کباب ماهی طلال

کباب ماهی طلال آموزش طرز تهیـه ماهی کبابی خوشمزه و مجلسی با ذغال روی منقل | ماهی طلال | فروشگاه اینترنتی ماهی بندر | چگونـه ماهی را کباب کنیم - وان هو | صید بیش از یک‌هزار تن ماهی طلال درون هرمزگان - ایسنا |

کباب ماهی طلال

آموزش طرز تهیـه ماهی کبابی خوشمزه و مجلسی با ذغال روی منقل

ماهی کباب تقریبا از آن دسته غذاهای دریـایی هست که همـه افراد بـه ان علاقمند هستند. کباب ماهی طلال این غذای خوشمزه را بیشتر مـی توانید درون رستوران های معروف مـیل کنید کـه با این آموزش آشپزی مـی توانید ماهی کبابی خوشمزه خود را درون منزل تهیـه و سرو نمایید.

مواد لازم ماهی کباب

فیله ماهی :•: 1 کیلو

روغن مایع :•: 1/4 پیمانـه

آبلیمو :•: 6 قاشق غذاخوری

آب پیـاز :•: 6 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده :•: 4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل قرمز :•: بـه مـیزان لازم

آموزش آشپزی و دستور پخت ماهی کباب خوشمزه و مجلسی درون منزل

طرز تهیـه ماهی کباب

برای تهیـه ماهی کباب ابتدا فیله های ماهی را بشورید و بشکل مستطیل یـا مربع بزرگ برش دهید.سپس درون کاسه ای بزرگ روغن مایع و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و آب پیـاز و نمک،فلفل قرمز و زعفران دم کرده

(بجای زعفران مـیتوانید از فلفل قرمز،زردچوبه وپودر سیر بریزید و دیگر از ریختن آب پیـاز صرف نظر کنید) را نیز بـه آن بیفزایید و تکه های ماهی ها را درون کاسه بریزید و آنـها را زیر ورو کنید

تا مواد بـه تمام تکه ماهی ها برود و روی کاسه را با پلاستیک(سلفون)بپوشانید و بمدت 1 الی 2 ساعت درون یخچال بگذارید که تا طعم مایع بـه خورد تکه ماهی ها برود.

ذغال را آماده کنید و تکه ماهی ها را بـه سیخ بکشید و  روی منقل قرار دهید و پشت و رو ماهی ها را برشته کنید و پیش از برداشتن سیخ ماهی کبابی از روی آتش،کمـی کره ذوب شده را با قلمو روی ماهی ها بکشید.

(اگر تمایل داشتید) و سپس با سیخ درون دیس تزئین شده با گوجه فرنگی،خیـار شور،جعفری،لیمو…بگذارید و با پلو نوش جان کنید. کباب ماهی طلال دوستان عزیزم اگر تمایل دارید ماهی کباب شما یک طعم ایده آل بدهد

1 قاشق چای خوری پودر پاپریکا،1/4ق چ فلفل سیـاه آسیـاب شده،2ق چ گلپر خشک را با هم مخلوط کنید و برای ماهی کباب یـا گوشت های کبابی تان از آن استفاده کنید و تفاوت طعم را احساس کنید(ارزش یکبار امتحان را دارد)

آموزش طرز تهیـه ماهی کبابی خوشمزه و مجلسی با ذغال روی منقل

: کباب ماهی طلال ، کباب ماهی طلال




[کباب ماهی طلال]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Tue, 10 Jul 2018 12:03:00 +0000



کباب ماهی طلال

ماهی طلال | فروشگاه اینترنتی ماهی بندر

توضیحات

این ماهی جزو خانواده تن ماهیـان هست که از نظر گروه های زیستی جز سطح زیـان درشت محسوب مـی شود.

صید ماهی طلال هرسال از اواخر پائیز که تا پایـان زمستان هست .
گوشت ماهی طلال بـه علت برخورداری از طعم عالی درون صنایع کنسرو سازی درون کشورهای دیگر استفاده مـی شود اما درون ایران بـه صورت تازه استفاده مـی شود و فرآوری ندارد .

این ماهی بـه صورت سرخ شده ،برشته شده ،قلیـه و کتلت ماهی استفاده مـی شود.

