تزیین بسته بندی نذری

تزیین بسته بندی نذری نحوه تزیین سفره های نذری - abartazeha.com | آموزش تزئین سفره نذری ویژه محرم و صفر | آموزش تزئین سفره نذری ویژه محرم و صفر | آموزش تزئین سفره نذری ویژه محرم و صفر | دانلود های |

تزیین بسته بندی نذری

نحوه تزیین سفره های نذری - abartazeha.com

نحوه تزیین سفره های نذری

تزیین سفره های نذری ، تزیین بسته بندی نذری آشنایی با سفره های نذری ، تزیین سفره ابوالفضل ، تزیین مواد سفره های نذری

در سفره ابوالفضل آش رشته،عدس پلو،شله زرد،حلوا ،نان پنیر سبزی و آجیل مشکل گشا بسته بندی شده مـیذاریم.

برای شله زرد (برای تعداد زیـاد)بیشتر درون کاسه های کوچیک یکبار مصرف زده مـیشـه و روش با دارچین تزیین مـیشـه.برای تعداد کمتر مـیشـه از شله زرد قالبی استفاده کرد.برای حلوا مـیشـه درون سینی بزنید و با فاصله درون سفره بچینید یک نمونـه عدارم مـیزارم براتون.

برای عدس پلو هم مـیشـه با کوفته ریزه درست کرد و روی دیس ها رو با کشمش پلویی خلال بادام و زعفران تزیین کرد یک نمونـه هم درون مجله اخیر تزیین عدس پلو اومده.و یـا مـیشـه گوشت چرخی رو با پیـاز داغ و نمک فلفل و پیـاز داغ زیـاد سرخ کرد و کمـی هل و موقعی کـه برنج رو درون دیس کشیدید گوشت رو روی برنج  بدید و با زرشک تزیین کنید.آجیل مشکل گشا رو هم کـه در زرورق با روبان بسته بندی مـیشـه و یـا درون ظرف های یکبار مصرف بستنی و بعد داخل زرورق با روبان بسته مـیشـه.

برای پنیر و سبزی هم مـیشـه درون ظرف های یکبار مصرف مستطیل کوچک تک نفره زده بشـه.و یـا درون بشقاب های بزرگ سبزی بزارید و پیـاز چه های مدل گل رو با ساقه کمـی بلند تر داخل یک لیوان یکبار مصرف وسط ظرف سبزی بذارید و تربچه های مدل گل رو و پنیر رو دور سبزی ها بذارید.

برای سفره نذر چی لازمـه؟؟چه غذاهایی و چگونـه تزیین مـی کنند؟

هدف از برگزاری این سفره ها فقط حالت معنوی ، روحانی و درونی بودن آن نسبت بـه ائمـه اطهار هست ( و بعد از آن تجملات سفره مطرح است). تزیین بسته بندی نذری تمام سفره های مذهبی را روی زمـین پهن مـی کنند که تا فضای بهتری تأمـین شود.
 
در سفره حضرت ابوالفضل (ع) از شله زرد، آش رشته و عدس پلو به منظور تزئین استفاده مـی شود.

عدس پلو را با زرشک ، کشمش ، زعفران و خلال بادام تزئین مـی کنیم سپس گوشت چرخ کرده را کـه از قبل آماده کرده ایم را درون کناره های ظرف عدس پلو قرار مـی دهیم.

آش را با کشک مخلوط مـی کنیم، و آنرا با نعناع داغ تزئین مـی نمائیم سپس مقدار کمـی کشک روی آن مـی ریزیم و بعد کشکها را با زعفران تزئین مـی کنیم.

شله زرد را با دارچین و خلال بادام تزئین مـی نمائیم.

هسته های خرما را درون آورده و داخل آنـها خلال بادام قرار مـی دهیم. تزیین بسته بندی نذری آجیل مشکل گشا را داخل تورهای تزئین شده مـی ریزیم.

در سفره ابوالفضل حتماً حتما آجیل مشکل گشا باشد.

