میوه با غ

میوه با غ اسم فامـیل با غ :: راهنمای بازی اسم فامـیل | آشنایی با 16 مـیوه لوو عجیب غریب (+تصاویر) | فهرست مـیوه ها - daneshnameh.roshd.ir | کمپوت بـه و روش استرلیزه |

میوه با غ

اسم فامـیل با غ :: راهنمای بازی اسم فامـیل

 اسم فامـیل با حرف غ

 


اسم : میوه با غ غلام ، میوه با غ غزاله 

فامـیل : غفرانی ، غضنفری

شـهر : غرق اباد 

کشور : غنا 

مـیوه : غوره 

غذا : غاز شکم پر 

رنگ : 

حیوان : غاز ، غزال 

ماشین : 

اشیـاء : غذا ساز ، غلطک  

گل :

شغل : غواصی 

اعضای بدن : غضروف ، غده تیرویید

پوشاک :

مشاهیر : غیـاث الدین جمشید کاشانی


از قسمت پایین با اسم خودت تو اسم و فامـیل با حرف غ شرکت کن  

. میوه با غ . میوه با غ




[میوه با غ]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Sat, 23 Jun 2018 09:10:00 +0000



میوه با غ

آشنایی با 16 مـیوه لوو عجیب غریب (+تصاویر)

مجموعه: میوه با غ گیـاهان،حیوانات و آکواریوم

آشنایی با 16 مـیوه لوو عجیب غریب (+تصاویر)
شاید شما هم درون بازار، میوه با غ مـیوه‌های لوکسی را دیده باشید کـه نـه تنـها اسمشان را هم نشنیده‌اید، بلکه قیـافه‌شان هم برایتان عجیب است. میوه با غ اگرچه اکنون برخی مـیوه‌ها مثل کامکوت، دیگر معروف‌تر از سابق شده‌اند! با این حال هنوز هم هستندانی کـه شنیدن نام یـا دیدن عکامکوت یـا برخی مـیوه‌های ذکر شده درون این مطلب برایشان تازگی داشته باشد.

۱ – Rambutan رامبوتان:

این مـیوه درون جنوب شرقی آسیـا مـی‌روید. میوه با غ درخت رامبوتان همـیشـه دارای مـیوه است. طعم این مـیوه شیرین هست و مـی‌توان طعم آن را بـه انگور تشبیـه کرد.


۲ – Jackfruit جاک فروت یـا جاکویرا

این مـیوه درون جنوب و غرب هند و سریلانکا و فیلیپین و بنگلادش مـی‌روید. مـیوه جاک فروت شبیـه آناناس، اما از آن شیرین‌تر است. از چوب این درخت بـه خاطر استحکام بسیـار آن درون ساخت اثاث منزل استفاده مـی‌شود.


۳ – Passion Fruit پاشن فروت

زادگاه اصلی این مـیوه آمریکای جنوبی و هند و نیوزلند است. این مـیوه دارای دانـه‌های ریز مانند انجیر، اما از انجیر شیرین‌تر هست و درون تهیـه بستنی و شیرینی از آن استفاده مـی‌شود.


۴ – Lychee لیچی

زادگاه اصلی این مـیوه جنوب چین و جنوب هند و تایوان است. پوست این مـیوه مانند پسته سخت هست و گفته مـی‌شود، قدمت آن بـه ۲۰۰۰ سال قبل از مـیلاد بازمـی‌گردد. طعم این مـیوه شبیـه انگور و از جمله مـیوه‌های سرشار از ویتامـین سی است.


۵ – Star fruit مـیوه ستاره

 این مـیوه درون هند و سریلانکا و اندونزی مـی‌روید. طعم آن مثل کیوی و آناناس و سیب شیرین هست و از جمله مـیوه‌های سرشار از ویتامـین سی بـه شمار مـی‌رود.


۶ – Mangosteen مانگوستین

 زادگاه اصلی این مـیوه اندونزی است. طعم آن ترش و دارای عطری بسیـار خوشبو هست و گفته شده از جمله مـیوه‌های ضدسرطان بـه شمار مـی‌آید و دارای فواید بسیـار زیـاد است.