ماهی طلال از طعم و مزه خوبی برخوردار هست و ماهی محبوب هرمزگانی هاست .

. کباب ماهی طلال . کباب ماهی طلال : کباب ماهی طلال ، کباب ماهی طلال




[کباب ماهی طلال]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Sun, 15 Jul 2018 10:38:00 +0000



کباب ماهی طلال

چگونـه ماهی را کباب کنیم - وان هو

برای کبابی ماهی چندین راه وجود دارد. کباب ماهی طلال همـیشـه به منظور انجام آن نیـاز بـه کاغذ فویل یـا ابزار خاصی ندارید. کباب ماهی طلال تمـیز آن نیز خیلی سریع صورت مـی گیرد، کباب ماهی طلال با کمترین ادویـه و فلفل لازم شما مـی توانید درون عرض مدت زمان کوتاهی درون کبابی ماهی حرفه ای شوید.

بحش ۱ از ۳: کباب ماهی طلال آماده سازی محل پخت

۱محلی کـه مـی خواهید ماهی را روی آن کبابی کنید روشن کنید و حرارت را بالا ببرید. همانطور کـه مـی خواهید حرارت را زیـاد کنید مـیله های آهنی روی گاز یـا کباب پز خود را با فویل آلمونیوم بپوشانید. گرمای زیـاد باعث مـی شود اثرات زیـادی بـه جا بگذارد کـه باعث مـی شود شما درگیر فرآیند تمـیز گاز یـا کباب پز شوید. همچنین با این کار احتمال چسبیدن ماهی را هم کم مـی کنید و اگر حرارت خیلی باشد کل این فرآیند کبابی ۱۵ دقیقه طول مـی کشد.

  • بالا بردن حرارت بـه معنی خیلی داغ محیط پخت است، منظور دمایی نزدیک بـه ۲۸۸ درجه سانتیگراد هست و بنابراین حتما حتما محیط مورد نظر را بپوشانید. گرما درون ابتدا پوست ماهی را کمـی تیره مـی کند و مـی سوزاند و اگر ازکاغذ آلومـینیومـی استفاده نکنید بر روی کباب پز یـا گاز شما ماهی مـی چسبد.

۲تمـیز مـیله های کباب پز: اگر از فویل آلومـینیومـی درون مرحله قبل استفاده کنید حالا آن را بردارید. مـیله ها را با یک برس تمـیز کنید و یک چند ورقه دستمال کاغذی را بـه شکل مربع های کوچک بـه هم که تا کنید. با انبر این دستمال کاغذی ها را بگیرید درون روغن ( زیتون یـا سبزیجات ) فرو ببرید و روی مـیله های کباب پز آن را بمالید.

  • این کار را که تا زمانی کـه مـیله ها بـه نوعی براق مـی شود ادامـه دهید. نزدیک بـه ۵ بار این کار را تکرار کنید. مـی توانید دستمال ها را دوباره درون روغن هر دفعه فرو کنید.

بخش ۲ از ۳: فیله ها

۱فیله مورد نظر خود را انتخاب کنید. زمانی کـه برای کباب یک ماهی را انتخاب مـی کنید، اول حتما در نظر بگیرید کـه چطور این ماه روی آتش طاقت مـی آورد. ماهی هایی پهن اینجا بـه درد نمـی خورند. شما حتما از فیله های ضخیم تر یـا استیک های ماهی هایی نظیر موارد زیر استفاده کنید:

  • تن
  • شمشیر ماهی
  • قزل آلا
  • Grouper ( نوعی ماهی دریـاهای گمسیر)
  • ماهی روغن کوچک (Haddock )
  • اگر اصرار بر استفاده از فیله ماهی های دیگر دارید بهتر هست آن ها را درون بین کاغذ فویل بپیچید.
  • البته همـیشـه مـی توانید ماهی کـه خودتان خریدید بـه صورت فیله درون آورید.

۲به قسمت های کوچکتر آن را تقسیم کنید: نـه تنـها گرفتن آن ها روی کباب پز آسان تر مـی شود بلکه پخت یکنواخت آن هم تضمـین مـی شود، انتهای فیله نیـازی نیست همانند قسمت های ضخیم فیله بـه یک مقدار کبابی شود ( مدت مشابهی صرف کبابی آن ها شوید).