نان و سبزی ، کاچی و حلوا را تزئین مـی کنیم.

حلوا را داخل بشقاب ریخته ، روی آنرا صاف مـی کنیم، سپس با ابزار سفره آرایی بصورت (+) بـه حلوا نقش مـی دهیم.

در سفره آرایی از ابزار آرایشی کـه است ، استفاده مـی کنیم و قسمتی از حلوا را کـه فاقد نقش هست ، بوسیله این ابزار نقش مـی دهیم.

با پودر نارگیل آن را تزئین مـی کنیم و ما بین پودر نارگیلها خلال بادام قرار مـی دهیم.

کاچی را داخل بشقاب مـی ریزیم ، دارچین را بصورت اریب روی آن مـی ریزیم، سپس نقش لوزی را داخل آن درون مـی آوریم ، داخل هر یک از لوزیـها مقداری پودر نارگیل مـی ریزیم و با خلال بادام اطراف آن را تزئین مـی کنیم.

نان و سبزی را بصورت قیف پیچانده ، داخل سینی مـی گذاریم و تزئین مـی کنیم.

تزئین سبزی خوردن

وقتی روی سفره غذا یک ظرف پر از سبزی‌های تازه و باطراوات مـی‌گذارید، نـه تنـهاانی کـه دور سفره نشسته‌اند اشتهای بیشتری پیدا مـی‌کنند بلکه با رنگ سبز و قرمز سبزی خوردن هم ظاهر بسیـار زیبایی بـه سفره غذا مـی‌بخشید. البته، اگر فقط چند دقیقه‌ای وقت بگذارید و سبزی‌ها را زیباتر داخل ظرف بچینید، بدون شک مـیز و سفره‌ای زیباتر هم خواهید داشت.

برای این کار مـی‌توانید پیـازچه و تربچه‌ها را بـه شکلی دیگر تزئین کنید و داخل ظرف قرار دهید؛ مـی‌توانید قسمت سفید رنگ پیـازچه‌هایی را کـه شسته و پاک کرده‌اید، بـه کمک یک چاقوی تیز، شش برش بزنید؛ به منظور این کار بهتر هست نوک چاقو را داخل ساقه پیـازچه فرو کنید و به سمت بالا بکشید. سپس آنـها را درون ظرفی پر از آب بگذارید که تا بعد از مدتی پرهای پیـازچه باز شده و ظاهری مانند گل مریم پیدا کند.

همچنین تربچه را هم مـی‌توانید بـه اشکال مختلف تزئین کنید و در ظرف قرار دهید. به منظور این کار تربچه‌های یک اندازه، گرد و قرمز رنگ را انتخاب کنید. حالا مـی‌توانید ترب‌ها را بـه قسمت‌های مختلف تقسیم کرده و آنـها را چند برش بزنید که تا ظاهر زیبایی پیدا کند کـه البته این کار ساده‌ترین شیوه تزئین است.

یکی دیگر از شیوه‌های تزئین این هست که سر و ته تربچه را ید و چهار طرف آن را برش دهید؛ بـه طوری‌که قسمت وسط ترب، بـه شکل مربع دربیـاید. بعد از ایجاد این برش‌ها هم حتما تربچه را داخل ظرف آب بگذارید که تا کاملا از هم باز شود.

همچنین اگر دوست داشته باشید تربچه‌ها را بـه شکل موش درآورید، نباید دم تربچه‌ها را هنگام پاک ید و دور بریزید؛ چراکه موش‌تان حتما دم داشته باشد! حالا از یک تربچه دیگر، دو حلقه خیلی نازک به منظور گوش موش برش دهید و جدا کنید.

دو برش هم بالای تربچه‌ای کـه قرار هست شبیـه موش شود، بزنید. سپس، گوش‌ها را داخل این برش‌ها قرار دهید که تا موش‌تان کامل شود. به منظور درست چشم‌های موش هم مـی‌توانید پوست روی تربچه را بـه اندازه یک دایره کوچک ید که تا دایره سفید، چشم‌های موش‌تان شود.

