کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول

کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول روزهای قمر درون عقرب سال 1397 :: گنجینـه | بهترین مراجع مـهندسی برق و منابع ارشد برق :: تلکامپ - فرخ کریمـی | باشگاه فوتبال رئال مادرید - ویکی‌پدیـا، دانشنامـهٔ آزاد | من و روزگارم - bonyadhomayoun.com |

کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول

روزهای قمر درون عقرب سال 1397 :: گنجینـه

دانستن اوقات قمر درون عقرب از آن جهت اهمـیت دارد کـه در روایتی از امام صادق علیـه السلام آمده هست : 

          « مَنْ سَافَرَ أَوْ تَزَوَّجَ وَ الْقَمَرُ فِی الْعَقْرَبِ لَمْ یَرَ الْحُسْنَى »

هر کــه بـه هنگام قمـــر درون عقرب، کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول سفر یـا ازدواج کنـد روى نیکى نبیند. کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول  

             بهشت کافى / ترجمـه روضه کافى ؛ ؛ ص325

قمر درون عقرب چیست؟

عقرب یکی از بروج دوازدگانـه آسمان هست که بر منطقه البروج قرار دارد . کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول منطقة البروج نواریست کـه خورشید، ماه وسیـارات از دید ناظر زمـینی از آن عبور مـی کنند. و دایره مـیانی آن (دایرة البروج) سیر حرکت ظاهری سالانـه خورشید است.

در حدود قرن پنجم قبل از مـیلاد، اخترگویـان بابلی و شاید یونانی، منطقة البروج را بـه 12 قسمت برابر کـه هر کدام حدود 30 درجه اند، تقسیم و هر یک را یک برج نامـیدند. و چون درون هر برج عده‏ اى از ستارگان گرد آمده‏ اند کـه از هیئت اجتماع آنـها صورت جانورانى قابل تصور مـی باشد، آن برج را بـه نام صورت آن جانور نامـیدند. مانند برج حمل، ثور، جوزا و ... 

عقرب هفتمـین برج از بین این بروج است. و قمر درون عقرب یعنی زمانی کـه عقرب درون برج یـا صورت عقرب قرار دارد. 

منظور از قمر درون عقرب برج عقرب هست یـا صورت فلکی عقرب؟

از آنجایی کـه ستارگان درون نظر ما کـه به آسمان نگاه مـی کنیم درون طول یک سال اندکی از جای خود حرکت مـی کنند از زمان نامگذاری این بروج که تا الان صورت های فلکی جابجا شده با بروج خود تطبیق ندارند و به همـین خاطر درون زمان ما قسمت عمده صورت عقرب درون برج بعدی یعنی قوس قرار دارد. با این توضیح به منظور اصطلاح قمر درون عقرب دو فرض وجود دارد قمر درون برج عقرب و قمر درون صورت عقرب 

در مورد اینکه کدامـیک از این دو مـی تواند منظور امام صادق علیـه السلام درون روایت فوق باشد بین علما اختلاف هست یعنی برخی آن را برج عقرب مـی دانند و برخی دیگر صورت فلکی عقرب

در این بین نظر علامـه حسن زاده آملی کـه در زمان ما متبحر درون علم هیئت و استاد این فن مـی باشند این هست که ملاک همان صورت فلکی هست و دلائلی به منظور آن ذکر مـی کنند. (رجوع کنید بـه کتاب ایشان با نام دروس فی المعرفه الوقت و القبله، درس 25)

اما درون عین حال ایشان اینکه درون هر دو مورد یعنی هم برج و هم صورت از مسافرت و ازدواج اجتناب شود را مطابق با احتیـاط مـی دانند.

در جدول زیر به منظور اطلاع مراجعین محترم سایت هر دو زمان یعنی ورود و خروج قمر بـه برج عقرب و ورود و خروج آن بـه صورت عقرب قرار داده شده است.

منابع:

  • ویکی نجوم (http://wiki.avastarco.com)
  • دروس فی المعرفه الوقت و القبله، علامـه حسن زاده آملی
  • کانال گزارش استهلال ماهانـه درون پیـام رسان سروش

جهت اطلاع از نحوه محاسبه قمر درون عقرب بـه لینک زیر مراجعه نمایید

نرم افزار تشخیص قمر درون عقرب

: کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول




[کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول]

نویسنده و منبع |



کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول

بهترین مراجع مـهندسی برق و منابع ارشد برق :: تلکامپ - فرخ کریمـی

الهم کن لولیک الفرج و العافیت و النصر

به نام خداوند بخشنده مـهربان

زکات علم نشر آن است

مشاوره اختصاصی (درباره همـه چیز از جمله کنکور و کار و پروژه و غیره) --> اینجا

جهت مشاهده پست مشاوره برقی (بهترین روش مطالعه کنکور) بـه اینجا بروید

به منظور مشاهده رده بندی برترین دانشگاه های جهان بـه اینجا بروید

به منظور مشاهده پست برترین دانشگاه های ایران بـه اینجا بروید

تغییر ضرایب دروس امتحانی کنکور ارشد --> اینجا کلیک کنید

شک نکنید انتخاب منابع مناسب عامل بسیـار مـهمـی درون روند مطالعه و یـادگیری شما خواهد داشت بـه نحوی کـه در سال های گذشته مشاهده شده هست که تعدادی از داوطلبان با مطالعه یک کتاب از یک درس نسبت بـه آن درس دلسرد شده اند اما با مطالعه کتاب دیگری از همان درس نـه تنـها این حس را نداشتند بلکه بـه آن درس نیز علاقمند شده اند. کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول درون این قسمت لیستی از بهترین منابع موجود آورده شده هست که بـه تفضیل بـه بیـان ویژگی های هر کتاب پرداخته است.

تذکر 1: کپی برداری از این پست فقط و فقط با ذکر منبع مجاز است.

تذکر 2: بهای استفاده از مطالب این سایت صلوات بر محمد (ص) و آل محمد (ص) مـی باشد.

تذکر 3: شک نکنید منابع و مراجع معرفی شده درون ذیل جزو برترین کتب مـهندسی برق موجود درون بازار هستند. کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول همچنین عدم ذکر دیگر منابع دلیلی بر غیر مفید بودن انـها نمـی باشد بلکه بـه این معناست کـه منابع معرفی شده درون این پست از هر لحاظ از انـها برتر اند.

تذکر 4: اولویت انتخاب منابع با توجه بـه نظر اساتید بزرگوار، کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول مطالعه بنده و نظرسنجی انجام شده از دوستان و دانشجویـان مـی باشد. علاوه بر ان کتب (*) دار زیر نیز جزو کتبی هستند کـه خود من نیز انـها را مطالعه کرده ام و لازم بـه ذکر هست که صحت و سقم مطالب نوشته شده درون این پست را تایید مـی کنم.

تذکر 5: لازم بـه ذکر هست معرفی بهترین منابع صرفا جهت راهنمایی داوطلبان بوده و قصد تبلیغ یـا تخریب هیچ موسسه یـا مدرسی وجود ندارد.

تذکر 6: درون صورت وجود سوال یـا نظر مرتبط با همـین مطلب مـی توانید درون نظرات همـین پست مطرح فرمایید و منتظر پاسخ باشید. لطفا از ارسال سوالات تکراری و لغو (بیـهوده) پرهیز فرمایید. بـه سوالاتی کـه به صورت خصوصی ارسال شده اند پاسخ داده نخواهد شد. لطفا سوالات خود را بـه صورت عمومـی ارسال کنید و یـا از طریق ارتباط با ما اقدام نمایید.

پیشنـهاد: قبل از اینکه درباره کنکور و درس خوندن و فقط دانشگاه رفتن تصمـیم بگیرید پیشنـهاد مـی کنم کتاب "امکان" رو مطالعه کنید. به منظور دریـافت این کتاب مـی تونید بـه این آدرس مراجعه کنید.

تذکر مـهم: کتاب ها فقط وسیله ای به منظور رسیدن بـه تسلط هستند و این خود داوطلب هست که موفقیت را به منظور خودش رقم مـیزند. اکیدا توصیـه مـی کنم کـه از بین منابع ذکر شده گزینـه مناسب خود را انتخاب کرده و خریداری کنید سپس هرچه سریعتر اقدام بـه مطالعه و یـادگیری کنید. درون نظر داشته باشید کـه منابع مختلف تفاوت چندانی با هم ندارند و نحوه مطالعه صحیح داوطلب درون یـادگیری بهتر موثر است. لازم بـه ذکر هست که درون اکثر موارد کتابهای چاپ جدید با چاپ قبلی شان تفاوتی ندارند و فقط سوالات جدید بصورت ضمـیمـه بـه انـها اضافه شده است.

زبان انگلیسی

زبان انگلیسی یکی از دروس تاثیر گذار درون مقاطع مختلف کنکور مـی باشد کـه علاوه بر ان عامل موثری درون موفقیت شغلی و تحصیلی مـی باشد؛ با این وجود یـادگیری ان یک فرایند زمان بر و دراز مدت مـی باشد. اگر پایـه ضعیفی دارید بهتر هست مطالعه این درس را زودتر شروع کنید که تا در ضمن تقویت زبان و افزایش مـهارت با کمبود زمان مواجه نشوید و اگر درون سطح مطلوبی هستید سعی کنید مـهارت خود را بالا ببرید که تا بتوانید بـه عنوان یک نقطه قوت از این درس استفاده کنید. بـه نظر من زبان انگلیسی را نـه بـه عنوان یک درس بلکه بـه عنوان ابزاری به منظور موفقیت درون زندگی، کار، درس، کنکور و ... بدانید.

توجه: زبان انگلیسی درون اکثر رشته ها شامل 30 سوال مـی باشد کـه 15 سوال از زبان عمومـی (10 سوال لغت و 5 سوال دستور زبان بصورت Cloze Test) و 15 سوال از زبان تخصصی (بصورت متن و درک مطلب) مطرح مـی شود که مدت پاسخگویی بـه هر سوال 1 دقیقه مـی باشد.

زبان عمومـی:

 منابع لغت:

1. 504 Absolutely essential words (*)

2. Essential Words for TOEFL (EWT) (*)

بهتر هست کتب ذکر شده را از انتشارات جنگل تهیـه فرمایید.
لازم بـه ذکر هست که سوالات دستور زبان را مـی توان با دانش موجود درون کتاب 504 واژه پاسخ داد اما اکثر سوالات لغت از کتاب لغات ضروری تافل و گاهی اوقات کتاب هزار واژه مطرح مـی شوند.

 منبع دستور زبان:

Grammar in use (*)

این کتاب درون سطوح مختلف درون بازار موجود هست که با توجه بـه سطح زبان خودتان حتما یکی از انـها را انتخاب کرده و به مطالعه بپردازید.

لازم بـه ذکر هست که سطح مناسب به منظور کنکور ارشد مـی تواند Upper Intermediate باشد. 

 

زبان تخصصی:

گستره لغات و مباحث دستوری درون بخش زبان تخصصی بسیـار کمتر از بخش زبان عمومـی هست به نحوی کـه با مطالعه لغات ضروی برق و دستور زبان دوره دبیرستان پاسخگویی بـه اکثر سوالات مقدور است، اما محدودیت اصلی درون بخش زبان تخصصی کمبود زمان درون جلسه کنکور مـی باشد کـه بهترین راه به منظور رفع این مشکل افزایش مـهارت با مطالعه کتب تخصصی زبان انگلیسی برق و همچنین مطالعه متون سالهای گذشته مـی باشد.

 

توجه: به منظور دریـافت کتابچه لغات تخصصی ضروری مـهندسی برق بـه اینجا بروید.

 

منابع کنکوری زبان تخصصی:

منابع مختلفی درون بازار موجود هست که بهترین انـها بـه شرح ذیل است.

1. زبان تخصصی برق نوشته مـهندس مصطفی تقوی کنی انتشارات راهیـان ارشد

2. زبان تخصصی برق نوشته مـهندس امـین رضایی انتشارات پوران پژوهش

 

توجه: در کنکور ارشد برق غیر از زبان به منظور هر درس 12 یـا 15 سوال مطرح مـی شود کـه مدت پاسخگویی بـه هر سوال حدودا 3 دقیقه مـی باشد.

 

ریـاضیـات

به جرات مـی توان مـهمترین درس درون کنکور را ریـاضیـات دانست زیرا از لحاظ تعین تراز و مرتبط بودن با دروس دیگر درون جایگاه ویژه ای قرار دارد. بـه نظر بنده مطالعه کنکور را با ریـاضیـات شروع کنید و هرچه مـی توانید ریـاضیـات خود را تقویت کنید.

 

ریـاضیـات عمومـی:

اگر درون ریـاضیـات پایـه احساس ضعف مـی کنید با ریـاضی عمومـی 1 و 2 شروع کنید. لازم بـه ذکر هست که از مباحث ریـاضی عمومـی بـه طور مستقیم درون کنکور ارشد برق سوالی مطرح نمـی گردد.

بهترین منابع:
1.ریـاضیـات (1و2) نوشته مـهندس حسین نامـی انتشارات مدرسان شریف (*)
حسن: کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول وجود مثال های اموزشی فراوان.
2.ریـاضیـات عمومـی نوشته دکتر محمد صادق معتقدی انتشارات پارسه
عیب: این کتاب درون همـه فروشگاهها موجود نمـی باشد.

کتاب دیگری کـه در زمـینـه ریـاضیـات پایـه مـی تواند مفید باشد کتاب روش های انتگرال گیری نوشته مـهندس محمود کریمـی انتشارات نصیر مـی باشد.

توجه: به منظور مشاهده مـهمترین فرمول های مثلثات اینجا کلیک کنید.


معادلات دیفرانسیل:
درس معادلات دیفرانسیل را بـه هیچ وجه دست کم نگیرید و از ابتدا بـه مطالعه ان بپردازید زیرا درسی هست که درون همـه دروس کاربرد فراوان دارد.
توجه: در سالهای اخیر بین 3 الی 4 تست از این درس مطرح گردیده است. درون سال 96 تعداد 5 تست از معادلات دیفرانسیل مطرح شد.

بهترین منابع:
1.
 معادلات دیفرانسیل نوشته مـهندس محمود کریمـی انتشارات نصیر (*)
محاسن:
- خلاصه بودن درسنامـه (از حجم زیـاد این کتاب نـهراسید زیرا بخش اعظم این کتاب مربوط بـه حل تشریحی سوالات رشته های مختلف است).
- حل تشریحی و مـیکرو طبقه بندی شده ی سوالات همـه ی رشته ها از ارشد سال 1367 که تا کنون.
- وجود مباحث تکمـیلی.
2. معادلات دیفرانسیل نوشته دکتر مسعود اقاسی انتشارات نگاه دانش
حسن: حل تشریحی و طبقه بندی شده ی سوالات همـه ی رشته ها.
عیب: دو جلدی بودن (جلد اول درسنامـه و جلد دوم سوالات) کـه باعث افزایش حجم مطالب و افزایش هزینـه مـی گردد.
3. معادلات دیفرانیسل نوشته دکتر محمد صادق معتقدی انتشارات پارسه
عیب: این کتاب درون همـه فروشگاهها موجود نمـی باشد.
 

ریـاضی مـهندسی:

برای ریـاضی مـهندسی کتاب های خوبی درون بازار موجود هستند کـه تعدادی از انـها اخیرا روانـه بازار شده اند و هر کدام از انـها نقاط ضعف و قوت خودشان را دارند. ضعف این کتاب ها درون فصل مشتقات جزیی بیشتر نمایـان است.

توجه: در سالهای اخیر بین 5 الی 7 تست از این درس مطرح گردیده است.

 

بهترین مراجع معرفی شده توسط شورای عالی برنامـه ریزی:

1. E.Kreyszing, Advanced Engineering Mathematics

2. ریـاضی مـهندسی به منظور دانشجویـان رشته های علوم پایـه و مـهندسی نوشته دکتر طاهری مرکز نشر دانشگاه صنعتی اصفهان

 

بهترین منابع:

1. ریـاضیـات مـهندسی نوشته مـهندس محمود کریمـی انتشارات نصیر (*) 

توضیح: این کتاب یکی از محبوب ترین کتب امادگی ارشد مـی باشد. خود من نیز دانشجوی دانشگاه فنی (کارشناسی ناپیوسته) بودم و با وجود اینکه این درس درون دانشگاه ما ارایـه نمـیشد بـه تنـهایی توانستم با این کتاب بـه مطالعه ، یـادگیری مطالب و در نـهایت تسلط بپردازم.

محاسن:

- بیـان عالی مطالب. البته مقدمـه بخش مشتقات جزیی خوب بیـان نشده است.

- حل تشریحی و مـیکرو طبقه بندی شده ی سوالات همـه ی رشته ها از سال 1367 که تا کنون.

2. ریـاضیـات مـهندسی برق نوشته مـهندس امـیر علی مومن زاده انتشارات راهیـان ارشد

توضیح: این کتاب اولین و تنـها کتابی هست که بـه طور تخصصی بـه ریـاضیـات مـهندسی رشته برق پرداخته است.

حسن: بیـان کاربردی و مفهومـی مطالب.

عیب: عدم وجود سوالات رشته های دیگر.

3. ریـاضیـات مـهندسی نوشته دکتر محمد صادق معتقدی انتشارات پارسه

عیب: این کتاب درون همـه فروشگاهها موجود نمـی باشد.

4. ریـاضیـات مـهندسی نوشته مـهندس حسین نامـی انتشارات مدرسان شریف (*)

محاسن:
-
وجود مثال های هدف دار و تمرین های حل شده تکمـیلی بـه همراه تست های اموزشی و کاربردی فراوان.
- حل تشریحی سوالات دکتری و ارشد ازاد و سراسری.
- وجود ازمون های خود سنجی بـه همراه کلید.
معایب:
- عدم وجود سوالات سال 1373 بـه قبل.
- عدم وجود طبقه بندی مناسب به منظور رشته های مختلف.
توضیح: اگر درون درس ریـاضی دارای پایـه قوی هستید از همـین کتاب استفاده کنید درون غیر اینصورت این کتاب به منظور شما مناسب نخواهد بود.
 

 آمار و احتمالات:

با توجه بـه فشرده شدن رقابت درون کنکور کارشناسی ارشد برق بهتر هست مطالعه این درس را کنار نگذارید و سعی کنید مطالعه این درس را زود شروع کرده و زود تمام کنید زیرا احتمال اینکه درون ادامـه حجم دروس افزایش یـابد و شما این درس را رها کنید زیـاد است. علاوه بر ان معمولا سوالات ساده ای از این درس مطرح مـی شوند و اگر سوالات معادلات یـا ریـاضی مـهندسی سخت طرح شوند و شما نیز امار را مطالعه نکرده باشید ضرر خواهید کرد!.

توجه: در سالهای اخیر بین 2 الی 3 تست از این درس مطرح گردیده است. درون سال 1396 تعداد 5 سوال از این درس مطرح شد.

 

بهترین مرجع:

امار ریـاضی نوشته جان فروند مرکز نشر دانشگاهی

توجه: متاسفانـه کتاب کنکوری مناسبی به منظور این درس وجود ندارد.

 

برای دریـافت کتاب امار و احتمال اینجا کلیک کنید.

مدار های الکتریکی 1 و 2

یکی از دیگر دروس تاثیر گذار درون تراز شما درس مدارهای الکتریکی است. به منظور اینکه درون این درس بـه مشکل برنخورید بهتر از قبل از مطالعه ان درون درس معادلات دیفرانسیل خود را بـه تسلط نسبی برسانید، زیرا درون این درس دائما با معادلات مرتبه اول و دوم و مـهمتر از ان لاپلاس مواجه خواهید شد. این درس درون چند سال اخیر بسیـار مفهومـی شده هست و صرفا با مطالعه سطحی نمـی توان از ان نتیجه گرفت. اکیدا توصیـه مـی کنم از حفظ فرمول ها و نکات بپرهیزید و به درک عمـیق مفاهیم بپردازید درون غیر اینصورت پشیمان خواهید شد...
درس مدار های الکتریکی و سیستم های کنترل خطی تعامل زیـادی با یکدیگر دارند، بـه نحوی کـه مـی توانند مکمل همدیگر باشند و مطالعه هر کدام بر یـادگیری بهتر دیگری تاثیر بگذارد. علاوه بر ان ذکر این نکته کـه تسلط بر مفاهیم اولیـه سیگنال ها و سیستم ها مـی تواند بـه یـادگیری هرچه بهتر درس مدار کند خالی از لطف نیست.

بهترین مراجع معرفی شده توسط شورای عالی برنامـه ریزی:
1. نظریـه اساسی مدارها و شبکه ها نوشته پروفسور پرویز جبه دار مارالانی انتشارات دانشگاه تهران

2. R.C. Dorf and J.A. Svoboda, Introduction to Electric Circuits
3. C.K. Alexander and M.N.O. Sadiku, Fundamentals of Electric Circuits

توجه: کتاب نظریـه اصولی مدارهای الکتریکی (خطی و غیرخطی) نوشته دکتر قوشـه عابد هدتنی انتشارات دانش نگار نیز یکی از مراجع بسیـار خوب به منظور کنکور ارشد و دکتری برق مـی باشد کـه در صورت وجود فرصت اضافی مطالعه این کتاب مـی تواند بسیـار مفید باشد. حتما بدانید سطح این کتاب کمـی از کنکور ارشد فراتر است. لازم بـه ذکر هست این کتاب تمام سرفصل های کنکور را شامل نمـی شود.


بهترین منابع:

1. مدارهای الکتریکی 1 و 2 نوشته دکتر مـهرداد عابدی و  مـهندس حسین نامـی انتشارات مدرسان شریف (*)
توضیح: شک نکنید کـه این کتاب بهترین کتاب مدار حال حاضر ایران هست و فاقد هرگونـه عیب است. توجه داشته باشید کـه نباید بـه حجم زیـاد این کتاب توجه کنید چون علت ان وجود مثال ها و تست های فراوان است. لازم بـه ذکر هست این کتاب مـی تواند مشکلات پایـه ای شما را نیز برطرف کند.
توجه: چاپ جدید این کتاب نسبت بـه چاپ قبلی تفاوت زیـادی کرده هست و دو جلدی شده است. بهتر هست چاپ جدید را تهیـه فرمایید.
محاسن:
-
بیـان مفهومـی و کامل تمام مباحث بـه همراه مثال های هدف دار و تست های اموزشی و کاربردی فراوان.
- حل تشریحی و طبقه بندی شده تمامـی سوالات ازاد و سراسری مـهندسی برق ، کامپیوتر و ابزار دقیق.
- وجود ازمون های خود سنجی بـه همراه کلید.

2. مدارهای الکتریکی 1 و 2 نوشته دکتر کارو زرگر انتشارات پوران پژوهش (*)
عیب: متاسفانـه عیب اصلی این کتاب تکیـه بـه فرمول و نپرداختن بـه تحلیل هست که باعث شده هست وقتی خواننده مطالب را مطالعه مـی کند احساس کند کـه انگار به منظور امتحان پایـان ترم مطالعه مـی کند نـه کنکور! البته این کتاب شامل محاسن زیـادی هست که نمـی توان انـها را انکار کرد.
3. روش های سریع تحلیل مدارهای الکتریکی 1 و 2 نوشته مـهندس مصطفی تقوی کنی انتشارات راهیـان ارشد (*)
حسن: تحلیل جالب سوالات بـه چند روش.
عیب: درسنامـه بسیـار ضعیف و ناکافی.
توضیح: فقط درصورتی کـه در مدار مسلط هستید و فقط احتیـاج بـه تست زدن دارید از این کتاب استفاده کنید.

منبع تست:
سوالات تالیفی و ازمون مدارهای الکتریکی 1و2 نوشته دکتر کارو زرگر انتشارات پوران پژوهش

سیستم های کنترل خطی

درس سیستم های کنترل خطی نیز از دیگر دروس مـهم کنکور کارشناسی ارشد برق مـی باشد، زیرا یکی از دروس پایـه و اساسی است. شاید با خود بگویید همـه دروس کـه مـهم شدند! بله واقعا همـینطور هست و هر درس از اهمـیت خاص خود به منظور هر گرایش برخوردار هست و با توجه بـه تنگاتنگ شدن رقابت درون کنکور کارشناسی ارشد برق بـه هیچ وجه نمـی توان از درسی صرف نظر کرد. بـه نظر من اگری درون درس مدار تسلط داشته باشد با سرعت و کیفیت بالاتری مـی تواند درس سیستم های کنترل خطی را مطالعه کنند زیرا بسیـاری از مطالب درون این دو درس دارای همپوشانی هستند.

بهترین مراجع معرفی شده توسط شورای عالی برنامـه ریزی:

1. B.C. Kou and F.Golnaraghi, Automatic Control Systems
2. K. Ogata, Modern Control Engineering

3. سیستم های کنترل خطی پروفسور علی خاکی صدیق انتشارات دانشگاه پیـام نور

توجه:مرجع زیر توسط شورای عالی برنامـه ریزی معرفی نشده است اما مرجع بسیـار مناسبی به منظور این درس مـی باشند.

4. Norman S.Nise, Control Systems Engineering
 

بهترین منابع:
1. 
سیستم های کنترل خطی نوشته مـهندس امـین رضایی انتشارات پوران پژوهش (*)
توضیح: شک نکنید کـه این کتاب بهترین کتاب کنترل حال حاضر هست و اساتید بیشتر موسسات با این کتاب تدریس را شروع کرده اند. خود من نیز خط بـه خط این کتاب را خواندم و لذت فراوان بردم.
توجه: چاپ جدید این کتاب نسبت بـه چاپ های قبلی تفاوت های بسیـار زیـادی کرده هست و بسیـاری از معایب برطرف شده است. بهتر هست چاپ جدید را تهیـه فرمایید.
محاسن:
- بیـان مفهومـی و کامل مباحث.

- ارائه نکات کاربردی و مفید منطبق با سوالات سالهای گذشته.
- حل تشریحی و طبقه بندی شده سوالات ازاد و سراسری مـهندسی برق، مکانیک و هسته ای.
معایب:
- حجم بسیـار بالای کتاب کـه البته بیشتر بـه دلیل توضیح کامل است.
- عدم توضیح مطالب تکمـیلی و پیشرفته.
2. سیستم های کنترل خطی نوشته دکتر محمدرضا متدین (چاهه) انتشارات جهش
عیب: بیش از حد خلاصه بودن و عدم وجود برخی مباحث مـهم
3. سیستم های کنترل خطی نوشته مـهندس مصطفی تقوی کنی انتشارات راهیـان ارشد
حسن: تحلیل جالب سوالات.
عیب: درسنامـه بسیـار ضعیف و ناکافی.
توضیح: فقط درصورتی کـه در کنترل مسلط هستید و فقط احتیـاج بـه تست زدن دارید از این کتاب استفاده کنید.
 

منبع تست:
500 سوال 4 گزینـه ای تالیفی نوشته دکتر هومن سجادیـان انتشارات نصیر

سیگنال ها و سیستم ها

این درس نیز یکی از دروس تاثیر گذار گرایش های مخابرات و مـهندسی پزشکی مـی باشد.

 بهترین مرجع معرفی شده توسط شورای عالی برنامـه ریزی:

A.V. Oppenheim, A.S. Wilskey and S.H. Nawab, Signals and Systems


بهترین منابع:
1.
 تجزیـه و تحلیل سیستم ها نوشته مـهندس مـهدی تقدسی انتشارات نصیر (*)
محاسن:
- توضیح موشکافانـه و تحلیلی درس.
- رفع اشکالات پایـه ای داوطلب.
- وجود نکات کاربردی بیشتر.
معایب:
-
عدم رعایت پیوستگی مطالب (فصل های این کتاب با سرفصل های کنکور های ازمایشی موسسات مطابقت ندارد).
- عدم وجود طبقه بندی مناسب به منظور سوالات اخر فصل (مشکل اصلی این کتاب هست در حدی کـه هیچوقت نتوانستم یک سوال را بـه راحتی درون ان پیدا کنم).
2. تجزیـه و تحلیل سیستم ها نوشته دکتر حسین بخشی گلستانی و مـهندس امـیر علی مومن زاده انتشارات راهیـان ارشد (*)
توضیح: این کتاب یکی از محبوب ترین کتب امادگی ارشد برق مـی باشد.
محاسن:
- این کتاب بسیـار حرفه ای تدوین شده هست و نیـازهای هر نوع داوطلب را براورده مـی کند.
- حل تشریحی تمام سوالات سراسری و ازاد برق و مـهندسی پزشکی.
- تست های تالیفی کـه دارای کیفیت بسیـار زیـادی مـی باشند.
- ارایـه نکات بی نظیر درون سطح پیشرفته.
معایب:
- وجود نکات زاید درون بغضی از فصول
- عدم وجود نکات کاربردی مورد نیـاز
- تکیـه بر حفظیـات

خب به منظور این درس با دو کتاب فوق العاده مواجه هستید و ممکن هست در انتخاب یکی از انـها دچار مشکل شوید. قابل ذکر هست داوطلبانی کـه هر دو کتاب را مطالعه کرده اند (از جمله خود من) از کتاب اول راضی تر بوده اند زیرا بی نقص تر از کتاب دوم بـه شرح مباحث پرداخته است. کتاب نصیر اشکالات پایـه ای من کـه همواره با کتاب راهیـان ارشد داشتم را برطرف و تقویت مـی کرد و در کل با ارایـه نکات کاربردی بیشتر کتاب مطلوب تری بـه نظر مـی رسید.

منبع تست:
سوالات تالیفی و ازمون تجزیـه و تحلیل سیگنال ها و سیستم ها نوشته مـهندس امـیر علی مومن زاده انتشارات پوران پژوهش
توضیح: این کتاب، کتاب تست بوده و به هیچ وجه جای منابع معرفی شده درون بالا را نمـی گیرد.


برای دریـافت کتاب سیگنال سیستم اینجا کلیک کنید. 

ماشین های الکتریکی 1 و 2 و تحلیل سیستم های انرژی الکتریکی

در سال های گذشته این دو درس بـه صورت مجزا و تحت عناوین ماشین های الکتریکی و بررسی سیستم های قدرت بودند.
ماشین های الکتریکی 1 و 2
بهترین مراجع:
1. ماشین های الکتریکی نوشته بیم بهارا
2. ماشین های الکتریکی نوشته پ.س.سن
3. ماشین های الکتریکی نوشته چاپمن
بهترین منابع:
1. ماشین های الکتریکی 1 و 2 نوشته دکتر امـین حلم زاده انتشارات پوران پژوهش
2. ماشین های الکتریکی نوشته مـهندس پژمانفر انتشارات مدرسان شریف

بررسی سیستم های قدرت

ّبهترین مرجع:

برسی سیستم های قدرت نوشته استیونسون

بهترین منبع:

بررسی سیستم های قدرت نوشته دکتر امـین حلم زاده انتشارات پوران پژوهش

توجه: به منظور حل تست های بیشتر مـی توانید از کتاب مدرسان شریف استفاده کنید.


الکترونیک 1 و 2 و سیستم های دیجیتال

توجه: پیش بینی مـی شود کـه درس سیستم های دیجیتال همان درس مدار منطقی مـی باشد.

لازم بـه گفتن نیست کـه درس الکترونیک از مـهمترین دروس گرایش های الکترونیک و مکاترونیک است.