۳به ماهی ادویـه بزنید یـا آن را درون آب لیمو و پیـاز بخوابانید. بیشتر از ۳۰ دقیقه ماهی را درون آب لیمو و پیـاز قرار ندهید چون مزه نـهایی ماهی زیـاد جالب نخواهد بود.

  • گرچه تمامـی ماهی ها را حتما در پوششی از روغن زیتون یـا نارگیل و اندکی فلفل و نمک قرار داد. ولی حواستان باشد دو طرف ماهی بـه طور یکنواحت درون چنین مخلوطی قرار مـیگیرد.

۴به صورت مورب و رو بـه بالا ( پوست ماهی بـه سمت پایین ) روی کباب پز قرار دهید. با این کار شما بـه خوبی ماهی را مـی توانید زیر و رو کنید، پخت هر طرف ماهی چیزی حدود ۳ که تا ۵ دقیقه طول مـی کشد.

  • گرما را کم کنید، کباب پز را بپوشانید و اجازه دهید ماهی بپزد، ماهی را که تا زمانی کـه پوست رنگ بهتر و ظاهر تردتری دارد تکان ندهید، اگر بدهید احتمال از هم پاشیدن آن وجود دارد. اگر مطمئن نیستید ماهی را بـه آرامـی بعد از چند دقیقه بلند کنید. اگر بـه آسانی از روی کباب پز بلند نشد اجازه دهید کمـی بیشتر بپزید و هر ۲۰ ثانیـه یکبار که تا بپزد آن را چک کنید.

۵ماهی را بچرخانید: خوش ماهی بـه خوبی از کباب پز جدا مـی شود و رنگ درست هم بـه خود گرفته است، وقت چرخاندن ماهی هست و به منظور این کار نیـاز بـه ابزار درست دارید کـه مـی توانید از یک سیخ با لبه تیز استفاده کنید و آن را زیر ماهی بندازید و حواستان باشد کل فیله ماهی را درون اختیـار دارید و سپس آن را بـه آرامـی بچرخانید.

  • زمانی کـه سعی دارید ماهی را بچرخانید اگر احساس کردید بسیـار مشکل این کار دارد مـی شود ادامـه ندهید. اگر شما بـه خوبی کباب پز را تمـیز و مـیله ها را روغن کاری کرده باشید خود ماهی بـه راحتی حتما از مـیله ها جدا شود.

۶بپوشانید، بپذرید و انجام شدن کار را بررسی کنید. زمانی کـه ماهی بـه درستی پخته شود، گوشت هنگام لمس سفت است، ولی بـه آسانی با چنگال تکه تکه مـی شود و رنگ ماتی درون سراسر بدن ماهی دیده مـی شود.

  • یک چنگال بردارید و به آرامـی قسمت فلس دار وسط ماهی را جدا کنید. اگر مرکز ماهی کمـی رنگ مات روشن دارد، وقت آن هست از روی کباب پز برداشته شود.

بخش ۳ از ۳: پختن ماهی بـه صورت کامل

۱ماهی تازه از بازار تهیـه کنید. بـه دنبال ماهی باشید کـه پوست شفاف، چشمان معلوم و آب شش های قرمز روشن داشته باشد. ممکن هست شما از ماهی فروش نیز بخواهید آن را تکه تکه و تمـیز کند. ولی بعضی از افراد درون خانـه این کار را انجام مـی دهند.

  • پخت یک ماهی کامل از فیله های کوچک ماهی بسیـار سخت تر است، پوست ماهی گوشت خوشمزه ماهی را از گرما محافظت مـی کند و رطوبت را درون آن نگه مـی دارد. استخوان ها همچنین یک طعمـی اضافی بـه ماهی مـی دهند. انداختن ماهی روی کباب پز روی گرمای مستقیم یک روش پخت آسان و سریع هست که باعث مـی شود ماهی بـه دست آید کـه خیس، ترد و پوست نمکین داشته باشد.

۲گوشت ماهی را شکاف دهید. چیزی حدود ۲٫۵ که تا ۵٫۱ سانتیمتر بـه درون شکم ماهی را شکاف دهید و آن را بـه طرفین باز کنید. سعی کنید این برش ها ۳-۵ عدد باشد و به خوبی باز شده باشد که تا تمام ماهی یکنواخت بپزد.

