه مدت 20 دقیقه.
ممکنـه زمان بیشتر یـا کمتری ببره توی فرهای مختلف
حالا مـیتونید تو فضای اشپزخونـه عطر دل انگیز کیک رو با دارچین بـه مشام بکشید و لذت ببرید...
با فرو خلال دندون توی مرکز کیک از مغز پخت شدنش اطمـینان حاصل کنید و از فر خارجش کنید که تا کمـی سرد بشـه.

 

اگه دوست داشتید رنگ کیک سفید نمونـه و طلایی بشـه مـیتونید دو دقیقه روی گریل بگذارید که تا سطحش طلایی بشـه.
بعد برش بدید و کاغش رو جدا کنید و توی یـه ظرف زیبا بچینید و با چای نوش جان کنید.

لحظه لحظه زندگیتون سرشار از خوشی های کوچک و بزرگ و سرشار از عطر خوش سیب
شاد باشید
نوش جان
شف نگین.

33
به اشتراک بگذارید :
، الهه سلامی آشپز




[الهه سلامی آشپز]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Tue, 10 Jul 2018 20:45:00 +0000



الهه سلامی آشپز

معرفی داوران – مسابقه بین المللی دستپخت

الهه ملقب بـه پروانـه سلامـی

متولد 1347/01/29 شـهرکرد

  • فارغ التحصیل رشته ادبیـات ایتالیـایی از دانشگاه تهران
  • کوردن بلو پاریس درون سال 1996
  • مدرک موسس توفینی ایتالیـا
  • مدرک مدرسه دی جنارو ایتالیـا
  • مدرک آشپزی یونانی و دسرهای مدیترانـه‌ای از مدرسه Ergastiri
  • مربی‌گری آشپزی از سازمان فنی و حرفه‌ای درون سال 1381
  • تأسیس کیترینگ شخصی درون کشور هندوستان
  • سر شف رستوران180 Proof  در هندوستان
  • سر دبیر مجله سفره ایرانی و نوشیدنی‎ها از سال 1389 که تا سال 1393
  • صاحب امتیـاز مجله دستپخت

استاد الهه سلامـی

کامران سروش

متولد 1336/08/28

مـهندسی الکترونیک و مخابرات

  • سرآشپز درون بیش از 80 برنامـه تلویزیونی و رادیویی
  • نویسنده بخش آشپزی درون مجلات معتبر ویل لایف، الهه سلامی آشپز سیتی لایف و الیت
  • متخصص درون زمـینـه‎های ملل و غذا‎های فرانسوی
  • صاحب تجربه درون زمـینـه بازاریـابی، توسعه کار و امور مالی
  • عالی‌ترین رتبه رستوران درون مـیشلین گاید( ولز)

استاد کامران سروش

معین معینی

1349/05/05

  • لیسانس آشپزی و هتلداری از جورج برون کالج کانادا
  • فوق لیسانس فرهنگ غذاشناسی ملل از جورج برون کالج کانادا
  • مدرس و نماینده رسمـی مدرسه آشپزی The chefs cut از بلژیک
  • مدرک مدیریت و برنامـه ریزی رستوران‎ها از شرکت هتلداری Anticimex سوئد
  • فعالیت های داخل ایران
    مدرس دانشگاه علامـه طباطبایی درون رشته هتلداری و آشپزی فرنگی
    مدرس مجتمع گردشگری و سیـاحتی بنیـاد
    مدرس گروه های آموزشی هتل های هما
    مدرس شرکت هواپیمایی ایران ایر
    راه اندازی چند رستوران، فست فود و کافی شاپ و مشاوره درون امور اجرایی آنـها
    مدیر گروه هتل داری و آشپزی مجتمع فنی تهران
    صاحب عنوان “مارکوپلوی آشپزی” درون ایران
  • فعالیت های خارج از ایران
    رستوران کونتیکی، گوتنبرگ سوئد، تنـها رستوران سبک تیکی درون اسکاندیناوی
    رستوران ال موسیو، جنوب اسپانیـا، درست غذاهای جنوب اسپانیـا و مدیترانـه
    هتنل نووتل (آکور)، گوتنبرگ ، سوئد SUE CHEF
    سودکسو کمپانی، دانشگاه تورنتو
    رستوران ردهوس، وایت راک ونکوور کانادا
    (دوره کارآموزی) هتل منلا، ایرلند جنوبی Chef de party
    برج C.N درون تورنتو کانادا
    جورج برون کالج، مدرسه هتل داری و آشپزی و توریستی – تورنتو کانادا: الهه سلامی آشپز تحصیل درون قسمت تئوری و عملی آشپزی بین المللی، مدیر تشریفات، مدیریت رستوران ها و یـا هتلهای کوچک و بزرگ