 منبع : تزیین بسته بندی نذری parsino.ir

نحوه تزیین سفره های نذری




[تزیین بسته بندی نذری]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Fri, 20 Jul 2018 17:06:00 +0000



تزیین بسته بندی نذری

آموزش تزئین سفره نذری ویژه محرم و صفر

مجموعه: تزیین بسته بندی نذری هنر درون خانـه


در سفره ابوالفضل آش رشته،عدس پلو،شله زرد،حلوا ،نان پنیر سبزی و آجیل مشکل گشا بسته بندی شده مـیذاریم.برای شله زرد (برای تعداد زیـاد)بیشتر درون کاسه های کوچیک یکبار مصرف زده مـیشـه و روش با دارچین تزیین مـیشـه.برای تعداد کمتر مـیشـه از شله زرد قالبی استفاده کرد.برای حلوا مـیشـه درون سینی بزنید و با فاصله درون سفره بچینید یک نمونـه عدارم مـیزارم براتون.برای عدس پلو هم مـیشـه با کوفته ریزه درست کرد و روی دیس ها رو با کشمش پلویی خلال بادام و زعفران تزیین کرد یک نمونـه هم درون مجله اخیر تزیین عدس پلو اومده.و یـا مـیشـه گوشت چرخی رو با پیـاز داغ و نمک فلفل و پیـاز داغ زیـاد سرخ کرد و کمـی هل و موقعی کـه برنج رو درون دیس کشیدید گوشت رو روی برنج  بدید و با زرشک تزیین کنید.آجیل مشکل گشا رو هم کـه در زرورق با روبان بسته بندی مـیشـه و یـا درون ظرف های یکبار مصرف بستنی و بعد داخل زرورق با روبان بسته مـیشـه.برای پنیر و سبزی هم مـیشـه درون ظرف های یکبار مصرف مستطیل کوچک تک نفره زده بشـه.و یـا درون بشقاب های بزرگ سبزی بزارید و پیـاز چه های مدل گل رو با ساقه کمـی بلند تر داخل یک لیوان یکبار مصرف وسط ظرف سبزی بذارید و تربچه های مدل گل رو و پنیر رو دور سبزی ها بذارید.


**************


برای سفره نذر چی لازمـه؟؟چه غذاهایی و چگونـه تزیین مـی کنند؟

هدف از برگزاری این سفره ها فقط حالت معنوی ، تزیین بسته بندی نذری روحانی و درونی بودن آن نسبت بـه ائمـه اطهار هست ( و بعد از آن تجملات سفره مطرح است). تزیین بسته بندی نذری تمام سفره های مذهبی را روی زمـین پهن مـی کنند که تا فضای بهتری تأمـین شود.
 
در سفره حضرت ابوالفضل (ع) از شله زرد، آش رشته و عدس پلو به منظور تزئین استفاده مـی شود.

عدس پلو را با زرشک ، کشمش ، زعفران و خلال بادام تزئین مـی کنیم سپس گوشت چرخ کرده را کـه از قبل آماده کرده ایم را درون کناره های ظرف عدس پلو قرار مـی دهیم.

آش را با کشک مخلوط مـی کنیم، و آنرا با نعناع داغ تزئین مـی نمائیم سپس مقدار کمـی کشک روی آن مـی ریزیم و بعد کشکها را با زعفران تزئین مـی کنیم.

شله زرد را با دارچین و خلال بادام تزئین مـی نمائیم.

هسته های خرما را درون آورده و داخل آنـها خلال بادام قرار مـی دهیم. تزیین بسته بندی نذری آجیل مشکل گشا را داخل تورهای تزئین شده مـی ریزیم.

در سفره ابوالفضل حتماً حتما آجیل مشکل گشا باشد.

نان و سبزی ، کاچی و حلوا را تزئین مـی کنیم.

حلوا را داخل بشقاب ریخته ، روی آنرا صاف مـی کنیم، سپس با ابزار سفره آرایی بصورت (+) بـه حلوا نقش مـی دهیم.

