ادامـه خواندن “قرمـه سبزی شـهرزاد بهشتیـان”
. متن آهنگ قرمه سبزی . متن آهنگ قرمه سبزی : متن آهنگ قرمه سبزی ، متن آهنگ قرمه سبزی[متن آهنگ قرمه سبزی]
نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Thu, 23 Aug 2018 04:58:00 +0000
ادامـه خواندن “قرمـه سبزی شـهرزاد بهشتیـان”
. متن آهنگ قرمه سبزی . متن آهنگ قرمه سبزی : متن آهنگ قرمه سبزی ، متن آهنگ قرمه سبزینویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Thu, 23 Aug 2018 04:58:00 +0000
ادامـه خواندن “قرمـه سبزی شـهرزاد”
. متن آهنگ قرمه سبزی . متن آهنگ قرمه سبزی : متن آهنگ قرمه سبزی ، متن آهنگ قرمه سبزینویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Wed, 25 Jul 2018 19:30:00 +0000
دانلود آهنگ قرمـه سبزی شـهرزاد بهشتیـان
قرمـه سبزی از شـهرزاد بهشتیـان
play stop
. متن آهنگ قرمه سبزی . متن آهنگ قرمه سبزی : متن آهنگ قرمه سبزی ، متن آهنگ قرمه سبزینویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Wed, 29 Aug 2018 21:26:00 +0000
نمکستان » به منظور این پست آموزش طرز تهیـه خورشت قورمـه سبزی را آماده کرده ایم به منظور مشاهده دستور آشپزی ، متن آهنگ قرمه سبزی این پست را دنبال کنید
گوشت مغز ران با قلم یـا راسته بی استخوان / :♦: ۷۰۰ گرم
سبزی قورمـه سبزی :♦: ۱/۵ کیلو
لوبیـا قرمز :♦: دو سوم لیوان
لیموعمانی :♦: ۷ عدد
پیـاز :♦: ۱ عدد
نمک ، فلفل و زردچوبه :♦: بـه مـیزان کافی
رب گوجه فرنگی :♦: درون صورت تمایل ۱ قاشق
آبغوره :♦: درصورت تمایل
روغن :♦: بـه مـیزان لازم
برای پخت قورمـه سبزی ابتدا پیـاز را ریز خرد کرده همراه با گوشت سرخ کنید. متن آهنگ قرمه سبزی لوبیـا قرمز را از قبل درون ۲ لیوان آب خیسانده و بگذارید که تا کمـی بجوشد،
سپس آب آن را خالی کنید. متن آهنگ قرمه سبزی سبزی را پاک کرده ،ریز خرد کرده و در حدی کـه آبش کشیده شده و صدای سرخ شدن سبزی بـه گوش برسد ولی سیـاه نشود، سرخ کنید.
لوبیـاقرمز، لیموعمانی شده (برای اینکه مزه لیموعمانی از آن خارج شود) ، گوشت ، پیـاز ، فلفل و زردچوبه بار گذاشته که تا همـه مواد با هم بپزند.وقتی کـه گوشت نیم پز شد ،
نمک آن را اندازه کرده وبگذارید که تا خورش جا بیفتد. چاشنی آن را اندازه کنید.
سبزی قورمـه سبزی شامل تره ۵۰۰ گرم ، جعفری ۶۰۰ گرم ، گشنیز۱۵۰ گرم ، اسفناج ۱۵۰ گرم و شنبلیله ۵۰ گرم است. بهتر هست سبزی خورش قورمـه سبزی خیلی ریز خرد شود
چون بـه این ترتیب خورش بهتر جا مـی افتد. حتی الامکان به منظور پخت قورمـه سبزی از سبزی تازه استفاده کنید. چرا کـه خورش قورمـه سبزی خوشمزه تر و خوش رنگ تر مـی شود
و صد البته ویتامـین های موجود درون سبزی بهتر حفظ مـی شود. اگر مـی خواهید سبزی قورمـه سبزی را درون فریزر نگهداری کنید بهتر هست که آن را سرخ نشده درون فریزر بگذارید
و موقع پخت سرخ کنید که تا سالم تر و خوش رنگ تر (سبزتر) باشد.چون از نظربهداشت غذا روغن مایع نباید یخ بزند و مصرف روغن جامدهم به منظور سلامتی مضر است.