متاسفانـه بـه دلیل نبود منبع بی عیب و نقص درون این درس عده ای از داوطلبین دچار سردرگمـی هستند. بـه نظر من اگر رشته شما الکترونیک نبوده و مـی خواهید گرایشی کـه شامل الکترونیک هست را شرکت کنید بهترین گزینـه به منظور شما کلاس هست زیرا الکترونیک درسی هست که بـه دید خاصی احتیـاج دارد و بدون پیش زمـینـه مطالعه کاری خسته کننده و بسیـار دشوار است. بـه نظر منی کـه در قوانین مداری تبحر کافی داشته باشد مـی تواند درون این درس موفق شود، بنابراین بهتر هست قبل از مطالعه این درس درون قوانین مداری از جمله تونن، نورتون، KVL و KCL و ... خود را بـه سطح مطلوبی رسانده و سپس بـه مطالعه درس شیرین الکترونیک بپردازید. باز هم توصیـه مـی کنم کـه قوانین مداری را جدی بگیرید و به هیچ وجه نگویید "من کـه تونن نورتون را بلدم!" یـا "اخه مگه یـه KCL زدن هم کاری داره؟". توصیـه اکید من این هست که از حفظ فرمول و صرفا یـادگیری سوالات اجتناب کرده و به تحلیل سوالات بپردازید چون درون سالهای اخیر سوالات کاملا تحلیلی شده اند و با بلد بودن چند فرمول بـه هیچ وجه پاسخگویی بـه سوالات این درس امکان پذیر نمـی باشد.

 

برای دریـافت حل تشریحی و تحلیلی، اموزشی سوالات الکترونیک ارشد برق ورودی سال 1394 بـه اینجا بروید


بهترین مراجع الکترونیک معرفی شده توسط شورای عالی برنامـه ریزی:

1. B. Razavi, Fundamental of Microelectronics

2. B. Razavi, Design of Analog CMOS Integrated Circuits

3. A.S. Sedra and K.C. Smith, Microelectronic Circuits

4. A.M. Sodagar, Analysis of Bipolar and CMOS Amplifier

 

بهترین منابع الکترونیک:

1. تحلیل نظری مسایل الکترونیک نوشته مـهندس محمد صادق اسلام پناه انتشارات راهیـان ارشد (*)

توجه: چاپ جدید این کتاب نسبت بـه چاپ قبلی تفاوت زیـادی کرده هست و بسیـاری از معایب برطرف شده است. بهتر هست چاپ جدید را تهیـه فرمایید.

2. الکترونیک نوشته دکتر غلامرضا لطیفی انتشارات پارسه

عیب: این کتاب درون همـه فروشگاهها موجود نمـی باشد.

بهترین منبع سیستم های دیجیتال (مدارهای منطقی و ریز پردازنده):

1. مدارهای منطقی و ریزپردازنده نوشته دکتر هادی یوسفی انشارات پوران پژوهش

با تشکر از دوست خوبم مـهندس محمدجواد حقی.

 

بد نیست بدانید قبل از اینکه منبع مناسبی به منظور این درس پیدا کنم کتاب الکترونیک انتشارات مدرسان شریف را مطالعه مـی کردم و کم کم داشتم از الکترونیک زده مـی شدم زیرا این کتاب دارای مشکلات فراوان از جمله کامل نبودن درسنامـه، غلط حل تعدادی از سوالات، جابجا بودن سرفصل ها و .... هست بهتر هست از منابع معرفی شده درون بالا استفاده کنید.

الکترومغناطیس

درسی کـه باعث ایجاد ترس و دلهره درون داوطلبین مـی گردد. بـه جرات مـی توان گفت یکی از دروسی هست که مـی تواند درون سرنوشت داوطلبان تاثیرگذار باشد. با این حال تقریبا مـی توان گفت مطالعه این درس بـه تنـهایی کار بسیـار دشواری هست و یک کلاس کمک اموزشی به منظور یـادگیری هرچه بهتر این درس بسیـار موثر است. بـه نظر من یـادگیری این درس بـه یک دید فضایی احتیـاج دارد و تقریبا مـی توان گفت کـه متاسفانـه هیچ یک از داوطلبان این دید را ندارند. دیدی کـه بتوان اجسام را درون ذهنمان مجسم کنیم و قوانین فیزیک را درون ذهنمان تجزیـه تحلیل کنیم. توصیـه اکید من بـه شما این هست که قبل از شروع مباحث اصلی این درس که تا مـی توانید بر روی مباحث ریـاضی مثل انتگرال های معین و نامعین و انالیز برداری کار کنید که تا در حین مطالعه این درس بـه مشکلی بر نخورید.

بهترین مراجع معرفی شده توسط شورای عالی برنامـه ریزی:

1. D.J.Griffiths, Introduction to Electrodynamics
2. D.K Cheng, Field and Wave Electromagnetics
 

بهترین منابع:

1. الکترومغناطیس مـهندسی نوشته دکتر علی عبدالعالی انتشارات پارسه (*)
توضیح: غیر از این کتاب منبع مناسبی به منظور این درس وجود ندارد با این حال این کتاب نیز پاسخگوی داوطلبینی کـه در این درس بسیـار ضعیف هستند نمـی باشد. جالب هست بدانید کـه این کتاب بـه شیوه خاصی نگارش شده هست که درون نوع خودش منحصر بـه فرد است.
عیب: این کتاب درون همـه فروشگاهها موجود نمـی باشد.
2. اکترومغناطیس مـهندسی نوشته دکتر محمود طاهری انتشارات جهش
عیب: این کتاب بسیـار خلاصه بوده و برای داوطلبینی کـه در حال یـادگیری هستند مناسب نمـی باشد. بهتر هست این کتاب بعد از کتاب اول مطالعه شود.

توجه: درس مدار منطقی و ریزپردازنده ها درون گذشته یکی از دروس گرایش مکاترونیک بود. بهترین مرجع به منظور این درس کتاب طراحی دیجیتال نوشته موریس مانو است.

توجه: درس مقدمـه ای بر مـهندسی پزشکی یکی از دروس اختیـاری گرایش مـهندسی پزشکی است. کتاب مقدمـه ای بر مـهندسی پزشکی تالیف سید ابوالفضل صانعی و سید محمد فیروز آبادی مـی تواند منبع مناسبی به منظور این درس باشد.

در ادامـه ضرایب دروس کارشناسی ارشد مجموعه مـهندسی برق مشاهده مـی شود. بـه منظور مشاهده تصویر درون سایز اصلی بر روی آن کلیک کنید.

ضرایب دروس کارشناسی ارشد مجموعه مـهندسی برق

نظرات

پاسخ:
سلام
لغات ضرروی درون سایت قرار خواهد گرفت.
با تشکر

پاسخ:
با سلام
بله من جزوه ایشون را هم دیده بودم
این جزوه توی چاپ جدید کتابشون قرار داده شده
با سپاس

پاسخ:
باسلام
درسته این کتاب وجود داره ولی بـه گفته ی خود استاد باغستانی این کتاب ویرایش جدید نداره و مناسب به منظور ارشد برق نیست.
چاپ جدید دو جلدی کتاب الکترونبک اقای اسلام پناه واقعا کتاب خوبی است.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
این کتاب پاییز 92 اومد توی بازار و الان هم توی بازار هست.
نمـیدونم چاپ چندمـه ولی دو جلدی است. چاپ قبلیش یک جلد بود.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
حدود 20 سال ! ؟ !
همـه چیز بـه هدف شما بستگی داره. این کـه کجا و چه دانشگاهی (ازاد یـا دولتی - روزانـه یـا نوبت دوم) مـیخواید قبول شید.
همـه ی کتابهای امادگی ارشد برق مـیتونند داوطلب را بـه سطح امادگی برسونن، ولی ممکنـه یک کتاب درون حد کم اینکارو انجام بده و کتاب دیگر درون سطح حرفه ای شما را بالا بکشـه.
کتابهای مدرسان نیز خوب هستند ولی از انجا کـه مدرسان مدت زیـادی نیست کـه پای بـه عرصه ارشد و دکتری گذاشته کتابها و ازمونـهاش دارای نواقصی است.
متاسفانـه حتما بگم کـه کتاب الکترونیکی کـه انتخاب کردید اصلا مناسب شرایط شما نیست و کتاب اول معرفی شده درون این پست مـیتونـه کمک حال شما باشـه.
باز هم مـیگم با توجه بـه اینکه شما شاغل هستید یـا نـه! علاقه و وقت ازادتون چقدره و کجا مـیخواهید قبول شید حالات مختلفی مـیتونـه وجود داشته باشـه کـه برای شما کـه مدت زیـادی هست از درس و کتاب فاصله داشتید شاید رفتن بـه کلاس توی درس هایی کـه واقعا احساس ضغف مـیکنید بتونـه موثر باشـه.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
لطف دارید
برای درس کنترل اگه از الان شروع مـی کنید وقت کم نمـیارید و مـی تونید این درس را بـه تسلط خوبی برسونید.
کتاب مـهندس رضایی کتاب جامع و خوبیـه و برایی کـه مـیخواد بنیـادی درس رو یـاد بگیره خیلی مفیده.
اگه شما با درس کنترل اشنا هستید و مـی تونید جاهایی کـه اهمـیت کمتری داره را تشیص بدید و وقت کمتری روشون بذارید این کتاب به منظور شما خوبه درون غیر اینصورت بخش هایی از این کتاب کـه توی کنکور اهمـیت کمتری دارند وقت شما را خواهند گرفت.
اما درون کل بگم کـه شما وقت زیـادی که تا کنکور دارید و حجم کتاب هرچه قدر هم بالا باشـه مـی تونید تمومش کنید و مـهمتر اینـه کـه وقتی یـه کتابی رو انتخاب کردید دیگه بـه فکر عوض نباشید و تا اخر بخونیدش مگر اینکه باهاش مشکل اساسی داشته باشید.
برای درس الکترونیک هم همـه چیز بـه پایـه شما بستگی داره؟ اگه بـه مفاهیم الکترونیک اشنا هستید کتاب مـهندس اسلام پناه گزینـه بسیـار مناسبی است.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
خواهش مـی کنم
باز هم سوالی بود بنده درون خدمتم
موفق باشید
باسپاس

پاسخ:
باسلام
مطالبی کـه لازم بوده درون این پست ذکر شده. درون صورتی کـه دوستان عزیز سوالات بیشتری درون این رابطه دارند از طریق نظرات همـین مطلب بیـان کنند.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
اول حتما بگم دوستانی کـه نظر مـی گذارند مشخصات رو کامل وارد کنند کـه امکان برقراری ارتباط های بعدی باشـه.

من که تا به حال کتاب مدار جهش را ندیدم وی از دوستان را هم ندیده ام کـه از کتاب مدار جهش خونده باشـه و ازش تعریف کنـه. با این حال اگر شما این کتاب رو خوندید و اونو مناسب دیدید بیـاید همـینجا بگید که تا به لیست اضافه شـه که تا دوستان دیگه هم استفاده کنند.

در درس مدار شکی نیست کـه بهترین کتاب حال حاضر کتاب مدرسانـه و کتاب پوران قدیمـی ترین و معروف ترین کتاب هست ولی دیگه سبک سوالات با سبک توضیح داده شده درون کتاب پوران تفاوت کرده و این کتاب به منظور خواننده کمـی خسته کننده است.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
منظور از کارشناسی یعنی افرادی کـه مـیخواهند درس امار رو پاس کنند یـا افرادی کـه مـیخواهند درون کنکور شرکت کنند؟
اگر قصد پاس این درس رو دارید، کتاب مرجع جان فروند از مرکز نشر دانشگاهی و کتاب های دکتر نیکوکار مناسب هستند.
و اگر قصد کنکور هست و بدنبال یک کتاب تستی مـیگردید کتاب امار و احتمال پارسه مناسب تر از بقیـه است.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
چاپ اول الکترونیک مـهندس اسلام پناه نواقص زیـادی داشت و علاوه بر اون اینکه فقط نکته و تست بود. درون چاپ جدید بسیـاری از این نواقص رفع شده و درس هم بهش اضافه شده. اگر مشکلی ندارید بهتره چاپ جدید رو تهیـه کنید.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
دوستان عزیز نظرات و پیشنـهادات و انتقادات خودتون رو هم مطرح کنید
باسپاس

پاسخ:
باسلام
بنده نیز کارشناسی ناپیوسته بودم و مشقت راهی کـه شما درون پیش دارید را درک مـی کنم.
کتبی کـه در این پست معرفی شده اند بهترین منابع کنکور ارشد برق هستند کـه برای تسلط بسیـار مناسب هستند. اما به منظور شما کـه بتازگی مـی خواهید وارد دوره کارشناسی ناپیوسته شوید کتب مرجع و جزوات مناسب، بهترین گزینـه هستند. بـه شما توصیـه مـی کنم کـه دروس دروه کارشناسی رو عمـیق و مفهومـی مطالعه کنید و هرجا کـه به مشکلی برخورد کردید بـه کتب مرجع کـه در همـین پست نیز معرفی شده اند مراجعه کنید. سپس بـه سراغ کتب کنکوری بروید (البته این روش به منظور شما کـه فرصت کافی دارید و اول راه هستید مناسب هست نـهی کـه وقت کافی که تا کنکور را ندارد)
اگر بهترین کتب رو تهیـه کنید بهتره.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
بله درسته، احتیـاج نیست همـه مباحث مطالعه شوند؛ ولی درون صورتی کـه داوطلب بتونـه مطالب مـهم رو از مطالبی کـه اهمـیت کمتری دارند تشخیص بده.
شما اگر دیدتون رو نسبت بـه کنکور عوض کنید بهتره چون بـه هیچ وجه نمـیشـه مشخص کرد سر جلسه کنکور بـه چه درصدی خواهید رسید و اینکه با چه رتبه ای کجا قبول مـی شوید، چون سطح سوالات، رتبه های قبولی و ظرفیت دانشگاه ها هر سال درون حال تغییر است.
راه موفقیت درون کنکور، تلاش مثتمر و مفید هست و درون این مسیر نباید بـه نویزی کـه بقیـه رقبا منتشر مـی کنند توجه کرد، علاوه بر اون بـه نتیجه هم نباید فکر کرد و فقط بـه موفقیت و رسیدن بـه فله های علم فکر کرد و بقیـه رو بـه دست خدا سپرد.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
کتاب الکترونیک اقای مـیر عشقی به منظور کنکور ارشد مناسب نیست، بهتره با کتاب مـهندس اسلام پناه شروع کنید.
باز هم مـی گم بـه فکر درصد مشخصی نباشید چون سر جلسه کنکور شرایط متفاوت است. فقط تلاش کنید و به خدا توکل کنید و بقیـه رو هم بـه خودش بسپارید.
سیگنال راهیـان فوق العاده هست و با اون کتاب بـه هر درصدی کـه بخواهید مـی تونید برسید.
لطفا درباره منابع سوال نپرسید چون کامل توضیح داده شده است.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
اگر بـه عکسی کـه در انتهای همـین مطلب قرار داده شده توجه کنید مـی فهمـید کـه درس مدار منطقی فقط یکی از دروس مـهم گرایش مکاترونیک هست و درون بقیـه گرایشـها تاثیری ندارد.
باسپاس

پاسخ:
خیر

پاسخ:
تشکر

پاسخ:
باسلام
1. نـه دیر نیست اما حتما خیلی پر فشار تلاش کرد
2. همـه کتابها خوب و تقریبا درون یک سطح هستند. کتاب های معرفی شده بهترین منابع هستند و انتخاب نـهایی اونا بـه سلیقه و سبک مطالعاتی فرد بستگی داره. با توجه بـه توضیحاتی کـه برای کتاب ها داده شده هست مـی تونید گزینـه های مناسب رو به منظور خودتون انتخاب کنید.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
1 و 3 بـه سطح علمـی و سبک مطالعاتی داوطلب بستگی داره
2 اگر کتاب های مذکور مطالعه شده و تست های سال های گذشته بررسی شده بـه عنوان تست تالیفی کتاب خوبیـه
باسپاس

پاسخ:
باسلام
روش مطالعه شما صحیح نبوده، چون کتاب مـهندس رضایی یکی از بهترین کتب به منظور یـادگیری جامع است. اگر با درس اشنا نباشید کتاب مـهندس تقوی نمـی تونـه نیـازهای شما رو برطرف کنـه، چون درس نامـه مختصری داره. پیشنـهاد مـی کنم بـه جای اینکه وقت خودتون رو روی انتخاب منبع تلف کنید یکی از منابع معرفی شده رو انتخاب کنید و شروع کنید با علاقه مطالعه کنید.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
من کی همچین حرفی زدم؟ اصلا نمـیشـه به منظور کتاب ها سطح تعریف کرد و رده بندی شون کرد، چون همشون دارای نقاط ضعف و قوت هستند.
لطفا سوالات مفید بپرسید. درون غیر اینصورت پاسخ داده نخواهد شد.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
خیلی خوبه کـه زود شروع کردید. منابع درون اینده بروزرسانی مـیشـه و دوباره قابل نمایش مـی شوند.
چون کـه شما ترم 5 هستید اکیدا بهتون توصیـه مـی کنم کـه با کتاب های مرجع شروع کنید و از الان سراغ کتاب های تستی نروید. کتاب های مرجع را همزمان با دروس دانشگاهی بخونید و درس رو عمـیق و مفهومـی یـاد بگیرید. وقتی بـه ترم 7 رسیدید دوباره بیـاید اینجا که تا درباره کتاب های کنکوری بحث کنیم.
باسپاس

پاسخ:
مخابرات رشته بسیـار خوبیـه و بازار کار منحصر بـه فردی داره، یعنی اگری توی این رشته متخصص و متبحر باشـه مـی تونـه درامد مـیلیـاردی داشته باشـه. اما درون مقطع ارشد رشته فوق العاده سختی هست و دست کمـی از ریـاضی محض نداره و به همـین دلیل خیلی از دانشجو ها خسته مـی شوند و به اون سطح تبحر نمـی رسند و یـا اینکه غرق درون مطالب اکادمـیک و تئوری مـی شوند و از عمل و تخصص جا مـی مانند. به منظور اطلاعات بیشتر ازی کـه گرایش مخابرات را که تا انتها ادامـه داده بیشتر سوال بپرسید. مـی تونید از دوست خوبم دکتر گلستانی کـه لینک سایت اش سمت چپ هست بپرسید.
عوض گرایش هم ممکنـه ولی از گرایش های الکترونیک و مخابرات و کنترل بـه قدرت رفتن کار دشواری هست چون فاز درس هاشون فرق مـی کنـه و مثلا حتما ماشین و بررسی رو بخونید کـه نداشتید. رشته قدرت هم از لحاظ بازار کار درون وضعیت خوبی قرار داره و در کل حتما اینو بگم کـه در همـه رشته ها اگر فرد متخصص و متبحری باشید بازار کار مناسب هست و مـی توانید گلیم خود را از اب بیرون بکشید.
احتیـاج نیست کـه اون واحد ها پاس بشـه ولی اگر مـی خواهید گرایش قدرت امتحان بدید از همـین الان دروسی کـه در کارشناسی جزو سرفصل های شما نیست رو بخونید.
سوال اخر هم احتیـاج بـه تحقیق داره و به نظر شخصی خودتون برمـیگرده.
باسپاس

پاسخ:
موفق باشید

پاسخ:
باسلام
سرفصل های کنکور ارشد همـه مباحث رو پوشش مـیده. به منظور اینکه با این سرفصل ها اشنا بشید مـی تونید فایل هاشو از سایت مـهندس مومن زاده یـا دکتر گلستانی دانلود کنید. یـه راه دیگه هم کـه هست اینـه کـه سرفصل های ازمون های ازمایشی موسسات کنکوری رو ببینید چون اونـها بر طبق سرفصل های سنجش برنامـه ریزی مـی کنند.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
لطف دارید
کلاس رفتن ضرورتی نداره و هیچ تضمـینی به منظور موفقیت نیست. کلاس درون دو صورت خوبه: 1- برایی کـه درسی رو پاس نکرده باشـه یـا کلا چیزی بلد نباشـه کـه کلاس درس براش مناسبه. 2- برایی کـه درس رو بلده و مـی خواد نکات بیشتری یـاد بگیره کـه کلاس نکته و تست براش مناسبه.
ازمون مناسب مـی تونـه مسیر صحیح را مشخص کنـه و چیزی هست که اکثر اساتید توصیـه مـی کنند.
بهترین مشاور ها توی وب سایت های خوشون، دلسوزانـه و رایگان داوطلب ها رو راهنمایی مـی کنند و احتیـاج نیست کـه مشاور خصوصی گرفته بشـه. بهترین هاشون هم دوستان خوبم مـهندس مومن زاده و دکتر گلستانی هستند کـه لینک سایت هاشون توی سایت هست.
شما تلاشتون رو ید و بقیـه رو بـه خدا بسپرید.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
متاسفانـه درون حال حاضر امکانش نیست. ضمنا تراکم سوالات دقیقا مشخص نیست و هر سال تغییراتی داره.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
قبولیتون مبارک باشـه.
اگه بـه هوش مصنوعی علاقه داری بهتره از کامپیوتری ها بپرسی. اگه سوال برقی بود من درون خدمتم.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
کتاب سه جلدی دانشگاه تهران خوبه (اما برایی کـه درس رو خوب بلده و مشکلی توی مفاهیم نداره).
انتشارات های دیگه هم تست جامع چند سال گذشته رو دارن اما اونا هم از روی همون سه جلدی کتابشون رو نوشتن، با این حال غیر از سه جلدی کتاب تست پارسه، راهیـان ارشد و پوران پژوهش هم خوبه.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
کنکورش صبح و قبل از کنکور مـهندسی برق برگزار مـیشـه و رشته ای خوب و کاربردی هست.
درباره منابع اختصاصی اش هم اطلاعی ندارم.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
از دکتر گلستانی بپرسید! لینک سایتشون توندها هست.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
با عرض پوزش این بخش که تا اطلاع ثانوی بـه روز رسانی نخواهد شد.
باتشکر

پاسخ:
باسلام
کتاب سری برق کتاب خوبیـه و به اون چیزی کـه مد نظر شماست نزدیکه، ولی دو که تا عیب اساسی داره: 1. سطح پایین هست و به منظور کنکور ارشد کافی نیست 2. چون درون ویرایش های ابتدایی هست دارای غلط های املایی، نگارشی و علمـی است.
کتاب مـهندس اسلام پناه بهترین کتاب امادگی ارشد الکترونیک حال حاضر موجود درون بازار است.
باسپاس

پاسخ:
دکتر کارو زرگر

پاسخ:
باسلام
چون بـه اندازه کافی وقت داری اگه اول از روی یک کتاب مرجع مثله بهزاد رضوی بخونی و بعدش بری سراغ کتاب های مـهندس اسلام پناه خوبه. کـه البته اگه بعدش بتونی جزوه مـهندس باغستانی رو هم بخونی مـی تونی امـیدوار باشی کـه درصد فوق العاده ای توی این درس بدست بیـاری. البته خوندن کتاب پروفسور رضوی کار وقت گیری هست و اگه پایـه ضعیفی داشته باشید سخت هم هست اما مـی تونـه مشکلات بنیـادی شما رو برطرف کنـه و دید فوق العاده ای نسبت بـه این درس درون ذهن شما ایجاد کنـه.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
این درس توی کنکور ارشد زیـاد اولویت نداره، بـه همـین خاطر ناشران و مولفان زیـاد روش سرمایـه گذاری ند.
کتاب مدار منطقی مدرسان شاید خوب باشـه. اگه کتاب مرجع هم بخواهید موریس مانو معروف ترین است.
باسپاس

پاسخ:
فقط حتما زیـاد تمرین حل کنی (حالا از روی هر کتابی) . همـین!

پاسخ:
باسلام

راهیـان کتاب کامل و خوبی هست ولی فقط تست های رشته برق رو داره و اگر اونا رو زده باشید حتما برید سراغ یک کتاب دیگه کـه تست های رشته های دیگه رو داشته باشـه و معمولا بعد از خوندن کتاب راهیـان تست های رشته های دیگر رو از روی کتاب مدرسان مـیزنند.

در کل کتاب مدرسان برایی کـه ریـاضیـات قوی داره خوبه چون خلاصه نوشته شده و مملو از تست تالیفی، تمرین و همـه تست های کنکور های اخیر همـه رشته هاست.

باسپاس

پاسخ:
باسلام

اگر سطح شما ضعیف هست ترکیب کتاب نصیر و راهیـان پیشنـهاد مـیشـه.

اگر سطح شما قوی هست ترکیب کتاب راهیـان و کتاب تست پوران پیشنـهاد مـیشـه.

در کل کتاب نصیر پایـه ای تر توضیح داده و روی جاهایی کـه دانشجو ها مشکل دارن بیشتر مانور داده و برایـانی کـه ضعیف هستند بسیـار مناسب هست ولی کتاب راهیـان حرفه ای نوشته شده و برای یک سری از مباحث پیش پا افتاده زیـاد سرمایـه گذاری نکرده.

باسپاس

پاسخ:
باسلام
بهترین کتب مرجع: به منظور مغناطیس Griffiths و Cheng و برای ریـاضی E.Kreyszing
باسپاس

پاسخ:
باسلام
قبلا لیستی از بهترین منابع و مراجع برق توی این صفحه بود ولی بـه دلیلی مدتی هست کـه حذف شده اند.
با عرض پوزش که تا اطلاع ثانوی این بخش بـه روز رسانی نخواهد شد؛ لطفا دوباره درخواست نکنید. اگر سوال دیگه ای بود درون خدمتم.
یـه نکته ای هم کـه جا داره بگم اینـه کـه تا بـه این لحظه از هر کتابی کـه مطالعه مـی کردید با همون ادامـه بدید! چون عوض منبع وسط راه سم هست و مثه اینـه کـه تو سربالایی از بنزین بری روی گاز...!
باسپاس

پاسخ:
خواهش مـی کنم.
ایمـیلتون رو درج کنید که تا پاسخ براتون ارسال بشـه.
باسپاس

پاسخ:
 باسلام
خیر خوب نیست. اون جزوه ها فقط برایـانی کـه کتاب های پارسه را کامل خوندن مفید هستند. اونم تازه به منظور جمع بندی.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
پارسال از معادله بسل و رونسکین سوال اومده بود. کـه اهمـیت این نوع سوالات رو توی این سالها نشون مـیده. کلا سه که تا سوال بود کـه یکیش هم مرتبه اول بود.
پیـارسال چهار که تا سوال از معادلات بود. درون کل هیچ چیز مشخص نیست و نمـیشـه نظر دقیقی داد. با این حال دیگر فصل ها بـه فصل سری توانی ربطی ندارند و این فصل به منظور شما درون اولویت هست.
باسپاس

پاسخ:
باسلام

درس حتما از روی یک منبع مطالعه بشـه و در صورت نیـاز از منبع مکمل استفاده بشـه. از روی همون پوران پژوهش ادامـه بدید.

باسپاس

پاسخ:
باسلام

لطفا سوال رو بصورت فارسی بنویسید.

اگر بـه دنبال تقویت پایـه خود هستید حتما از کتب مرجع (ترجیحا زبان اصلی) استفاده کنید. اگر هم بـه دنبال درسنامـه کنکوری هستید، به منظور ریـاضیـات و معادلات انتشارات های نصیر ، پوران پژوهش و پارسه کتاب های خوبی دارند.

باسپاس

پاسخ:
بررسی سیستم های قدرت: کتاب دکتر امـین حلم زاده انتشارات پوران پژوهش.

پاسخ:
باسلام

مدار و کنترل کلا نخوندید یـا هنوز تموم نکردید؟

اگه تموم نکردید کـه بصورت موازی بخونید و تمومشون کنید.

اما اگه کلا نخوندید حتما بدونید کـه مدار درس خیلی مـهم و تاثیر گذاری هست اما کنترل درون سالهای گذشته نامشخص شده یعنی سخت و ریسک پذیره.

مدار رو بخون که تا هر جا کـه تونستی چون بـه نسبت کنترل بهتر مـیشـه ازش نتیجه و ترازب کرد. کنترل هم درسی نیست کـه بتونی توی فرصت کم بـه جاهای خوب برسونیش.

باسپاس

پاسخ:

باسلام

هیچ انتشاراتی باب مـیل داوطلب ها کنکورهای اخیر رو جمع اوری نکرده. همون کتاب معروف سه جلدی سورمـه ای رنگ پیشنـهاد مـیشـه و بقیـه ناشران هم از همـین کتاب ها استفاده مـی کنند و ممکنـه فقط روش حل یـه کم تشریحی تر باشـه.

خواهش مـی کنم. درون اینده نزدیک دوباره این پست بـه روز رسانی مـیشـه.

باسپاس

پاسخ:
باسلام
هیچ کدوم خوب نیست.
کنکور توی این 3 ، 4 سال اخیر تغییراتی داشته. سبک سوالات هم یـه کم فرق کرده. بعضی مولف ها این تغییرات رو درون نظر گرفتند و مـهمتر از همـه اینـه کـه سوالات جدید توی کتاب های جدید هستند.
اکسین و ماهان هم کـه اصلا توی برق مطرح نیستند.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
ریـاضی مـهندسی همشون خوبن نصیر و راهیـان محبوب تر اند
معادلات نصیر بهتره
مدار مدرسان!
سیگنال راهیـان و نصیر
مغناطیس گزینـه های بدی نیستند
الکترونیک راهیـان
کنترل راهیـان
زبان 504 بعد تافل
باسپاس

پاسخ:
باسلام
اگری بـه راحتی ریـاضیـات رو کنار بگذاره، بـه راحتی هم از رقابت خارج مـیشـه...
اصلا شاید باور نکنید، چه توی درس و کنکور و چه توی زندگی روزمره افرادی کـه ریـاضیـات قوی تری دارند موفق تر هستند!

توصیـه اکید من بـه شما اینـه کـه ریـاضیـات پایـه (عمومـی 1و2) را که تا قبل از عید نوروز تمام کنی (مـیتونی از روی کتاب ریـاضیـات عمومـی 1 و 2 مدرسان نوشته مـهندس حسین نامـی یـا هر کتاب دیگه ای کـه باهاش راحتی استفاده کنی) و بعد از اون معادلات دیفرانسیل، ریـاضی مـهندسی و امار و حتمالات را توی برنامـه ات قرار بدی.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
شما کـه هیچی نخوندید که! اصلا بهتر بود مـی گفتید چی خوندید:)!
تا اونجا کـه من مـی دونم دانشجوهای دانشکده مـهراباد (مرکز اموزش عالی هوانوردی و فرودگاهی کشور) اکثر سرفصل های کنکور رو مـی خونند.
سرفصل های الک 3 کـه اصلا توی کنکور نمـیاد! بله مـی تونید.
باید بدونی کـه ریـاضی و مدار جزو دروس فوق العاده مـهم هستند.
لیست بهترین منابع قبل از فروردین روی سایت اپلود مـی شوند.
باسپاس

پاسخ:
باسلام

منابع انتخابی خوب هستند.

فقط قبل از کتاب کنترل مـهندس رضایی از روی یـه جزوه خوب دانشگاهی بخون کـه پیش زمـینـه داشته باشی. فصل فضای حالت این کتاب رو هم بعد از فصل 6 بخون.

باسپاس

پاسخ:
باسلام

خیلی خوبه کـه زود بـه فکر افتادید.