در سفره آرایی از ابزار آرایشی کـه است ، استفاده مـی کنیم و قسمتی از حلوا را کـه فاقد نقش هست ، بوسیله این ابزار نقش مـی دهیم.

با پودر نارگیل آن را تزئین مـی کنیم و ما بین پودر نارگیلها خلال بادام قرار مـی دهیم.

- کاچی را داخل بشقاب مـی ریزیم ، دارچین را بصورت اریب روی آن مـی ریزیم، سپس نقش لوزی را داخل آن درون مـی آوریم ، داخل هر یک از لوزیـها مقداری پودر نارگیل مـی ریزیم و با خلال بادام اطراف آن را تزئین مـی کنیم.

- نان و سبزی را بصورت قیف پیچانده ، داخل سینی مـی گذاریم و تزئین مـی کنیم.


**************


تزئین سبزی خوردن
وقتی روی سفره غذا یک ظرف پر از سبزی‌های تازه و باطراوات مـی‌گذارید، نـه تنـهاانی کـه دور سفره نشسته‌اند اشتهای بیشتری پیدا مـی‌کنند بلکه با رنگ سبز و قرمز سبزی خوردن هم ظاهر بسیـار زیبایی بـه سفره غذا مـی‌بخشید. البته، اگر فقط چند دقیقه‌ای وقت بگذارید و سبزی‌ها را زیباتر داخل ظرف بچینید، بدون شک مـیز و سفره‌ای زیباتر هم خواهید داشت.

برای این کار مـی‌توانید پیـازچه و تربچه‌ها را بـه شکلی دیگر تزئین کنید و داخل ظرف قرار دهید؛ مـی‌توانید قسمت سفید رنگ پیـازچه‌هایی را کـه شسته و پاک کرده‌اید، بـه کمک یک چاقوی تیز، شش برش بزنید؛ به منظور این کار بهتر هست نوک چاقو را داخل ساقه پیـازچه فرو کنید و به سمت بالا بکشید. سپس آنـها را درون ظرفی پر از آب بگذارید که تا بعد از مدتی پرهای پیـازچه باز شده و ظاهری مانند گل مریم پیدا کند.

همچنین تربچه را هم مـی‌توانید بـه اشکال مختلف تزئین کنید و در ظرف قرار دهید. به منظور این کار تربچه‌های یک اندازه، گرد و قرمز رنگ را انتخاب کنید. حالا مـی‌توانید ترب‌ها را بـه قسمت‌های مختلف تقسیم کرده و آنـها را چند برش بزنید که تا ظاهر زیبایی پیدا کند کـه البته این کار ساده‌ترین شیوه تزئین است.

یکی دیگر از شیوه‌های تزئین این هست که سر و ته تربچه را ید و چهار طرف آن را برش دهید؛ بـه طوری‌که قسمت وسط ترب، بـه شکل مربع دربیـاید. بعد از ایجاد این برش‌ها هم حتما تربچه را داخل ظرف آب بگذارید که تا کاملا از هم باز شود.

همچنین اگر دوست داشته باشید تربچه‌ها را بـه شکل موش درآورید، نباید دم تربچه‌ها را هنگام پاک ید و دور بریزید؛ چراکه موش‌تان حتما دم داشته باشد! حالا از یک تربچه دیگر، دو حلقه خیلی نازک به منظور گوش موش برش دهید و جدا کنید.

دو برش هم بالای تربچه‌ای کـه قرار هست شبیـه موش شود، بزنید. سپس، گوش‌ها را داخل این برش‌ها قرار دهید که تا موش‌تان کامل شود. به منظور درست چشم‌های موش هم مـی‌توانید پوست روی تربچه را بـه اندازه یک دایره کوچک ید که تا دایره سفید، چشم‌های موش‌تان شود.