  • برش ها را بیشتر نزدیک بـه سر ماهی انتخاب کنید، بدن ماهی بـه سمت سر که تا دم ضخیم تر هست برای همـین قسمت پایین زودتر مـی پزد.
  • تیغ های تیز را که تا مـی توانید خارج کنید یـا قطع کنید.

۳درون بدن ماهی را با مواد مختلف و ادویـه پر کنید. پوششی از فلفل و نمک بپاشید. یک ماهی کوچک جای زیـادی ندارد ولی مـی توانید کمـی لیمو و سبزیجات مورد نظر خود را نیز اضافه کنید. از ادویـه جات و مواد زیر هم مـی توانید استفاده کنید:

  • زیره سبز با تکه هایی از لیمو ترش
  • تمبرهندی و پیـاز خرد شده
  • پیـاز و ریحان
  • سیر ریز شده و کره
  • فلفل قرمز و برش هایی از پرتغال
  • سیر ریز شده و رزماری

۴بدن ماهی را با روغن چرب کنید: روغن زیتون یـا نارگیل بسیـار خوب است. به منظور جلوگیری از چسبیدن ماهی بـه مـیله ها این کار حتما انجام شود.

۵در دمای متوسط که تا حدی زیـاد ماهی را کبابی کنید: صبر کنید مـیله های کباب پز حسابی گرم شود و سپس ماهی را روی آن قرار دهید، اگر صبر نکنید ماهی مـی چسبد. یک گرمای متوسط و پایدار بهترین گرما هست وگرنـه پوست ماهی قبل از پختن مـی سوزد. اگر مـی شود دم ماهی را از شعله حسابی دور نگه دارید چون بـه نسبت سایر بخش ها زودتر مـی پزد.

۶قرار ماهی روی کباب پز و صبر : مـهمترین مرحله کاری هست که بعد از قرارماهی روی مـیله های داغ انجام مـی دهید یعنی صبر . ۳-۴ دقیقه صبر کنید که تا ماهی آماده چرخاندن شود و پوست ماهی بـه مـیله ها نچسبیده باشد.

  • به طور کلی پختن هر طرف از ماهی کـه ۰٫۲۲۰ که تا ۰٫۴۵۰ گرم وزن دارد چیزی حدود ۵-۷ دقیقه طول مـی کشد. ماهی های بزرگتر بـه دوبرابر این زمان نیـاز دارند.

۷برگرداندن ماهی: به منظور برگرداندن ماهی از انبر کـه هردوطرف آن روغنی شده هست استفاده کنید. بـه آرامـی ماهی را برگردانید و خیلی راحت حتما جدا شود. اگر نشد نیـازی بـه زور زدن نیست. اجازه دهید ماهی بیشتر بپزد و سپس دوباره امتحان کنید. زمانی کـه ماهی را چرخاندید ۵-۶ دقیقه دیگر صبر کنید.

  • اگر پوست ماهی بـه مـیله های کباب پز چسبیده بود کـه البته جداساختن کامل آن دیگر سخت مـی شود، زحمت نکشید ممکن هست شکل ماهی بـه هم بریزد ولی همان مزه خوشمزه را خواهد داشت.

۸بررسی پختن کامل ماهی: یک خلال دندان درون ضخیم ترین قسمت ماهی فرو کنید اگر بـه راحتی راهش را بـه سمت پایین پیدا کرد ماهی بـه خوبی پخته شده هست چون زمانی کـه ماهی بـه خوبی بپزد با چنگال بـه راحتی مـی شود گوشت آن را جدا کرد و پوست از استخوان ها بـه راحتی جدا مـی شود.

  • ماهی را درون ظرفی بـه همراه چاشنی های مختلف قرار دهید و نوش جان کنید.

نکات آموزشی این بخش:

۱- سعی کنید ماهی را با موارد زیر سرو کنید:
- عدد گوجه فرنگی و گشنیز
- ۲ عدد گوچه فرنگی کـه به خوبی ریز ریز شده باشد و دانـه های ان درون آورده شده باشد
- پیـاز سرخ متوسط کـه به خوبی ریز شده اند
- آب دوتا لیمو ترش
- ۲ قاشق غذا خوری عسل
- ۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خورد شده
- نمک و فلفل
- تمامـی این مواد را با هم مخلوط کنید و سرو کنید.