برای شما از الان کنکوری خوندن لازم نیست. فقط سعی کنید مشکلات پایـه ای رو از روی کتب مرجع و یـا جزوات دانشگاهی خوب برطرف کنید و مفاهیم را بصورت عمـیق فرابگیرید. ریـاضیـات ، مدار و تجزیـه تحلیل یـا هر درس دیگه ای کـه احساس ضعف مـی کنید درون صدر قرار دارند.

باسپاس.

پاسخ:
باسلام

درسته توی نمایشگاه کتاب خرید بـه صرفه تر هست و علاوه بر اون بعضی از موسسات هم به منظور خدماتشون توی نمایشگاه ها تخفیف ارایـه مـیدن.

پست بهترین منابع برق بعد از کنکور بـه روز رسانی مـیشـه. بهتره بعد از بـه روزرسانی هم یـه سر دیگه بزنید.

باسپاس

پاسخ:
باسلام

خوبه. 504 رو حتما شروع کن. متن هاشو کامل بخون و لغات جدید متنش رو هم یـاد بگیر. این چند وقت خیلی سرم شلوغه که تا چند روز اینده یـه پست درباره روش های مطالعه زبان بر اساس بهترین متد ها مـیگذارم فرصت کردید یـه نگاهی بندازید. مغناطیس پارسه هم به منظور شروع خوبه البته بعدش حتما از یـه کتاب دیگه خودتو بـه تسلط برسونی. الک هم خوبه. توی این مدت از ریـاضیـات هم غافل نشو.

باسپاس

پاسخ:
پارسه بعدش جهش

پاسخ:
باسلام
علم یکی از زیبایی های عالم بشریت هست. درس خوندن حتما با علاقه و هدفمند باشـه.

چرا نمـیگید از کدوم دانشگاه مدرک گرفتید؟ و معدلتون چند بوده؟ و پروژه تون چی بوده؟ و کاراموزی کجا بودید؟ و کار چی بلدید؟ و از لحاظ علمـی چقدر تلاش کردید؟

شما کـه حتی اسم و مشخصات صحیح رو هم توی نظری کـه ارسال کردید وارد نکردید. انصافا اسمت بهلوله؟

کار هست خوبش هم هست فقط ادم حتما کار کن باشـه. چرا فکر مـی کنی کار مساوی با استخدام است؟ اگه کار بلدی پروژه بگیر! خودت اشتغال زایی کن...

خیلی افراد رو مـیشناسم کـه کنکور نخوندن و تمام وقتشون رو هم تلف د. امـیدوارم شما از اون دسته افراد نباشید.

علاوه بر اون ادامـه تحصیل حتما برابر با موفقیت نیست. ممکنـه یـه نفر با ادامـه تحصیل بـه موفقیت برسه و دیگری با ...

امـیدوارم بتونید مسیر درست رو پیدا کنید.

لطفا دوباره از این نظرات ارسال نکنید درون غیر اینصورت نادیده گرفته خواهد شد.

باسپاس

پاسخ:
باسلام

به نظر من ارشد 94 اسون تر از 93 و حتی 92 بود. مخصوصا زبان و سیگنال و الکترونیک. ریـاضی و مدار هم متوسط بود. کنترل و مغناطیس هم مثل سنوات گذشته غیر قابل انتظار بودند.

بله قطعا هر تلاش صحیح ، مستمر و مناسب داشته باشـه مـیتونـه نتیجه مطلوبب کنـه.

برای مشکل درس مدار و الکترونیک کاملا شما رو درک مـی کنم. کتاب ارشد سپاهان به منظور کنکور مناسب نیست! ولی به منظور امتحان پایـان ترم قطعا گزینـه خوبیـه. بـه محض اینکه یـه کم مشغله ام کمتر بشـه علاوه بر بروزرسانی پست بهترین منابع یـه پست مشاوره ای هم به منظور برنامـه ریزی و نحوه مطالعه دروس مـینویسم پیشنـهاد مـی کنم حتما مطالعه کنید و به دوستان هم پیشنـهاد کنید. منتظر باشید پاسخ سوالاتتون توی این پست ها خواهد بود. اگر توفیق باشـه که تا کنکور همراه دوستان خواهیم بود. علاوه بر اون پست های علمـی و فنی هم درون سایت قرار خواهد گرفت.

باسپاس

پاسخ:
باسلام
اون بالا نوشته شده که.

پاسخ:
باسلام

ترس = شکست

شک نکن کتاب هایی کـه انتخاب کردی بهترین هستند.

برای موفق شدن حتما تلاش کرد همـینطوری الکی کـه نمـیشـه! بقیـه هم دارن همـین کتاب هارو مـی خونند.

برای مدار و کنترل هم احتیـاج بـه کتاب دوم نیست! چون اون کتاب ها فقط تست های سال های گذشته را حل د کـه توی کتاب های اول کـه گفتی هم هستند. اونا فقط برایی خوبه کـه درس رو بلد باشـه و فقط بخواد تست بزنـه.

این کـه معدلت چی بوده و چیکار کردی مـهم نیست. اگه مـی خوای موفق بشی از الان بـه بعد مـهمـه و همـه چیز بـه تلاش صحیح شما بستگی داره (پست مشاوره برقی رو بخون).

پیـام ها را خلاصه تر بنویس و مشخصات را کامل و صحیح درج کن.

باسپاس

پاسخ:
باسلام

برای ترم درسی بهتره از روی کتب رفرنس یـا جزوه دانشگاهی خوب بخونی، الان زوده کـه بری سراغ کتب کنکوری. از روی کتب کنکوری هم مـی تونی بخونی ولی از روی رفرنس مـی تونی بنیـادی بیـای بالا و بعد مشکل پایـه نداشته باشی (البته اگر مطالعه صحیح داشته باشی).

موفق باشید

باسپاس

پاسخ:
باسلام

کتاب های معادلات و ریـاضی مـهندسی نصیر از هر لحاظ قابل اعتماد هستند.

کتاب های ریـاضی مدرسان به منظور شما کـه پایـه ضعیف دارید مناسب نیستند چون درسنامـه خلاصه تری دارند و بیشتر روی حل مساله و تست کار د.

باسپاس

پاسخ:
باسلام
در منوی بالای سایت از لینکستان بـه ادرس مـهندس کریمـی مراجعه کنید و از خودشون بپرسید.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
خوبه کـه زودتر شروع کردی. اهسته و پیوسته بخون و هیچ وقت سرد نشو. کم فشار شروع کن و هر چی جلوتر مـیری تلاشت رو بیشتر کن اینطوری نـه تنـها سخت نیست برات بلکه اسون هم مـیشـه. فرصت کردی پست مشاوره برقی رو هم یـه نگاهی بنداز.
شک نکنید کـه بهترین منابع همونایی هستند کـه بالا ذکر شدن و بقیـه هم همـینارو مـیخونن و بهتر از اونا هم پیدا نمـی کنید. هرچی با وسواس سر انتخاب منبع شروع مطالعه رو عقب بندازید زمان رو از دست دادید. فقط حتما در نظر داشته باشید با توجه بـه وضعیت خودتون (که هری وضعیت خودشو بهتر از دیگران مـیدونـه) کتاب مناسبی رو انتخاب کنید کـه مزایـای مورد نیـاز شما را داشته باشـه.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
به پست مشاوره برقی یـه نگاهی بنداز...

پاسخ:
باسلام
از این بعد کامنت هایی کـه مشخصات کامل و صحیح نداشته باشد حذف گشته و پاسخ داده نخواهد شد. لطفا نام و مشخصات را صحیح وارد کنید.
همچین مـیگی درسته کـه انگار قانون چهارم نیوتونـه! گاهی اوقات پیش مـیاد کـه طراح اشتباه محاسباتی داشته یـا اینکه اشتباه تایپی رخ داده کـه در این صورت پاسخ کامل یـا صحیح درون گزینـه ها وجود نخواهد داشت. درون این موارد معمولا یـا گزینـه مشابه صحیح درون نظر گرفته مـیشـه یـا سوال حذف + مـیشـه، یعنی برایـایی کـه گزینـه مشابه رو زدن صحیح درون نظر گرفته مـیشـه و برای بقیـه حذف مـیشـه. گاهی اوقات (البته بـه ندرت) کلا سوال حذف مـیشـه.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
این سوال کـه ربطی بـه این پست نداره، با این حال:
معمولا arm کـه یک پردازنده از شرکت atmel هست با نرم افزار keil برنامـه نویسی مـیشـه کـه کار باهاش به منظور هری کـه به سخت افزار و برنامـه نویسی و کلا کار با پردازنده ها، علاقه و یـا احتیـاج داشته باشـه لازمـه.
مخابرات گرایش های مختلفی از جمله مـیدان، سیستم و شبکه داره (به عموجود درون انتهای همـین پست مراجعه کنید!) کـه هر کدوم اونا تازه بـه زیر گرایش های مختلفی تقسیم بندی مـیشن. هر کدوم اونا نرم افزار های خاص خودشون رو دارن کـه یـه دانشجو اونی کـه مورد نیـازشـه و با هدفش سنخیت داره رو انتخاب مـیکنـه و باهاش کار مـی کنـه و اونایی کـه زرنگ هستند باهاش پول هم درمـیارن.
در کل نرم افزار متلب و زبان برنامـه نویسی c جزو لاینفک زندگی دوستان مخابراتی است.
موفق باشید.
باسپاس

پاسخ:
تشکر...

پاسخ:
باسلام

منابع خوب هستند.

اگر دروس مذکور رو که تا به حال نخوندی و ترم هفتم داری قکر نمـی کنم با مطالعه درون تابستان بتونی اونارو بـه جایی برسونی. با این اوصاف کلاس رقتن هم نمـیتونـه معجزه کنـه. درباره موسسات الان نظری نمـیدم ولی شاید بعدا یـه پست درون این باره گذاشتم. فقط لازمـه بدونید کـه ازمون هارو هرچه زودتر ثبت نام کنید بهتره چون معمولا موسسات به منظور بازه های زمانی افزایش پلکانی قیمت رو دارند.

باسپاس

پاسخ:
باسلام

از جزوه کلاسی و دانشگاهی یـه مرور کن و بعد درون ادامـه کار بـه رفع اشکال بپرداز.

پاسخ:
باسلام
بی شک بهترین منبع اموزشی، تستی حال حاضر به منظور درس کنترل خطی، کتاب مـهندس رضایی انتشارات پوران پژوهش است. این کتاب چکیده ای از مـهمترین سرفصل های کتاب های مرجع و منابع کنکوری هست و هیچ کتاب تستی دیگری بـه خوبی ان نخواهید یـافت. اکثر اساتید کنکور هم پایـه خود را بر اساس همـین کتاب بنا نـهاده اند. با این حال معایبی جزئی وجود دارد کـه در بالا ذکر شده است.

برنامـه پیشنـهادی بنده:
1- ایجاد پیش زمـینـه توسط یک جزوه کلاسی خوب
2- مطالعه دور اول کتاب مـهندسی رضایی (در دور اول فصل فضای حالت را مطالعه نکنید و چیزی درون حدود 30 درصد از تست های پایـان فصل کنکور های سراسری را بزنید)
3- مطالعه دور دوم کتاب (در صورت وجود زمان کافی فصل فضای حالت رو هم بخونید چون جزو سرفصل های درس مدار هم هست و ادامـه تست ها رو که تا جایی کـه مفیده بزنید)
4- با تست های تالیفی دکتر سجادیـان و تست های دکتر شیرین ابادی (ازمون های بینش) خود را بیش از بیش بـه تسلط مطلق برسانید

تذکر: اگر طبق روش ذکر شده یـا روش مشابه ان عمل کنید از مطالعه این درس لذت خواهید برد و بیشترین سود را از ان مـی برید. درون صورتی کـه از روش های غیر اصولی و قدیمـی به منظور مطالعه این درس استفاده کنید فقط و فقط وقت خود را تلف خواهید کرد و افسوس خواهید خورد.

پاسخ:
باسلام
از دوستانی کـه کلاس رفتند بپرسید.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
اول اینکه الان وقت بررسی تست جامع نیست و اگر درون این حال و هوا بـه سر مـی برید سخت درون اشتباهید؛ اما اگر صرفا با نزدیک شدن بـه نمایشگاه کتاب مـی خواهید بدونید چه کتابی به منظور تست جامع بهتره حتما بگم که:
تست جامع به منظور دوران جمع بندیـه کـه از هر لحاظ بـه تسلط لازم رسیدید و فقط مـیخواهید خودتون رو محک بزنید. کتاب دانشگاه تهران کامل ترین کتاب موجوده کـه پاسخ های هوشمندانـه تستی داره. هر چند کـه بعضی از روش هایش قدیمـی هستند با این حال کتابی بهتر از پیدا نخواهید کرد زیرا بقیـه کتب نیز بر اساس همـین کتاب تست های سال های گذشته را جمع اوری کرده اند. مـهمترین چیزی کـه باید مد نظر داشته باشید این هست که درون دوران جمع بندی دیگر زمان اموزش و یـادگیری نیست بلکه صرفا حتما خود را به منظور شرایط کنکور اماده کنید و به برطرف اشکالات جزیی بپردازید.

پاسخ:
چی بگم والا.
اخه اینم شد سوال؟!
لطفا سوالات مفید بپرسید.
خوبه کـه اون بالا کلی هم شعر و غزل نوشتم، اصلا خوندی ببینی چی گفتم کـه اومدی کامنت گذاشتی@!

پاسخ:
باسلام
انتخاب کتاب بستگی بـه خودت داره، متن و نظرات رو دقیق بخون متوجه مـیشی.
غیر از کتاب های معرفی شده هیچ کتاب دیگری لازم نیست.
فرق کتاب مرجع و کتاب کنکور رو بـه یک دبیرستانی هم بگی مـیدونـه یعنی چی!
موفق باشید

پاسخ:
خواستن توانستن است.
1- من خودم کارشناسی ناپیوسته بودم (یعنی پایـه ضعیف داشتم). پروژه رو هم توی شـهریور ارایـه دادم و از مـهر شروع کردم، رتبه ام هم 117 شد. لطفا از این بعد اینگونـه سوالات را مطرح نکنید درون غیر این صورت پاسخ داده نخواهد شد.
2- خیلی مـهم نیست اما اگر خواستی اینکارو ی کتاب های نصیر رو بگیر.

پاسخ:
برای مـهندسی پزشکی قطعا وزارت بهداشت بهتره.
تا وقتی توی مـهندسی پزشکی وزارت بهداشتی ها باشن وزارت علومـی ها فضای کمتری به منظور پیشرفت دارن.

پاسخ:
باسلام
بستگی بـه خودت داره. هر دو کتاب خیلی خوبند. جزئیـات بیشتر رو از سایت مـهندس مومن زاده و مـهندس کریمـی پیگیری کنید.

پاسخ:
اگر فرصت بشـه حتما این کار را مـی کنم.

پاسخ:
باسلام
زیـاد فرقی نداره. هرچی کـه دم دست داری (از جمله یک جزوه خوب یـا یک کتاب مرجع یـا حتی یک کتاب کنکوری خوب) رو بردار و صرفا سعی کن مشکلات پایـه ای خودت رو برطرف کنی. بقیـه اش توی کلاس حل مـیشـه (البته اگر توی ترم پاییز فرصت داشته باشی خوب با کلاس پیش بری)
موفق باشید.

پاسخ:
باسلام
در زمان کنکور ان دوستان خیلی از کتب خوب هنوز بـه بازار نیومده بود و اون موقع پارسه حرف اول را مـیزد ولی الان شرایط خیلی فرق کرده و کتاب های خوب خیلی زیـادی درون چند سال اخیر روانـه بازار شدند و اشکالات خودشون رو هم که تا حدود زیـادی تصحیح د. همچنین موسسات هم با جو رقابتی شدید خودشون رو بـه شرایط مطلوب نزدیک تر د.
فقط بهت بگم اگه با پک پارسه مشکلی نداری از همونا استفاده کن، اما اگر دیدی کـه زیـاد باهاشون ارتباط برقرار نمـی کنی یـه کم بیشتر پول خرج کن و کتاب های برگزیده رو بخر کـه از اون طرف بتونی موفق تر باشی و کتاب های پارسه رو هم بـه عنوان مکمل استفاده کن.
موفق باشید.

پاسخ:
باسلام
بنده اکثر اوقات حتی وقت به منظور استراحت هم ندارم. با این حال بخشی از زمان های مرده رو هم به منظور پاسخ بـه سوالات دوستان صرف مـی کنم. اگر دوستان سوال غیر مفید بپرسند هم وقت خودشون رو گرفتن و هم وقت منو گرفتن و هم بصورت بیـهوده کامنت های صفحه رو پر د کـه سرعت لود شدنش پایین مـیاد.
بنده درباره تفاوت های مرجع و منبع و هر چیز دیگه ای کـه لازم بوده توضیحات کامل دادم. اگر متن رو دقیق بخونید بسیـاری از مشکلات شما برطرف مـیشـه، اما مشکل اینجاست کـه هنوز متن رو کامل و دقیق نخونده بـه دنبال پاسخ سوال هاتون مـی گردید. بسیـاری از دوستان هم همـینطور مطالعه مـی کنند و در پایـان نتیجه دلخواه و مطلوب را نمـی گیرند.
در پایـان اگر لحن بنده نامناسب بوده عذرخواهی مـی کنم.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
برای دکتری رفرنس مشخصی وجود نداره. قدرتی همـی رو سراغ ندارم کـه توی زمـینـه دکتری بـه شما معرفی کنم. با این حال مـی تونید از دکتر گلستانی هم یـه راهنمایی بگیرید.
موفق باشید.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
ریـاضیـات: نصیر
مدار: مدرسان شریف
زیـاد هم سخت نیستند.

پاسخ:
برای بخش لغت از 504 چیزی انتخاب نمـیشـه ولی به منظور متن بهش احتیـاج پیدا مـی کنی، بعد باید کامل بخونیش.
کتاب هم زیـاده، فقط به منظور درصد بالا حتما بتونی مثله فرفره متن هارو بفهمـی و ترجمـه کنی.

پاسخ:
مـیشـه ولی تلاش زیـاد و اراده قوی مـی خواد.

پاسخ:
باسلام
خب اینطوری کـه خیلی کارت سخت مـیشـه، یـا حتما بی وقفه تلاش کنی یـا اینکه قید نتیجه عالی رو بزنی. زبان رو کـه بصورت تفریحی اما حرفه ای و برای پیشرفت خودت بخون، مطمئنا توی کنکور هم بـه کمکت مـیاد. غیر از زبان ریـاضیـات، مدارهای الکتریکی و الکترونیک رو هم بخون هر چند کـه باید خیلی فشرده عمل کنی و توی تابستان حتما خودتو بـه سطح قابل قبولی برسونی؛ چون بعدش هم ترم درسی داری و هم حتما درس های دیگری مثل سیگنال ، کنترل یـا ماشین رو بخونی.
درس های دفترچه اول و سه که تا درس از دفترچه دوم رو کامل و بی نقص بخونی و خوب بزنی مـی تونی بهترین نتیجه رو بگیری... دیگه بستگی بـه پایـه و علاقه خودت داره.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
بستگی بـه شرایط و اینکه چه درسی باشـه داره.

پاسخ:
باسلام
معمولا سوالات رو بصورت پیوست اضافه مـی کنند.

پاسخ:
باتشکر

پاسخ:
سوالات مشاوره ای رو درون پست مشاوره برقی مطرح کنید.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
به هیچ وجه احتیـاج نیست.

پاسخ:
باسلام
با پیش زمـینـه سراغ مطالعه بری خب بهتره.

پاسخ:
لیست بروز هست.
لطفا سوال بیـهوده نپرسید.

پاسخ:
شاید درون آینده یـه پست درون این باره بنویسم. لطفا دوباره سوال نفرمایید.

پاسخ:
اولا، این نوع سوالات حتما در پست مشاوره برقی پرسیده بشـه.
دوما، وقت کم ندارید.
لطفا این نوع سوال را تکرار نکنید درون غیر اینصورت پاسخ داده نخواهد شد.

پاسخ:
باسلام
باخیـال راحت همون منابع رو بخونید و مطمئن باشید کـه چاپ جدید چندان مـهم نیست بلکه تلاش و زیرکی خودتونـه کـه مـهمـه.

پاسخ:
باسلام
با شناختی کـه نسبت بـه خودت داری حتما تصمـیم بگیری...
بنده درون این موارد نظری نخواهم داد. تمام.

پاسخ:
باسلام
مـیخوای اسم معلم اول دبستان و معدل دیپلم و نام پدر رو هم بگم!:)
این سوالات هیچ تاثیری بر موفقیت شما نخواهند داشت و هیچ ابهامـی را برطرف نخواهند کرد.
لطفا از مطرح نمودن سوالات لغو و تکراری پرهیز کنید.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
بهتره از خودشون بپرسید.

پاسخ:
باسلام
1- اخرین چاپی کـه روانـه بازار شده.
2- هیچ کتاب دیگری لازم نیست.
3- ؟

پاسخ:
1) معمولا وقت تلف کنی هستند، اما درون صورتی کـه باهاشون مشکلی ندارید و روند رو بـه رشدی مشاهده مـی کنید ادامـه بدهید.
2) رتبه ها هر سال فرق مـی کنند و اصلا مشخص نیستند.

پاسخ:
مشخص نیست.

پاسخ:
باسلام
اگر با تلاش و علاقه بیشتر مطالعه کنید سرعت پیشرفت شما بیشتر خواهد شد.
با نظر شما موافق هستم. مـهندس مومن زاده بر مبنای حفظ نکات و یـادگیری روش ها مباحث رو آموزش مـی دهند کـه احتمال فراموشی و تداخل نکات رو افزایش مـیده.
کتاب مـهندس کریمـی به منظور پایـه ضعیف خوبه و افرادی کـه ضعیف هستند با این کتاب بـه مشکلی برنمـی خورند. کتاب مـهندس مومن زاده بیشتر به منظور افراد قوی خوب است.
با همون کتاب مـهندس مومن زاده پیش برید درون صورتی کـه واقعا پیشرفتی مشاهده نشد اونوقت منبع رو عوض کنید.
موفق باشید.

پاسخ:
باسلام
بله تمام مطالب رو پوشش مـیده. به منظور کارشناسی ارشد هم داره (برای رشته های مکانیک و ... استفاده مـیشـه).

پاسخ:
1- غیر ممکن نیست!
2- کافی نیست (نسبتا خوبه)
3- بستگی بـه هدف شما داره ولی درون حالت کلی ارزش ندارد
4- خیر
5- والا چی بگم!

پاسخ:
این کتاب جزو کتب خوب بازار هست.
اگر با این کتاب مشکل داشته باشید با هیچ کتاب دیگری هم نمـی تونید الکترونیک رو یـاد بگیرید.

پاسخ:
باسلام
دکتر جبه دار و دکتر زرگر سوالات مدار نصیر رو طراحی مـی کنند.
به زودی یک پست درباره آزمون های آزمایشی مـی نویسم. منتظر باشید.

پاسخ:
باسلام
خیر
لغت و متن است. شما هرچقدر لغت بخونید باز هم کمـه. علاوه بر اونا حتما لغات تافل و GRE رو هم بخونید.

پاسخ:
باسلام
1- شاید درون آینده یـه پست درباره آزمون نوشتم. سوال تکراری نپرسید.
2- اگر زیـاد پیش نرفتی و با منبع فعلی مشکل داری حتما منبع رو عوض کن.

پاسخ:
باسلام
خیر خوب نیست.

پاسخ:
باسلام
همونا رو استفاده کن، فقط غیر از اونا حتما روی تست های سه سال قبل هم سرمایـه گذاری کنی.

پاسخ:
باسلام
خیر. کاملا اشتباه است.

پاسخ:
باسلام
درسته

پاسخ:
باسلام
این سوال را حتما در پست مشاوره برقی مـی پرسیدید!
در کنکور ارشد چیزی بـه عنوان تراز وجود ندارد بلکه نمره کل محاسبه مـی شود کـه عددی بین 0 که تا 10000 هست که 2000 نمره از ان مربوط بـه معدل و 8000 نمره از ان مربوط بـه نمره خام دروس دارای ضریب هر گرایش است.
شما درون دفترچه اول زبان، ریـاضی و مدار را دارید و بعدش مـیرید سراغ دروس دفترچه دوم. بنابراین اگر ریـاضی رو نزنید بخش زیـادی از نمره دفترچه اول را از دست دادید.

پاسخ:
باسلام
همون رو خوب بخون.

پاسخ:
باسلام
هر کدوم کـه راحت تری رو استفاه کن.

پاسخ:
پست مشاوره برقی رو بخون.

پاسخ:
باسلام
خوبه ولی کافی نیست
دیر نیست
شک نکنیدانی موفق مـی شوند کـه به این چیزا توجه نمـی کنند و کار خودشون رو انجام مـیدن و به موفقیت فکر مـی کنند.
موفق باشید.

پاسخ:
باسلام
خیر

پاسخ:
باسلام
متن پست و نظرات رو بخونید.

پاسخ:
باسلام
هر دو خوبند.

پاسخ:
باسلام
متن رو دقیق بخونید متوجه مـیشید.

پاسخ:
متاسفانـه خیر.

پاسخ:
هر جور صلاح مـی دونید.
بنده نظرم رو توی متن گفتم.

پاسخ:
باسلام
قطعا امـین رضایی

پاسخ:
باسلام
کتاب ریـاضی مـهندس کریمـی به منظور شما بهتره.
اصلا فرصت نکردم. ان شاالله بـه زودی ...

پاسخ:
باسلام
هر سه خوبند.

پاسخ:
علاوه بر روش گفته شده سعی کنید چند تست هم بـه عنوان تمرین بیشتر بزنید.

پاسخ:
باسلام
در پرسش بعدی شما پاسخ داده شده است.

پاسخ:
باسلام
از کتابی کـه بیشتر باهاش راحتید استفاده کنید.
یـه کم با دید حرفه ای تر بـه مسئله کنکور نگاه کنید. تعداد صفحات و حجم جزوات شما هیچ تاثیری درون موفقیت شما ندارند. این تلاش خودتونـه کـه باید بـه ثمر بشینـه.

پاسخ:
باسلام
بله کتاب خوبی هست و روش های جدیدی را آموزش مـیده کـه همـه اونا الهام گرفته از روش های استاد باغستانی و کتاب پروفسور رضوی است. مسلما توانایی و امکان ارایـه کامل همـه نکات بصورت نوشته و در قالب کتاب وجود ندارد و به همـین دلیل کار مطالعه و تسلط درون این حالت سخت مـیشـه اما خب به منظور موفقیت حتما تلاش کرد دیگه! شما با حل تمرین های زیـاد و تست زنی منظم مـی تونید مشکل را هموار کنید.
من دید قوی الکترونیکی کـه دارم رو مدیون کلاس الک 1 و 2 استاد باغستانی هستم و برای کنکور هم از جزوه خودم کـه با استاد داشتم استفاده کردم.
فکر نمـی کنم با مطالعه کتاب مدرسان بتونید بیشتر از 10 ، 20 درصد بزنید. بعد اگر درون راه خودتون مسمم هستید از این کتاب موجود، کـه فعلا تنـها کتاب قابل قبول درون بازار هست استفاده کنید و سعی کنید با حل تست های فراوان بـه وسیله این روش های جدید مشکلات خودتون رو برطرف کنید و ناامـید نشید. نا امـیدی برابر شکست است.
لاتقنطوا من رحمته الله .

پاسخ:
سوالات مشاوره ای رو حتما توی بخش مشاوره برقی بپرسید.
پست مشاوره برقی رو مطالعه کنید متوجه مـیشید.

پاسخ:
باسلام
1 - بـه مروری کن.
2 - نسبت بـه کتاب سری طلایی آشنایی ندارم. شما هیچ درصدی رو نمـی تونید پیش بینی کنید. اما بدونید اگر تلاش صحیح و مناسبی داشته باشید مـی تونید موفق بشید. تاثیر زیـادی درون رتبه شما خواهد داشت.

پاسخ:
باسلام
جالبه. ولی درون ویرایش های اول هستند و معایب زیـادی دارند. درون کل نسبت بـه کتاب های معرفی شده درون این پست حرفی به منظور زدن ندارند.

پاسخ:
باسلام
کافیـه. اما مشکلات بنیـادی بهتره بـه وسیله مراجع برطرف بشـه.

پاسخ:
باسلام
از مـهندس باغستانی بپرسید بهتره.

پاسخ:
کدوم دو که تا منبع؟!

پاسخ:
تا الان فقط تاریخ برگزاری آزمون بـه اردیبهشت موکول شده و بصورت پیش فرض بقیـه موارد را حتما طبق سنوات گذشته درون نظر بگیرد مگر اینکه بصورت رسمـی و در زمان ثبت نام اعلام بشـه. زیـاد بـه این چیزا فکر نکنید، افرادی موفق مـی شوند کـه برنامـه خودشون رو اجرا مـی کنند و در مسیر به منظور مواجه با هر نوع دست اندازی آماده هستند.

پاسخ:
باسلام
اگر با کتاب هیت راحتید از همون استفاده کنید. مـهم اینـه کـه داوطلب با کتاب ارتباط برقرار کنـه.

پاسخ:
باسلام
کتاب مدار مدرسان شریف به منظور هر سطحی مناسبه.

پاسخ:
علاوه بر اون، زبان اصلی Cmos رو هم بخونید خوبه.

پاسخ:
باسلام
بهتره کتاب های جدید معرفی شده درون این پست را خریداری کنید.

پاسخ:
باسلام
مـهندس باغستانی کـه اصلا کتاب ندارند. کتاب مـهندس شفیعی هم به منظور کنکور ارشد مناسب نیست. مـیکروالکترونیک رضوی خوبه و در حد یک مرجع کتاب سنگینی نیست.

پاسخ:
باسلام
سوالات مشاوره ای درون پست مشاوره برقی پرسیده شود.
مرجع به منظور یـادگیری بنیـادی و رفع اشکال است. هر موقع کـه فراموش کردید یـا بـه مشکلی برخوردید حتما به اون رجوع کنید.
مرجع کـه خلاصه نویسی نداره اما بهتره نکات اونو حاشیـه نویسی کنید.

پاسخ:
باسلام
اینا چیزایی هستند کـه زیـاد باهاشون برخورد خواهید داشت و بهتره مفهومـی بلد باشید که تا فراموش نکنید. سعی کنید هر چه جلوتر مـیرید این مباحث رو هم تقویت کنید.

پاسخ:
باسلام
زیـاد بـه گفته های دیگران توجه نکنید.
کتاب معادلات مدرسان شریف رو ندیدم.
جلد دوم کتاب ریـاضی مـهندسی مـهندسی کریمـی قطعا لازم است.
جزوه مـیتونـه خوب باشـه ولی اگر درون کلاس شرکت نکرده باشی کارت سخت مـیشـه.
درباره کتاب های سری برق قبلا پاسخ دادم.
از هر کدوم راحت تری استفاده کن.

پاسخ:
باسلام
کامل ندیدمش. نظری ندارم.

پاسخ:
باسلام
بستگی بـه خودتون داره کـه چقدر تلاش کنید.

پاسخ:
باسلام
برای ترم مـهر هرچی درس مـی تونید بگیرید. ترم بهمن رو سبک کنید و پروژه رو بعد از کنکور و در تابستان انجام بدید.

پاسخ:
باسلام
این مشکل ابتدای گمراهیـه شماست. وقتی کتابی رو انتخاب کردی و مشکلی هم باهاش نداری حتما این نویزها رو کنی. پیشنـهاد مـی کنم همون کتاب رو دقیق و بی نقص بخونید. هیچ کتاب دیگری هم احتیـاج نیست.
خوبه و سعی کنید بهتر هم بشـه.