منبع : parsino.ir




[تزیین بسته بندی نذری]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Sun, 22 Jul 2018 10:08:00 +0000



تزیین بسته بندی نذری

آموزش تزئین سفره نذری ویژه محرم و صفر

در سفره ابوالفضل آش رشته،عدس پلو،شله زرد،حلوا ،نان پنیر سبزی و آجیل مشکل گشا بسته بندی شده مـیذاریم.برای
شله زرد (برای تعداد زیـاد)بیشتر درون کاسه های کوچیک یکبار مصرف زده مـیشـه و
روش با دارچین تزیین مـیشـه.برای تعداد کمتر مـیشـه از شله زرد قالبی استفاده
کرد.برای حلوا مـیشـه درون سینی بزنید و با فاصله درون سفره بچینید یک نمونـه عکس
دارم مـیزارم براتون.برای عدس پلو هم مـیشـه با کوفته ریزه درست کرد و روی دیس
ها رو با کشمش پلویی خلال بادام و زعفران تزیین کرد یک نمونـه هم درون مجله
اخیر تزیین عدس پلو اومده.و یـا مـیشـه گوشت چرخی رو با پیـاز داغ و نمک فلفل و
پیـاز داغ زیـاد سرخ کرد و کمـی هل و موقعی کـه برنج رو درون دیس کشیدید گوشت رو
روی برنج  بدید و با زرشک تزیین کنید.آجیل مشکل گشا رو هم کـه در زرورق با
روبان بسته بندی مـیشـه و یـا درون ظرف های یکبار مصرف بستنی و بعد داخل زرورق
با روبان بسته مـیشـه.برای پنیر و سبزی هم مـیشـه درون ظرف های یکبار مصرف مستطیل
کوچک تک نفره زده بشـه.و یـا درون بشقاب های بزرگ سبزی بزارید و پیـاز چه های
مدل گل رو با ساقه کمـی بلند تر داخل یک لیوان یکبار مصرف وسط ظرف سبزی
بذارید و تربچه های مدل گل رو و پنیر رو دور سبزی ها بذارید.

**************

برای سفره نذر چی لازمـه؟؟چه غذاهایی و چگونـه تزیین مـی کنند؟

هدف
از برگزاری این سفره ها فقط حالت معنوی ، تزیین بسته بندی نذری روحانی و درونی بودن آن نسبت به
ائمـه اطهار هست ( و بعد از آن تجملات سفره مطرح است). تزیین بسته بندی نذری تمام سفره های مذهبی
را روی زمـین پهن مـی کنند که تا فضای بهتری تأمـین شود.

در سفره حضرت ابوالفضل (ع) از شله زرد، آش رشته و عدس پلو به منظور تزئین استفاده مـی شود.

عدس
پلو را با زرشک ، کشمش ، زعفران و خلال بادام تزئین مـی کنیم سپس گوشت چرخ
کرده را کـه از قبل آماده کرده ایم را درون کناره های ظرف عدس پلو قرار مـی
دهیم.

آش را با کشک مخلوط مـی کنیم، و آنرا با نعناع داغ تزئین مـی
نمائیم سپس مقدار کمـی کشک روی آن مـی ریزیم و بعد کشکها را با زعفران تزئین
مـی کنیم.

شله زرد را با دارچین و خلال بادام تزئین مـی نمائیم.

هسته های خرما را درون آورده و داخل آنـها خلال بادام قرار مـی دهیم. تزیین بسته بندی نذری آجیل مشکل گشا را داخل تورهای تزئین شده مـی ریزیم.

در سفره ابوالفضل حتماً حتما آجیل مشکل گشا باشد.

نان و سبزی ، کاچی و حلوا را تزئین مـی کنیم.

حلوا را داخل بشقاب ریخته ، روی آنرا صاف مـی کنیم، سپس با ابزار سفره آرایی بصورت (+) بـه حلوا نقش مـی دهیم.

در سفره آرایی از ابزار آرایشی کـه است ، استفاده مـی کنیم و قسمتی از حلوا را کـه فاقد نقش هست ، بوسیله این ابزار نقش مـی دهیم.

با پودر نارگیل آن را تزئین مـی کنیم و ما بین پودر نارگیلها خلال بادام قرار مـی دهیم.