۷ – Kumqut کومکوت

زادگاه اصلی این مـیوه چین هست و از جمله مرکبات بسیـار کوچک بـه شمار مـی‌آید کـه شبیـه پرتقال و سرشار از ویتامـین سی است.


۸ – Durian دریـان

زادگاه اصلی این مـیوه برونئی و اندونزی و مالزی است. بـه دلیل اندازه بزرگ آن بـه ملکه مـیوه‌ها معروف است. این مـیوه دارای بوی بسیـار بدی است، بـه همـین دلیل استفاده از آن درون اماکن عمومـی ممنوع است، اما طعم آن شیرین است.


۹ – Dragon Fruit مـیوه اژد‌ها

 

زادگاه این مـیوه مکزیک و مرکز و جنوب آمریکاست و به خاطر شکل و رنگش بـه این نام از آن یـاد مـی‌شود. این مـیوه دارای سه رنگ سفید و صورتی و قرمز، و طعم آن شبیـه گلابی است. با برگ‌های این درخت چای نیز تهیـه مـی‌شود.


۱۰ – African cucumber خیـار آفریقایی

زادگاه اصلی این مـیوه صحرای کالاهاری درون آفریقاست. این مـیوه دارای دو نوع سمـی و غیرسمـی است. نوع سمـی‌ این مـیوه دارای پوستی بـه رنگ سبز هست ولی نوع خوراکی آن پوستی بـه رنگ زرد دارد. طعم آن شبیـه انار ولی از حیث داشتن دانـه‌های بسیـار، مثل خیـار است.


۱۱ – Ugli اوگلی

زادگاه آن جامائیکاست و طعم آن شبیـه گریپ فروت است.

۱۲ – Langsat لانگست

زادگاه اصلی آن مالزی و ویتنام و تایلند است. از نظر ظاهری بـه شکل تخم مرغ، و طعم این مـیوه شبیـه گریپ فروت و انگور، اما از آنـها شیرین‌تر است.


۱۳ – Sugar Apple سیب شکری

زادگاه آن تایلند هست و از جمله معروف‌ترین مـیوه‌های این کشور بـه شمار مـی‌آید. پوست آن سفت و محکم، اما طعم آن شیرین است. کالری بسیـار بالایی دارد، سرشار از آهن هست و بـه خاطر شباهت آن بـه سیب بـه این نام معروف شده است.


۱۴ – Salak سالاک

زادگاه اصلی آن مالزی و اندونزی هست و بـه دلیل شبیـه بودن پوسته آن بـه پوست مار Snake-fruit مار مـیوه هم نامـیده مـی‌شود. از حیث طعم شبیـه سیب است، اما نوع ترش آن هم وجود دارد.


۱۵ – Soursop السورسوپ

زادگاه اصلی آن مکزیک و آمریکای مرکزی است. این مـیوه سرشار از ویتامـین C و B۱ و B۲ هست و از آن درون تهیـه بستنی استفاده مـی‌شود.

۱۶ – Rose Apple سیب گلی

زادگاه آن جنوب آسیـاست و از جمله مـیوه‌های بسیـار عجیب هست که هم بـه شکل سیب هست و هم بو و عطر گل را دارد. بسیـار خوشمزه هست و مقدار بسیـار کمـی از آن بـه خارج صادر مـی‌شود، چون بـه سرعت فاسد مـی‌شود.
منبع : sara.jamejamonline.ir




[میوه با غ]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Thu, 19 Jul 2018 15:34:00 +0000



میوه با غ

فهرست مـیوه ها - daneshnameh.roshd.ir

در اینجا فهرست کلیـه مـیوه های خوراکی وجود دارد. میوه با غ دقت کنید بسیـاری از مـیوه ها کـه از نظر تهیـه غذا جزو سبزیجات محسوب مـی شوند ( مثلا" گوجه فرنگی) درون این قسمت دیده نمـی شوند. میوه با غ همچنین درون اینجا مـیوه های زیـادی وجود دارد کـه خوراکی هستند اما بـه دلایل متعدد، میوه با غ معمول نیستند.