استاد معین معینی

جلال زواره

1359/06/30

کارشناس هتلداری از دانشگاه علمـی‌کاربردی

  • مسلط بـه تدریس آشپزی ایرانی و ملل، طراحی و مدیریت آشپزخانـه، آموزش راه‌اندازی رستوران و فست‌فود
  • تدریس آشپزی درون مرکز آموزش گروه هتل‌های هما و دانشگاه جامع علمـی‌کاربردی، دانشگاه آزاد اسلامـی، دانشگاه علامـه طباطبائی و …
  • داور و کارشناس آشپزی درون مسابقه آشپزی دستپخت درون شبکه اول سیما
  • مولف اولین کتاب علمـی آشپزی “الف که تا ی آشپزی”
  • داور ملی و مشاور جشنواره‌های آشپزی و سفره ایرانی سازمان مـیراث فرهنگی و گردشگری ایران
  • آشپز هتل‌های پنج ستاره‌ی هما، سیمرغ، رستوران چینی، رستوران ایتالیـایی، اوین، آزادی، مجموعه دشت بهشت

استاد جلال زواره

سیما(فاطمـه) شیرازیـان

متولد 1332/06/03 تهران

مدیریت، آشپزی و شیرینی‌پزی از سازمان فنی و حرفه‌ای

دارای مدرک صنایع غذایی

دارای مدرک از کشور کره جنوبی (شیرینی پزی صنعتی و کارخانـه‌ای)

  • کارشناس و داور بین‌المللی صنایع غذایی درون رشته‌های آشپزی/ قنادی و رشته‌های وابسته، مدرس و متخصص، پژوهشگر و مترجم رشته‌های فوق و نویسنده
  • معاون کمـیته‌ی یونسکو پاریس
  • پایـه‌گذار رشته صنایع غذایی و اولین مدرس درون مرکز تربیت مربی سازمان آموزش فنی حرفه‌ای
  • مدرس و کارشناس هواپیمایی کشوری “کیترینگ هواپیمایی آسمان”
  • عضو اصلی هیئت مدیره و دبیر انجمن صنفی مدیران
  • بیش از ۳۵ سال تدریس رشته های صنایع غذایی (آشپزی و شیرینی پزی) بصورت خانگی و صنعتی درون داخل و خارج از کشور
  •  همکاری با صدا و سیما از سال ۱۳۷۵ و تدریس بـه صورت گسترده درون شبکه های یک (یک تجربه)، شبکه ۵ تهران(به خانـه بر مـی‎گردیم)، جام جم(خانـه مـهر) و در شبکه های خارج از کشور
  • مؤسس، مدیر و مربی آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی طناز بانو ۱۳۷۲
  • تدوین کننده چهار استاندارد آشپزی و شیرینی پزی ( درجه ۲ و ۱ ) به منظور سازمان آموزش فنی‌و حرفه ای کشور سال ۱۳۷۵
  • تدوین کننده استاندارد آموزش با مایکروویو سال ۱۳۸۵
  • مؤلف جزوه آموزشی رشته های فوق به منظور مرکز تربیت مربی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور سال ۱۳۷۸
  •  منتخب و برگزیده بعنوان نمونـه و موفق و مصاحبه و پخش مستند زندگی نامـه از شبکه جهانی سحر
  • مدرس و کارشناس درون آموزشگاه و مجله “هنرآشپزی” بصورت گسترده از سال 1387 که تا سال 1396
  • مدیر آموزشگاه “هنر آشپزی” از سال  1389 الی 1396
  • داور منتخب سازمان مـیراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان طی سالیـان متمادی به منظور داوری “جشنواره ملی آش ایرانی”