شنبلیله خورش قورمـه سبزی نباید زیـاد باشد چون خورش تلخ مـی شود. درون برخی از نواحی اصولا از شنبلیله استفاده نمـی کنند چرا کـه ماندگاری بوی آن را نمـی پسندند.
در شـهرهای آذربایجان گشنیز ، اسفناج یـا برگ چغندر بـه ترکیب سبزی قورمـه سبزی اضافه مـی شود و شنبلیله از آن مـیان حذف مـی شود.اگر سبزی قورمـه سبزی درشت خرد شده باشد
خورش هر چه بجوشد جا نمـی افتد. درون بعضی از نواحی شمال کشور، سبزی های محلی خود را نیز بـه قورمـه سبزی اضافه مـی کنند.
سرخ زیـاد سبزی قورمـه سبزی باعث مـی شود رنگ آن تیره شده و خاصیت خود را از دست بدهد و غذا سنگین شود.
نسبت سبزی های مختلف درون قورمـه سبزی بستگی بـه ذائقه خانواده دارد.ولی درون هر حال اگر تره زیـاد باشد طعم خورش تند مـی شود. اسفناج زیـاد بـه خورش،مزه خورش آلو اسفناج مـی دهد.
شنبلیله زیـاد خورش را تلخ مـی کند و بوی گشنیز هم درون خورش قورمـه سبزی نباید خیلی محسوس باشد. نکته دیگر آنکه اگر سبزی موقع خرد آب انداخت آب آن را دور نریخته و به خورش اضافه کنید.
هنگام سرخ سبزی قورمـه سبزی ، روغن سبزی را اول بـه آن اضافه کنید و به اصطلاح نگذارید آب سبزی خشک شود بعد روغن بریزید چون رنگ روغن روی خورش جا افتاده و سبزی سبز و خوش رنگ مـی شود.
گوشت قورمـه سبزی نباید خیلی ریز باشد.در اندازه گردویی درشت مطلوب هست و مـی تواند با استخوان یـا بدون استخوان باشد. از گوشت راسته نیز مـی توان استفاده کرد.
استفاده از گوشت یـا بستگی بـه ذائقه خانواده دارد ولی این خورش باگوشت بدون چربی خوشمزه تر است.
لوبیـای قورمـه سبزی، لوبیـای قرمز است.در بعضی از شـهرها (شـهرهای خراسان) از لوبیـا چشم بلبلی درون خورش قورمـه سبزی استفاده مـی شود.در بعضی از شـهرهای استان آذربایجان از لوبیـا چیتی استفاده مـی شود.
در شـهر دامغان خانم های قدیمـی از لپه استفاده مـی کنندو چاشنی خورش آبغوره هست و جالب آنکه گاهی بـه جای گوشت از گوشت مرغ هم درون خورش قورمـه سبزی استفاده مـی کنند.
در بعضی از شـهرهای شمالی قورمـه سبزی را بدون لوبیـا،چاشنی، رب گوجه فرنگی ، آبغوره یـا رب غوره طبخ مـی کنند. این نوع قورمـه سبزی نیز خورش خوشمزه ای هست که به منظور معده سبک هست و بعد از خوردن آن احساس سنگینی نمـی کنید.
در طمع دار قورمـه سبزی و چاشنی بـه آن عمدتا از لیمو عمانی استفاده مـی کنند. درون برخی موارد از آبغوره هم درون کنار لیمو عمانی استفاده مـی گردد
به کار بردن رب گوجه فرنگی همراه با لیموعمانی ، از مـیزان رنگ سبزی خورش قورمـه سبزی مـی کاهد. از گرد لیموعمانی درون قورمـه سبزی استفاده مـی شود کـه البته رنگ خورش را تیره مـی کند. برخی نیز درون خورش قورمـه سبزی از چاشنی آب نارنج استفاده مـی کنند.