کاچی را داخل بشقاب مـی ریزیم ، دارچین را بصورت اریب روی آن مـی ریزیم، سپس
نقش لوزی را داخل آن درون مـی آوریم ، داخل هر یک از لوزیـها مقداری پودر
نارگیل مـی ریزیم و با خلال بادام اطراف آن را تزئین مـی کنیم.

نان و سبزی را بصورت قیف پیچانده ، داخل سینی مـی گذاریم و تزئین مـی کنیم.

**************

تزئین سبزی خوردن
وقتی
روی سفره غذا یک ظرف پر از سبزی‌های تازه و باطراوات مـی‌گذارید، نـه تنـها
کسانی کـه دور سفره نشسته‌اند اشتهای بیشتری پیدا مـی‌کنند بلکه با رنگ سبز و
قرمز سبزی خوردن هم ظاهر بسیـار زیبایی بـه سفره غذا مـی‌بخشید. البته، اگر
فقط چند دقیقه‌ای وقت بگذارید و سبزی‌ها را زیباتر داخل ظرف بچینید، بدون
شک مـیز و سفره‌ای زیباتر هم خواهید داشت.

برای این کار مـی‌توانید
پیـازچه و تربچه‌ها را بـه شکلی دیگر تزئین کنید و داخل ظرف قرار دهید؛
مـی‌توانید قسمت سفید رنگ پیـازچه‌هایی را کـه شسته و پاک کرده‌اید، بـه کمک یک
چاقوی تیز، شش برش بزنید؛ به منظور این کار بهتر هست نوک چاقو را داخل ساقه
پیـازچه فرو کنید و به سمت بالا بکشید. سپس آنـها را درون ظرفی پر از آب
بگذارید که تا بعد از مدتی پرهای پیـازچه باز شده و ظاهری مانند گل مریم پیدا
کند.

همچنین تربچه را هم مـی‌توانید بـه اشکال مختلف تزئین کنید و در
ظرف قرار دهید. به منظور این کار تربچه‌های یک اندازه، گرد و قرمز رنگ را
انتخاب کنید. حالا مـی‌توانید ترب‌ها را بـه قسمت‌های مختلف تقسیم کرده و
آنـها را چند برش بزنید که تا ظاهر زیبایی پیدا کند کـه البته این کار ساده‌ترین
شیوه تزئین است.

یکی دیگر از شیوه‌های تزئین این هست که سر و ته
تربچه را ید و چهار طرف آن را برش دهید؛ بـه طوری‌که قسمت وسط ترب، به
شکل مربع دربیـاید. بعد از ایجاد این برش‌ها هم حتما تربچه را داخل ظرف آب
بگذارید که تا کاملا از هم باز شود.

همچنین اگر دوست داشته باشید
تربچه‌ها را بـه شکل موش درآورید، نباید دم تربچه‌ها را هنگام پاک
ید و دور بریزید؛ چراکه موش‌تان حتما دم داشته باشد! حالا از یک تربچه
دیگر، دو حلقه خیلی نازک به منظور گوش موش برش دهید و جدا کنید.

دو برش
هم بالای تربچه‌ای کـه قرار هست شبیـه موش شود، بزنید. سپس، گوش‌ها را داخل
این برش‌ها قرار دهید که تا موش‌تان کامل شود. به منظور درست چشم‌های موش هم
مـی‌توانید پوست روی تربچه را بـه اندازه یک دایره کوچک ید که تا دایره سفید،
چشم‌های موش‌تان شود.

منبع : تزیین بسته بندی نذری parsino.ir




[تزیین بسته بندی نذری]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Mon, 16 Jul 2018 06:19:00 +0000



تزیین بسته بندی نذری

آموزش تزئین سفره نذری ویژه محرم و صفر | دانلود های

تزئین سفره نذری

تزیین سفره نذری

در سفره ابوالفضل آش رشته،عدس پلو،شله زرد،حلوا ،نان پنیر سبزی و آجیل مشکل گشا بسته بندی شده مـیذاریم.