استاد سیما شیرازیـان

فرهود زعفری

متولد 1342 خلخال

دارای مدرک دکترای هتلداری از UPM و SUNWAY مالزی

اخذ شش دیپلم افتخار از دانشگاه‎های اروپایی

اخذ مدرک پروفسوری از اتحادیـه اروپا درون حوزه تدریس رشته‎های هتلداری

مدیر‎عامل آکادمـی ایران شف

مولف کتب استاندارد دپارتمان‌های هتلداری

مدرس دانشگاه علمـی کاربردی

استاد فرهود زعفری

پژمان علیزاده

متولد 1363/08/17 تهران

فارغ التحصیل رشته آشپزی از دانشگاه آکسفورد

تأیید شده از کمپانی yum

داراي مدرك تخصصي HACCP

اخذ مدرک مربی‎گری فنی و حرفه ای آشپزی بین الملل

همکاری با نشریـه “آشپزی مثبت”

تدریس:

  • دانشگاه بابلسر، رشته آشپزی بین الملل
  • موسسات هوم فود، موندریـان، بانو نازیلا، سارینا(مشـهد)، ماه(اصفهان)، بانو هنرمند(شیراز)

راه اندازی:

  • رستوران های روبرتو کاوالی، یـام، نشاط، دیـاموند، برگر وان، نگارستان و ون هوس

سرآشپز:

  • شف هتل konkord فرانسه
  • شف هتل Radisson blu گرجستان

شف رستوران bizza ايتاليا

استاد پژمان علیزاده

مرتضی عارف حکیمـی

متولد 1337/10/18 تهران

phd  گیـاه پزشکی

رییس ضیـافت 16 دوره سران عدم تعهد

مدرس دانشگاه‎های علمـی‌کاربردی درون زمـینـه آشپزی، هتلداری، پذیرایی و تشریفات

مولف دوره 12 جلدی شش هزار سال آشپز فولکوریک ایران

داور بین‌المللی درون فرانسه، مالزی، امارات، چین و ایران

مدیر تالارهای ارتش( نیروی زمـینی)

مدیر برگزاری مراسم مستشاران نظامـی نیروی زمـینی

مدرس رشته آشپزی درون هنرستان هتلداری پارسیـان

مشاور درون راه‌اندازی رستوران‌های بین‌المللی و سنتی

استاد مرتضی عارف حکیمـی

کتاب الله یعقوبی

متولد: 1337/1/17

دیپلم

سرآشپز هتل هما

مدرس درون دانشگاه علمـی کاربردی

دارای ID کارت از وزارت علوم

سابقه تدریس در:

آشپزخانـه مجلس شورای اسلامـی/وزارت امور خارجه/ و…

استاد کتاب الله یعقوبی

مریم بخشی

متولد 1358

کارشناس صنایع غذایی و هتلداری

سابقه تدریس درون شبکه‎های مختلف صدا و سیما

مدیر و موسس آموزشگاه صنایع غذایی کلبه حنانـه با دو شعبه و دارای مجوز فنی حرفه‌ای تهران

کارشناس مجله‌های مرتبط بـه آشپزی

بانوی منتخب شـهرداری تهران درون حوزه کارآفرینی

بانوی فعال درون عرصه برگزاری همایش‎ها و مسابقات آشپزی

استاد مریم بخشی

هادی مالکی

متولد 1365

دیپلم انسانی

ورود بـه صنعت آشپزی از سال 1378

فعالیت درون رستوران قصر هشت بهشت بـه عنوان سرآشپز درون کشور قطر

سپری دوره‌های مدیریت هتلداری درون مکتب الهندس الخاص و آشپزی از سال 2014 الی 2012

  • مدرس آشپزی آموزشگاه‎های مختلف تهران و شـهرهای مختلف

آموزشگاه‎های موندریـان، هوم فود، ماه اصفهان و پارس شیراز

مجری و مدرس غذاهای ملل(انوع سس، استیک، پاستا، برگرها، پیتزا)، منوی صبحانـه

  • مشاور و راه اندازی، مدیریت رستوران، کافه

رستوران ماژورل، رستوران پیکاتا، بلک سوآن، ریواس، کوروک، باباراتزی، بیزانس و رستوران‎هایی درون شـهرهای اصفهان، کرمان، شاهرود و شیراز و…