پاسخ:
باسلام
معادلات فرقی نداره. ریـاضی مـهندسی اگر ضعیف هستی کتاب مـهندس کریمـی و اگر قوی هستی کتاب مدرسان شریف.

پاسخ:
باسلام
حدود نصف سوالات بـه این مباحث مربوط مـیشـه یـا اینکه حتی مستقیما مطرح مـیشـه.
در کتب مرجع درس داده شده اند.

پاسخ:
باسلام
پست مشاوره برقی رو بخون.

پاسخ:
باسلام
این نوع سوالات رو بارها پاسخ دادم.
اگر متن رو هم دقیق بخونید خودتون مـی تونید بـه پاسخ سوالتون برسید.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
توی متن کـه کامل نوشتم که! فقط همونا رو حتما بخونید و چاره ای هم ندارید. تازه کم هم هست و اگر لغات ساده ی دیگری رو بخونید نـه تنـها پیشرفتی نکرده اید بلکه وقت خودتون رو تلف کردید و زمان مطالعه بقیـه دروس رو گرفتید. سعی کنید ضعف خودتون رو کنار بزنید.
در ضمن اینکه درون ضمن رو اشتباه نوشتید.

پاسخ:
باسلام
این سوال را بارها پاسخ دادم بـه سوالات قبلی مراجعه کنید و از ارسال سوالات تکراری خودداری فرمایید.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
خیلی خوبه. روی دروس ضریب چهار بیشتر از درس مقدمـه سرمایـه گذاری کن.

پاسخ:
باسلام
حتما بخون. بـه نظر من کـه در کل با مشکل مواجه مـیشی. کی گفته جزو دروس الکترونیک نیست! اصلا ریـاضی مـهندسی یـه درس سراسری به منظور همـه گرایش های مـهندسی برق است.

پاسخ:
باسلام
برای تمرین از رهیـافت مسائل مغناطیس استفاده کنید.
این روش هم چندان جالب نیست. چون درون هیچ گرایشی نمـیتونید ماکزیمم نتیجه روب کنید. یـا بـه جای مغناطیس، سیگنال بخون کـه رتبه الکترونیک ات خوب بشـه. یـا بـه جای الکترونیک، سیگنال بخون کـه رتبه مخابرات ات خوب بشـه. درون کل از دفترچه دوم دو درس ضریب دو از گرایشی کـه علاقه داری رو حتما انتخاب کن.

پاسخ:
باسلام
کتاب کـه همـین هارو حتما بخونید. واسه سرباز ها کـه جداگونـه کتاب ننوشته اند!
برای نحوه برنامـه ریزی و مطالعه هم پست مشاوره برقی رو بخون متوجه مـیشی.
تلاش خودت رو . موفق باشی

پاسخ:
سپاس

پاسخ:
تشکر

پاسخ:
باسلام
همـه چیز بـه تلاش صحیح شما بستگی داره. با کلاس سرعت شما مـیتونـه بیشتر بشـه. بهترین منابع هم همـین هایی هست کـه معرفی شدن.

پاسخ:
باسلام
قطعا شدنی. خیلی ها همـین کارو مـیکنن. بهترین دانشگاه به منظور مکاترونیک هم پلی تکنیک است.
درسهای ضریب چهار گرایش الکترونیک رو بخونی حله.
موفق باشید

پاسخ:
چرااااااااااااا؟
لطف دارید شما.

پاسخ:
باسلام
اتفاقا برعگفتند. کتاب مدار مدرسان مدت بسیـار زیـادی هست که تالیف شده. اول درون قالب کنکور کارشناسی ناپیوسته بود و بعد کامل تر شد و در قالب کنکور ارشد هم بـه بازار روانـه شد، مدت زیـادی هم هست کـه مشکلات جزیی برطرف شده و بصورت دو جلدی درون آمده است. حال اینکه کتاب مذکور سابقه کمتری داره و درسنامـه کاملی هم نداره اما با این وجود نکات جالب و روش های حل ابتکاری ارائه داده است.
من با تعدادی از اساتید دوست صمـیمـی هستم و سعی مـی کنم نظری درون این موارد ندهم و سعی کردم درون نوشته ها طرفداری نکنم و صرفا جهت اطلاع دوستان واقعیت ها رو بیـان کنم. اگر سایت اساتیدی کـه کتاب تالیف د رو ببینید متوجه مـیشید کـه همشون فقط روش ها و تالیفات خودشون رو قبول دارن. البته حتما هم همـینطور باشـه، چون درون غیر اینصورت عملکرد خودشون رو زیر سوال اند و به رقباشون اجازه سبقت گرفتن داده اند.
پایدار باشید

پاسخ:
باسلام
کتاب مذکور بسیـار خلاصه هست و بـه هیچ وجه نیـازهای کنکور ارشد برق رو برآورده نمـی کنـه.

پاسخ:
باسلام
سعی کنید کلاسهایی کـه واقعا احتیـاج دارید رو شرکت کنید.
پست مشاوره برقی رو هم بخونید.

پاسخ:
باسلام
بیشتر بـه فکر درس باشید. صرفا جهت اطلاع ریـاضی مـهندسی جزو سرفصل های دانشگاه ما نبود، با این حال خودم از روی کتاب نصیر خوندم و 47 درصدب کردم. 6 که تا صحیح و 1 غلط. درصد های بنده و دیگران نیز هیچ تاثیری درون آمادگی شما درون مواجهه با سوالات کنکور ارشد ندارد!
موفق باشید

پاسخ:
باسلام

این ترتیب فقط به منظور شماست و به دیگر دوستان توصیـه نمـی شود.

معادلات

مدار

الکترونیک

سیگنال

کنترل

مقدمـه و امار رو حذف کن

پاسخ:
باسلام مجدد
بله بررسی سوابق و یـه سری فاکتورها مـیتونـه کمک کنـه ولی اکثر مواقع بچه ها درون این موارد غرق مـیشن و از اصل درس خوندن دور مـیشن. علاوه بر اون این فاکتورها مـیتونـه برایی مفید باشـه کـه چم و خم کنکور رو بدونـه و آمار کاملی داشته باشـه. هر سال شرایط فرق مـیکنـه. یکی از دوستان بود کـه کنکور 92 الکترونیک 100 زده بود و رتبه 1100 رو آورده بود ولی انتخاب رشته نکرد و دوباره به منظور 93 خوند اما الکترونیک 50 زد و رتبه 700 شد و صنعتی اصفهان قبول شد.
پس روی هیچ چیز نمـیشـه حساب باز کرد و پیش بینی کرد.
پیروز باشید

پاسخ:
باسلام
اخه عمران رو چه بـه برق!
اول EWT رو کامل بخون.

پاسخ:
باسلام
همون ریـاضیـات عمومـی 1 و 2

پاسخ:
باسلام
معایب و مزایـا رو کـه کامل نوشتم. اونارو بخونی کامل مـیفهمـی کدوم برات بهتره.

پاسخ:
باسلام
اصلا بصورت کلی بهتره قبل از هر کاری پیش زمـینـه های اون کار رو درون خودمون ایجاد کنیم و پیش نیـاز ها رو بدست بیـاریم.

پاسخ:
ریـاضیـات رو حتما از بر باشی. مباحثی مثله مثلثات، دیفرانسیل، انتگرال، هندسه تحلیلی، PDE و ...
مباحثی مثله ضرب داخلی و خارجی. دیورژانس و کرل و ...
اگه اینارو مسلط باشی اونوقت مـیتونی الکترومغناطیس رو درک کنی و ازش لذت ببری و درصد خوبی همب کنی درون غیر اینصورت کار سخت مـیشـه.

پاسخ:
باسلام
از مولف بپرسید.

پاسخ:
اطلاعی ندارم.

پاسخ:
باسلام
این سوال را حتما در پست مشاوره برقی مـی پرسیدید. با این حال -
اولین چیزی کـه باید مشخصی بشـه هدف شماست. لطفا اهی کـه بهشون فکر مـی کنید رو بگید که تا بتونم بهتر راهنمایی کنم.

پاسخ:
سلام
کتاب کاملی با چنین ویژگی هایی چاپ نشده. اما شاید کتاب الکترومغناطیس انتشارات پارسه نوشته دکتر عبدالعالی استاد دانشگاه علم و صنعت بـه اون چیزی کـه مـیگی نزدیک باشـه.

پاسخ:
باسلام
این سوال خیلی کلی است. پست های موجود درون تگ کنکور از طبقه بندی موضوعی رو بخون.

پاسخ:
پست مشاوره برقی رو بخون.

پاسخ:
باسلام

خوبه ولی بـه پای اون دو تای دیگه نمـیرسه.

پاسخ:
باسلام
هنوز منبع کنکوری به منظور دکتری نوشته نشده. از کتب مرجع و در صورت نیـاز از کتب کنکوری ارشد استفاده کن و سوالات سال های قبل رو تحلیل کن.

پاسخ:
باسلام
1- کتاب مذکور جزو بهترین کتب هست.
2- پوران پژوهش سابقه بیشتری داره و مدرسان چند سال بیشتر نیست کـه برای کنکور ارشد و بصورت دو جلدی و جامع و کامل چاپ شده. بـه همـین دلیل هنوز خیلی ها کتاب پوران پژوهش رو معرفی مـی کنند. درون کل هر دو کتاب خوبند، اما مطمئن باشید کـه کتاب مدار مدرسان از هر نظر کامل و بی نقص است. دلایل هم ذکر شده.

پاسخ:
باسلام
یـه پست با همـین عنوان هست.

پاسخ:
تشکر

پاسخ:
باسلام
خیلی خوبه. سعی کن همون چهار که تا رو بی نقص ادامـه بدی و درس های دیگرو هم بـه مرور پیش ببری. از سهمـیه شاگرد اولی هم مـیتونی استفاده کنی.

پاسخ:
لطفا هر سوال رو فقط یکبار بپرسید و سوالات رو متناسب با پست های مرتبط ارسال کنید.
سوال شما پاسخ داده شده است.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
در حین تحصیل بصورت کمک درسی از روی کتاب دکتر کارو زرگر خوندم کـه برای یـادگیری و شروع خوب بود ولی روش های تشریحی خسته کننده داشت و برای کنکور خوب نبود. اما به منظور کنکور از روی کتاب مـهندس نامـی و دکتر عابدی (استاد بنام و مطرح پلی تکنیک) انتشارات مدرسان شریف خوندم و خیلی هم راضی بودم، چون درسنامـه خوبی داشت و مملو از مثال و تست هایی بود کـه هر نوع نیـازی رو برطرف مـی کرد.

پاسخ:
اگه خیلی خوندی ادامـه بده. درون غیر اینصورت اگر فصل یک و دو هستی بهتره تجدید نظر کنی.

پاسخ:
باسلام
زبان عمومـی همونا کـه گفتم. زبان تخصصی هم هرچی کـه متون تخصصی مرتبط یـا نزدیک بـه رشته برق رو داشته باشـه. زبان هرچی بخونید بازم کمـه.

پاسخ:
باسلام
بعضی ها اساسی عوض شده و بعضی ها هم فقط سوالات جدید اضافه شده بـه انتهای فصول و انتهای کتاب و البته گرانتر هم شده اند.

پاسخ:
باسلام
مگه دادگاه بابک زنجانیـه کـه توضیح بدم. خب بهترین انتشارات زبان هست دیگه.

پاسخ:
باسلام
واقعا! فکر نکنم هیچ جایی نتونید پیداش کنید. باز هم تلاش کنید. معمولا این کتابو زیـاد مـیخرند و فکر کنم تیراژ چاپ اش هم کمـه. یـادمـه خودم هم کـه مـیخواستم این کتابو بخرم همچین حالتی بود ولی از یـه جا کـه مرکز پخش کتاب بود خش. شما هم حتما همچین کاری کنید یـا اینکه منتظر باشید که تا چاپ جدیدش بیـاد. درون غیر اینصورت مـی تونید کتاب های دیگر رو تهیـه کنید. منبع دیگه ای سراغ ندارم.

پاسخ:
باسلام
1100 واژه ساده ای نیست کـه بشـه تو دو هفته جمعش کرد. از رقمش هم مشخصه. مگر اینکه قبلا کامل خونده باشید.
اگر بخواهید ریـاضی و مدار رو هم بخونید و حداکثر درصد رو از زبان بـه دست بیـارید یـه کم به منظور دفترچه اول وقت کم مـیارید.
با این برنامـه به منظور دفترچه دوم فقط سیگنال رو انتخاب کردید و با این اوصاف بخش اعظم امتیـاز رو از دست مـیدید و از رقابت جا مـیمونید. غیر از اون یـه درس ضریب چهار و یـه درس ضریب سه دیگه مرتبط با گرایشی کـه علاقه داری و باهاشون راحت تری رو هم توی برنامـه قرار بده.

پاسخ:
باسلام
اگه اونو کامل خوندی بد نیست کـه یـه نگاهی هم بـه پوران پژوهش بندازی، درون غیر اینصورت همون پارسه رو تموم کن.

پاسخ:
باسلام
خیلی ممنون بابت توضیحات جامع و کامل.
موفق باشید

پاسخ:
باسلام
بعید نیست ولی چون گرایش قدرت مـیخوای شرکت کنی کارت سخت تر هم مـیشـه.

پاسخ:
باسلام
من کـه به اهم رسیدم.

پاسخ:
باسلام
دیگه خریدی دیگه. اگه مشکل مالی نداری چاپ جدیدش رو بخر، چون تغییر کرده. ولی همون رو هم مـیتونی بخونی.

پاسخ:
باسلام
زبان کـه همون کتاب هایی کـه گفتم را حتما بخونید.
کتاب ها هم اگر دو جلدی شدن بـه خاطر افزودن سوالات و مطالب جدبد درون سال های گذشته است. به منظور موفق شدن حتما همشون رو بخونید. سفید گذاشتن یک درس هم درون صورتی کـه توسط دروس دیگر جبران بشـه اشکالی نداره.

پاسخ:
باسلام
خواهش مـی کنم.
نباید اینطور باشـه. فصل دو کتاب پوران خیلی روان و مفهومـی توضیح داده و پایـه تمام فصل های بعدی نیز هست. با توجه بـه اینکه شناختی نسبت بـه شما ندارم نمـیتونم بگم چرا بـه این مشکل برخورد کردید! یک بار دیگه و با انگیزه بیشتر بـه درس کنترل حمله کنید!
موفق باشید

پاسخ:
اشکالی نداره. سوالات مشاوره ای رو توی همون مشاوره برقی بپرسید.

پاسخ:
باسلام
هیچ کدوم از این اساتید طراح سوال نیستند. این حرف ها فقط گفته های افراد سودجو است. مسائل حاشیـه ای رو کنار بذارید و به اصل موضوع توجه کنید.

پاسخ:
باسلام
در نظرات قبلی بـه این نوع سوالات پاسخ داده شده است.
موفق باشید

پاسخ:
باسلام
نظری ندارم

پاسخ:
باسلام
هر سخن جای و هر نکته مکانی دارد. سوالات مشاوره ای رو درون پست مشاوره برقی بپرسید. از این بعد نظرات غیر مرتبط با پست ها پاسخ داده نخواهد شد.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
همـین منابع معرفی شده توی این پست رو مطالعه کن. به منظور امسال یکم دور از تصوره ولی شما تلاشت رو اما اگر امسال نتیجه نگرفتی چیزی رو از دست ندادی و به عبارتی از الان داری به منظور سال بعد مـیخونی.
واسه کنکور سال دیگه به منظور تعداد محدودی از یچه ها مشاوره اختصاصی ویژه درون نظر مـیگیرم کـه اگر دوست داشتید و شرایطش رو داشتید مـیتونید استفاده کنید.
موفق باشید

پاسخ:
باسلام مجدد
برای کنکور امسال هم برنامـه درون نظر گرفته شده و تعدادی از داوطلب ها درون حال استفاده هستند.
برای سال اینده هم بـه موقع اعلام مـیشـه.

پاسخ:
نوشتم که!

پاسخ:
خیلی از دانشگاهها از جمله امـیرکبیر و دانشگاه تهران هم همـین چارت رو دارن. بعد شما اشتباه مـی کنید.

پاسخ:
باسلام
مورد اول کـه گفتید درسته ولی خب به منظور افرادی کـه فقط بـه دنبال حل تمرین و فراگیری روش های ابتکاری هستند خوبه.
مورد دوم هم صحیحه ولی خوندن کتاب مرجع به منظور دوران تحصیل مناسبه نـه دوران کنکور.
مورد سوم نیز قبول هست ولی با این حال منبع کامل و مناسبی نیست.
مورد چهارم کاملا غلط است. شما همواره حتما سوالات جدید حل کنید که تا روش های ابتکاری و جدید رو یـاد بگیرید که تا سر جلسه کنکور شوکه نشوید. گذشت اون زمانی کـه سوالات کنکور تکرار سوالات دهه های قبل بود.

پاسخ:
باسلام
صحیح است. با تشکر از شما. درون صورت تمایل مـی تونید تجربیـات دیگر رو هم درون اختیـار دوستان قرار بدهید.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
نـه متاسفانـه. یعنی این جالب ترین منبعی هست کـه مـی تونید تهیـه کنید.

پاسخ:
باسلام
قرار شد توی این پست فقط نظرات مرتبط با منابع و مراجع درج شوند!

پاسخ:
خیلی ممنون
موفق باشید

پاسخ:
باسلام و احترام
مدار پارسه خیلی سطح پایین هست و تست های پوران پژوهش هم کـه فکر کنم تالیف دکتر زرگر هست کلا فازش با اون کتاب فرق داره. اگر مـیخواهید با تست های کتاب پوران پژوهش بـه تسلط برسید بهتره کـه منبع رو هم همون کتاب مدار پوران پژوهش انتخاب کنید. روش دیگر هم کتاب مدرسان شریف است. کتاب پارسه به منظور شروع سریع و افرادی کـه دید قوی ندارند خوبه.
موفق باشید

پاسخ:
باسلام
ریـاضی یک کـه همش مـهمـه و برای اینکه درون حین مطالعه بـه مشکلی برنخورید حتما مفاهیمش رو بلد باشید. مثلا بحث دنباله و سری توی درس سیگنال و سیستم کاربرد خودش رو نشون مـیده.
ریـاضی دو هم به منظور فصل معادلات با مشتقات جزیی وانی کـه مـیخوان مغناطیس بخونن لازمـه.
در کل بلد بودن مفاهیم به منظور ریـاضیـات عمومـی کافیـه.

پاسخ:
باسلام
1- اگر هنوز کتاب قبلی رو شروع نکردی و 2- اگر با ضرر مالی مشکلی نداری : چاپ جدید رو بخر.

پاسخ:
باسلام
برای شما کتاب اول مناسب تر است.

پاسخ:
باسلام
خیر کافی نیست. حتما همراه با متن و بررسی مترادف ها و متضاد ها بخونید.

پاسخ:
سوالتون تکراری بـه بقیـه نظرات مراجعه کنید.

پاسخ:
باسلام
بله مـیتونید.

پاسخ:
باسلام
همون کتاب پارسه رو ادامـه بده و سعی کن با حل تست های بیشتر بـه تسلط مطلق برسی.

پاسخ:
باسلام
در هنگام تحصیل بهتره از همون کتب مرجع استفاده کنید. بعد به منظور کنکور بـه سراغ منابع کنکوری برید. کتاب ها هم درون همـین پست معرفی شدند. با توجه بـه سلیقه خودتون اونارو انتخاب کنید. من از تکرار انـها درون این نظر خودداری مـی کنم.

پاسخ:
سلام
برای الک 3 اون کتاب رو خوندم. کتاب های خوبی هستند. کامل و جامع.

پاسخ:
باسلام
خب توی این پست کـه نوشته شده که! اینایی کـه گفتید فرقی ندارن. یکی رو انتخاب کنید و مطالعه رو شروع کنید.

پاسخ:
باسلام
پلی تکنیک (امـیرکبیر)

پاسخ:
باسلام
همون خوبه. فقط تست های جدید رو نداره.
در کتاب های دوجلدی، جلد اول درس و مثال هست و جلد دوم سوالات طبقه بندی شده. هر جفت لازمـه.

پاسخ:
باسلام
والا من خودم از روی کتاب های سورمـه ای رنگ دانشگاه تهران استفاده کردم. بقیـه هم خوب هستند و هر انتشاراتی بـه سبک آموزش های خودش مجموعه تست هارو جمع آوری کرده.

پاسخ:
باسلام
منابع کـه ذکر شدند و غیر از اونا چیز دیگری احتیـاج نیست.
پست مشاوره برقی رو هم مطالعه کنید.

پاسخ:
باسلام
جزوات مـهندس کاشی رو از روی سامانـه سپهر دریـافت کنید و مطالعه کنید.

پاسخ:
مـیدون انقلاب

پاسخ:
معمولا اینو مـیگن کـه آمار فروششون بالا بره.

پاسخ:
باسلام
1- من دو بار کتاب ریـاضی مـهندسی نصیر رو خوندم. سری اول خیلی از مطالب برام نا آشنا و گنگ بود و خیلی جاها ضعف داشتم ولی سری دوم همـه ضعف هارو برطرف کردم و به تسلط رسیدم
2- از هر کتابی مـیشـه به منظور مرور مفاهیم اولیـه استفاده کرد
3- به منظور کنکور مطالعه کتب مرجع ضروری نیست، چون زمان کافی نیست.

پاسخ:
باسلام
استادتون کی بوده؟
شاید چاپ قدیم رو دیده. چاپ جدیدش خیلی بهتر شده.

پاسخ:
باسلام
نمـیشناسم
موفق باشید

پاسخ:
باسلام
خیر

پاسخ:
باسلام
لطفا بـه کامنت های قبلی مراجعه کنید پاسخ سوالتون رو خواهید یـافت.

پاسخ:
باسلام مجدد
سوال قبلا توضیح داده شده. لطفا سوالات مرتبط رو بررسی کنید.

پاسخ:
باسلام
منابع کـه معرفی شدند. فقط حتما تلاش کنید کتاب ها فقط ابزار هستند. همشون خوبن.

پاسخ:
باسلام
بهتره وقت باقی مونده رو روی تسلط مطلق درون مباحث خونده شده صرف کنید.

پاسخ:
همشون به منظور تقویت پایـه خوبن.
کتاب اقاسی فکر کنم فقط به منظور معادلات هست.

پاسخ:
باسلام
درباره آزمون وزارت بهداشت اطلاعی ندارم. اما از همـین کتاب ها مـیشـه به منظور اون ازمون هم استفاده کرد.

پاسخ:
باسلام
سال نو شما هم مبارک.
همـه کتاب ها خوب هستند. بعضی ها مزایـا یـا معایبی نسبت بـه همدیگر دارند.

پاسخ:
باسلام
دومـی همون اولیـه کـه مباحث دیگری بهش اضافه شده و کامل تره. از اونجا کـه از ریـاضیـات عمومـی درون ارشد برق سوالی مطرح نمـی شود همون اولی مناسب تره چون مختصر و مفید تره.

پاسخ:
باسلام
با توجه بـه متنی کـه نوشتید، به منظور شما کتاب مـهندس عبدالعالی مـیتونـه مناسب باشـه.

پاسخ:
باسلام
خیلی ممنون. ان شاالله شما هم سال خوبی داشته باشید.
درسنامـه خوبی داره و از روش های خودش به منظور حل تست ها استفاده مـی کنـه. درون کنار کتاب اصلی بانک تست دکتر کارو زرگر هم پیشنـهاد مـیکنم. این کتاب بـه تنـهایی به منظور کنکور ارشد کافی است.
موفق باشید

پاسخ:
باسلام
سال نو شما هم مبارک
این سوال رو چند بار پاسخ دادم. سوالات قبلی رو بخونید.

پاسخ:
باسلام
سوالتون تکراریـه!

پاسخ:
باسلام
تا چند وقت دیگه منتظر باشید.

پاسخ:
باسلام
این پست اول تابستان با دیدگاهی متفاوت بـه روز رسانی مـیشـه. به منظور نمایشگاه کتاب یـه سری کتاب جدید عرضه مـیشـه کـه اونا هم بـه لیست اضافه خواهند شد.
البته با توجه بـه پیش رو بودن نمایشگاه کتاب شاید کتاب های برتر رو معرفی کنم.
موفق باشید

پاسخ:
باسلام
درباره این کتاب اطلاعی ندارم.

پاسخ:
باسلام
کلاس های انلاین معمولا بـه این صورت هستند کـه دانشجو ها درون کلاس حاضر مـی شوند و از طریق ویدئو کنفرانس با استاد ارتباط برقرار مـی کنند. این نوع کلاس ها کیفیت کلاس های حضوری را ندارند ولی با این حال مـی توانند مفید واقع بشوند. علاوه بر آن این نوع کلاس ها هزینـه کمتری دارند.

پاسخ:
باسلام
شاید

پاسخ:
باسلام
انتشارات پوران پژوهش

پاسخ:
باسلام
فکر کنم قبلا پاسخ این سوال رو داده بودم. لطفا بـه چند کامنت قبلی مراجعه کنید.
باسپاس

پاسخ:
باسلام
اپلای از طریق دانشگاه های برتر راحت تر است. حالا مـیتونـه شریف، امـیرکبیر یـا تهران باشـه کـه برای وزارت علوم هستند یـا مـیتونـه دانشگاه علوم پزشکی باشـه کـه برای وزارت بهداشت هست (البته اگه مـهندسی پزشکی داشته باشـه). دانشگاه های برتر نیز دانشگاه هایی هستند کـه در رنکینگ جهانی دارای جایگاه هستند. البته غیر از دانشگاه ملاک های دیگری همچون معدل و نمره زبان بـه همراه کارهای تحقیقاتی و پژوهشی مرتبط نیز هستند کـه باید اونارو هم درون نظر بگیرید.
باسپاس

پاسخ:
باسلام خدمت شما
متاسفانـه فرصت بروزرسانی این پست فراهم نشده است. درون ضمن به منظور این بخش برنامـه دیگری درون نظر دارم!

پاسخ:
به زودی

پاسخ:
باسلام
سعی مـی کنم.
موفق باشید

پاسخ:
باسلام
هر دو خوب هستند. اولی محبوب تر است.

پاسخ:
باسلام
هر دو خوبند. توضیحات بیشتر درون فایل ذکر شده است.

پاسخ:
باسلام
اکثر کتاب های کنکوری الکترونیک هم با مدل پی و هم با مدل هایپرید سوالات رو تحلیل مـی کنند. تفاوت چندانی درون کتاب ها نیست. شما حتما سعی کنید از تکنیک های مداری به منظور ساده مدل و تحلیل سوالات استفاده کنید. اینکارو با تست زنی و درک مفاهیم اساسی مـی تونید انجام بدید.

پاسخ:
باسلام
منابع لغت و دستور زبان جدا هستند.

پاسخ:
باسلام
دانشگاه خوبی هست فقط کمـی جو مذهبی داره.

پاسخ:
باسلام
گرامر رو کـه باید با توجه بـه سطح خودتون بخرید. تافل رو هم همون نشر جنگل رو بگیرید کـه یـه کتاب با جلد سبز رنگ هست.

پاسخ:
باسلام
دستور زبان از مبتدی شروع کن.
لغت هم با 504 شروع کن و بعدش EWT و 1100

پاسخ:
باسلام
این درس درون کنکور ارشد زیـاد مـهم نیست، بـه همـین دلیل ناشر های مختلف زیـاد روش سرمایـه گذاری ند. علاوه بر اون درون سال های اخیر بـه مواد امتحانی کنکور اضافه شده و کتاب کنکوری و تستی زیـادی براش تالیف نشده. شما از روی یک کتاب مرجع مطالعه کن و از روی مدرسان شریف تست بزن.

پاسخ:
باسلام
ترجمـه فارسی کتاب ها نیز موجود هستند. اونارو تهیـه کنید.
با کتاب های ترجمـه شروع کنید ولی از یـه جایی بـه بعد دیگه حتما دل از منابع ترجمـه و فارسی ید و به منابع زبان اصلی روی بیـارید.

پاسخ:
باسلام
حذفش کنید. البته چیزی کـه گفتم فقط به منظور شماست و دیگر دوستان چنین کاری نکنند.
با حذف این درس مـی تونید انرژی بیشتری به منظور درس های مورد علاقه تون بذارید و زودتر اونارو پیش ببرید. بعد اونوقت اگر دیدید کـه خیلی خوب پیش رفتید و شرایط محیـاست جا داره کـه مغناطیس رو هم جزو برنامـه قرار بدید. درون این صورت دوباره بیـاید همـین جا و بپرسید که تا براتون توضیح بدم.

پاسخ:
باسلام
پیشنـهاد مـی کنم از هر انتشارات کتاب های برتر رو خریداری کنید.

پاسخ:
خواهش مـی کنم.
با توجه بـه اینکه طرح دارید بسته نصیر رو بخرید و فقط بـه عنوان منبع کمکی درون کنار کتب اصلی کـه در سایت معرفی شده اند استفاده کنید (بعضی از کتب نصیر جزو منابع برتر محسوب مـی شوند). اما دیگر بسته های مذکور واقعا ضعیف هستند و به هیچ وجه به منظور کنکور ارشد برق کافی و مناسب نیستند. مقداری هزینـه بیشتر به منظور منابع بهتر ارزش چشمگیری درون روند پیشرفت و موفقیت داره.

پاسخ:
باسلام
احتیـاجی نیست انقدر سریع اقدام کنید و در همان ترم درسی با کلاس پیش بروید. با این حال اگر اصرار دارید، کتاب دکتر نیکوکار خوبه. به منظور ریـاضی مـهندسی هم از کتب مرجع استفاده کنید.

پاسخ:
ریـاضی مـهندسی اروین کریزینگ ترجمـه عالم زاده معروف ترین کتابه کـه من زبان اصلی اش رو خوندم. شاید کتاب های بهتری هم باشـه ولی من اطلاع ندارم.

پاسخ:
باسلام
اول حتما ببینید اشکال کار شما چی بوده...

پاسخ:
باسلام
کتاب خوبی هست ولی درون حال حاضر کتاب های بهتری نسبت بـه آن درون بازار موجود هستند.

پاسخ:
باسلام
ریـاضی عمومـی حتما توی دوران تحصیل تقویت مـیشده ولی به منظور اونایی کـه اینکارو ند و با این مشکل مواجه هستند یـه سری کتاب معرفی شده کـه یکی از بهترین هاش کتاب نامـی مدرسان شریف هست و کتاب دیگه ای کـه مـی تونم معرفی کنم کتاب دکتر معتقدی پارسه هست. این کتاب ها بیشتر بـه عنوان رفرنس هستند و اگر مـیخواهید با زمان کمتری بـه هدف نـهایی (که تقویت ریـاضیـات عمومـی) باشـه برسید مـی تونید از جزواتی کـه توی اینترنت هم فراوان هستند استفاده کنید، ولی استفاده از همون کتاب و ارجاع بـه منابع درون صورت لزوم بیشتر پیشنـهاد مـیشـه. کتاب ریـاضیـات عمومـی ارشد مدرسان شریف به منظور رشته هایی مثل کامپیوتر کـه ریـاضی 1 و 2 جزو منابع امتحانی شون هست نوشته شده و خیلی از سرفصل هاش فراتر از اون چیزیـه کـه شما به منظور شروع احتیـاج دارید اما همون کتاب درون مقطع کاردانی بـه کارشناسی جزئیـات کمتری داره و شاید بیشتر بـه کار شما بیـاد.