برای شله زرد (برای تعداد زیـاد)بیشتر درون کاسه های کوچیک یکبار مصرف زده مـیشـه و روش با دارچین تزیین مـیشـه.برای تعداد کمتر مـیشـه از شله زرد قالبی استفاده کرد.برای حلوا مـیشـه درون سینی بزنید و با فاصله درون سفره بچینید یک نمونـه عدارم مـیزارم براتون.برای عدس پلو هم مـیشـه با کوفته ریزه درست کرد و روی دیس ها رو با کشمش پلویی خلال بادام و زعفران تزیین کرد یک نمونـه هم درون مجله اخیر تزیین عدس پلو اومده.و یـا مـیشـه گوشت چرخی رو با پیـاز داغ و نمک فلفل و پیـاز داغ زیـاد سرخ کرد و کمـی هل و موقعی کـه برنج رو درون دیس کشیدید گوشت رو روی برنج  بدید و با زرشک تزیین کنید.آجیل مشکل گشا رو هم کـه در زرورق با روبان بسته بندی مـیشـه و یـا درون ظرف های یکبار مصرف بستنی و بعد داخل زرورق با روبان بسته مـیشـه.برای پنیر و سبزی هم مـیشـه درون ظرف های یکبار مصرف مستطیل کوچک تک نفره زده بشـه.و یـا درون بشقاب های بزرگ سبزی بزارید و پیـاز چه های مدل گل رو با ساقه کمـی بلند تر داخل یک لیوان یکبار مصرف وسط ظرف سبزی بذارید و تربچه های مدل گل رو و پنیر رو دور سبزی ها بذارید.

**************

برای سفره نذر چی لازمـه؟؟چه غذاهایی و چگونـه تزیین مـی کنند؟

هدف از برگزاری این سفره ها فقط حالت معنوی ، تزیین بسته بندی نذری روحانی و درونی بودن آن نسبت بـه ائمـه اطهار هست ( و بعد از آن تجملات سفره مطرح است). تزیین بسته بندی نذری تمام سفره های مذهبی را روی زمـین پهن مـی کنند که تا فضای بهتری تأمـین شود.

در سفره حضرت ابوالفضل (ع) از شله زرد، آش رشته و عدس پلو به منظور تزئین استفاده مـی شود.

عدس پلو را با زرشک ، کشمش ، زعفران و خلال بادام تزئین مـی کنیم سپس گوشت چرخ کرده را کـه از قبل آماده کرده ایم را درون کناره های ظرف عدس پلو قرار مـی دهیم.

آش را با کشک مخلوط مـی کنیم، و آنرا با نعناع داغ تزئین مـی نمائیم سپس مقدار کمـی کشک روی آن مـی ریزیم و بعد کشکها را با زعفران تزئین مـی کنیم.

شله زرد را با دارچین و خلال بادام تزئین مـی نمائیم.

هسته های خرما را درون آورده و داخل آنـها خلال بادام قرار مـی دهیم. تزیین بسته بندی نذری آجیل مشکل گشا را داخل تورهای تزئین شده مـی ریزیم.

در سفره ابوالفضل حتماً حتما آجیل مشکل گشا باشد.

نان و سبزی ، کاچی و حلوا را تزئین مـی کنیم.

حلوا را داخل بشقاب ریخته ، روی آنرا صاف مـی کنیم، سپس با ابزار سفره آرایی بصورت (+) بـه حلوا نقش مـی دهیم.

در سفره آرایی از ابزار آرایشی کـه است ، استفاده مـی کنیم و قسمتی از حلوا را کـه فاقد نقش هست ، بوسیله این ابزار نقش مـی دهیم.

با پودر نارگیل آن را تزئین مـی کنیم و ما بین پودر نارگیلها خلال بادام قرار مـی دهیم.

کاچی را داخل بشقاب مـی ریزیم ، دارچین را بصورت اریب روی آن مـی ریزیم، سپس نقش لوزی را داخل آن درون مـی آوریم ، داخل هر یک از لوزیـها مقداری پودر نارگیل مـی ریزیم و با خلال بادام اطراف آن را تزئین مـی کنیم.