  • همکاری با مجله “هنر آشپزی”
  • کارشناس هفته نامـه شش و هفت

استاد هادی مالکی

رزینا شمس

متولد 1348  تهران

مدرک آشپزی از هتل اوین

اخذ مدارک آشپزی فنی‌حرفه‌ای و تدریس درون این مراکز

استخدام درون موسسه هتل اوین

تدریس درون دانشگاه هتلداری استراید کلاید درون ایران

شرکت درون ورک شاپ‎های بین‌المللی آشپزی

همکاری با صدا و سیما

همکاری با نشریـه هنر آشپزی بـه عنوان سردبیر

ترجمـه کتاب‌های آشپزی

استاد رزینا شمس

حمـید شریف

متولد 1361 تهران

کارشناس حسابداری

کارشناس حسابداری

متخصص درون زمـینـه نان‌های مختلف

سپری‌ دوره حرفه‌ای نانوایی و مدیریت نانوایی بـه سبک اروپایی زیر نظر اساتید فرانسوی درون کشور دبی

اخذ مدرک:

– OJT Carrefour training

-Royal Thai Cuisine certificate (Bangkok)

-Training (Dubai)

استاد حمـید شریف

کیـان رنجبر

متولد 1364

1-کارشناس مدیریت صنعتی

2-گواهینامـه سرآشپز هتل(دوره غذاهای دریـایی و آسیـای شرقی از دانشکده گروه هتل‎های هما)

3- گواهینامـه غذاهای فست فود از سازمان مـیراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی

4- گواهینامـه غذاهای ایرانی و غذاهای بین المللی از سازمان مـیراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی

5- گواهینامـه سرآشپز هتل با حمایت گروه هتل‎های هما از دانشگاه هلپ مالزی

-مدیریت داخلی شعب درون رستوران های زنجیره‎ای بوف(90و88)

2-سرآشپز کل رستوران‎های زنجیره‎ای بوف(90 که تا اوایل 92)

3- مشاور غذایی کارخانـه عصر جدید بوفک (90تا 91)

4- کارشناس آشپزی و عضو تحریریـه مجله تخصصی “آشپزخانـه ملل”(91تا92)

5- کارشناس آشپزی و عضو تحریریـه مجله تخصصی “آشپزباشی” (90تا 96)

6-آشپز هتل هما (از سال 91 که تا 93)

7- مـهندس تجهیز و مشاور شرکت جهان تک

8-مالرآشپز برند غذایی تازه تاسیس و یدکار (مجموعه غذایی رستورانی (کاشان))

9-مدرس آشپزی درون موسسات هوریزان و آشپزخانـه مالی (88-92)

10- مدیر عامل و مدرس آکادمـی آشپزی کلاه سر آسپز آلوارس

11-داور مسابقات غذایی غذاهای اصیل ایرانی دانشگاه علمـی کاربردی

  • برنامـه تلویزیونی

1- خرمول یک از شبکه یک سیما (1395)

2-گروه ورزش بـه نام برنامـه باطراوت از شبکه 3 سیما (95-96)

استاد کیـان رنجبر

نیما اخلاق نجات

متولد 1358 تهران

فارغ التحصیل رشته مـهندسی کامپیوتر نرم افزار از دانشگاه آزاد

فارغ التحصیل از دانشگاه کوردن بلو شعبه لوس آنجلس درون رشته آشپزی و مدیریت آشپزخانـه

مدرک بین المللی مدیریتی  SERVSAFE  در زمـینـه بهداشت و امنیت غذایی  Food safety & sanitation

فعالیت درون بهترین و بنام‎ترین رستوران‎های ایـالات متحده آمریکا )کالیفرنیـا، لاس وگاس و …)

انتخاب بـه عنوان شف برتر کمپانی Darden آمریکا و گرفتن نشان Sharing freshness درون سال 2013