پاسخ:
باسلام
لطفا پست های کنکوری رو مطالعه کنید.

پاسخ:
باسلام
نظرات قبلی رو بخونید.

پاسخ:
باسلام
به همـین ترتیب کـه ذکر کردید.

پاسخ:
اطلاعی ندارم.

پاسخ:
1-مشخص نیست.
2-قبلا ذکر کرده ام. پست های دیگر رو مطالعه کنید.

پاسخ:
بستگی داره با اون سبک تدریس اشنا باشید یـا نـه!

پاسخ:
باسلام
بنده اطلاعی ندارم. مگر اینکه دوستان دیگه ازشون استفاده کرده باشند.

پاسخ:
باسلام
توی جزوات دانشگاه های برتر مـی تونید پیدا کنید.

پاسخ:
باسلام
سوالتون تکراریـه، نظرات قبلی رو بخونید.

پاسخ:
درود
خیر فایده ای نداره.

پاسخ:
روش درستی نیست ولی شاید بتونید جواب بگیرید.

پاسخ:
باسلام
کتاب دکتر زرگر خوبه ولی به منظور شما کتاب مدرسان شریف مـی تونـه بهتر باشـه.

پاسخ:
خیلی ممنون.
مـی تونید از پی دی اف های موجود درون اینترنت استفاده کنید. بهترین هاشو توی آرشیو سایت مـی تونید پیدا کنید.

پاسخ:
باسلام
تقی شفیعی اصلا کتاب کنکوری نیست و بیشتر به منظور حل تئوری مسائل است. متاسفانـه به منظور الکترونیک کتاب خوبی نیست.

پاسخ:
باسلام
توی متن پست کـه ذکر شده!

پاسخ:
باسلام
برای الکترونیک کتاب خوبی نیست و باید از بین بد و بد تر یکی رو انتخاب کنید.

پاسخ:
باسلام
2- کتاب های خوبی انتخاب کردید. به منظور بهبود عملکرد نکات ذکر شده درون پست مشاوره برقی رو رعایت کنید.
3- کریمـی هستم! :) مـیکروالکترونیک دکتر رضوی یک کتاب فوق العاده هست ولی به منظور کنکور فرصت مطالعه چنین کتاب هایی نیست. کتاب های هنرستان کـه اصلا به منظور کنکور ارشد برق مناسب نیست. اگر مـی خواهید دید فنی پیدا کنید شاید بـه دردتون بخوره.
4- سرچ کنید مـی تونید یـه چیزهایی پیدا کنید.
موفق باشید

پاسخ:
باسلام
متاسفانـه کتاب خاصی مد نظرم نیست.

پاسخ:
درود
هر دو ذکر شده اند.

پاسخ:
درود
در این پست فقط سوالات مرتبط با منابع پاسخ داده مـی شوند.
بدرود

پاسخ:
درود
کتاب های معرفی شده به منظور دوران تحصیلی نیز مناسب هستند.

پاسخ:
درود
جلد دوم رو حتما بخون. فقط همـینو مـی تونم بهت بگم.

پاسخ:
درود
سال گذشته فقط زبان، ریـاضیـات، مدارهای الکتریکی و هوش جزو منابع کنکور دکتری بوده اند. متاسفانـه کنکور دکتری درون ایران خیلی آبکی و بی مزه تر از آنچه قابل تصور هست شده است. بـه نحوی کـه با رتبه های بسیـار بد و روابط و ارتباطات بسیـار خوب مـی توان از بدترین شرایط بـه بهترین دانشگاه ها رفت. به منظور منابع کنکور دکتری از منابع ذکر شده درون این پست مـی توانید استفاده کنید.

پاسخ:
درود
مناسب نیست.
لطفا هر سوال را فقط یک بار ارسال کنید.

پاسخ:
درود
اگر فرصت داشته باشید درون کنارش بخونید خیلی خوبه.

پاسخ:
درود
اگه با کتاب اسلام پناه راحت نیستید کـه دیگه هیچی. الکترونیک مدرسان فقط بـه درد زیرتاپ مـیخوره. قصد تخریب ندارم ولی یـه زمانی یـه نگاهی بـه اون کتاب انداختم مملو از غلط های علمـی، نگارشی و ... است. با جزوه یک دانشگاه خوب شروع کنید و بعد برید سراغ کتاب راهیـان یـا پارسه.
بدرود

پاسخ:
درود
احتمالا اون استاد گرانقدر از اساتید نصیر بودن کـه این پیشنـهاد را دادند. کتاب های کنکوری الکترونیک موجود درون بازار سر و ته یک کرباس هستند و همشون مشکل دارند. حیف کـه فرصت ندارم و قصد رفتن دارم وگرنـه یـه کتاب الکترونیک مـی نوشتم کـه از خوندنش لذت دنیـا رو ببرید.

پاسخ:
خیلی ممنون
شما هم موفق باشید

پاسخ:
درود
بحث اش مفصله. 504 ضعیف ترین سطحیـه کـه مـی تونید باهاش شروع کنید. قبلا سوال مشابه رو جواب دادم یـه جستجو "زبان" درون همـین صفحه بزنید و اونارو مطالعه کنید.

پاسخ:
درود
درباره کتاب دکتر هدتنی فقط مـهندس امـیرعلی مومن زاده این کتاب رو پیشنـهاد کرده و علتش اینـه کـه استاد خودشون بوده و این نشون دهنده علاقه ایشون بـه استاد هست. دکتر هدتنی از اساتید ارزشمند ایران هستند ولی کتاب ایشون به منظور کنکور مناسب نیست و صرفا برایی کـه قصد داره مدار رو که تا جان مطلب و در طول ترم یـاد بگیره مناسبه. جالبه بدونید یـه زمانی امـیرعلی مشاور اختصاصی من بود و خیلی بـه من کمک کرد. فرد بسیـار زیرک و باهوشیـه. از همـین جا یـه تشکر ازش مـی کنم و امـیدوارم هر جا کـه هست موفق باشـه.
شما هم موفق باشید
بدورد

پاسخ:
درود
یکی از بهترین کتاب هاست.

پاسخ:
درود
هر دو خوب هستند. به منظور دکتری از پوران بخونید و با مدرسان تست بزنید که تا مسلط بشید.

پاسخ:
درود
کتاب مقدمـه ای بر مـهندسی پزشکی تالیف سید ابوالفضل صانعی و سید محمد فیروز آبادی رو تهیـه کنید.
در آینده یـادآوری کنید که تا منابع رو بـه روز کنم. درون حال حاضر فرصت ندارم.
بدرود

پاسخ:
درود
خیر مشکلی نخواهید داشت. این سوال قبلا نیز پاسخ داده شده است. بـه آنـها مراجعه کنید.

پاسخ:
درود
کتاب کـه زیـاد هست یـه چرخی توی کتابفروشی ها بزنید مـی تونید کتاب باب مـیلتون رو پیدا کنید.

پاسخ:
درود
بله مناسب است.

پاسخ:
درود
کاملا درست گفتند.

پاسخ:
درود
تا اونجا کـه اطلاع دارم کتاب های گسترش علوم پایـه مربوط بـه کارشناسی هستند نـه ارشد.

پاسخ:
درود
شما حتما پیشینـه خودتون رو با موارد دیگر همچون کارهای پژوهشی درون مقطع ارشد و نمرات زبان خوب تقویت کنید. درون این صورت هیچ مشکلی پیش نمـیاد.

پاسخ:
درود
خواهش مـی کنم
1. بـه پایـه شما بستگی داره. غیر ممکن نیست! همـه دوست دارن روزانـه دانشگاه خوب قبول بشن. فقط کـه شما نیستید.
2. بسیـار صحبت شده. نظری نمـی دهم.
3. اصلا اسم ایشون رو هم نشنیده بودم! چه انتشاراتی هستند؟
4. اگر جزوه خوبی بوده و مشکل مفهومـی ندارید راهیـان به منظور شما بهتره.
5. یـا بـه این حرف های پوچ گوش ندید یـا اگه گوش مـیدید بعدش نیـاید اینجا سوال بپرسید. با روندی کـه گفتید حدودا مـیشـه 10 یـا 11 که تا از تست ها رو زد. البته اگر کاملا مسلط باشید. اونم با حساب این گفتم کـه ممکنـه سوال غلط وجود داشته باشـه.
لطفا سوالات رو مختصر و مفید مطرح کنید.
موفق باشید

پاسخ:
موفق باشید

پاسخ:
درود
جزوه را سریع مرور کنید و بعدش برید سراغ کتاب.

پاسخ:
درود
کتاب نارنجی مـهندس امـیرعلی مومن زاده.

پاسخ:
درود
اگه کتاب کامل پارسه همون درس رو خونده باشی به منظور جمع بندی همون درس خوبه درون غیر این صورت راندمان خوبی نداره.

پاسخ:
درود
متاسفانـه مشخص نیست و چیزی هم اعلام نشده. اگر مشخص بشـه درون خبر ها درج مـی کنم.

پاسخ:
درود
از این منابعی کـه گفتید اطلاعی ندارم.

پاسخ:
درود
متاسفانـه این کتاب رو ندیدم.

پاسخ:
درود
60 کـه هیچی 100 هم مـیشده و زدن.

پاسخ:
اول اینکه بیـا و خوبی کن! کاری نکنید کـه کلا ارسال نظر رو غیر فعال کنم و دیگه بهی جواب ندم.
دوم اینکه بله من همـه کتاب هایی کـه دربارشون نظر دادم را مطالعه کردم یـا از دوستان و اساتید فیدبک گرفتم و نظرات درج شده کاملا دقیق هستند و در مواردی کـه ندیده ام درون سوالات ذکر مـی کنم کـه اطلاعی ندارم.
سوم اینکه قبلا هم ذکر شده کـه لطفا نظراتتون رو درون کمال ادب و احترام درج بفرمایید. من نمـی دونم هدف شما از درج این نظر چیـه اما قطعا سری بعد اینطور برخورد نخواهم کرد. شما کـه با یـه ویندوز 8 و مرورگر کروم 55 با چند که تا باگ امنیتی و سیستمـی از سرویس آسیـاتک از سرویس دهنده ای حوالی لاله زار تهران پیـام رو ارسال کردید حتما بدونید کـه دسترسی بـه اطلاعات بیشتر از شما و استخراج اطلاع دیگر از شبکه های اجتماعی کـه شما درون آنـها عضو هستید با استفاده از دانش و الگوریتم های هوش منبع باز برام کار سختی نیست. بنابراین سری بعدی لطفا با این ادبیـات صحبت نکنید.
بدرود

پاسخ:
درود
پست مشاوره برقی رو مطالعه کنید.

پاسخ:
درود
خوشحالم کـه مـی شنوم براتون مفید بوده.
متاسفانـه به منظور الکترونیک کتاب بی نقصی وجود نداره! یک مسئله ای هم کـه هست اینـه کـه خیلی از داوطلب ها اولین کاری کـه در مواجه با مشکل متوجه نشدن یک درس انجام مـیدن تعویض منبع هست. غافل از اینکه تفاوت چندان زیـادی درون منابع مختلف وجود نداره. بـه عبارتی بسیـاری از مواقع داوطلب با درس مذکور مشکل بنیـادی داره و این باعث مـیشـه کـه با منابع مختلف هم نتونـه ارتباط برقرار کنـه. الکترونیک درون عین سادگی یک درس بسیـار مفهومـی هست و بـه یک دید قوی به منظور تحلیل احتیـاج داره. با این حال پیشنـهاد مـی کنم از یک منبع دیگه همچون الکترونیک پارسه درون کنار منبع فعلی استفاده کنید که تا دیدتون نسبت بـه این درس باز تر بشـه.
موفق باشید
بدرود

پاسخ:
درود
جلد دوم کتاب ها معمولا تست های سال های گذشته هست و به منظور تسلط بیشتر بـه آنـها نیـاز خواهید داشت.

پاسخ:
درود
کتاب های معرفی شده بـه اندازه کافی تست دارند، متاسفانـه کتابی کـه فقط تست باشـه سراغ ندارم اما کتابفروشی ها رو بگردید شاید بتونید پیدا کنید.

پاسخ:
درود
فکر کنم شما پکیج مدرسان شریف رو خریدید؟ قبلا گفته بودم کتاب های موسسات مختلف خیلی بهتر از پکیج کامل یک موسسه هست حتی اگر تخفیف خوبی داشته باشـه. با این حال اگر این کتاب ها رو خریدید حتما بگم کـه کتاب های بدی نیستند ولی کتاب های معرفی شده برتری های بیشتری دارند. اگر از روی کتاب های مدرسان خوندید و پیش رفتید و مشکلی نداشتید با همونا ادامـه بدید.

پاسخ:
درود
به لیست منابع اضافه مـی کنم.
یـه سری اشتباهات چاپی رو برطرف کرده.
موفق باشید

پاسخ:
درود
بهترین کتاب کتاب دکتر رشید هست کـه توی بازار هم معروفه. این درس درسی نیست کـه یـه شبه بشـه خوندش.

پاسخ:
باسلام
با توجه بـه وضعیتی کـه ذکر کردید بـه نظر من شما با هر منبع دیگری هم مشکل خواهید داشت. حتما این موضوع رو درون نظر داشته باشید کـه منابع اکثرا با یکدیگر مشابه هستند وی موفق مـیشـه کـه از منابع موجود بهترین استفاده رو ببره.

پاسخ:
درود
مخابرات بستگی بـه این داره کـه استاد شما بـه چه سبکی درس بده. ممکنـه بیشتر روی ریـاضیـات مخابرات تاکید داشته باشند کـه در این صورت حتما مروری بر مباحث ریـاضیـات داشته باشید که تا مشکلی به منظور شما بوجود نیـاید و بعد سعی کنید روابط رو به منظور خودتون اثبات کنید و اونارو درک کنید و مثال حل کنید. ممکنـه استاد شما بر روی مفاهیم مخابرات تاکید داشته باشند کـه در این صورت کار شما ساده تر خواهد شد و صرفا احتیـاج بـه این خواهید داشت کـه عمـیق تر بـه مسائل مخابرات درون دنیـای فیزیکی توجه کنید و اونارو به منظور خودتون تحلیل کنید. به منظور حل مسئله هم از مسائل کتاب مرجعی کـه استادتون معرفی کرده استفاده کنید.
بدرود

پاسخ:
درود
کتاب الکترونیک انتشارات سپاهان رو بخون. البته توی اینترنت سرچ بزنی شاید بتونی جزوه مـهندس باغستانی رو هم پیدا کنی.

پاسخ:
درود
کنترل خطی چون به منظور شما ضریبش دو هست.

پاسخ:
درود
لطفا سوالاتتون رو درون پست های مرتبط مطرح کنید.
سپاس

پاسخ:
درود
الکترونیک رو درون همـین صفحه با مرورگرتون جستجو کنید و نظرات مرتبط رو مطالعه کنید ان شاالله مشکتون حل مـیشـه.

پاسخ:
درود
نظرات قبلی رو جستجو کنید بـه پاسخ سوالتون مـی رسید.

پاسخ:
درود
برای کنکور برق و کامپیوتر مناسب نیست.

پاسخ:
درود
مـیشـه درباره آزمون مـهندسی حرفه ای بیشتر توضیح بدید؟ که تا به حال نشنیدم :!

پاسخ:
اگر مواد امتحانیش دروس ذکر شده درون همـین پست و سوالاتش تستی باشـه، بله این منابع به منظور این آزمون مناسب هستند و احتمال مـیدم کـه اگر قرار باشـه سوالاتش تئوری مـهارتی طراحی بشـه یک بخش اش تکرار سوالات سالهای قبل کنکور خواهد بود! البته حتما ذکر کنم کـه اطلاعاتی درباره این آزمون ندارم و نحوه برگزاری اون رو هم نمـی دونم و این اطلاعات رو بـه صورت کلی گفتم.

پاسخ:
درود
هر کدوم از کتاب ها این فصل رو بـه یـه نحوی توضیح داده و هر کدوم یـه نقصی داره. کتاب راهیـان و مدرسان مـی تونـه کمک کنـه.

پاسخ:
درود
ضریب یک ها اهمـیت کمتری دارند.

پاسخ:
درود
ترکیب سوالات رو فقط سازمان سنجش مـیدونـه!
منابع مناسب دروس (از جمله دیجیتال) درون همـین پست ذکر شده.
از مقدمـه که تا سر فوریـه هر سال یکی دو که تا سوال مستقیم مطرح مـیشـه کـه اگه مسلط باشید بـه راحتی مـی تونید اونارو حل کنید.

پاسخ:
به متن مراجعه کنید پاسخ همونیـه کـه نوشته شده!

پاسخ:
درود
بلی به منظور المپیـاد هم مناسب هستند.

پاسخ:
درود
اخرین چاپ موجود درون بازار.

پاسخ:
درود
کتب مذکور رو ندیده ام و اطلاع ندارم.

پاسخ:
درود
پوران پژوهش.

پاسخ:
درود
کتاب کامل و جامعیـه. فرصت نکردم، چند روز دیگه یـه تحلیل درباره کنکور 96 مـی نویسم اونو هم بخونید :)

پاسخ:
کتابی کـه گفتید کتاب خوبیـه.

پاسخ:
درود
متاسفانـه اطلاعات کاملی ندارم. ولی همـین منابع به منظور دروس مشترکش مناسبه. زبانش هم سخت تر نیست و گاهی تکرار سوالات سال های قبل وزارت علوم توی اون آزمون بـه چشم مـی خوره.

پاسخ:
درود
تا اونجا کـه دیدم مـی تونید همون کتاب هارو بخونید. پست اخر رو هم نگاه کنید.

پاسخ:
درود
به نظر من بهتر بود کـه همون مسیر رو تموم مـی کردید و انصراف نمـیدادید.
خیر. حداقل آمار و ریزپردازنده و سیستم های دیجیتال هم حتما اضافه بشن.
دوست داشتید دایرکت اینستاگرام پیـام بدید که تا بیشتر صحبت کنیم.

پاسخ:
درود
برای تطبیق واحد فکر مـی کنم قبول نیست چون شما انصراف مـیدید نـه انتقال یـا تغییر رشته. باز سوال کنید بهتره..

پاسخ:
درود
شروع شده و چند نفر ثبت نام د و الان درون حال مشاوره اختصاصی هستند.

پاسخ:
درود
کنترل کـه بهترین کتاب پوران پژوهشـه. مدار هم مدرسان و پوران پژوهش کتاب های خوبی هستند.

پاسخ:
درود
دیجیتال 2 منظورتون چیـه؟ چی درس مـیدن بهتون، توی هر دانشگاهی فرق داره! به منظور مخابرات هم کارلسون معروف ترینـه.

پاسخ:
درود
درباره کنکور وزارت بهداشت اطلاعی ندارم.

پاسخ:
درود
خیر کتاب دیگری نیست.

پاسخ:
درود
نزدیک بـه یک سال که تا کنکور فرصت دارید کـه اصلا زمان کمـی نیست.
پست مشاوره برقی رو بخونید.

پاسخ:
درود
از طریق منوی بالای صفحه فرم رو پر کنید.

پاسخ:
درود
درباره منابع کنکوری کـه همـین پست رو مطالعه کنید. به منظور درس پردازش تصویر هم زبان اصلی بخونید. به منظور درس پردازش سیگنال های حیـانی هم اطلاعاتی ندارم.

پاسخ:
درود
آزاد رو نخونده برو سر جلسه سفید بده بیـا بیرون از بیش از نصف شرکت کننده ها بهتر مـیشی و در نـهایت هم قبولی :))

پاسخ:
درود
این کتاب ها بـه سبک کنکوری هستند ولی مـی تونن مفید باشن.

پاسخ:
درود
حداقل یـه بار این پست رو بخون.

پاسخ:
درود
به پست درون اینباره نوشته شده. اونو مطالعه کنید.

پاسخ:
درود
اگر دایره لغاتتون خیلی ضعیفه با 504 شروع کنید
اگر دایره لغاتتون متوسطه با EWT شروع کنید
اگر دایره لغاتتون خوبه 1100 رو بخونید
از همون اول سراغ 1100 رفتن آدمو دل زده مـی کنـه..

پاسخ:
درود
پیـام های قبلی رو جستجو کن.

پاسخ:
درود
کتاب های دو جلدی معمولا جلد دوم فقط تست های طبقه بندی شدس. بـه عبارتی جلد اول درس و تمرینـه و جلد دوم تست و تسلط.

پاسخ:
درود
بله

پاسخ:
سلام
ممنون
بله، لازمـه.

پاسخ:
درود
کارلسون

پاسخ:
درود
خیلی ممنون
کلاس لزوما نمـی تونـه موفقیت آمـیز باشـه ولی برایی کـه خیلی ضعیفه یـا اشتیـاق چندانی نداره (در صورتی کـه استادش خوب باشـه) مـی تونـه یـه کاتالیزور خوب باشـه :) اما بهتره هر ترم یک یـا نـهایتا دو درس بـه این صورت ثبت نام بشـه.

پاسخ:
درود
قبلا ذکر شده

پاسخ:
درود
درسنامـه اش هم خوبه.

پاسخ:
درود
کتاب انتگرال مـهندس کریمـی انتشارات نصیر

پاسخ:
درود
کتاب خاصی نخوندم. متن های تخصصی رو مـی خوندم.

پاسخ:
درود
دیر یـا زود بـه پشتکار و پایـه شما بستگی داره.

پاسخ:
درود
دروس ضریب چهار..

پاسخ:
درود
سوالاتون رو اصلا متوجه نشدم!

پاسخ:
درود
از صفر راهیـان بهتره.

پاسخ:
چاپ جدید کتابشون رو ندیدم.

پاسخ:
درود
خواهش مـی کنم.
امکانش نیست.

پاسخ:
درود
علت خاصی نداشته. کتاب های دیگه از این کتاب بهتر بودند، اما کتاب دکتر اشرافیـان هم کتاب خوبیـه.

پاسخ:
درود
اطلاع ندارم.

پاسخ:
درود
بله

پاسخ:
درود
خیلی ممنون از اینکه بـه اطلاع بقیـه هم رسوندی. این کتابو ندیدم ولی امـین رضایی کارش درسته. اگه مـیتونی اطلاعات بیشتری از کتاب بده که تا اگه معیـارهای لازم رو داره توی لیست بالا اضافش کنم.
سپاس

پاسخ:
خیلی ممنون

پاسخ:
درود
برای همـه رشته ها هست چون امار یک درس عمومـیه.

پاسخ:
درود
مـیکروالکترونیک کتاب رفرنس هست و خیلی سنگینـه و خوندنش کار ساده ای نیست..

پاسخ:
درود
هرچند این سوال بـه این پست ربطی نداشت ولی جواب مـیدم.
اگه وقفه سخت افزاری تعریف کنید برنامـه بـه کار خودش ادامـه مـیده که تا زمانی کـه تریگ سخت افزاری انجام بشـه بعد از اون دستوراتی کـه برای وقفه درون نظر گرفته شده انجام مـیشـه و برمـیگرده بـه ادامـه برنامـه.

پاسخ:
درود
جفتشون خوبن..

پاسخ:
درود
خیلی ممنون
ممنون مـیشم اگه بـه فرمـی کـه بالا نوشته شده معرفی کتاب و مزایـا و معایبش رو بفرستید که تا من توی متن اصلی درجش کنم :)
سپاس

پاسخ:
درود
هر کتابی کـه ریـاضیـات عمومـی پایـه رو توضیح داده باشـه.

پاسخ:
درود
متاسفانـه ندیدم این کتابو :(

پاسخ:
درود
درسنامـه دارن و نیـازی بـه خوندن کتاب های مرجع نیست.

پاسخ:
درود
تاثیر معدل 20 درصده. رتبه یک هم مـیشـه آورد..

پاسخ:

درود

هر سه تاشون خوبن. ترتیبشون بـه همـین صورته کـه نوشتید..

پاسخ:

درود

پست مشاوره برقی رو بخونید. به منظور انتخاب منابع هم مـیتونید از همـین صفحه استفاده کنید.

پاسخ:

درود

زبان رو بخون.




[کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول]

نویسنده و منبع |



کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول

باشگاه فوتبال رئال مادرید - ویکی‌پدیـا، دانشنامـهٔ آزاد

پرش بـه ناوبری پرش بـه جستجو

رئال مادرید نام کامل باشگاه باشگاه فوتبال رئال مادرید[۱]لقب(ها) سفیدها
خامـه‌ای‌ها
قوهای سفید
کهکشانی‌ها
کرکس‌ها
وایکینگ‌ها
اشباح
نام غیررسمـی رئال (Real)تاریخ تأسیس ۶ مارس ۱۹۰۲نام ورزشگاه سانتیـاگو برنابئو، کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول مادرید، اسپانیـا
(گنجایش: کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول ۸۱٬۰۴۴[۲])مدیرعامل فلورنتینو پرزسرمربی سانتیـاگو سولاریلیگ لا لیگا۱۸–۲۰۱۷ سوموب‌گاه www.realmadrid.comگروه هوادارها هواداران رئال مادرید (مادریدیستا)
لباس اول
لباس دوم
لباس سوم
فصل جاری

باشگاه فوتبال رئال مادرید (به اسپانیـایی: Real Madrid Club de Fútbol) یک باشگاه حرفه‌ای فوتبال هست که درون مادرید، پایتخت اسپانیـا قرار دارد. کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول رئال موفق‌ترین تیم تاریخ فوتبال اسپانیـا و موفق‌ترین تیم تاریخ فوتبال اروپا و موفق‌ترین تیم فوتبال سدهٔ ۲۰ مـیلادی بـه انتخاب فیفا است. کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول آن‌ها دارای رکورد ۳۳ بار قهرمانی درون لالیگا، ۱۹ قهرمانی درون کوپا دل ری (جام حذفی)، ۱۰ سوپرکاپ اسپانیـا، ۱۳ قهرمانی درون لیگ قهرمانان اروپا، ۲ جام یوفا، ۴ سوپرکاپ اروپا و ۳ قهرمانی درون جام باشگاه‌های جهان هستند. کلمـهٔ رئال درون زبان اسپانیـایی، بـه معنی «سلطنتی» است، این لقب را شاه آلفونسو سیزدهم درون سال ۱۹۲۰ بر این تیم نـهاد. همچنین درون همان سال، شکل یک تاج نیز بر روی آرم این باشگاه قرار گرفت. Real Madrid Club de Fútbol عبارتی هست به زبان اسپانیـایی کـه به معنای باشگاه فوتبال مادرید پادشاهی مـی‌باشد.

رئالی‌ها درون طی تاریخ خود، حتی یک بار هم از لیگ اول اسپانیـا (لا لیگا) خارج نشدند و همـیشـه درون این لیگ حضور داشتند. آن‌ها از دهه ۵۰ بود کـه خود را بـه عنوان یکی از قدرت‌های فوتبال اسپانیـا و اروپا بـه همگان معرفی د. درون دههٔ ۸۰ یکی از بهترین دوران‌های خود را داشتند و یکی از بهترین تیم‌ها معروف بـه «تیم کرکس‌ها» بودند کـه موفق بهب دو جام یوفا، ۵ قهرمانی متوالی اسپانیـا، ۱ قهرمانی جام اسپانیـا و ۳ قهرمانی سوپرکاپ اسپانیـا شدند.

رئال مادرید سال‌هاست کـه در لالیگا، از تیم‌های قدرتمند محسوب مـی‌شود و رقیب اصلی این تیم نیز، بارسلونا است. از نظر درآمد، رئال مادرید با ۵۵۷ مـیلیون یورو درآمد درون فصل ۱۵–۲۰۱۴ درون صدر پردرآمدترین باشگاه‌های فوتبال جهان بوده‌است. این عنوان که تا سال ۲۰۱۶ پابرجا بوده‌است.[۳][۴][۵]

لباس تیم از ابتدا بـه رنگ سفید بوده‌است. هر چند کـه رنگ آبی کـه در ابتدا کاملاً درون لباس تیم مشخص بود، بارها به‌خاطر زیباتر شدن یـا تغییر حامـی مالی تیم، دچار تغییر شد. ورزشگاه خانگی آن‌ها، سانتیـاگو برنابئوست کـه گنجایش ۸۰٫۳۵۴ نفر بـه صورت نشسته را داراست. این ورزشگاه درون مرکز شـهر مادرید قرار دارد و از سال ۱۹۴۷، ورزشگاه اختصاصی این تیم شد. این ورزشگاه تاکنون ۴ بار و در سال‌های ۱۹۵۷، ۱۹۶۹، ۱۹۸۰ و ۲۰۱۰، مـیزبان فینال لیگ قهرمانان اروپا بوده‌است.

تاریخچه

سال‌های ابتدایی؛ جنگ‌های داخلی و ژنرال فرانکو (۱۹۰۲–۱۹۴۵)

تیم مادرید ۱۹۰۹
اعضای تیم درون سال ۱۹۰۵[۶]

اگر بخواهیم بـه نحوه شکل‌گیری باشگاه رئال مادرید برسیم، حتما به سال ۱۸۹۷ برگردیم. همان سال تعدادی از دانشجویـان دانشگاه کمبریج و آکسفورد درون مادرید باشگاهی را با نام «باشگاه فوتبال آسمان» بـه وجود آوردند و صبح‌های دوشنبه بـه فوتبال مـی‌پرداختند. ۳ سال بعد و در سال ۱۹۰۰، این باشگاه بـه دو باشگاه مجزا تبدیل شد. سپس دو سال بعد و در ۶ مارس سال ۱۹۰۲، مجدداً باشگاه نام خود را بـه «باشگاه فوتبال رئال مادرید» تغییر داد. ۱۹۰۲[۷] ۳ سال بعد، این تیم موفق شد اولین جام خود را با شکست تیم اتلتیک بیلبائو درون جام اسپانیـا بـه دست بیـاورد. درون ۴ ژانویـه ۱۹۰۹ بود کـه «آدولفو ملندز»، مدیر وقت رئال درون آن زمان، اساسنامـه جام اسپانیـا را امضاء و تأیید کرد که تا باشگاه بـه یکی از اعضای فدراسیون سلطنتی فوتبال اسپانیـا تبدیل شود. درون سال ۱۹۲۰ باشگاه نام خود را بازهم تغییر داد و این‌بار بـه «رئال مادرید» کـه اینکار بعد از اهدای عنوان رئال (رویـال بـه معنی سلطنت) توسط شاه آلفونسو سیزدهم اتفاق افتاد.[۸] درون سال ۱۹۲۹، اولین لیگ فوتبال اسپانیـا راه‌اندازی شد. رئالی‌ها که تا هفته پایـانی درون صدر جدول حضور داشتند که تا اینکه باخت هفته پایـانیشان بـه اتلتیک بیلبائو، باعث قهرمانی بارسلونا درون لالیگا و نایب قهرمانی آن‌ها شد.[۹] رئالی‌ها اولین لیگ خود را درون فصل ۳۱–۱۹۳۲ب د و سال بعد نیز این عنوان راب د که تا اولین تیمـی‌باشند کـه این جام را دو سال پیـاپیب مـی‌کنند.[۱۰] درون ۱۹۴۳، بارسلونا درون نیمـه نـهایی مسابقات کوپا دل جنرالیسمـه بـه مصاف رئال مادرید رفت. دیدار رفت دو تیم درون لس کورتس با نتیجه ۳–۰ بـه نفع بارسلونا پایـان یـافت. درون بازی برگشت اما بارسلون با نتیجه ۱۱–۱ از رئال شکست خورد.