¤ سبزی قرمـه ¤ نیم کیلو ¤
¤ مرغ ¤ ۱ عدد ¤
¤ پیـاز داغ ¤ دو قاشق سوپخوری ¤
¤ روغن ¤ بـه مـیزان لازم ¤
¤ نمک و زردچوبه : متن آهنگ قرمه سبزی بـه مـیزان لازم ¤
¤ آب ¤ ۴ لیوان ¤
¤ لوبیـا قرمز یـا چیتی ¤ ۱۰۰ گرم ¤
¤ لیمو عمانی پاک کرده ¤ نصف لیوان ¤
برای تهیـه قورمـه سبزی با مرغ ابتدا سبزی قرمـه را با کمـی روغن سرخ کنید . سینۀ مرغ را از استخوانـهایش جدا مـیکنید و مثل گوشت خورشتی قطعه قطعه کنید.
و بعد پیـاز را سرخ کرده و های تکه شده را درون آن تفت مـیدهید.
و بـه سبزی سرخ کرده مـی افزائید. لوبیـا قرمز را از شب قبل خیس کرده، آب آن را گرفته و به مخلوط سبزی امان اضافه مـیکنیم
این مواد را با ۴ لیوان آب، نمک و زردچوبه درون یک قابلمـه درون بسته بگذارید که تا مواد خوب بپزد.بعد از یک ساعت و نیم خورشت شما جا افتاده هست .
نیم ساعت آخر ، لیمو امانی را درون آب خیلی کمـی بجوشانید و به داخل خورشت بریزید و ترشی و نمک آن را اندازه کرده و منتظر آماده شدن خورشت باشید.
تزیین قورمـه سبزی بـه شکل گل با پلو زعفرانی
تزیین قورمـه سبزی مجلسی با لوبیـا قرمز بـه صورت شیک و زیبا
نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Wed, 05 Sep 2018 05:26:00 +0000
نمکستان » به منظور این پست آموزش طرز تهیـه کوکو سبزی خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم ، متن آهنگ قرمه سبزی به منظور مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.
مواد لازم مقدار مواد سبزی کوکو ۱ کیلوگرم تخم مرغ ۵ عدد زرشک ۱ قاشق سوپخوری گردو ۱ قاشق سوپخوری جوش شیرین ۱ قاشق مرباخوری روغن ۱۵۰ گرم آرد گندم ۱ قاشق سوپ خوریبا آموزش طرز تهیـه کوکو سبزی از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان درون خدمتتون هستیم. متن آهنگ قرمه سبزی سبزی را بعد از شستشو و آبکشی بصورت ریز خرد مـی کنیم .سبزی خرد شده را با دو سه قاشق روغن کمـی تفت مـی دهیم و مـی گذاریم دمای سبزی پایین بیـاید.سپس تخم مرغ ها را درون ظرفی مـی شکنیم و خوب بهم مـی زنیم
آنگاه جوش شیرین ، نمک و آرد را بـه تخم مرغ اضافه مـی کنیم و زرشک و گردو را نیز مـی افزایم.سبزی کـه کاملا سرد شد بـه مایـه اضافه مـی کنیم و بقیـه روغن را داخل تابه گرد یـا ظرف نسوزی مـی ریزیم.در صورتی کـه از تابه استفاده کردیم آن را روی شعله مـی گذاریم که تا روغن داغ شود بعد مایـه را داخل روغن مـی ریزیم
روی مایـه را با پشت قاشق صاف مـی کنیم و در تابه را مـی گذاریم و حرارت زیر را ملایم مـی کنیم که تا زیر کوکو کاملا برشته شود و داخل کوکو نیز مغز پخت شود.در مرحله بعدی کوکو را بـه هر فرم کـه بخواهیم مـی بریم و قطعات کوکو را بر مـی گردانیم که تا روی آن نیز کاملا برشته شود
اگر از ظرف نسوزاستفاده مـی کنید روغن را درون ظرف ریخته وداخل فر مـی گذاریم که تا داغ شود.سپس مایـه را داخل روغن مـی ریزیم و ظرف را کف فر و در حرارت ۳۵۰ درجه قرار مـی دهیم درون فر.درب ظرف کوکو را لازم نیست بگذاریم کوکو را مدت ۴۵ دقیقه درون فر مـی گذاریم تا پف کند و زیر و روی آن برشته شود
برای تزئین کوکو سبزی مـی توانیم از گوجه فرنگی ، پیـاز سفید ، جعفری تازه و لیمو استفاده نماییم . متن آهنگ قرمه سبزی سبزی کوکو سبزی شامل تره ، جعفری ، شیوید و گشنیز و ترجیحا کاهو مـی باشد.
