مجموعه: مواد کیک 3کیلویی آموزش انواع غذاها
نکات کلیدی به منظور پخت کیک تولد:
- قبل از آماده مواد کیک تولد، مواد کیک 3کیلویی فر را روشن کنید که تا گرم شود.
- آرد کیک را قبل از استفاده 3 که تا 4 مرتبه الک کنید که تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند.
- بکینگ پودر را درون یخچال نگهداری کنید که تا خاصیت خود را از دست ندهد و موقع پختن کیک تولد آن را با آرد مخلوط و الک کنید و بعد از اضافه آن ها، مخلوط را زیـاد هم نزنید.
- اگر کمـی آرد یـا چند قطره آبلیمو بـه سفیده اضافه کنید، هنگام هم زدن با هم زن دستی زودتر سفت مـی شود.
- هیچ گاه کیک داغ را از قالب جدا نکنید که تا خرد نشود.
- اگر کیک تولد شما سوخت اجازه دهید که تا به طور کامل سرد شود سپس قسمت های سوخته را با چاقو بتراشید و روی آن را با خاکه قند و دارچین، خامـه یـا مربا پوشش دهید.
-اگر به منظور تزئین کیک از خامـه استفاده مـیکنید،همـیشـه وقتی کیک کاملا خنک شد،روی آن خامـه بمالید،چون اگر کیک کمـی هم حرارت داشته باشد،خامـه بخورد کیک مـیرود و خامـه آب مـیشود و کیک شما خراب مـیشود.
-اگر از رنگ به منظور تزئین کیک تولد استفاده مـیکنید،آن را 1 ساعت قبل از مراسم تزئین کنید،چون خامـه رنگی بـه خامـه سفید رنگ مـیدهد.
مواد لازم به منظور یک عدد کیک تولد:
آرد
200 گرم
بکینگ پودر
10 گرم
شکر
150 گرم
وانیل
5 گرم
تخم مرغ
4 عدد
آب یـا آب کمپوت
4 قاشق غذاخوری
طرز تهیـه کیک تولد:
فر را از 15 دقیقه قبل روشن کنید.
1.ابتدا تخم مرغ را کمـی مـیزنیم کـه زرده با سفیده مخلوط شود.
2. مواد کیک 3کیلویی بعد از آن شکر و وانیل را بـه تخم مرغ ها اضافه کرده و با همزن دستی یـا برقی کمـی مـی زنیم.
3.آب یـا آب کمپوتی را بـه مواد بالا اضافه کرده.
4.آرد و بکینگ پودر را با هم درون ظرفی جداگانـه مخلوط مـیکنیم و بعد از آن کم کم بـه مواد بالا اضافه کرده و با چنگال مواد را مخلوط مـیکنیم.
5.قالب را چرب کنید و کمـی آرد بپاشید.
6.مايه كيك را درون قالب 28 سانتی متری گرد ميريزيم و به مدت 15 الی 20 دقیقه با حرارت 175 سانتی گراد یـا 347 درجه فارنـهایت و طبقه وسط.
7.در حین پختن درون فر را باز نکنید چون پف کیک مـیخوابد.
8.در آخر یک چنگال یـا چاقو را درون کیک فرو کنید اگر چیزی بـه کیک نچسبد یعنی کیک شما پخته است.
9. مواد کیک 3کیلویی وقتی کـه کیک شما کاملا خنک شد،آن را درون ظرفی کـه مـیخواهد کیکتان را بگذارید،بگذارید و خامـه را روی یکی از کیکها بمالید و موزها را حلقه حلقه کرد و روی سطح کیک بچیند و بعد هم آناناس را بـه اندازه بند انگشت خرد کرده و بچیینید و در آخر هم گردوهای خرد شده را روی موز و آناناسها بریزیدو بعد کیک بعدی کـه کاملا اون هم خنک شده را خامـه مـیمالیم و روی آناناس ها و موزها و گردوها مـیگذاریم و فقط این کار را کمـی با دقت انجام دهید کـه کیک شما خراب نشود و بعد از آن با خامـه اول تمام دور کیک را بپوشانید و صاف کنید و بعد روی کیک را و بعد هر مدلی کـه دوست دارید روی آن را تزئین کنید،ولی اگر از چیزهای رنگی مثل اسمارتیز و گلوله های رنگی به منظور تزئین کیک تولد مـیخواهید استفاده کنید،روز بعد 1 ساعت مانده بـه اینکه کیک را مـیخواهید بیـاورید روی آن را با آنـها تزئین کنید ،چون اگر از شب قبل تزئین کنید،رنگش بـه کیک بعد مـیدهد،بهتر هست کیک تولد را از شب قبل یـا 9 ساعت قبل درست کرده و در یخچال بگذارید که تا خامـه کمـی بخورد کیک برود،ولی حتما روی کیک را با یک پوشش مناسب بپوشانید کـه کیک تولد شما خشک نشود و بعد داخل یخچال بگذارید،ولی پوشش شما حتما طوری باشد کـه خامـها بـه آن نچسبد و تزئین کیکتان خراب نشود.
مواد لازم به منظور وسط کیک تولد:
موز
2 که تا 3 عدد
گردو خرد شده
نصف استکان
آناناس خرد شده
1ستکان سرخالی
رنگهای خوراکی به منظور تزئین
به دلخواه و به مقدار لازم
مواد لازم به منظور تهیـه خامـه کیک تولد:
پودرقند= بـه مقدار لازم،خود من 400 گرم استفاده کردم
خامـه= 6 بسته 200 گرمـی
وانیل=هر بسته 200 گرمـی خامـه،یک چهارم قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیـه خامـه کیک تولد:
برای تهیـه ی خامـه کیک تولد،خامـه, پودرقند,سفت کننده خامـه و وانیل را درون ظرفی ریخته و با همزن برقی 3 که تا 4 دقیقه مـیزنیم و بعد از آن درون یخچال بـه مدت 1 که تا 2 ساعت مـیگذاریم و در پرف خامـه را هم مـیگذاریم،تا خنک شود و بعد از آن از یخچال خارج مـیکنیم و با دور تند مـیزنیم که تا خامـه سفت شود (اگر خامـه را زیـاد بزنید زود مـیبرد و تبدیل بـه کره مـیشود)تا خامـه سفت شود،طوری کـه روی خامـه خطهای همزن بیفتد.یـا خامـه را از قبل بگذارید درون یخچال که تا خنک شود و بعد با سفت کننده خامـه و وانیل مخلوط کنید و با همزن بزنید که تا فرم بگیرید تقریبا 5 که تا 6 دقیقه.
مدل های بسیـار جالب کیک تولد
عکیک تولد
عکیک تولد
عکیک تولد
عکیک تولد
عکیک تولد
عکیک تولد
عکیک تولد
عکیک تولد
[مواد کیک 3کیلویی]
نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Wed, 18 Jul 2018 23:21:00 +0000