نان و سبزی را بصورت قیف پیچانده ، داخل سینی مـی گذاریم و تزئین مـی کنیم.

**************

تزئین سبزی خوردن
وقتی روی سفره غذا یک ظرف پر از سبزی‌های تازه و باطراوات مـی‌گذارید، نـه تنـهاانی کـه دور سفره نشسته‌اند اشتهای بیشتری پیدا مـی‌کنند بلکه با رنگ سبز و قرمز سبزی خوردن هم ظاهر بسیـار زیبایی بـه سفره غذا مـی‌بخشید. البته، اگر فقط چند دقیقه‌ای وقت بگذارید و سبزی‌ها را زیباتر داخل ظرف بچینید، بدون شک مـیز و سفره‌ای زیباتر هم خواهید داشت.

برای این کار مـی‌توانید پیـازچه و تربچه‌ها را بـه شکلی دیگر تزئین کنید و داخل ظرف قرار دهید؛ مـی‌توانید قسمت سفید رنگ پیـازچه‌هایی را کـه شسته و پاک کرده‌اید، بـه کمک یک چاقوی تیز، شش برش بزنید؛ به منظور این کار بهتر هست نوک چاقو را داخل ساقه پیـازچه فرو کنید و به سمت بالا بکشید. سپس آنـها را درون ظرفی پر از آب بگذارید که تا بعد از مدتی پرهای پیـازچه باز شده و ظاهری مانند گل مریم پیدا کند.

همچنین تربچه را هم مـی‌توانید بـه اشکال مختلف تزئین کنید و در ظرف قرار دهید. به منظور این کار تربچه‌های یک اندازه، گرد و قرمز رنگ را انتخاب کنید. حالا مـی‌توانید ترب‌ها را بـه قسمت‌های مختلف تقسیم کرده و آنـها را چند برش بزنید که تا ظاهر زیبایی پیدا کند کـه البته این کار ساده‌ترین شیوه تزئین است.

یکی دیگر از شیوه‌های تزئین این هست که سر و ته تربچه را ید و چهار طرف آن را برش دهید؛ بـه طوری‌که قسمت وسط ترب، بـه شکل مربع دربیـاید. بعد از ایجاد این برش‌ها هم حتما تربچه را داخل ظرف آب بگذارید که تا کاملا از هم باز شود.

همچنین اگر دوست داشته باشید تربچه‌ها را بـه شکل موش درآورید، نباید دم تربچه‌ها را هنگام پاک ید و دور بریزید؛ چراکه موش‌تان حتما دم داشته باشد! حالا از یک تربچه دیگر، دو حلقه خیلی نازک به منظور گوش موش برش دهید و جدا کنید.

دو برش هم بالای تربچه‌ای کـه قرار هست شبیـه موش شود، بزنید. سپس، گوش‌ها را داخل این برش‌ها قرار دهید که تا موش‌تان کامل شود. به منظور درست چشم‌های موش هم مـی‌توانید پوست روی تربچه را بـه اندازه یک دایره کوچک ید که تا دایره سفید، چشم‌های موش‌تان شود.

لطفا به منظور دیدن تصاویر درون اندازه واقعی بر روی آن کلیک کنید:

تزیین سفره نذری محرم تزیین سفره نذری محرم تزیین سفره نذری محرم
تزیین سفره نذری محرم تزیین سفره نذری محرم تزیین سفره نذری محرم
: تزیین بسته بندی نذری




[تزیین بسته بندی نذری]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Wed, 20 Jun 2018 03:30:00 +0000



تمامی مطالب این سایت به صورت اتوماتیک توسط موتورهای جستجو و یا جستجو مستقیم بازدیدکنندگان جمع آوری شده است
هیچ مطلبی توسط این سایت مورد تایید نیست.
در صورت وجود مطلب غیرمجاز، جهت حذف به ایمیل زیر پیام ارسال نمایید
i.video.ir@gmail.com