Buenos Aires garden, woodland hills, Ca

Seasons 52, Santa Monica, ca

Capital grille, Beverly hills, ca

Eiffel tower restaurant, Las Vegas, NV

La cave at Wynn hotel, Las Vegas, NV

استاد نیما اخلاق نجات

نجمـه رأسی

متولد 1354 تهران

لیسانس مترجمـی زبان انگلیسی

اخذ مدرک فنی حرفه‌ای درون رشته‌های کیک ساز، ترساز، شیرینی درجه (2و1)، آشپزی درجه (2و1)، دسرساز بین الملل و پداکوژی (مربی‌گری) ،ICDL  و مدیریت آموزشگاه

کارشناس آشپزی درون برنامـه های تلویزیونی:

به خانـه برمـی‌گردیم شبکه 5

خونـه بـه خونـه شبکه 3

در حال حاضر سیمای خانواده شبکه 1

و همکاری با مجله خانواده سبز

استاد نجمـه رأسی

مریم امجدی

متولد 1357 تهران

لیسانس طراحی لباس دانشگاه علم و فرهنگ تهران 1377-1374

Certificate   گریم آموزشگاه استاد معیریـان تهران 1378-1377

Certificate سوزن‎دوزی سازمان صنایع دستی تهران  1377-1375

Baking & pastry    از he cordon bleu  امریکا هالیوود 2014-2013

پس از مـهاجرت بـه آمریکا درون رشته نان و شیرینی درون دانشگاه کوردون بلو فرانسه درون کالیفرنیـا درون هالیوود مشغول بـه کار شده‌اند.

معاون شف شیرینی و دسر درون رستوران فاین دایینگ

شکلات‎سازی و کار با آیزومالت(شکر رژیمـی)

سرآشپز شیرینی و دسر درون هتل ونیز لاس وگاس

تاسیس کارگاه شیرینی‎پزی مادام کارامل درون ایران

همکاری با رستوران گارنیش درون تهران

استاد مریم امجدی

سید مـهدی مرتضوی

سابقه کار درون ایران و خارج از ایران از سال 1355

فعالیت از سال 1383 الی 1355 درون امریکا به منظور تحصیل

همکاری با شرکت‌های زنجیره‌ای و هتل‌های هیلتون و شرایتون

مشاور درون کلیـه امور هتل، رستوران و کترینگ و آموزش با تیم مجرب عمرانی، دکوراسیون، تحقیقات مـیدانی، ایده‌پردازی، نگارش مـهندسی و … .

استاد مـهدی مرتضوی

بهنام کیـارشی

متولد 1344

فارغ التحصیل واحدهای اصلی صنعت غذا و نوشیدنی، رستوران و هتلداری، آشپزی حرفه‎ای و صنعتی،F&b ازسال 1992(انگلستان ،نیوزیلند،استرالیـا،امریکا) TAFE

  • متخصص،کارشناس,استاد، عضو علمـی و مدیر گروه آشپزی دانشگاه (مقاطع کاردانی،کارشناسی،فوق-ایران و ملل)
  • عضو انجمن جهانی آشپزی
  • the world chef association
  • مدرس علمـی تخصصی صنعت غذا و نوشیدنی بـه صورت حرفه ای بـه دو زبان فارسی و انگلیسی
  • آموزش و مشاور درون طراحی واحدهای غذا و نوشیدنی(رستوران، اغذیـه، کیترینگ، تالار، هتل‎ها، فست فود، بوفه، کانتر و غذاخوری پرسنل شرکت‎ها، کارخانجات، نیروهای مسلح، بیمارستان‎ها، راه آهن، هواپیمایی، کشتیرانی تولید انبوه و غیره… .

استاد بهنام کیـارشی

. الهه سلامی آشپز . الهه سلامی آشپز




[الهه سلامی آشپز]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Fri, 06 Jul 2018 04:51:00 +0000



تمامی مطالب این سایت به صورت اتوماتیک توسط موتورهای جستجو و یا جستجو مستقیم بازدیدکنندگان جمع آوری شده است
هیچ مطلبی توسط این سایت مورد تایید نیست.
در صورت وجود مطلب غیرمجاز، جهت حذف به ایمیل زیر پیام ارسال نمایید
i.video.ir@gmail.com