مـیوه های مناطق معتدل درون تمام جهان روی درختان یـا درختچه های چوبی ویـا گیـاهان بالاروند وجود دارند. این مـیوه ها درون مناطق گرمسیری بـه اندازه کافی رشد نمـی کنند چون هر سال قبل از گل نیـاز بـه یک دوره هوای خنک ( شرایط خنک کننده) دارند. سیب ، گلابی ، گیلاس و آلو بـه علت سازش پذیری‌اشان ، گسترده ترین کشت و مصرف را درون جهان دارا هستند. مـیوه های زیـاد دیگری وجود دارد کـه بصورت منطقه ای مـهم هستند اما ارزش تجاری چندانی ندارند. انواع بسیـار زیـادی از گیـاهان کوچک موجود درون این فهرست از بین گیـاهان خودرو ( وحشی) جمع آوری شده اند ؛ فقط بـه این علت کـه آنـها درون دوران نوسنگی وجود داشتند.

خانواده روزاسیـا هم از نظر تعداد و هم از نظر اهمـیت درون صدر مـیوه های مناطق معتدل قرار دارند. مـیوه هــای شفت دار، هسته دار، خاردار و توت فرنگی از اعضاء خانواده روزاسیـا هستند.

مـیوه های شفت دار :


مـیوه های هسته دارشفتهای نوع Prunus:
  • زرد آلو
  • گیلاس ؛ شیرین ، ترش و انواع وحشی (Prunus avium, P. cerasus و ...)
  • آلو ؛ کـه شامل چندین گونـه وحشی و کشاورزی هست ؛ و خشک شده آنرا آلو خشک مـی نامند.
  • هلو ؛ و گونـه آن شلیل ( prunus persica)
  • پیوند گونـه های قبلی ، مانند pluot

گیلاس درون کاربرد غیرتخصصی بـه معنی تمامـی مـیوه های کوچک هست که کل آنـها قابل خوردن و فاقد هسته های آزار دهنده مـی باشند.مـیوه های خاردار ، مـیوه های مرکب رده Rubus برخی از معروف ترین توتهای کاذب هستند:
توتهای تک برچه ای توسط خانواده ورسک کـه بسیـاری از آنـها بـه ندرت درون فراشمالگان دیده مـی شوند نوع حاکم مـی باشند :
سایر توتها ( جدا از ورسک) :
بعضی از مـیوه های بومـی آسیـا کـه تا قرن بیستم درون نواحی دیگر رایج نبودند :
برخی از گیـاهان بومـی آمریکای شمالی کـه خیلی کم خورده مـی شوند :
  • توتی Shepherdia argenta کـه بصورت وحشی درون دشتهای کانادا مـی روید.
  • توت گلوگیر . Aronia spp
  • انگور آمریکایی : میوه با غ گونـه های آمریکای شمالی ( مثلا" Vitis labrusca) و پیوندیـهای آمریکایی – اروپایی درون محلی کـه Vitis vinifera درون برابر سرما مقاومت ندارد رشد مـی کنند و بعنوان گیـاهان پیوندی مورد استفاده قرار مـی گیرند.
  • ازگیل کانادایی یـا زالزالک وحشی کـه در کانادا کشت مـی شود Amelanchier spp
  • پاپائو یـا خربزه درختی (Asimina triloba نباید با Carica papaya کـه در بعضی گویشـهای انگلیسی pawpaw نامـیده مـی شود اشتباه شود).
  • خرمالو آمریکایی (Diospyros virginiana)

چند نوع از کاکتوسها مـیوه های خوراکی دارند کـه برای برخی از مردم بومـی آمریکا غذای سنتی مـهمـی هستند:
  • مـیوه گلابی شکل گیـاه زبان مادر شوهر
  • ساگوارو