عصر مدیریت سانتیـاگو برنابئو و درخشش درون اروپا (۱۹۴۵–۱۹۷۸)

در سال ۱۹۴۵، سانتیـاگو برنابئو یسته، بـه عنوان مدیر باشگاه انتخاب شد.[۱۱] درون همـین زمان، برنابئو دستور بازسازی زمـین تمرین اختصاصی تیم و ساخت ورزشگاهی بزرگتر را به منظور تیم صادر کرد. درون سال ۱۹۵۳، وی تصمـیم گرفت که تا سیـاست جدیدی بـه کار ببرد و بازیکنان بزرگ را بـه تیم بیـاورد کـه اولین اقدامش، خرید آلفردو دی استفانو کـه قرارداد رسمـی با بارسلونا امضاء کرده و عضو باشگاه بارسلونا بـه حساب مـی‌آمد بود. بعدها فاش شد کـه ژنرال فرانکو درون این خرید نقش اساسی داشت و با فرستادن مأموران ویژه خواهان لغو قرارداد آلفردو با بارسلونا شد.[۱۲] درون سال ۱۹۵۵، بـه پیشنـهاد یک روزنامـه‌نگار، برنابئو، «بدریگنان» و «سوبس» تصمـیم گرفتند که تا جامـی را طراحی کنند و در آن از تیم‌های مختلفی از سرتاسر اروپا به منظور شرکت درون آن دعوت کنند. جامـی کـه امروزه بـه عنوان لیگ قهرمانان اروپا شناخته مـی‌شود.[۱۳]

در دوران برنابئو بود کـه رئال مادرید خود را بـه عنوان قدرتی درون اسپانیـا و اروپا معرفی کرد. آن‌ها درون طی سال‌های ۱۹۵۶ که تا ۱۹۶۰، ۵ بار متوالی قهرمان جام اروپا شدند کـه یکی از آنـها، پیروزی ۷–۳ مقابل اینتراخت فرانکفورت درون سال ۱۹۶۰ درون فینال رقابت‌ها بود. سال‌ها بعد بعد از مرگ فرانکو مدیر وقت اینتراخت درون محفلی خصوصی اعلام کرد کـه آن ژنرال خونخوار با قدرت و ثروت خود بازیکنان اینتراخت را محصور خود ساخت و نتیجهٔ آن فینال را رقم زد و به عبارتی نتیجه را از پیش تعیین شده مـی‌دانست.[۱۲] بعد از این افتخارات پیـاپی، باشگاه موفق بهب عنوان نشان افتخار یوفا شد.[۱۴] آن‌ها ششمـین جام خود را نیز با شکست ۲–۱ پارتیزان و در سال ۱۹۶۶ بـه دست آوردند. اعضای این تیم درون سال‌های ۱۹۶۲ و ۱۹۶۴ نیز موفق شده بودند که تا به فینال این رقابت‌ها برسند هرچند موفق بـه قهرمانی نشده بودند.[۱۵] درون دهه هفتاد، رئالی‌ها موفق بهب ۵ لیگ اسپانیـا و ۳ جام حذفی شدند.[۱۶] درون سال ۱۹۷۱ آن‌ها اولین دیدار فینال جام درون جام اروپا را برگزار د کـه در نـهایت با شکست ۲–۱ مقابل چلسی، ازب جام بازماندند.[۱۷] درون ژوئیـه ۱۹۷۸، اتفاقی ناگوار به منظور رئال مادرید افتاد و سانتیـاگو برنابئو درون حالیکه مسابقات جام جهانی فوتبال درون آرژانتین آغاز شده بود، درگذشت. این اتفاق بـه حدی مـهم بود کـه مسئولین فیفا تصمـیم گرفتند کـه ۳ روز را درون حین مسابقات بـه افتخار برنابئو، عزای عمومـی اعلام کنند.[۱۸] باشگاه رئال نیز درون ادامـه همان سال، اولین دوره جام برنابئو را کـه به احترام برنابئو بود، برگزار کرد.

دوره کرکس‌ها وب هفتمـین و هشتمـین جام اروپایی (۱۹۸۰–۲۰۰۰)

رئال مادرید درون فصل ۰۷–۲۰۰۶

رئالی‌ها درون اوایل دهه هشتاد، وضعیت چندان مناسبی نداشتند و نتوانستند لالیگا را فتح کنند که تا اینکه گروهی از بازیکنان لیگ اسپانیـا بـه تیم آمدند و با خود موفقیت را بـه همراه داشتند.[۱۹] یک روزنامـه‌نگار اسپانیـایی عنوان کرکس‌ها را به منظور آن تیم انتخاب کرد کـه به‌خاطر ۵ بازیکن فوق‌العاده آن بود کـه شامل امـیلیو بوتراگوئنو، مانوئل سانچز، مارتین وازکوز، مـیشل و مـیخل پاردخا مـی‌شد.[۲۰] کرکس‌ها (که بعداً با رفتن پاردخا بـه رئال ساراگوسا، بـه گروهی ۴ نفره تبدیل شد)، درون کنار بازیکنانی چون فرانسیسکو بویو کـه دروازه‌بان تیم بود یـا مـهاجم خود، هوگو سانچز، یکی از بهترین تیم‌های نیمـه دوم دهه ۸۰ درون اسپانیـا و اروپا بودند و موفق شدند ۲ جام یوفا، ۵ لیگ اسپانیـا پیـاپی، یک جام حذفی اسپانیـا و ۳ سوپرجام فوتبال اسپانیـا راب کنند.[۲۰] اما این تیم رؤیـایی و گروه کرکس‌ها، درون اوایل دهه ۹۰ (مـیلادی) و با جدایی امـیلی بوتراگونو، مارتین وازکوئز و مـیشل از تیم، از هم پاشید.[۲۱]

در سال ۱۹۹۶، لورنسو سانز، مدیر باشگاه، تصمـیم گرفت که تا فابیو کاپلو را بـه عنوان مربی تیم انتخاب کند. گرچه دوران مربیگری کاپلو تنـها یکسال طول کشید اما آن‌ها توانستند عنوان قهرمانی راب کنند و بازیکنانی چون روبرتو کارلوس، پردراگ مـیاتوویچ، داور شوکر و کلارنس سیدورف به منظور تقویت تیمـی کـه خود بازیکنانی چون رائول، فرناندو هیرو، ایوان زامورانو و فرناندو ردوندو را داشت، بـه تیم اضافه شدند که تا اینکه تیم توانست با این بازیکنان بـه همراه فرناندو مورینتس کـه در سال ۱۹۹۷ بـه تیم آمد تحت هدایت یـاپ هینپس از ۳۳ سال انتظار، هفتمـین جام اروپایی خود راب کنند. آن‌ها درون فینال بـه لطف تک گل مـیاتوویچ موفق شدند یوونتوس را شکست دهند.[۲۲] دو سال بعد نیز رئالی‌ها موفق شدند که تا با درخشش رائول، هشتمـین جام اروپایی خود را با شکست ۳–۰ والنسیـاب کنند.[۲۳]

دوره کهکشانی‌ها (۲۰۰۶–۲۰۰۰)

در ژوئیـه سال ۲۰۰۰، فلورنتینو پرز بـه عنوان مدیر باشگاه انتخاب شد.[۲۴] وی درون وعده‌های انتخاباتیش، قول برطرف بدهی‌های سنگین باشگاه، افزایش امکانات و مدرن باشگاه را داده بود هرچند کـه وعده اصلی وی، امضای قرارداد با لوئیز فیگو، ستاره آن زمان بارسلونا بود.[۲۵] درون همان سال بود کـه پرز با صرف هزینـه‌های سنگین، تیمـی را تشکیل داد کـه به‌خاطر داشتن ستارگان بزرگ، درون سرتاسر جهان بـه نام کهکشانی‌ها معروف شد. بازیکنان بزرگی چون زیدان، رونالدو، فیگو، کارلوس، رائول و بکهام از جمله ستارگان آن روزهای رئال مادریدی بودند کـه ویسنته دل بوسکه را بـه عنوان سرمربی خود مـی‌دید. اما با وجود این هزینـه‌ها وب نـهمـین جام اروپایی وب قهرمانی لالیگا، پرز تصمـیم گرفت که تا دل‌بوسکه را برکنار کند، کـه همـین کار وی باعث شد که تا سفیدها درون طی ۳ سال آینده، موفق بهب هیچ جامـی نشوند که تا پرز از کار برکنار شود.[۲۲]

ریـاست رامون کالدرون (۲۰۰۹–۲۰۰۶)

بازیکنان رئال درون حال جشن گرفتن به‌خاطر قهرمانی درون سوپرکاپ اسپانیـا درون سال ۲۰۰۸[۲۶]

در ادامـه و در سال ۲۰۰۶ بود کـه رامون کالدرون بـه عنوان مدیر جدید باشگاه انتخاب شد. کالدرون بلافاصله کاپلو را مجدداً بـه عنوان مربی تیمش انتخاب کرد که تا طلسم قهرمان نشدن تیم را بشکند. آن‌ها به منظور اولین‌بار درون طی ۴ سال گذشته، موفق بهب جام شدند و لالیگا را با کاپلو فتح د. اما با این وجود، کاپلو بازهم یک فصل تنـها درون تیم دوام آورد و مجدداً اخراج شد.[۲۷] رئالی‌ها موفق شدند فصل بعد نیز سی و یکمـین قهرمانی خود را درون لالیگاب کنند کـه این به منظور اولین بار درون طی ۱۸ سال گذشته بود کـه دو سال پیـاپی این جام راب د.[۲۸]

انتخاب مجدد پرز و دوران مورینیو (۱۳–۲۰۰۹)

در ژوئن ۲۰۰۹ و پس از ۲ سال ناکامـی تیم و برکناری کالدرون، پرز مجدداً بـه عنوان مدیر باشگاه انتخاب شد.[۲۹][۳۰] پرز مجدداً سیستم کهکشانی‌های خود را پیش گرفت. وی ابتدا کاکا (بازیکن فوتبال) را از تیم مـیلان خرید[۳۱] و پس از آن کریستیـانو رونالدو را از منچستر یونایتد با رقم ۹۶ مـیلیون یورو خریداری کرد کـه یک رکورد تاریخیست.[۳۲]

رئالی‌ها با وجود خ بازیکنانی چون رونالدو، کاکا و آلونسو، نتوانستند زیر نظر مانوئل پلگرینی، جامـی راب کنند و پرز وی را برکنار کرد. بعد از آن، بعد از چندین روز مذاکره با ماسیمو موراتی، مدیر اینتر مـیلان ایتالیـا، پرز توانست وی را راضی کند کـه اجازه خروج مربی خود، خوزه مورینیو را کـه برای آن‌ها ۳ جامب کرده بود را بدهد که تا مورینیو بـه عنوان مربی جدید تیم انتخاب و شروع بکار کند.[۳۳] آن‌ها اولین جام خود با مورینیو را درون سال ۲۰۱۰، با برد یک بر صفر خود برابر بارسلونا و در فینال جام حذفی بدست آوردند. همچنین درون سال بعد (۲۰۱۱) لالیگا را با غلبه بر بارسلونا و سلطه شکنی این تیم از ان خود د.[۳۴]

دوران آنجلوتی و لا دسیما (۲۰۱۵–۲۰۱۳)

در ۲۵ ژوئن ۲۰۱۳، کارلو آنجلوتی با قراردادی سه ساله جانشین مورینیو شد.[۳۵] یک روز بعد درون کنفرانس خبری اعلام کرد کـه زین‌الدین زیدان و پل کلمنت دستیـارانش درون رئال خواهند بود.[۳۶] درون ۱ سپتامبر ۲۰۱۳، انتقال گرت بیل بـه رئال مادرید با مبلغ رکورد۱۰۰ مـیلیون یورو صورت گرفت.[۳۷] درون اولین فصل آنجلوتی درون رئال، این تیم با گل گرت بیل درون فینال کوپا دل ری بارسلونا را شکست داد و به مقام قهرمانی رسید.[۳۸] درون ۲۴ مـهٔ ۲۰۱۴، رئال مادرید با شکست همشـهری‌اش اتلتیکو درون فینال لیگ قهرمانان اروپا ۲۰۱۴ به منظور اولین بار بعد از سال ۲۰۰۲،[۳۹] بـه مقام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا رسید و به نخستین تیمـی تبدیل شد کـه به ده قهرمانی اروپایی دست پیدا مـی‌کند. دستاوردی کـه لا دسیما نامـیده مـی‌شود.[۴۰]

بعد از قهرمانی درون لیگ قهرمانان، رئال مادرید کیلور ناواس، ایسکو، تونی کروس و خامس رودریگز را جذب کرد.[۴۱] رئال درون سوپر جام اروپا ۲۰۱۴ با گلزنی رونالدو سویـا را شکست داد و به هفتادونـهمـین جام تاریخش دست یـافت.[۴۲] درون روزهای پایـانی نقل‌وانتقالات تابستانی، رئال دو بازیکن کلیدی‌اش را فروخت؛ ژابی آلونسو بـه بایرن مونیخ و آنخل دی‌ماریـا بـه باشگاه فوتبال منچستر یونایتد با رقمـی معادل ۷۵ مـیلیون یورو کـه در آن زمان رکورد نقل‌وانتقالات درون انگلستان را شکست. این تصمـیم باشگاه با جنجال‌هایی همراه شد. رونالدو دربارهٔ آن گفت: «اگر من مسئول بودم، بـه شکل دیگری عمل مـی‌کردم.» و آنجلوتی نیز اظهار کرد کـه «باید از صفر شروع کنیم.»[۴۳][۴۴]

پس از شروع نـه چندان خوب درون فصل ۱۵–۲۰۱۴ لا لیگا و شکست مقابل تیم‌های اتلتیکو مادرید و رئال سوسیداد، رئال مادرید با ۱۸ پیروزی پیـاپی کـه شامل برتری مقابل لیورپول و بارسلونا نیز مـی‌شد، بـه رکورد ۱۸ پیروزی پیـاپی فرانک رایکارد درون بارسلونا درون فصل ۰۶–۲۰۰۵ رسید.[۴۵] درون دسامبر ۲۰۱۴، با پیروزی مقابل سن‌لورنزو درون فینال جام باشگاه‌های جهان ۲۰۱۴ این رکورد را بـه ۲۲ پیروزی پیـاپی رساندند و سال را با ۴ جام بـه پایـان بردند.[۴۶] درون ابتدای سال ۲۰۱۵ و با شکست مقابل والنسیـا این رکورد متوقف شد و موفق نشدند بـه رکورد جهانی ۲۴ پیروزی پیـاپی برسند.[۴۷] رئال با شکست مقابل یوونتوس از راهیـابی بـه فینال لیگ قهرمانان بازماند و در جام حذفی نیز اتلتیکو مادرید آن‌ها را درون نیمـه‌نـهایی حذف کرد. درون لا لیگا نیز با اختلاف ۲ امتیـاز با بارسلونا بـه مقام نایب‌قهرمانی بسنده کرد. همـهٔ این‌ها منجر بـه برکناری آنجلوتی درون ۲۵ مـهٔ ۲۰۱۵ شد.[۴۸]

لا دسیما و سه‌گانـهٔ اروپایی (تاکنون–۲۰۱۵)

زین‌الدین زیدان بـه همراه سرخیو راموس کاپیتان تیم و جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا درون مـهٔ ۲۰۱۶

در ۳ ژوئن ۲۰۱۵، رافائل بنیتز با قراردادی سه ساله سرمربیگری تیم رئال را بر عهده گرفت.[۴۹] رئال مادرید که تا هفتهٔ یـازدهم لیگ شکست نخورده بود که تا این کـه در مقابل سویـا ۲–۳ مغلوب شد. درون ادامـه درون نخستین ال‌کلاسیکوی فصل درون خانـه ۰–۴ مغلوب بارسلونا شدند. آن‌ها درون دور رفت جام حذفی مقابل تیم کادیز بـه مـیدان رفتند و ۳–۱ پیروز شدند، اما بـه دلیل استفاده از دنیس چریشف کـه در آن بازی محروم بود، از دور رقابت‌ها کنار گذاشته شدند. درون لیگ قهرمانان اروپا، رئال با ۱۶ امتیـاز صدرنشین گروه خود شد. درون ۴ ژانویـه ۲۰۱۶، بنیتز بـه خاطرب نتایج ضعیف، عدم محبوبیت مـیان هواداران و بازیکنان از سمت خود برکنار شد.[۵۰] درون آن زمان، رئال درون لا لیگا سوم بود؛ چهار امتیـاز از تیم صدرنشین اتلتیکو مادرید و دو امتیـاز از تیم دوم یعنی بارسلونا عقب بود (با وجود یک بازی رو درون رو).[۵۱]

اعضای تیم درون جشن قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا ۲۰۱۷ درون شـهر مادرید

در همان روز برکناری بنیتز، زین‌الدین زیدان بـه عنوان جانشین وی معرفی شد.[۵۲] زیدان پیش از دستیـار کارلو آنچلوتی درون این تیم بود و سرمربیگری رئال مادرید کاستیـا را نیز درون کارنامـه داشت.[۵۲] رئال درون اولین بازی با حضور زیدان درون ۹ ژانویـه ۲۰۱۶، دپورتیوو لاکرونیـا را با هت‌تریک گرت بیل ۵–۰ درون خانـه شکست داد.[۵۳] درون ۲۸ مـه، رئال مادرید با شکست اتلتیکو مادرید درون ضربات پنالتی فینال لیگ قهرمانان اروپا، به منظور یـازدهمـین بار قهرمان این رقابت‌ها شد.[۵۴] درون ۱۰ دسامبر ۲۰۱۶، رئال با برد ۳–۲ مقابل دپورتیوو، رکورد ۳۵ بازی بدون شکست را ثبت کرد.[۵۵] درون ۱۸ دسامبر ۲۰۱۶، رئال با هت‌تریک کریستیـانو رونالدو، ۴–۲ باشگاه فوتبال کاشیما آنتلرز را شکست داد و قهرمان جام باشگاه‌های جهان ۲۰۱۶ شد.[۵۶] با تساوی ۳–۳ مقابل سویـا درون ۱۲ ژانویـه ۲۰۱۷، رکورد شکست‌ناپذیری رئال بـه ۴۰ بازی رسید و رکورد قبلی اسپانیـا (۳۹ بازی) کـه در اختیـار بارسلونا بود را شکست.[۵۷] سه روز بعد، با باخت ۲–۱ مقابل سویـا، این روند شکست‌ناپذیری بـه پایـان رسید.[۵۸] درون مـه ۲۰۱۷، رئال به منظور سی‌وسومـین بار بـه قهرمانی لا لیگا رسید.[۵۹] رئال با شکست یوونتوس درون فینال لیگ قهرمانان اروپا ۲۰۱۷ ضمن قهرمانی به منظور دوازدهمـین درون این رقابت‌ها، بـه نخستین تیمـی تبدیل شد کـه از مقام قهرمانی‌اش درون دورهٔ لیگ قهرمانان اروپا دفاع مـی‌کند. این سومـین قهرمانی رئال درون اروپا طی ۴ سال بود کـه لا اوندسیما نیز نامـیده مـی‌شود.[۶۰][۶۱][۶۲]

رئال مادرید درون سوپر جام اروپا ۲۰۱۷ موفق شد که تا منچستر یونایتد را ۲–۱ شکست دهد.[۶۳] پنج روز بعد درون سوپرجام اسپانیـا ۲–۰ بارسلونا را درون بازی رفت شکست دادند و به ۲۴ ال کلاسیکوی متوالی کـه بارسلونا درون آن موفق بـه گلزنی شده بود پایـان دادند؛ بازی برگشت را نیز ۳–۱ بردند و در مجموع ۵–۱ برنده شدند و سوپرجام اسپانیـا را بالای سر بردند.[۶۴] رئال مادرید درون سال ۲۰۱۸ موفق شد که تا برای سومـین سال متوالی قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود و به اولین باشگاهی تبدیل شدند کـه سه سال متوالی درون فرمت جدید لیگ قهرمانان قهرمان مـی‌شوند و هم چنین اولین باشگاه از زمان بایرن مونیخ درون دهه ۱۹۷۰ مـیلادی شدند کـه سه بار متوالی قهرمان یک جام اروپایی مـی‌شود. پنج روز بعد از قهرمانی سوم، درون ۳۱ مـهٔ ۲۰۱۸، زیدان درون نشست خبری اعلام کرد کـه باشگاه نیـاز بـه تغییر دارد و کناره‌گیری خودش از سمت سرمربی‌گری این تیم را اعلام کرد.[۶۵][۶۶]

در ۱۲ ژوئن ۲۰۱۸، باشگاه رئال اعلام کرد کـه جولن لوپتگی سرمربی تیم ملی اسپانیـا بعد از جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ سرمربی رئال خواهد شد. با این حال فدراسیون فوتبال اسپانیـا یک روز پیش از شروع رقابت‌های جام جهانی، لوپتگی را از سرمربی‌گری تیم ملی اسپانیـا برکنار کرد و دلیل آن را مطلع نشدن از مذاکره با باشگاه رئال مادرید عنوان کرد.[۶۷][۶۸][۶۹] همچنین درون سال ۲۰۱۸ ترکیب رئال دستخوش تغییرات زیـادی شد و کریستیـانو رونالدو با مبلغ ۱۰۰ مـیلیون یورو بـه باشگاه فوتبال یوونتوس پیوست.[۷۰]

آرم و لباس

آرم باشگاه

آرم‌های باشگاه رئال از ابتدا تاکنون[۷۱]

طراحی ابتدایی آرم باشگاه، بسیـار ساده بود. این آرم متشکل از سه حرف MCF بود کـه ۳ حرف ابتدای نام باشگاه (Madrid Club de Fútbol) بود کـه در زمـینـه‌ای آبی طراحی شده بود و بر روی لباس سفید تیم قرار داشت. درون سال ۱۹۰۸ بود کـه اولین تغییر درون آرم باشگاه رخ داد و برای زیباتر شدن آرم، نوشته‌ها درون یک دایره قرار گرفتند.[۷۲] تغییرات بعدی، تغییرات جزئی بودند که تا اینکه درون سال ۱۹۲۱، شاه آلفونسو سیزدهم، بـه عنوان هدیـه، عنوان رئال (رویـال کـه تقریباً معنی سلطنتی مـی‌دهد) را بـه تیم اهدا کرد[۷۳] و بدین منظور درون آرم باشگاه تغییراتی ایجاد شد و شکل یک تاج بر روی آرم باشگاه قرار گرفت.[۷۲] اما درون سال ۱۹۳۱ کـه آلفونسو از حکومت کنار رفت، هم کلمـه رئال از نام باشگاه حذف شد و هم شکل تاج از روی آرم باشگاه برداشته شد و به جای آن، خطی تیره بر روی آرم باشگاه قرار گرفت.[۱۰] درون سال ۱۹۴۱ و دو سال بعد از جنگ‌های داخلی، مجدداً کلمـه رئال بـه نام باشگاه اضافه شد و تاج پادشاهی نیز بـه بالای آرم باشگاه افزوده شد.[۱۱] این آرم که تا سال ۱۹۹۷ تغییری نکرد که تا اینکه درون این سال تغییر جزئی داشت و برای آخرین بار درون سال ۲۰۰۱ بود کـه باشگاه به منظور مدرن آرم و بروزرسانی آن، آرم را تغییر داد کـه البته تغییراتی جزئی بودند از جمله خطی کـه از وسط آن مـی‌گذشت، بـه رنگ آبی متمایل شد.[۷۲]

لباس تیم

از همان ابتدا، لباس خانگی رئالی‌ها، یکدست سفید بود هرچند کـه یک خط تیره از وسط آن مـی‌گذشت (این خط بعدها از لباس حذف شد اما درون آرم باشگاه باقی ماند). البته درون آن زمان جوراب‌های بازیکنان، رنگ آبی داشت درون حالی کـه اکنون بـه رنگ سفید است.[۹][۷۴] درون سال ۱۹۰۲ بود کـه لباس‌های راه‌راه، یکدست سفید شدند و جوراب‌های آبی رنگ، سیـاه شدند.[پ ۱] درون سال ۱۹۴۷ بود کـه مدیر باشگاه، تصمـیم گرفت که تا به پیراهن‌های بازیکنان، دکمـه اضافه کند و آرم باشگاه را، روی سمت چپ بازیکنان اضافه کرد (چیزی کـه تاکنون نیز تغییر نکرده‌است). همچنین درون نوامبر ۱۹۴۷ درون بازی برابر اتلتیکو مادرید، رئالی‌ها بـه نخستین تیم اسپانیـایی تبدیل شدند کـه لباسشان دارای شماره شد.[۱۱]

لباس خارج از خانـه رئالی‌ها نیز از همان ابتدا یـا سیـاه کامل بوده‌است یـا کاملاً ارغوانی و هیچ‌گاه تغییر نکرده‌است. لباس تیم اکنون توسط آدیداس تولید مـی‌شود کـه این اتفاق از سال ۱۹۹۸ شروع شد.[۷۵][۷۶] اولین حامـی مالی تیم، شرکت «زانوسی» بود کـه از سال ۱۹۸۲ که تا ۱۹۸۵ حامـی مالی تیم بود. سپس حامـیان مالی ای چون «پارمالات» با تیم بودند که تا اینکه تیم با شرکت «تکا» قراردادی بلند مدت را از سال ۱۹۹۲ بست.[۷۷][۷۸] این قرارداد که تا سال ۲۰۰۱ ادامـه داشت که تا این‌که رئالی‌ها بـه این قرارداد پایـان دادند. آن‌ها ابتدا آدرس سایت اینترنتی خود را بـه مدت یک‌سال بر روی لباس خود نوشته بودند که تا تبلیغ سایت خود را ند. بعد از آن درون سال ۲۰۰۲، باشگاه با شرکت زیمنس قرار داد بست. سپس درون سال ۲۰۰۸، کمپانی آسیـایی «بن کیو» حامـی مالی تیم شد و آرم این کمپانی بر روی لباس تیم قرار گرفت.[۷۹] اسپانسر بعدی تیم نیز Bwin هست که به‌خاطر مشکلات مالی بن کیو، باشگاه مجبور بـه تغییر حامـی مالی شد و سپس نوبت شرکت هواپیمایی امارات شد کـه تاکنون حامـی مالی باشگاه است.[۸۰][۸۱]

رئال مادرید ۱۹۱۶

حامـیان مالی و طراح‌های لباس تیم از سال ۱۹۸۰ تاکنون

زمان طراح حامـی ۱۹۸۲–۱۹۸۰ آدیداس بدون حامـی مالی ۱۹۸۵–۱۹۸۲ زانوسی ۱۹۸۹–۱۹۸۵ هومل پارمالات ۱۹۹۱–۱۹۸۹ رنی پیکات ۱۹۹۲–۱۹۹۱ اوتایـا (اوتایسا) ۱۹۹۴–۱۹۹۲ تکا ۱۹۹۸–۱۹۹۴ کِلمـه ۲۰۰۱–۱۹۹۸ آدیداس ۲۰۰۲–۲۰۰۱ Realmadrid.com ۲۰۰۵–۲۰۰۲ Siemens Mobile ۲۰۰۶–۲۰۰۵ زیمنس ۲۰۰۷–۲۰۰۶ بنکیو - زیمنس ۲۰۱۱–۲۰۰۷ Bwin ۲۰۱۳–۲۰۱۱ ۲۰۱۸–۲۰۱۳ Fly Emirates

*Realmadrid.com appeared as shirt sponsor to promote the club's new website.

ورزشگاه

چامارتین

نوشتار اصلی: ورزشگاه چامارتین

در سال ۱۹۱۲ بود کـه تیم بـه کمپ O'Donnell رفت و به مدت ۱۱ سال، آنجا زمـین خانگی تیم محسوب مـی‌شد.[۸۲] بعد از آن تیم بـه مدت یکسال بـه ورزشگاه ۸ هزار نفری Ciudad Lineal رفت. بعد از آن این‌بار نوبت چامارتین بود کـه زمـین اختصاصی تیم شود. این ورزشگاه درون ۱۷ مـی۱۹۲۳ و در بازی با نیوکاسل یونایتد به منظور اولین‌بار مورد استفاده قرار گرفت.[۸۳] ورزشگاهی با گنجایش بیش از ۲۲ هزار هوادار تیم کـه اولین قهرمانی رئالی‌ها درون لیگ نیز درون آن بـه ثبت رسید.[۹]

سانتیـاگو برنابئو

نوشتار اصلی: ورزشگاه سانتیـاگو برنابئو

پس از آن و در سال ۱۹۴۳ کـه سانتیـاگو برنابئو بـه عنوان مدیر باشگاه انتخاب شد، تغییری درون استادیوم تیم ایجاد شد. برنابئو معتقد بود کـه چامارتین آنقدر کـه باید بزرگ نیست و در حد و اندازه رئال نیست. بـه همـین دلیل دستور ساخت ورزشگاهی جدید را صادر کرد کـه در ۱۴ دسامبر ۱۹۴۷ افتتاح شد.[۱۱][۸۴] این ورزشگاه، همان سانتیـاگو برنابئو کنونی هست (البته این نام را بعد از مرگ برنابئو درون سال ۱۹۵۵ بـه دست آورد). نخستین بازی کـه در این ورزشگاه انجام شد، بین رئال مادرید و بلننسس پرتقال بود کـه با برتری ۳–۱ سفیدهای مادرید بـه پایـان رسید. نخستینی کـه در این ورزشگاه گل زد نیز، سابینو باریناگا بود کـه گل نخست تیمش درون همـین بازی را زد.[۱۱]

سراسرنمایی از ورزشگاه درون ژانویـه ۲۰۰۷
بازسازی‌ها

ورزشگاه بارها دچار تغییر مـیزان گنجایش شد. مثلاً به منظور نخستین بار ورزشگاه درون سال ۱۹۵۳ بـه گنجایش ۱۲۰ هزار هوادار رسید.[۸۵][۸۶] اما بعد از آن بارها گنجایش ورزشگاه کمتر از قبل مـی‌شد (آخرین بازی کـه این اتفاق افتاد، درون سال ۱۹۹۸ بود کـه یوفا اعلام کرد تمام هواداران تیم حتما بر روی صندلی نشسته باشند). آخرین بازسازی ورزشگاه نیز درون سال ۲۰۰۳ روی داد کـه حدود ۵ هزار صندلی دیگر بـه ورزشگاه افزوده شد که تا گنجایشش بـه ۸۵٬۳۵۴ نفر برسد. همچنین اعلام شده‌است کـه قرار هست به‌زودی به منظور ورزشگاه یک سقف ساخته شود.[۱۱][۸۴]

سابقه
نمایی از سانتیـاگو برنابئو قبل از آغاز فینال لیگ قهرمانان اروپا درون سال ۲۰۱۰[۸۷]

برنابئو درون سال ۱۹۶۴ مـیزبان فینال جام ملت‌های اروپا بود. درون سال ۱۹۸۲، فینال رقابت‌های جام جهانی درون آن برگزار شد. این ورزشگاه همچنین مـیزبان ۴ فینال رقابت‌های اروپایی بوده‌است. درون سال‌های ۵۷، ۶۹ و ۸۰ این ورزشگاه مـیزبان جام اروپایی بود. درون سال ۲۰۱۰ نیز فینال لیگ قهرمانان اروپا درون آن برگزار شد.[۸۸] برنابئو دارای ایستگاه مترو مخصوص بـه خود هست که نامش سانتیـاگو برنابئوست.[۸۹] درون نوامبر ۲۰۰۷ نیز این ورزشگاه از طریق یوفا ۵ ستاره شد (بیشترین مـیزان دریـافت ستاره).[۹۰]

سایر ورزشگاه‌ها

نمای بیرونی سانتیـاگو برنابئو

در مـی ۲۰۰۶ نیز مجموعه ورزشگاه والبباس بزرگترین مجموعه تفریحی ورزشی دنیـا و ورزشگاه آلفردو دی استفانو افتتاح شد کـه در نزدیکی مکانی قرار دارد کـه تیم درون آن معمولاً تمرین مـی‌کند. اولین بازی انجام شده درون آن نیز بین رئال مادرید و Stade de Reims برگزار شد کـه یـادآور فینال جام اروپایی درون سال ۱۹۵۶ بود. رئالی‌ها آن بازی را با ۶ گل سرخیو راموس، آنتونیو کاسانو (۲ گل)، روبرتو سولدادو (۲ گل) و خواردو با برد پشت سر گذاشتند.[۹۱] از دیگر مجموعه ورزشگاه‌های مادرید مـی‌توان بـه کامپ دانل، سیوداد رئال مادرید، ورزشگاه لا فابریکا و شـهرک ورزشی والدبباس اشاره نمود.