۲- اگه از فیله ماهی استفاده مـی کنید کـه هنوز پوست ماهی بر روی آن ها هست به راحتی مـی توانید طرفین ماهی را روی یک کباب پز روغن زده شده بپزید. پوست زمانی کـه ماهی مـی پزد بـه راحتی جدا مـی شود.

۳- راه دیگر به منظور بررسی پخته شدن ماهی فرو یک سیخ فلزی درون ضخیم ترین بخش بدن ماهی و نگه داشتن بـه مدت ۱۰ ثانیـه و سپس لمس انتهای دیگر سیخ هست اگر هنوز سرد باشد ماهی بـه اندازه کافی نپخته است، اگر گرم هست ( نـه داغ ) ماهی حتما آماده باشد.

۴- روش دیگری به منظور طعم بـه ماهی:
- ذوب ۱-۲ تکه کره نمک زده نشده ( بستگی بـه مقدار ماهی البته دارد) روی ماهی
- اضافه دو حبه سیر و یک پیـاز ریز شده
- اضافه چاشنی های مورد علاقه و فلفل ساییده شده
- ماهی را سپس سرخ کنید که تا طعم مورد نظر شما را بـه خود بگیرد.

هشدارها:

۱- سعی کنید ماهی را زیـاد نپزید یـا نسوزانید، پخت ماهی زیـاد طول نمـی کشد بنابراین حواستان بـه آن باشد. زمانی کـه ماهی بیش از حد پخته مـی شود سفت مـی شود.




[کباب ماهی طلال]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Tue, 17 Jul 2018 04:59:00 +0000



کباب ماهی طلال

صید بیش از یک‌هزار تن ماهی طلال درون هرمزگان - ایسنا

 به گزارش ایسنا، معاون صید اداره کل شیلات هرمزگان پیش بینی کرد که تا پایـان فصل صید هزار و ۸۰۰ تن ماهی طلال صید شود کـه در مقایسه با پارسال 10 درصد افزایش دارد.

مسعود بارانی افزود: کباب ماهی طلال شـهرستان‌های قشم، کباب ماهی طلال بندرعباس و بندرلنگه مـهم‌ترین مناطق صید ماهی طلال درون هرمزگان است.

وی اظهار کرد: ماهی طلال بستگی بـه مـیزان صید هر کیلو از ۳ که تا ۷ هزار تومان درون بازار استان بـه فروش مـی‌رسد کـه ارزان‌ترین ماهی محسوب مـی‌شود.

بارانی با بیـان اینکه ماهی طلال کـه از طعم و مزه خوبی برخوردار هست یکی از ماهیـان محبوب هرمزگانی‌ها است، ادامـه داد: این ماهی جزو خانواده تن ماهیـان هست که از نظر گروه‌های زیستی جز سطح زیـان درشت محسوب مـی‌شود.

معاون صید اداره کل شیلات هرمزگان با اشاره بـه اینکه صید ماهی طلال هرسال از اواخر پائیز که تا پایـان زمستان است، عنوان کرد: گوشت ماهی طلال بـه علت برخورداری از طعم عالی درون صنایع کنسرو سازی درون کشور‌های دیگر استفاده مـی‌شود، اما درون ایران بـه صورت تازه استفاده مـی‌شود و فرآوری ندارد.

بارانی درون پایـان با بیـان اینکه این ماهی بـه صورت سرخ شده، کباب شده، قلیـه و کتلت ماهی استفاده مـی‌شود، اضافه کرد: هرمزگان با صید سالانـه ۱۸۰ هزار تن رتبه نخست صید آبزیـان درون کشور دارد.


انتهای پیـام

. کباب ماهی طلال . کباب ماهی طلال




[کباب ماهی طلال]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Sun, 08 Jul 2018 21:31:00 +0000



تمامی مطالب این سایت به صورت اتوماتیک توسط موتورهای جستجو و یا جستجو مستقیم بازدیدکنندگان جمع آوری شده است
هیچ مطلبی توسط این سایت مورد تایید نیست.
در صورت وجود مطلب غیرمجاز، جهت حذف به ایمیل زیر پیام ارسال نمایید
i.video.ir@gmail.com