تعدادی استثنا درباره این تعریف کـه : مـیوه های مناطق معتدل بر روی گیـاهان چوبی چند ساله رشد مـی کنند ، عبارتند از :
مـیوه های کاذب از نظر گیـاه شناسی بـه هیچ وجه مـیوه محسوب نمـی شوند اما درون آشپزی بـه شکل مـیوه کاربرد دارند:
مـیوه های موجود درون این طبقه بندی درون برابر سرمای شدید مقاوم مقاوم نیستند ( مانند مـیوه های مناطق معتدل کـه در بالا بـه آنـها اشاره شد) با این حال درون بعضی سرماهای بی موقع مقاومت کرده و احتمالا" شرایط خنک کننده( chilling requirement) متوسطی دارند. جالب ترین مـیوه ها درون این مـیان انواع بومـی مدیترانـه ای هستند :
بعضی از مـیوه های رده مـهم مرکبات استوایی بوده و هیچ مقاومتی درون برابر سرما ندارند. تمامـی گونـه های متداول تجاری که تا حدی درون برابر سرماهای بی موقع مقاوم هستند :
مـیوه های دیگری از مناطق نیمـه حاره ای :
مـیوه های استوایی بـه هر شکلی روی گیـاه مـی رویند و تنـها ویژگی مشترک آنـها عدم مقاومت درون برابر سرما مـی باشد.
زیتون ـ پسته




[میوه با غ]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Thu, 19 Jul 2018 01:44:00 +0000



میوه با غ

کمپوت بـه و روش استرلیزه

به هم بـه های قدیم ، میوه با غ بـه های جدیدی اصلا بو و مزه ندارند. میوه با غ قدیم ها  کافی بود فقط یک عدد بـه در آشپزخانـه باشد و خانـه بوی خوش بـه بگیرد حالا اگر صندوقی از به  هم درون خانـه داشته باشید حتی اگر دماغتان را هم بـه صندوق پر بچسبانید بـه زور شاید نیمچه عطربهی استشمام نمایید. میوه با غ با اینحال من هنوز طرفدار محصولات خالص بـه هستم بدون هیچ طعم دهنده ی خاصی .  بـه نظر من بهترین شکل خوردن به  کمپوت بـه مـی باشد مخصوصا اگر بـه روش سوپر بهداشتی تهیـه شود و از شیرین کننده هایی مثل عسل استفاده شود. بدون هیج مقدمـه ای سراغ تهیـه کمپوت بـه مـی رویم:

مواد لازم :

  • به  متوسط  دو عدد
  • ۱/۲ پیمانـه عسل + دو ق غ عسل
  • ۱ ق غ آب لیموی تازه
  • ۳ لیوان آب

روش تهیـه کمپوت به:

به دو روش مـی توانید کمپوت را تهیـه کنید. درون قابلمـه  روی حرارت مستقیم   و یـا درون شیشـه بـه صورت طبخ بن ماری  و استرلیزه   کـه ماندگاری طولانی دارد. سالهای سال هست که من درون شیشـه ها کمپوت درست مـی کنم و یـا رب و کمپوت های مـیوه های مختلف  را بـه همـین صورتی کـه قرار هست به شما آموزش دهم  استریلیزه مـی کنم که تا ماندگاری طولانی داشته باشد.

نکته: میوه با غ برای استرلیزه خود شیشـه هم مـی توانید مثل روش پایین شیشـه را شسته وآنرا درون آبی کـه هم دما با شیشـه باشد  بگذارید، شیشـه را بـه صورت افقی بخوابانید که تا آب قابلمـه درون شیشـه رود  و درب فلزی شیشـه را نیز درون قابلمـه بیندازید که تا درب نیز استرلیزه شود. صبر کنید که تا آب بـه جوش آید و بعد از جوشیدن آب اجازه دهید بـه مدت یک ربع شیشـه ها درون آب درون حال جوش باشند. درون این روش شیشـه و آب با هم از دمای سرد بـه گرم مـی روند و تقریبا از ابتدا که تا آخر آب و شیشـه هم دما هستند بنابراین شیشـه بـه هیچ عنوان نمـی شکند لااقل کـه من که تا به حال حتی یک شیشـه هم نشکسته ام . البته مراقب باشید از ابتدای کار که تا آخر شعله گاز متوسط رو بـه پایین باشد .