والدبباس

شـهرک ورزشی والدبباس درون ۱۲۰ هکتار درون نزدیکی فرودگاه باراخاس مادرید قرار دارد و از زیباترین و بزرگترین مجموعه‌های ورزشی درون دنیـا است.

هواداران

هواداران رئال درون اوت ۲۰۰۹

در اکثر بازی‌ها خانگی تیم، اکثریت هواداران راانی تشکیل مـی‌دهند کـه «دارندگان بلیط سالانـه» هستند کـه به‌طور مـیانگین، ۶۸٬۶۷۰ هزار هوادار درون هر بازی مـی‌شوند.[۹۲] به منظور تبدیل شدن بـه یکی از این هواداران، شخص حتما به یکی از اعضای باشگاه تبدیل شود کـه برای اینکار حتما عضو یکی از ۱۸۰۰ گروه رسمـی کـه حامـی باشگاه هستند، شود کـه این گروه‌ها درون اسپانیـا و سایر نقاط جهان هستند. رئالی‌ها دارای رکورد بیشترین مـیزان تماشاچی درون تاریخ اسپانیـا هستند به‌طور مـیانگین، به منظور هر بازی تیم، ۶۵٬۰۰۰ هزار هوادار بـه ورزشگاه مـی‌آید. درون فصل ۰۵–۲۰۰۴، آن‌ها با مـیانگین ۷۱٬۹۰۰ نفر، درون رده دوم برترین‌ها قرار گرفتند.[۹۳][پ ۲]

ارزش/سهام باشگاه

پرز درون دوره نخست ریـاستش، رئال را از خطر ورشکستگی نجات داد[۹۴]

زیر نظر فلورنتینو پرز (۲۰۰۰-۲۰۰۶) بود کـه باشگاه تلاش خود را به منظور تبدیل شدن بـه ثروتمندترین تیم دنیـا آغاز کرد.[۹۵] باشگاه بخشی از زمـین تمرین خود را بـه شـهر مادرید فروخت و سایر قسمت‌ها را نیز بـه بخش‌های خصوصی فروخت. فروش این زمـین‌ها، باعث شد که تا باشگاه بتواند بدهیـهای خود را پرداخت کند کـه همـین راه را به منظور خرید ستارگان گران‌قیمتی چون زیدان، فیگو، رونالدو و بکهام باز کرد.[۹۴]

فروش زمـین‌های تیم، باعث شد که تا پرز بتواند بدهی‌های تیم (حدود ۲۷۰ مـیلیون یورو) را پرداخت کند و بتواند بازیکنان بزرگ را بـه تیم بیـاورد کـه خود اینکار نیز باعث تبلیغات بزرگ به منظور تیم شد. البته با وجود موفقیت خیره‌کننده پرز درون برطرف بدهی‌ها و افزایش بی‌سابقه سهام و ارزش باشگاه، همـیشـه از وی ایراد گرفته مـی‌شد کـه بیش از آنکه بـه شرایط بازی تیم توجه کند، بـه فکر مسائل اقتصادی باشگاه‌است.[۹۶]

با وجود برکنار شدن پرز، موفقیت تیم درون زمـینـه اقتصادی، ادامـه داشت و کاملاً مشـهود بود طوری‌که درون دسامبر سال ۲۰۰۷، آن‌ها بـه عنوان با ارزش‌ترین تیم فوتبال درون قاره اروپا انتخاب شدند.[۹۷] درون سال ۲۰۰۸ نیز آن‌ها با ارزشی بـه مـیزان ۹۵۱ مـیلیون یورو (۶۴۰ مـیلیون پوند - ۱٫۲۸۵ مـیلیـارد دلار)، بـه عنوان دومـین تیم فوتبال پر ارزش درون دنیـا انتخاب شدند.[۹۸] تنـها باشگاه منچستر یونایتد بود کـه ارزشش بیشتر از رئال مادرید بود (با ارزش ۱٫۳۳۳ مـیلیـارد یورو).[۹۹] درون سال ۲۰۱۰ نیز مشخص شد کـه رئالی‌ها دارای بیشترین مـیزان گردش مالی درون جهان فوتبال بوده‌اند.[۱۰۰] درون سپتامبر ۲۰۰۹ نیز اعلام شد کـه آن‌ها قصد دارند که تا مجموعه تفریحی مخصوص خود را تأسیس کنند. این اتفاق درون سال ۲۰۱۳ مـیلادی رخ داد کـه بخشی دیگر از راهکارهای اقتصادی پرز بود.[۱۰۱]

برند جهانی

در تحقیقی کـه از طریق دانشگاه هاروارد انجام شد، مشخص شد کـه رئال یکی از ۲۰ مارک (برند) اول درون دنیـاست. آن‌ها تنـها تیم درون دنیـا هستند کـه مدیران باشگاه نیز بمانند بازیکنان تیم، کاملاً شناخته شده‌اند. همچنین درون همـین تحقیق مشخص شد تعداد زیـادی از افراد معروف و سرشناس دنیـا، طرفدار و حامـی این تیم هستند. درون همـین تحقیق، مـیزان هوادارن تیم، حداقل ۲۸۰ مـیلیون هوادار درون سرتاسر جهان تخمـین زده شده‌است کـه آن‌ها را درون فاصله زیـادی با تیم اول، یعنی منچستر یونایتد قرار مـی‌دهد. آن‌ها همچنین دارای مـیزان بالاترین رقم به منظور فروش حق پخش بازی‌هایشان هستند.[۱۰۲]

در سال ۲۰۱۰ نیز از طریق مجله فوربس مشخص شد کـه در فصل ۰۹–۲۰۰۸، ارزش باشگاه بـه مـیزان ۹۹۲ مـیلیون یورو (۱٫۳۲۳ مـیلیـارد دلار) هست که البته بازهم درون این مـیان باشگاه انگلیسی منچستر یونایتد، از آن‌ها بالاتر است.[۱۰۳][۱۰۴] همچنین براساس گزارش دلویت، باشگاه درون همان بازده زمانی، سودی بیش از ۴۰۰ مـیلیون یورو داشته کـه در این مورد، آن‌ها بهترین درون دنیـا بودند.[۱۰۵]

در کنار بارسلونا، اتلتیکو مادرید و اوساسونا، رئالی‌ها نیز بـه عنوان یک سازمان ثب شده‌اند کـه با اینکار، امکان خرید و سهیم شدن درون سهام آن اصلاً وجود ندارد[پ ۳] و تنـها مـی‌شود عضو آن شد. این اعضا بمانند یک مجلس هستند کـه در بالاترین قسمت تیم حضور دارند.[۱۰۶] که تا سال ۲۰۱۰، رئالی‌ها دارای ۶۰ هزار عضو بودند.[۱۰۷] درون پایـان سال ۱۰–۲۰۰۹ نیز اعلام شد کـه رئالی‌ها ۲۴۴٫۶ مـیلیون دلار بدهی دارند (مانند حقوق بازیکنان و…) کـه در مقایسه همـین زمان درون سال قبل، حدود ۸۲ مـیلیون دلار کمتر شده‌است.[۱۰۸]

جزیره مادرید

رئال مادرید و دولت راس الخیمـه، درون جایگاه ویژه برنابئو، پروژه جزیره رئال مادرید را درون مارس ۲۰۱۲ کلید زدند. یک منطقه مس و تجاری بـه همراه شـهر بازی با نام رئال مادرید کـه در امارات قرار دارد. این جزیره شامل یک شـهر بازی، یک هتل پنج ستاره مجلل با ۴۵۰ اتاق، ۶۰ خانـه ساحلی با ساحل اختصاصی، ۴۰۰ آپارتمان، یک موزه رئال مادرید، تفرجگاه، قایق‌های تفریحی و اولین استادیوم فوتبال دنیـا بـه سمت دریـا با ۱۰ هزار نفر گنجایش است.

رکوردها و افتخارات باشگاه

وضعیت آماری تیم

نوشتار اصلی: فهرست رکوردها و آمار باشگاه رئال مادرید
"رائول دارای رکورد بیشترین بازی درون رئال مادرید است[۱۰۹]
تعداد حضور

رائول گونزالس دارای رکورد بیشترین تعداد حضور درون رئال است. رائول از سال ۱۹۹۴ که تا آوریل سال ۲۰۱۰ درون ۵۵۰ بازی به منظور رئال مادرید حضور داشته‌است..[۱۱۰] درون درون دروازه نیز، ایکر کاسیـاس با ۵۰۰ حضور درون درون دروازه تیم، رکورددار است. ایکر کاسیـاس نیز با ۱۶۰ بازی ملی بین‌المللی‌ترین بازیکن تیم هست (دارای بیشترین بازی ملی).[۱۱۱]

گل‌ها

رکورد بیشترین گل زده نیز درون اختیـار کریستیـانو رونالدو است. وی با زدن ۴۰۷ گل درون ۸ فصل حضور خود درون رئال، رکورددار است.[۱۰۹] همچنین ۵ بازیکن دیگر هستند کـه بیش از ۲۰۰ گل به منظور رئال بـه ثمر رساندند. آلفردو دی‌استفانو (۶۴–۱۹۵۳)، کارلوس سانتیـانا (۸۸–۱۹۷۱)، فرانس پوشکاش (۶۶–۱۹۵۸)، هوگو سانچز (۹۲–۱۹۸۵) و رائول گونزالس (۲۰۰۲–۱۹۹۴) افرادی هستند کـه بیش از ۲۰۰ گل به منظور این تیم زدند. همچنین سانچز با زدن ۳۸ گل درون لیگ سال ۹۰–۱۹۸۹، که تا سال ۲۰۱۰، دارای بیشترین تعداد گل زده درون یک فصل و در مسابقات لیگ بود کـه کریستیـانو رونالدو با زدن ۴۰ گل درون یک فصل، رکورد وی را شکست و رکورد بیشترین گل زده درون یک فصل لالیگا را بـه نام خود ثبت کرد.[۱۱۲] همچنین ۴۹ گل زده دی استفانو درون ۵۸ بازی اروپایی، که تا چند دهه بیشترین تعداد گل زده درون رقابت‌های اروپایی بود کـه آن را ابتدا رائول درون سال ۲۰۰۵ شکست و سپس درون سال ۲۰۱۱، رونالدو با زدن ۵۳ گل درون در ۵۴ مسابقه، مجدداً این رکورد را شکست و رکورد جدیدی بنام خود ثبت کرد.[۱۱۳] سریع‌ترین گل تاریخ باشگاه را نیز رونالدو برزیلی درون دسامبر ۲۰۰۳ و بازی برابر اتلتیکو مادرید و در ثانیـه ۱۵ بـه ثمر رساند.[۱۱۴]

فرانس پوشکاش
فرانسیسکو خنتو
ایکر کاسیـاس
آمار لیگ

از زمانیکه آمارها به‌طور دقیق محاسبه مـی‌شوند، رکورد بیشترین حضور تماشاگر، مربوط بـه یک بازی جام حذفی درون سال ۲۰۰۶ هست که ۸۳٬۳۲۹ هوادار درون ورزشگاه درون حالی حضور داشتند کـه گنجایش سانتیـاگو برنابئو، حدود ۳ هزار نفر کمتر از آن بود.[۱۱۵] مـیانگین تعداد تماشاچیـان تیم نیز درون فصل ۰۸–۲۰۰۷ بـه ۷۶٬۲۳۴ نفر رسید کـه در کل لیگ‌های اروپایی درون آن فصل، یک رکورد بود.[۱۱۶] رئالی‌ها همچنین باب ۳۲ عنوان قهرمانی (تا فصل۲۰۱۶–۱۷) رکوردار تعداد قهرمانی درون لیگ اسپانیـا هستند. همچنین آن‌ها دو بار و در سال‌های ۱۹۶۰ که تا ۱۹۶۵ و ۱۹۸۵ که تا ۱۹۹۰ ۵ بار متوالی قهرمان لیگ اسپانیـا شدند کـه در این مورد نیز رکوردار هستند.[۹۲] همچنین اعضای این تیم از ۱۷ فوریـه ۱۹۵۷ که تا ۷ مارس ۱۹۶۵، درون ۱۲۷ بازی رسمـی شکست نخوردند کـه در لالیگا یک رکورد است.[۱۱۷]

آمار اروپایی
کریستیـانو رونالدو وقتی از منچستر یونایتد بـه رئال مادرید پیوست، گران‌قیمت‌ترین بازیکن تاریخ فوتبال بود.

رئالی‌ها همچنین با ۱۲ قهرمانی درون لیگ قهرمانان اروپا و با ۲۳ بار حضور درون مرحله نیمـه نـهایی این رقابت‌ها، رکوردار هستند.[۱۱۸] رونالدو نیز با ۱۰۱ گل زده درون بازی، دارای بیشترین گل زده درون تاریخ این رقابت‌هاست کـه همگی آن‌ها را با لباس رئال بـه ثمر رسانده‌است. رئالی‌ها همچنین دارای رکورد ۱۵ حضور متوالی درون رقابت‌های جام اروپایی هستند کـه از ۱۹۵۶ آغاز شد و تا ۱۹۷۰ ادامـه داشت.[۱۱۹]

زین الدین زیدان بازیکن و سرمربی سابق رئال مادرید
خرید و فروش بازیکن

در ژوئن ۲۰۰۹ باشگاه رکورد گران‌قیمت‌ترین خرید تاریخ فوتبال کـه در اختیـار خودش بود را شکست. آن‌ها با پرداخت ۹۶ مـیلیون یورو (۱۳۱٫۵ مـیلیون دلار معادل ۸۰ مـیلیون پوند) بـه باشگاه منچستر یونایتد، کریستیـانو رونالدو را خد.[۱۲۰] رکورد قبلی کـه ۷۶ مـیلیون یورو (بیش از ۱۰۰ مـیلیون دلار-۴۸٫۵ مـیلیون پوند) بود، به منظور خرید زین الدین زیدان از تیم یوونتوس و در سال ۲۰۰۱ پرداخت شده بود کـه تا قبل از خرید کاکا (بازیکن فوتبال)، گران‌قیمت‌ترین خرید تاریخ فوتبال بود. البته خرید کاکا از آ.ث. مـیلان نیز تنـها چند روز درون صدر گران‌قیمت‌ترین خریدها بود چراکه چند روز بعد، کریستیـانو بـه رئال پیوست و رکود کاکا را شکست. رکورد گران‌قیمت‌ترین فروش باشگاه نیز با فروش کریستیـانو رونالدو بـه باشگاه فوتبال یوونتوس درون سال ۲۰۱۸ شکسته شد کـه در این انتقال کریستیـانو رونالدو با رقم ۱۰۵ مـیلیون یورو بـه فروش رسید. دیگر رکوردهای فروش بـه این شرح هست که درون دسامبر ۲۰۰۸ روبینیو با ۴۷ مـیلیون یورو (۳۲٫۵ مـیلیون پوند) بـه تیم منچستر سیتی و در اوت ۲۰۱۳ مسعود اوزیل با ۴۹ مـیلیون یورو بـه آرسنال پیوستند.[۱۲۱] بعد از کریستیـانو رونالدو درون تابستان ۲۰۱۳ گرت بیل را از تاتنـهام بـه ارزش ۹۱ مـیلیون یورو خریداری د.

افتخارات باشگاه

در مجموع، رئال مادرید باب ۵۸ جام، موفق‌ترین تیم درون تاریخ اسپانیـا و اروپا است. رئال همچنین باب ۱۶ جام بین‌المللی، یکی از پرافتخارترین تیم‌های دنیـا و با ۱۲ قهرمانی درون لیگ قهرمانان اروپا درون رده اول پرافتخارترین تیم‌های اروپا قرار دارد و در جهان نیز درون رده چهارم قرار دارد. رئال همچنین باب ۳۳ جام، پرافتخارترین تیم لالیگا محسوب مـی‌شود. درون ۲۳ دسامبر ۲۰۰۰ نیز باشگاه از طرف فیفا، بـه عنوان موفق‌ترین تیم قرن بیستم انتخاب شد.[۱۲۲] آن‌ها همچنین نشان لیـاقت و شایستگی را از فیفا دریـافت کرده‌اند.[۱۲۳] بـه علاوه، آن‌ها به منظور بازی درون لیگ قهرمانان اروپا، لباس‌های ویژه‌ای مـی‌پوشند کـه مخصوص تیم‌هاییست کـه دارای بیش از ۵ عنوان قهرمانی درون این رقابت‌ها هستند.[۱۴]

رقابت‌های داخلی لالیگا
نمایی از جام‌هایب شده باشگاه
قهرمانی: ۳۳ بار درون سال‌های: ۱۹۳۱–۳۲، ۱۹۳۲–۳۳، ۱۹۵۳–۵۴، ۱۹۵۴–۵۵، ۱۹۵۶–۵۷، ۱۹۵۷–۵۸، ۱۹۶۰–۶۱، ۱۹۶۱–۶۲، ۱۹۶۲–۶۳، ۱۹۶۳–۶۴، ۱۹۶۴–۶۵، ۱۹۶۶–۶۷، ۱۹۶۷–۶۸، ۱۹۶۸–۶۹، ۱۹۷۱–۷۲، ۱۹۷۴–۷۵، ۱۹۷۵–۷۶، ۱۹۷۷–۷۸، ۱۹۷۸–۷۹، ۱۹۷۹–۸۰، ۱۹۸۵–۸۶، ۱۹۸۶–۸۷، ۱۹۸۷–۸۸، ۱۹۸۸–۸۹، ۱۹۸۹–۹۰، ۱۹۹۴–۹۵، ۱۹۹۶–۹۷، ۲۰۰۰–۰۱، ۲۰۰۲–۰۳، ۲۰۰۶–۰۷، ۲۰۰۷–۰۸، ۲۰۱۱–۱۲، ۲۰۱۶–۱۷ نایب قهرمانی: ۱۹ بار درون سال‌های: ۱۹۲۸–۲۹، ۱۹۳۳–۳۴، ۱۹۳۴–۳۵، ۱۹۳۵–۳۶، ۱۹۴۱–۴۲، ۱۹۴۴–۴۵، ۱۹۵۸–۵۹، ۱۹۵۹–۶۰، ۱۹۶۵–۶۶، ۱۹۸۰–۸۱، ۱۹۸۲–۸۳، ۱۹۸۳–۸۴، ۱۹۹۱–۹۲، ۱۹۹۲–۹۳، ۱۹۹۸–۹۹، ۲۰۰۴–۰۵، ۲۰۰۵–۰۶، ۲۰۰۸–۰۹، ۲۰۰۹–۱۰[۱۲۴]جام حذفی قهرمانی: ۱۹ بار درون سال‌های: ۱۹۰۵، ۱۹۰۶، ۱۹۰۷، ۱۹۰۸، ۱۹۱۷، ۱۹۳۴، ۱۹۳۶، ۱۹۴۶، ۱۹۴۷، ۱۹۶۲، ۱۹۷۰، ۱۹۷۴، ۱۹۷۵، ۱۹۷۹–۸۰، ۱۹۸۱–۸۲، ۱۹۸۸–۸۹، ۱۹۹۲–۹۳، ۲۰۱۰–۱۱، ۲۰۱۳–۱۴ نایب قهرمانی: ۱۹ بار درون سال‌های: ۱۹۰۳، ۱۹۱۶، ۱۹۱۸، ۱۹۲۴، ۱۹۲۹، ۱۹۳۰، ۱۹۳۳، ۱۹۴۰، ۱۹۴۳، ۱۹۵۸، ۱۹۶۰، ۱۹۶۱، ۱۹۶۸، ۱۹۷۸–۷۹، ۱۹۸۲–۸۳، ۱۹۸۹–۹۰، ۱۹۹۱–۹۲، ۲۰۰۱–۰۲، ۲۰۰۳–۰۴[۱۲۵]سوپرجام اسپانیـا قهرمانی: ۱۰ بار درون سال‌های: ۱۹۸۸، ۱۹۸۹*، ۱۹۹۰، ۱۹۹۳، ۱۹۹۷، ۲۰۰۱، ۲۰۰۳، ۲۰۰۸، ۲۰۱۲، ۲۰۱۷ نایب قهرمانی: ۴ بار درون سال‌های: ۱۹۸۲، ۱۹۹۵، ۲۰۰۷ ،۲۰۱۴ (*: قهرمان شدن هم درون لیگ هم درون جام حذفی)[۱۲۶]رقابت‌های اروپایی لیگ قهرمانان اروپا قهرمانی: ۱۳ بار درون سال‌های: ۱۹۵۵–۵۶*، ۱۹۵۶–۵۷، ۱۹۵۷–۵۸، ۱۹۵۸–۵۹، ۱۹۵۹–۶۰، ۱۹۶۵–۶۶، ۱۹۹۷–۹۸، ۱۹۹۹–۲۰۰۰، ۲۰۰۱–۰۲، ۲۰۱۳–۱۴. ۲۰۱۵–۱۶ و ۱۷–۲۰۱۶ و ۱۸–۲۰۱۷ نایب قهرمانی: ۳ بار درون سال‌های: ۱۹۶۱–۶۲، ۱۹۶۳–۶۴، ۱۹۸۰–۸۱ (*: اولین قهرمان تاریخ این جام)[۱۲۷]جام یوفا/لیگ اروپا قهرمانی: ۲ بار درون سال‌های: ۱۹۸۴–۸۵، ۱۹۸۵–۸۶جام درون جام اروپا
اوندسیما درون دستان سرخیو راموس کاپیتان رئال مادرید
قهرمانی: ۱ بار درون سال ۱۹۵۹–۶۰

۲ بار نایب قهرمانی درون سال‌های: ۱۹۷۰–۷۱، ۱۹۸۲–۸۳[۱۲۸]

سوپرکاپ اروپا قهرمانی:۴ بار درون سال‌های: ۲۰۰۲، ۲۰۱۶٬۲۰۱۴ ۲۰۱۷٬ نایب قهرمانی: ۲ بار درون سال‌های: ۱۹۹۸، ۲۰۰۰[۱۲۹]جام لاتین قهرمانی: ۲ بار درون سال‌های: ۱۹۵۵، ۱۹۵۷[۱۳۰]بین‌المللی جام بین قاره‌ای قهرمانی: ۳ بار درون سال‌های: ۱۹۶۰، ۱۹۹۸، ۲۰۰۲ نایب قهرمانی: ۲ بار درون سال‌های: ۱۹۶۶، ۲۰۰۰[۱۳۱]جام باشگاه‌های جهان قهرمانی: ۳ بار درون سال: ۲۰۱۴ و ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷نگارخانـه
  • تور موزه باشگاه

  • تور برنابئو

  • نمونـه‌هایی از افتخاراتب شده درون موزه باشگاه

  • تندیس بهترین باشگاه قرن

  • جام‌های لیگ قهرمانان اروپا

  • تور برنابئو

رقابت‌های تاریخی

ال کلاسیکو

نوشتار اصلی: ال کلاسیکو

در اکثر لیگ‌های جهان، بین دو تیم رقابتی شدید وجود دارد کـه بازی اول لیگ محسوب مـی‌شود. درون مورد اسپانیـا، این بازی، بازی رئال مادرید با بارسلونا است. بازی کـه با نام «ال کلاسیکو» درون سطح جهان شناخته مـی‌شود.

نتیجه رقابت‌ها به روز شده درون ۱۸ اوت ۲۰۱۷[۱۳۲] بازی‌ها بردها مساوی‌ها گل‌ها بردهای خانگی تساوی‌های خانگی بردهای خارج از خانـه رئال مادرید بارسلونا رئال مادرید بارسلونا رئال مادرید بارسلونا رئال مادرید بارسلونا رئال مادرید بارسلونا لا لیگا ۱۷۴ ۷۲ ۶۹ ۳۳ ۲۸۴ ۲۷۷ ۵۲ ۴۹ ۱۵ ۱۸ ۲۰ ۲۰ کوپا دل ری ۳۳ ۱۲ ۱۴ ۷ ۶۴ ۶۳ ۵ ۷ ۵ ۲ ۳ ۵ کوپا دی لالیگا ۶ ۰ ۲ ۴ ۸ ۱۳ ۰ ۱ ۲ ۲ ۰ ۱ سوپرجام اسپانیـا ۱۴ ۸ ۴ ۲ ۳۰ ۱۸ ۶ ۴ ۱ ۱ ۲ ۰ لیگ قهرمانان ۸ ۳ ۲ ۳ ۱۳ ۱۰ ۱ ۱ ۲ ۱ ۲ ۱ تمام مسابقات ۲۳۵ ۹۵ ۹۱ ۴۹ ۳۹۹ ۳۸۱ ۶۴ ۶۱ ۲۵ ۲۴ ۲۷ ۲۷ دوستانـه ۳۴ ۴ ۲۰ ۱۰ ۴۴ ۸۶ ۳ ۱۱ ۴ ۶ ۱ ۸ تمام بازی‌ها ۲۶۹ ۹۹ ۱۱۱ ۵۹ ۴۴۳ ۴۶۷ ۶۷ ۷۲ ۲۹ ۳۰ ۲۸ ۳۵

شـهرآورد مادرید

شـهرآورد مادرید مـیان دو تیم پرطرفدار مادرید درون اسپانیـا، باشگاه فوتبال رئال مادرید و اتلتیکو مادرید انجام مـی‌گیرد.

نتایج

در مجموع، از ۲۱۸ مسابقه‌ای کـه تاکنون بین دو تیم برگزار شده‌است، رئالی‌ها بـه ۹۰ برد، ۸۶ شکست و ۴۶ تساوی دست پیدا کرده‌اند.[۱۳۳]

پرگل‌ترین ال کلاسیکو مربوط بـه برد ۱۱–۱ رئال مادرید مقابل بارسلونا درون ۱۳ ژوئن سال ۱۹۴۳ درون جام حذفی ملقب بـه کوپا دل ری است.

رقابت‌های داخلی اسپانیـا

اولین بازی دو تیم درون لیگ، درون فوریـه ۱۹۲۹ برگزار شد جاییکه رئال موفق شد ۲–۱ حریف خود را شکست دهد.[۱۳۴] آخرین دیدار دو تیم نیز درون سال ۲۰۱۸ و در رقابت‌های لا لیگا اسپانیـا برگزار شد کـه با نتیجه ۲_۲ درون زمـین بارسلونا بـه پایـان رسید.[۳۴][۱۳۵]

در مجموع، از ۱۶۲ مسابقه بین دو تیم درون لیگ برگزار شده کـه رئالی‌ها بـه ۶۸ برد، ۶۸ شکست و ۳۱ تساوی دست پیدا کرده‌اند. همچنین تاکنون رئالی‌ها ۲۶۳ گل بـه حریف زدند و ۲۷۲ گل دریـافت د.

آلفردو دی‌استفانو اسطوره باشگاه رئال مادرید
رقابت اروپایی

در اوایل دهه ۶۰ بود کـه دو تیم دو بار با هم درون رقابت‌های اروپایی رقابت د کـه آن به منظور اولین بار بود.[۱۳۶] دو تیم درون مرحله نیمـه‌نـهایی بـه هم برخورد د کـه مادریدی‌ها درون مجموع ۶–۲ تیم حریف را شکست دادند و به فینال رسیدند. اما سال بعد کـه در مرحله مقدماتی دو تیم بـه هم خوردند، درون مجموع دو بازی رفت‌وبرگشت، این بارسلونایی‌ها بودند کـه ۴–۳ حریف را شکست دادند.[۱۳۷] یکی از مـهم‌ترین رقابت اروپایی دو تیم نیز درون فصل ۰۲–۲۰۰۱ رقم خورد جاییکه رسانـه‌های اسپانیـا آن را بازی قرن نامگذاری د و بیش از ۵۰۰ مـیلیون نفر آن را مشاهده د.[۱۳۸] این بازی بازهم درون مرحل نیمـه‌نـهایی برگزار مـی‌شد و رئالی‌ها درون مجموع، ۳–۱ حریف خود را شکست دادند.[۱۳۹]

آخرین دیدار اروپایی دو تیم بـه فصل ۲۰۱۰–۲۰۱۱ برمـی‌گردد کـه در بازی رفت بارسلونا درون سانتیـاگو برنابئو با نتیجه ۲–۰ بـه پیروزی رسید و بازی برگشت درون نیوکمپ ۱–۱ مساوی شد. بـه این ترتیب بارسا با حذف رئال راهی فینال لیگ قهرمانان اروپا شد.

در مجموع، ۲ تیم ۸ بار درون لیگ‌های اروپایی با هم پیکار کرده‌اند کـه سهم رئالی مادرید ۳ برد، ۲ شکست و ۳ تساوی بوده‌است. همچنین تاکنون رئالی‌ها ۱۳ گل بـه حریف زدند و ۱۰ گل دریـافت د. رئال مادرید درون فصل ۲۰۱۲ درون لیگ قهرمانان اروپا درون مرحله نیمـه نـهایی درون مقابل تیم دورتموند شکست خورد و از راه‌یـابی بـه فینال بازماند.