برای خوشمزه تر شدن کوکو سبزی ، از گردوی خرد شده و زرشک استفاده کنید؛ کوکوی شما بسیـارخوشمزه مـی شود.
همانندکوکوهای دیگر مانند کوکو سیب زمـینی روغن کوکو سبزی که تا داغ نشده است مایـه را درون آننریزید که به ته ظرف چسبیده و در زمان پشت و رو خرد مـیشود…
سرخ سبزی این کوکو سبزی بسیـار مـهم هست . چون قرار نیست کوکوی شما پخته شود . درون نتیجه اگر سبزی را خوب سرخ نکرده باشید دو روی کوکو سرخ مـیشود ولی داخل مواد خام مـیماند .
استفاده از بیکینگ پودر باعث مـیشود مواد کوکو سبزی هنگام سرخ شدن کمـی یکدست تر درون آمده و به حجم کوکو کمک مـیکند .
استفاده از یک قاشق غذاخوری شیر درون کوکو سبزی باعث مـیشود مواد انسجام بیشتری داشته باشند و اصطلاحا وا نرود
آرد :•: ۲ قاشق سوپ خوری
کره :•: ۳ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ :•: ۲ عدد
ش :•: ۳ قاشق سوپ خوری
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده زرده ها را با ش بـه هم مـی زنیم. سفیده ها را نیز جداگانـه آنقدر مـی زنیم که تا پف کند.
کره را بـه همراه آرد با زرده مخلوط کرده و سپس سفیده را با مواد مخلوط مـی کنیم. مـی توانیم این مواد را با رنگ” href=”http://namakstan.net/color-2016.html” target=”_blank” rel=”noopener”>رنگ های مجاز بـه دلخواه رنگی هم ید.
سپس با پالت مخصوص حفره های ریلیف مت(صفحه سلی نقش دار کـه به عنوان قالب استفاده مـی شود) را پر مـی کنیم.
سبزی ( گشنیز ، پیـازچه و جعفری ) :•: ۴۰۰ گرم
تخم مرغ :•: ۹ عدد
آرد :•: ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل زردچوبه :•: بـه مـیزان لازم
سیر :•: ۳ حبه
ماست غلیظ یـا پنیر خامـه ای :•: بـه مـیزان لازم
گردو درون صورت تمایل :•: بـه مـیزان دلخواه
تمام مواد کوکو را با هم مخلوط کرده ، چند دقیقه با همزن برقی بـه هم مـی زنیم و پس از اینکه خوب با هم مخلوط شدند مواد را روی ریلیف مت (relief mat)که حفره هایش را پر کرده ایم پخش مـی کنیم.
رولت را بـه مدت ۱۵ دقیقه روی پنجره ی بالایی فر کـه از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کرده ایم مـی پزیم.و بعد رولت کوکوسبزی کـه آماده شده و کمـی سرد شد
برای داخل رولت ۴۰۰ گرم پنیر خامـه ای و ۴۰۰ گرم تن ماهی را مخلوط کرده بین رولت مـی مالیم و لوله مـی کنیم و بعد درون فاصله های ۳ یـا ۴ سانتی رولت را برش مـی زنیم.
کوکو سیب زمـینی” href=”http://namakstan.net/coco-potatoes-with-cheese.html” target=”_blank” rel=”noopener”>کوکو سیب زمـینی را هم کـه از معروف ترین کوکوهای ایرانی هست نیز مـی توان بـه اینصورت تهیـه کرد.
منابع : متن آهنگ قرمه سبزی پادشا
نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Tue, 04 Sep 2018 23:35:00 +0000
تمامی مطالب این سایت به صورت اتوماتیک توسط موتورهای جستجو و یا جستجو مستقیم بازدیدکنندگان جمع آوری شده است
هیچ مطلبی توسط این سایت مورد تایید نیست.
در صورت وجود مطلب غیرمجاز، جهت حذف به ایمیل زیر پیام ارسال نمایید
i.video.ir@gmail.com