ابتدا پوست مـیوه را بگیرید و آنرا قاچ قاچ کنید. تخم بـه را دور نیندازید زیرا خوردنش بسیـار مفید است.  روی مـیوه ها اب لیموی تازه بریزید و خوب قاچ ها را زیرو رو کنید که تا اب لیمو بـه همـه ی قاچها برسد. سپس دو قاشق عسل را کمـی حرارت غیر مستقیم دهید که تا کاملا نرم و روان شود . عسل را روی مـیوه ها بریزید . درون قابلمـه ای جداگانـه آب و عسل را بجوشانید و به ها را درون آن بریزید  و اجازه دهید کمـی نیم پز شوند. . شیشـه ی مناسبی انتخاب کرده و با ماده ظرفشویی بشویید و خشک نمایید .   دو قاشق غ از همان شیده   را درون شیشـه بریزید و تکان دهید بعد آنرا دور بریزید. سپس قاچ های بـه و شیده عسلی را درون شیشـه بریزید درون شیشـه را ببندید.  درون قابلمـه یی با دیواره بلند آب بریزید. و یک شبکه فلزی درون کف قابلمـه بگذارید . من از سبد استیل بخار پز استفاده کرده ام . شما نیز مـی توانید از یک آبکش پایـه دار فلزی یـا یک توری یـا شبکه فلزی استفاده نمایید . این کار به منظور آنست کـه کف شیشـه با کف قابلمـه درون تماس نباشد.

توجه داشته باشید کـه قابلمـه را بـه اندازه ۳/۴ ظرفیت آن با آب سرد  پر مـی کنیم. سپس شیشـه کمپوت را درون قابلمـه گذاشته و شعله گاز را درون حد متوسط روشن کنید. منظور از آب سرد  همان آب با دمای معمولی شـهر است.

توجه داشته باشید که تا آب پرشده درون قابلمـه پایین تر از سطح درب شیشـه قرار گیرد. اگر بـه عبالا توجه کنید با قاشق سطح اب را نشان داده ام. درون این حالت روی شعله متوسط آب آرام آرام بـه جوش مـی آید.  بدین ترتیب شیشـه و اب هر دو همزمان هم دما مـی شوند و شیشـه ترکی بر نمـیدارد.

بعد از جوشیدن آب ، بیست که تا سی دقیقه اجازه دهید که تا “به” درون شیشـه پخته شود. درون این حالت کمپوت کاملا استرلیزه شده و قابلیت ماندگاری بالا یی که تا حدود شش ماه درون یخچال را پیدا مـی کند.  یکی از نکات مورد توجه اینست کـه بعد از خاموش شعله گاز  هرگز عجله ای به منظور بیرون آوردن شیشـه نداشته باشید بلکه اجازه دهید که تا شیشـه درون خود قابلمـه خنک شود. بعد از اینکه کاملا خنک شد از قابلمـه خارج کرده و در یخچال بگذارید . درون هنگام باز کمپوت شیشـه ای شاید متوجه خواهید شد کـه درب شیشـه بـه شدت سفت شده هست پس ابتدا حتما شیشـه را هواگیری کنید کـه مطمئن هستم همگی درون این عمل وارد هستید و مـی دانید کـه هواگیری از طریق درب شیشـه صورت مـی گیرد که تا درب بـه راحتی باز شود. من خودم یـا با ابزار یـا با یک چاقوی فلزی این کار را انجام مـی دهم. تیغه ی چاقو را  از زیر دیواره ی درب لیز مـی دهم و دیواره را بلند مـی کنم . شما صدای ” پق” خواهید شنید کـه این صدا نشان از خارج شدن هوا دارد.  درون اینجا چاقو مثل اهرم عمل مـی کند.

شما مـی توانید از این روش به منظور مـیوه های دیگر هم استفاده کنید . و یـا با همـین روش  رب خانگی خودتان را استریل نمایید . و یـا حتی مربا یـا ترشی های خود را استرلیزه نمایید.

نکته: من مـیزان عسل را کم ریختم زیرا من کمپوت را غیر شیرین دوست دارم شما مـی توانید شیرینی را زیـاد یـا حتی کمتر کنید.

نوش جان ایـام بـه کام.




[میوه با غ]

نویسنده و منبع: قنادباشی | تاریخ انتشار: Thu, 12 Jul 2018 01:16:00 +0000



تمامی مطالب این سایت به صورت اتوماتیک توسط موتورهای جستجو و یا جستجو مستقیم بازدیدکنندگان جمع آوری شده است
هیچ مطلبی توسط این سایت مورد تایید نیست.
در صورت وجود مطلب غیرمجاز، جهت حذف به ایمیل زیر پیام ارسال نمایید
i.video.ir@gmail.com