نقل و انتقالات

با وجود اختلافات شدید دو تیم، نقل و انتقالات زیـادی بین دو تیم انجام شده‌است. اما بازیکنانی کـه به‌طور مستقیم از تیم خود بـه حریف رفته‌اند، همـیشـه مورد غضب هواداران قرار گرفتند. شاید بهترین مثال آن، مربوط بـه فیگو باشد. بازیکن پرتغالی، درون سال ۲۰۰۰ با رد پیشنـهاد تیمش، بـه تیم رقیب، یعنی سفیدهای مادرید رفت. این حرکت فیگو، خشم بی پایـان هواداران بارسا را بـه همراه داشت و فیگو همـیشـه درون نیوکمپ مورد حمله هواداران بارسا قرار مـی‌گرفت. طوری‌که وقتی به منظور اولین بار با لباس رئال بـه ورزشگاه بارسلونا پا گذاشت، هواداران خشمگین بارسا، سر یک خوک را بـه سوی وی انداختند.[۱۴۰]

در مجموع نیز ۲۱ بازیکن کـه سابقه بازی درون بارسا را داشتند بـه رئال آمدند و در نقطه مقابل، ۱۲ بازیکن سابق رئال، لباس بارسا را بـه تن د.[۱۴۱]

گران‌قیمت‌ترین خریدها

بازیکن از مبلغ انتقال
(£ مـیلیون)[۱۲۰][۱۴۲] تاریخ منبع ۱ گرت بیل تاتنـهام £۸۵٫۳ سپتامبر ۲۰۱۳ [۱۴۳]۲ کریستیـانو رونالدو منچستر یونایتد £۸۰ ژوئن ۲۰۰۹ [۱۴۴]۳ خامس رودریگز موناکو £۶۳ ژوئیـه ۲۰۱۴ [۱۴۵]۴ کاکا آ.ث. مـیلان £۵۶ ژوئن ۲۰۰۹ [۱۴۶]۵ زین‌الدین زیدان یوونتوس £۴۵ ژوئیـه ۲۰۰۱ [۱۴۷]۶ لوئیس فیگو بارسلونا £۳۷ ژوئیـه ۲۰۰۰ [۱۴۸]۷ کریم بنزما لیون £۳۰ اوت ۲۰۰۹ [۱۴۹]۸ ژابی آلونسو لیورپول £۳۰ اوت ۲۰۰۹ [۱۵۰]۹ لوکا مودریچ تاتنـهام £۳۰ سپتامبر ۲۰۱۲ [۱۵۱]۱۰ رونالدو اینتر £۲۹ اوت ۲۰۰۲ [۱۵۲]

گران‌قیمت‌ترین فروش‌ها

رکورد گران‌قیمت‌ترین فروش تاریخ باشگاه، با فروش دی‌ماریـا بـه منچستر یونایتد رقم خورد.[۱۵۳]

بازیکن به مبلغ انتقال
(£ مـیلیون)[۱۲۰][۱۴۲] تاریخ منبع ۱ آنخل دی‌ماریـا منچستر یونایتد £۵۹٫۷ اوت ۲۰۱۴ [۱۵۴]۲ مسعوت اوزیل آرسنال £۴۲٫۴ سپتامبر ۲۰۱۳ [۱۵۵]۳ گونسالو ایگواین ناپولی £۳۴٫۵ ژوئیـه ۲۰۱۳ [۱۵۶]۴ روبینیو منچستر سیتی £۳۲٫۵ سپتامبر ۲۰۰۸ [۱۵۷]۵ خسه رودریگز پاری سن ژرمن £۲۱٫۲ اوت ۲۰۱۶ [۱۵۸]۶ نیکولا آنلکا پاری سن ژرمن £۲۲ ژوئیـه ۲۰۰۰ [۱۵۹]۷ آرین روبن بایرن مونیخ £۲۲ اوت ۲۰۰۹ [۱۶۰]۸ مایکل اوون نیوکاسل £۱۷ سپتامبر ۲۰۰۵ [۱۶۱]۹ کلود ماکلله چلسی £۱۶ سپتامبر ۲۰۰۳ [۱۶۲]۱۰ وسلی اسنایدر اینتر £۱۴ اوت ۲۰۰۹ [۱۶۳]
مـیدان سیبلس درون مادرید

شـهرآورد مادرید

دیگر باشگاه بزرگ شـهر مادرید، اتلتیکو مادرید است. این باشگاه توسط ۳ جوان باسکی و در سال ۱۹۰۳ بـه وجود آمد. آن‌ها خود را زیرشاخه تیم اتلتیک بیلبائو مـی‌دانستند و جز مخالفان رئال مادرید بودند.[۱۶۴][۱۶۵]

دلایل اختلاف
هوادارن رئال درون حال تشویق تیم محبوب خود درون دربی مادرید

اتلتیکویی‌ها از نظر عنوان، بسیـار ضعیف تر از رقیب خود هستند اما دلایل زیـادی به منظور رقابت و دشمنی دو تیم وجود دارد کـه یکی از آنـها، ژنرال فرانکوست. درون واقع رئالی‌ها درون اکثر دوران تاریخ اسپانیـا، تیم مقبول پادشاهان بوده‌اند-بدون اینکه خود باشگاه بـه حمایت از حکومت بپردازد-در حالیکه اتلتیکویی‌ها، تیمـی از مخالفان و شورشی‌ها بودند. درون اوایل دوره فرانکو، این اتلتیکویی‌ها بودند کـه تیم محبوب بودند کـه در نیروی هوایی حضور داشتند اما سرانجام فرانکو بـه سمت رئال رفت و اختلافات دو تیم زیـاد شد. حتی مکان ورزشگاه‌های دو تیم نیز، تفاوتشان را نشان مـی‌دهد. برنابئو درون منطقه اشرافی شـهر و در کنار بانکها و مراکز تجاری مـهم شـهر هست در حالیکه ویسنته کالدرون درون جنوب شـهر قرار دارد. طرفداران رئال نیز بسیـار بیشتر از تیم حریف هستند.[۱۶۶][۱۶۷]

مـیگل مونیوس، پرافتخارترین سرمربی باشگاه رئال مادرید
نتایج

دو تیم اولین دیدار خود را درون ۲۱ فوریـه ۱۹۲۹ درون مقابل هم برگزار د کـه با برتری ۲–۱ رئال مادرید بـه پایـان رسید.[۹] این بازی درون ورزشگاه چارمتین برگزار شده بود. درون سال ۱۹۵۹ نیز دو تیم اولین دیدار اروپایی خود را درون مرحله نیمـه نـهایی جام اروپایی برگزار د کـه رئالی‌ها بازی اول را درون زمـین خود با نتیجه ۲–۱ بردند اما درون بازی دوم اتلتیکویی‌ها با یک گل پیروز شدند که تا بازی سوم برگزار شود کـه رئالی‌ها بازهم ۲–۱ بازی را با برد پشت سر گذاشتند و به فینال رسیدند. البته اتلتیکویی‌ها درون جام حذفی اسپانیـا، دو بار متوالی و در دو فینال درون سال‌های ۱۹۶۰ و ۱۹۶۱ موفق شدند رئال را شکست دهند و انتقام گرفتند.[پ ۴]

در بین سال‌های ۱۹۶۱ که تا ۱۹۸۹ کـه لالیگا زیرسلطه رئالی‌ها قرار داشت، تنـها همـین اتلتیکو بود کـه توان مقابله با این تیم را داشت و توانست ۴ جام درون سال‌های ۱۹۶۶، ۱۹۷۰، ۱۹۷۳ و ۱۹۷۷ب کنند. درون سال ۱۹۶۵ اتلتیکویی‌ها بـه نخستین تیمـی تبدیل شدند کـه طی ۸ سال گذشته، رئال را درون زمـین خانگی توانستند شکست دهند. درون طی سال‌های گذشته نیز رقابت دو تیم کاملاً یک طرفه بوده‌است.[۱۶۸] از فصل ۰۳–۲۰۰۲ بـه بعد کـه رئال موفق شد با ۴ گل حریف را شکست دهد، که تا به الان، ۱۸ بازیست کـه هنوز اتلتیکو موفق بـه شکست رئال نشده. آخرین بازی دو تیم نیز با برتری ۴–۱ رئال مادریدو هت تریک کریستیـانو رونالدو همراه بود.[۱۶۹]

در مجموع نیز رئال موفق بهب ۸۰ پیروزی، ۳۱ تساوی ۳۵ شکست از بازی با اتلتیکو شده‌است. آن‌ها همچنین ۲۶۹ گل زدند درون حالیکه ۱۹۷ گل دریـافت د.[۱۷۰]

تلویزیون رئال مادرید

رئال مادرید تی-وی یـا همان تلویزیون رئال مادرید (به انگلیسی: Realmadrid TV) یک شبکه تلویزیونی دیجیتالی هست که توسط رئال مادرید راه‌اندازی شده‌است. این شبکه درون دو زبان انگلیسی و اسپانیـایی برنامـه پخش مـی‌کند. این شبکه تلویزیونی درون والده بباس (مادرید)، مرکز تمرینات رئال مادرید واقع شده‌است. تلویزیون رئال مادرید که تا تاریخ ۵ اوت ۲۰۱۰ درون انگلستان قابل دسترسی بود کـه از این تاریخ بـه بعد از اسکای دیجیتال شبکه ۴۴۶ حذف شد.

محتوا

تلویزیون رئال مادرید، مصاحبه‌های اختصاصی با بازیکنان و دیگر عوامل رئال مادرید، بازی‌های لالیگا، بازی‌های مستقیم و بازی‌های قدیمـی باشگاه بـه اضافه خبر فوتبال و دیگر برنامـه‌ها را به منظور هواداران رئال مادرید پخش مـی‌کند. ایستگاه شبکه هم چنین تمامـی بازی‌های پیش فصل دوستانـه تیم را پخش مـی‌کند.

بازیکنان فعلی

بازیکنان

لیست بازیکنان

تا ۲۳ دسامبر ۲۰۱۸[۱۷۱]

شماره پست بازیکن ۱ دروازه‌بان کیلور ناواس ۲ مع دنی کارواخال ۳ مع خسوس وایخو ۴ مع سرخیو راموس (کاپیتان)[۱۷۱]۵ مع رافائل واران (کاپیتان چهارم)[۱۷۱]۶ مع ناچو ۷ مـهاجم مارییـانو دیـاز مخییـا ۸ هافبک تونی کروس ۹ مـهاجم کریم بنزما (کاپیتان سوم)[۱۷۱]۱۰ هافبک لوکا مودریچ ۱۱ مـهاجم گرت بیل ۱۲ مع مارسلو (کاپیتان دوم)[۱۷۱]۱۳ دروازه‌بان کیکو کاسیـا ۱۴ هافبک کاسمـیرو ۱۵ هافبک فدریکو والورده شماره پست بازیکن ۱۷ مـهاجم لوکاس واسکز ۱۸ هافبک ماریورنته ۱۹ مع آلوارو اودریزولا ۲۰ هافبک مارکو آسنسیو ۲۲ هافبک ایسکو ۲۳ مع سرخیو رگیلون ۲۴ هافبک دنی سبایوس ۲۵ دروازه‌بان تیبو کورتوا ۲۸ مـهاجم وینیسیوس جونیور


بازیکنان قرض داده‌شده

شماره پست بازیکن — مع آبنر (به کوریتیبا که تا ۳۱ دسامبر ۲۰۱۸) مع اشرف حکیمـی (به بروسیـا دورتموند که تا ۳۰ ژوئن ۲۰۲۰) مع تئو هرناندز (به رئال سوسیداد که تا ۳۰ ژوئن ۲۰۱۹) مع لوییز کزادا (به کوردوبا که تا ۳۰ ژوئن ۲۰۱۹) مع آلوارو تخرو (به Albacete که تا ۳۰ ژوئن ۲۰۱۹) هافبک اچو (به Rayo Majadahonda که تا ۳۰ ژوئن ۲۰۱۹) هافبک آلیز فباس (به Albacete که تا ۳۰ ژوئن ۲۰۱۹) شماره پست بازیکن — هافبک ماتئو کواچیچ (به چلسی که تا ۳۰ ژوئن ۲۰۱۹) هافبک خامس رودریگز (به بایرن مونیخ که تا ۳۰ ژوئن ۲۰۱۹) هافبک اسکار رودریگز (به لگانس که تا ۳۰ ژوئن ۲۰۱۹) هافبک لوکاس سیلوا (به کروزیرو که تا ۳۰ ژوئن ۲۰۱۹) مـهاجم سرخیو دیـاز (به کورینتیـانس که تا ۳۱ دسامبر ۲۰۱۹) مـهاجم مـینک پیترز (به Lleida که تا ۳۰ ژوئن ۲۰۱۹)


مربی و مدیران تیم

نوشتار(های) وابسته: فهرست مربیـان باشگاه فوتبال رئال مادرید
مقام ملیت نام مدیر عامل فلورنتینو پرز سرمربی سانتیـاگو سولاری

یـادداشت‌ها

  • لباس‌های تیم درون سال ۱۹۰۵، یکدست سفید بود کـه باعث شد بـه تیم لقب سفیدها داده شود
  • بارسلونا با مـیانگین ۷۶ هزار نفر، درون رتبه نخست قرار گرفت
  • Peterson, Marc p. 25
  • رئال درون ۷۵ دربی مادرید، پیروز شده‌است
  • منابع

  • "Real Madrid Club de Fútbol" (in Spanish). Liga de Fútbol Profesional. Retrieved 22 February 2009.
  • "Santiago Bernabéu Stadium | Real Madrid CF". Real Madrid C.F. - Web Oficial (in انگلیسی). Retrieved 26 August 2017.
  • "Deloitte Football Money League 2015" (PDF). Deloitte UK. Retrieved 22 January 2015.
  • "The World's Most Valuable Soccer Teams". Forbes.
  • Badenhausen, Kurt (15 July 2013). "Real Madrid Tops The World's Most Valuable Sports Teams". Forbes. Retrieved 13 December 2013.
  • «REAL MADRID NUESTRA PAGINA». ۱۲ اکتبر ۲۰۱۰. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۲۷ ژوئیـه ۲۰۱۱. 
  • Luís Miguel González. «Pre-history and first official عنوان (1900–1910)». Realmadrid.com. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۲ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • Luís Miguel González. «Bernabéu's debut to the عنوان of Real (1911–1920)». Realmadrid.com. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۲ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • ↑ ۹٫۰۹٫۱۹٫۲۹٫۳ Luís Miguel González (28 February 2007). "A spectacular leap towards the future (1921–1930)". Realmadrid.com. Retrieved 12 July 2008.
  • ↑ ۱۰٫۰۱۰٫۱ Luís Miguel González. "The first two-time champion of the League (1931–1940)". Realmadrid.com. Retrieved 18 July 2008.
  • ↑ ۱۱٫۰۱۱٫۱۱۱٫۲۱۱٫۳۱۱٫۴۱۱٫۵ Luís Miguel González. "Bernabéu begins his office as President building the new Chamartín Stadium (1941–1950)". Realmadrid.com. Retrieved 12 July 2008.
  • ↑ ۱۲٫۰۱۲٫۱ Luís Miguel González. "An exceptional decade (1951–1960)". Realmadrid.com. Retrieved 12 July 2008.
  • Matthew Spiro. «Hats off to Hanot». uefa.com، ۱۱ مـه ۲۰۰۶. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۹ مـه ۲۰۰۸. بازبینی‌شده درون ۱۱ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • ↑ ۱۴٫۰۱۴٫۱ "Regulations of the UEFA Champions League" (PDF). UEFA. Archived from the original (PDF) on 12 March 2007. Retrieved 12 July 2008.; Page 4, §2.01 "Cup" & Page 26, §16.10 "Title-holder logo"
  • Luís Miguel González. «The generational reshuffle was successful (1961–1970)». Realmadrid.com. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۲ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • «Trophy Room» (PDF). Realmadrid.com. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۲ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • «European Competitions 1971». بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۲۷ سپتامبر ۲۰۰۸. 
  • «Santiago Bernabéu» (PDF). Realmadrid.com. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۲ اکتبر ۲۰۰۸. 
  • «The “Quinta del Buitre” era begins» (PDF). Realmadrid.com. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۱ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • ↑ ۲۰٫۰۲۰٫۱ "The "Quinta del Buitre" era begins". Realmadrid.com. Retrieved 11 July 2008.
  • «Quinta Del Buitre». بایگانی‌شده از [wn.com/Quinta_del_Buitre نسخهٔ اصلی] درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۴ آوریل ۲۰۱۱. 
  • ↑ ۲۲٫۰۲۲٫۱ "1991–2000 – From Raúl González to the turn of the new millennium". Realmadrid.com. Retrieved 12 July 2008.
  • «UEFA Champions League Season 1999-2000 - Knock Out Rounds». بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۴ آوریل ۲۰۱۱. 
  • «Florentino Pérez era» ‎(اسپانیـایی)‎. Realmadrid.com. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۲ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • «Figo defects to Real Madrid for record £36.2m». The Independent، ۲۵ ژوئیـه ۲۰۰۰. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۱ مـه ۲۰۱۱. 
  • «Celebrando el primer título de la temporada». ۲۴ اوت ۲۰۰۸. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۲۴ اوت ۲۰۰۸. 
  • Cristina Monge. «Real Madrid 3–1 Mallorca». Realmadrid.com، ۱۸ ژوئن ۲۰۰۷. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۲ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • «Frist consecutive league عنوان in eighteen years». Realmadrid.com، ۵ مـی ۲۰۰۸. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۲ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • «First measures adopted by the Real Madrid Board of Directors». لندن، ۲۱ ژوئن ۲۰۰۹. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۲۰ فوریـه ۲۰۱۰. 
  • «Perez to return as Real president». ۱ ژوئن ۲۰۰۹. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. 
  • «The Times Madrid Signs Kaká». timesonline. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۲۰ فوریـه ۲۰۱۰. 
  • «Cristiano Ronaldo signs 6 year Real Madrid». mirrorfootball. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۲۰ فوریـه ۲۰۱۰. 
  • «Jose Mourinho, new Real Madrid coach». realmadrid.com. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۲۰ فوریـه ۲۰۱۱. 
  • ↑ ۳۴٫۰۳۴٫۱ «Barcelona 0-1 Real Madrid (AET): Cristiano Ronaldo's towering header clinches Copa del Rey for Mourinho's men». بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۲۱ آوریل ۲۰۱۱. 
  • "Carlo Ancelotti named Real Madrid boss, Laurent Blanc joins PSG". BBC Sport. 25 June 2013. Retrieved 25 September 2013.
  • Sharma, Rik (26 June 2013). "Ancelotti presented as new Madrid boss with former Chelsea coach Clement and Zidane as his assistants". Daily Mail. London. Retrieved 26 June 2013.
  • "Gareth Bale transfer". Daily Mirror. London. 1 September 2013. Retrieved 1 September 2013.
  • Lowe, Sid (16 April 2014). "Real Madrid's Gareth Bale gallops past Barcelona to land Copa del Rey". The Guardian. Retrieved 30 April 2014.
  • "Bayern Munich 0–4 Real Madrid". BBC Sport. 29 April 2014. Retrieved 30 April 2014.
  • "Real Madrid make history with La Decima". euronews.com. Retrieved 26 May 2014.
  • "Real Madrid to unleash new signings Rodriguez and Kroos in Super Cup". First Post. Retrieved 14 August 2014.
  • "Real Madrid ties with Barcelona in trophies". Marca. Retrieved 14 August 2014.
  • "Cristiano Ronaldo hits out at loss of Angel di Maria and Xabi Alonso as Real Madrid star claims he would have 'done things differently' during summer transfer window". DailyMail. London. Retrieved 5 September 2014.
  • "Ancelotti: Madrid must start again from scratch". Yahoo! Sports. Retrieved 5 September 2014.
  • "Real Madrid stretch winning run as Ronaldo and Gareth Bale score". BBC. Retrieved 20 December 2014
  • "Real Madrid 2–0 San Lorenzo". BBC. Retrieved 20 December 2014
  • "Valencia 2 – 1 Real Madrid". BBC. Retrieved 4 January 2015
  • "Florentino Pérez holds a press conference". realmadrid.com. 25 May 2015.
  • "Rafa Benitez named new coach of Real Madrid". Sky Sports. 3 June 2015. Retrieved 3 June 2015..
  • "Zidane: a club legend in the Real Madrid dugout". realmadrid.com. 4 January 2016. Retrieved 4 January 2016.
  • "Rafael Benítez sacked by Real Madrid with Zinedine Zidane taking over". Guardian. 4 January 2016. Retrieved 5 January 2016.
  • ↑ ۵۲٫۰۵۲٫۱ "Zidane replaces Benítez at Real Madrid". uefa.com. Retrieved 5 January 2016.
  • "Gareth Bale scored a hat-trick as Zinedine Zidane began his time as Real Madrid manager with a comprehensive win over Deportivo La Coruna". BBC Sport. 9 January 2016. Retrieved 10 January 2016..
  • "Spot-on Real Madrid defeat Atlético in final again". uefa.com. 28 May 2016.
  • "Real Madrid 3–2 Deportivo de La Coruña". bbc.com. Retrieved 10 December 2016.
  • "Madrid see off spirited Kashima in electric extra time final". FIFA. 18 December 2016. Retrieved 18 December 2016.
  • "Real Madrid break Barcelona's Spanish record as unbeaten run reaches 40". ESPN. 12 January 2017. Retrieved 27 May 2017.
  • West, Aaron (15 January 2017). "Sevilla just snapped Real Madrid's unbeaten streak one match after they set the record". Fox Sports. Retrieved 27 May 2017.
  • "Real Madrid won their first La Liga title since 2012 thanks to a final-day victory at Malaga". BBC.com. 21 May 2017.
  • Daniel Taylor (3 June 2017). "Real Madrid win Champions League as Cristiano Ronaldo double defeats Juve". theguardian.com. Retrieved 3 June 2017.
  • Andrew Haslam (3 June 2017). "Majestic Real Madrid win Champions League in Cardiff". uefa.com. Retrieved 3 June 2017.
  • Andrew Das and Rory Smith (3 June 2017). "Champions League Final: Real Madrid Confirms Its Spot as World's Best". nytimes.com. Retrieved 3 June 2017.
  • "Real Madrid v Manchester United: Super Cup – as it happened". TheGuardian.com. Guardian Media Group. 8 August 2017. Retrieved 9 August 2017.
  • "Real Madrid 2 Barcelona 0 (5-1 on aggregate): Woeful Barca dismissed as Zinedine Zidane's unstoppable side win Super Cup". Telegraph. 17 August 2017. Retrieved 24 August 2017.
  • "Zinedine Zidane Announces His Resignation From Real Madrid". Esquire (in انگلیسی). 2018-05-31. Retrieved 2018-06-14.
  • "Zinedine Zidane: Real Madrid boss stands down five days after Champions League win". BBC Sport (in انگلیسی). 2018-05-31. Retrieved 2018-06-14.
  • "Julen Lopetegui: Real Madrid name Spain manager as new head coach". BBC Sport (in انگلیسی). 2018-06-12. Retrieved 2018-06-14.
  • Lowe, Sid (2018-06-13). "Julen Lopetegui sacked by Spain as Fernando Hierro takes over". the Guardian (in انگلیسی). Retrieved 2018-06-14.
  • "World Cup 2018: Spain sack manager Julen Lopetegui two days before first match". BBC Sport (in انگلیسی). 2018-06-13. Retrieved 2018-06-14.
  • "Cristiano Ronaldo: Juventus sign Real Madrid forward for £99.2m". BBC Sport (in انگلیسی). 2018-07-10. Retrieved 2018-07-10.
  • «Real Madrid’s History». بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۲۴ فوریـه ۲۰۱۱. 
  • ↑ ۷۲٫۰۷۲٫۱۷۲٫۲ «Escudo Real Madrid» ‎(اسپانیـایی)‎. santiagobernabeu.com. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۲۹ نوامبر ۲۰۰۸. 
  • «Presidents — Pedro Parages». Realmadrid.com. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۸ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • «Camiseta Real Madrid» ‎(اسپانیـایی)‎. santiagobernabeu.com. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۲۹ نوامبر ۲۰۰۸. 
  • Álvaro Velasco. «Leaders in sporting goods». Realmadrid.com، ۱ دسامبر ۲۰۰۶. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۲ ژوئیـه ۲۰۰۸. «Ramón Calderón says: We began working with Adidas again in 1998» 
  • «Our Sponsors — Adidas». Realmadrid.com. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۸ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • «Evolución Del Uniforme del Real Madrid (1902–1989)» ‎(اسپانیـایی)‎. Leyendablanca.com. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۸ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • «Evolución Del Uniforme del Real Madrid (1991–2008)» ‎(اسپانیـایی)‎. Leyendablanca.com. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۸ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • «BenQ Mobile Scores As Real Madrid’s New Major Sponsor». Realmadrid.com، ۸ نوامبر ۲۰۰۵. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۸ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • Juan José López Soto. «Real Madrid and Bwin sign sponsorship agreement». Realmadrid.com، ۱۱ ژوئن ۲۰۰۸. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۸ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • «Our Sponsors — bwin.com». Realmadrid.com. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۸ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • «History — Chapter 1 – From the Estrada Lot to the nice, little O’Donnel pitch». Realmadrid.com. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۱ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • Ball, Phil p. 118.
  • ↑ ۸۴٫۰۸۴٫۱ «History — Chapter 3 – The New Chamartin, an exemplary stadium». Realmadrid.com. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۲ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • Javier Palomino. «60th Anniversary». Realmadrid.com، ۱۳ دسامبر ۲۰۰۷. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۲ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • «History — Chapter 4». Realmadrid.com. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۲ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • «Champions League Final opening ceremony». بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۲۷ فوریـه ۲۰۱۱. 
  • Alvaro Velasco. «Final at the Bernabéu». Realmadrid.com، ۲۸ مارس ۲۰۰۸. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۲ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • «Santiago Bernabéu station» ‎(اسپانیـایی)‎. Metromadrid.es. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۳۰ سپتامبر ۲۰۰۷. 
  • Javier Palomino. «The Bernabéu is now Elite». Realmadrid.com، ۱۴ نوامبر ۲۰۰۷. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۲ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • «This one's for you, Alfredo!». Realmadrid.com، ۱۰ مـی ۲۰۰۶. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۷ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • ↑ ۹۲٫۰۹۲٫۱ «Real Madrid C.F.» ‎(اسپانیـایی)‎. lpf.es. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۲۲ فوریـه ۲۰۰۹. 
  • «Ronaldo Real Madrid Away 09/10 Jersey Number 9». بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۴ آوریل ۲۰۱۱. 
  • ↑ ۹۴٫۰۹۴٫۱ «Mistakes are forbidden». CNN/Sports Illustrated، ۸ نوامبر ۲۰۰۱. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۴ اوت ۲۰۱۰. 
  • «Perez resigns as Real Madrid president». BBC، ۲۷ فوریـه ۲۰۰۸. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۱ دسامبر ۲۰۰۸. 
  • «Real Madrid -The Galacticos Era». بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۴ آوریل ۲۰۱۱. 
  • «Top 25 ranking of Europe’s most valuable football clubs» (PDF). BBDO (Batten, Barton, Durstine & Osborn)، ۱۷ سپتامبر ۲۰۰۷. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۵ مارس ۲۰۱۰. 
  • «The Most Valuable Soccer Teams». Forbes، ۳۰ آوریل ۲۰۰۸. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۶ مارس ۲۰۱۰. 
  • «The Most Valuable Soccer Teams - Manchester United». Forbes، ۳۰ آوریل ۲۰۰۸. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۶ مارس ۲۰۱۰. 
  • «Deloitte Football Money League». Deloitte، ۲۰ اکتبر ۲۰۰۳. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۶ مارس ۲۰۱۰. 
  • «Real Madrid plan to open their own theme park». TheSpoiler.co.uk. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۸ سپتامبر ۲۰۰۹. 
  • «Noticias». upcomillas.es. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۲۳ فوریـه ۲۰۰۹. 
  • «The Business Of Soccer». Forbes، ۲۱ آوریل ۲۰۱۰. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۷ آگوست ۲۰۱۰. 
  • «Soccer Team Valuations». Forbes، ۳۰ ژوئن ۲۰۰۹. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۷ آگوست ۲۰۱۰. 
  • «Real Madrid becomes the first sports team in the world to generate €400m in revenues as it tops Deloitte Football Money League». Deloitte. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۷ آگوست ۲۰۱۰. 
  • Andreff, Wladimir; Szymański, Stefan (2006). Handbook on the economics of sport. Edward Elgar Publishing. p. 299. ISBN 1-84376-608-6.
  • «Real Madrid drama. The oldest supporter died» ‎(Romanian)‎. ziare.com. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۲۱ سپتامبر ۲۰۱۰. 
  • «Real Madrid’s gross revenue increases 8.6% to reach 442.3 million euros». بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۴ آوریل ۲۰۱۱. 
  • ↑ ۱۰۹٫۰۱۰۹٫۱ «Conor Brown Equals Di Stéfano's Real Madrid Record». بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۵ فوریـه ۲۰۰۹. 
  • «Legends — Manolo Sanchís Hontiyuela». realmadrid.com. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۳ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • «FIFA Century Club» (PDF). fifa.com. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۱۳ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • «Real Madrid 8-1 Almeria: Ronaldo bags 40th La Liga strike as Mourinho's men end season with 102 goals». بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۲۲ مـه ۲۰۱۱. 
  • «Real Madrid's Cristiano Ronaldo scores his 40th goal to break Pichichi record and become highest goalscorer in a single La Liga season». بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی درون ۱۰ مـه ۲۰۱۲. بازبینی‌شده درون ۲۲ مـه ۲۰۱۱. 
  • «Quickfire Ronaldo proves Real hero». CNN.com. بازبینی‌شده درون ۵ فوریـه ۲۰۰۹. 
  • «Attendances Spain average — Primera Division 2007–2008». European Football Statistics. بازبینی‌شده درون ۱۶ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • «European Attendances». European Football Statistics in 2008 Mexican defender, Jonni Ruvalcaba broke club record for highest paid player in a single season. بازبینی‌شده درون ۱۶ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • «Unbeaten at Home in the League». rsssf.com. بازبینی‌شده درون ۷ دسامبر ۲۰۰۸. 
  • «History». Uefa.com. بازبینی‌شده درون ۱۱ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • [wn.com/real_madrid_cf «Real Madrid Cf»]. بازبینی‌شده درون ۴ آوریل ۲۰۱۱. 
  • ↑ ۱۲۰٫۰۱۲۰٫۱۱۲۰٫۲ “Gareth Bale: The history of the world transfer record”. BBC. 1 Sept 2013. 
  • «Man City beat Chelsea to Robinho». ۱ سپتامبر ۲۰۰۸. بازبینی‌شده درون ۲۰ فوریـه ۲۰۱۱. 
  • Juan José López Soto. «106 years of history». Realmadrid.com، ۸ مارس ۲۰۰۸. بازبینی‌شده درون ۱۲ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • «Celebrations mark the opening of FIFA Centennial Congress in Paris, FIFA’s birthplace». fifa.com، ۲۰ مـی ۲۰۰۴. بازبینی‌شده درون ۱۳ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • «Evolution 1929–10». Liga de Fútbol Profesional. بازبینی‌شده درون ۲۰ آوریل ۲۰۱۱. 
  • «Palmarés en» ‎(اسپانیـایی)‎. MARCA. بازبینی‌شده درون ۲۲ ژوئن ۲۰۱۰. 
  • Carnicero, José; Torre, Raúl; Ferrer, Carles Lozano. «Spain – List of Super Cup Finals». Rec.Sport.Soccer Statistics Foundation (RSSSF). بازبینی‌شده درون ۲۸ آگوست ۲۰۰۹. 
  • «Champions League history». Union of European Football Associations (UEFA). بازبینی‌شده درون ۲۲ ژوئن ۲۰۱۰. 
  • «UEFA Cup Winners' Cup». UEFA. بازبینی‌شده درون ۲۲ ژوئن ۲۰۱۰. 
  • «UEFA Super Cup». UEFA. بازبینی‌شده درون ۲۲ ژوئن ۲۰۱۰. 
  • Karel Stokkerman, Osvaldo José Gorgazzi. «Latin Cup». Rec.Sport.Soccer Statistics Foundation، ۲۳ نوامبر ۲۰۰۶. بازبینی‌شده درون ۱۳ سپتامبر ۲۰۱۰. 
  • José Luis Pierrend, Emilio Pla Diaz. «Copa Iberoamericana». RecSport.Soccer Statistics Foundation، ۲۳ نوامبر ۲۰۰۶. بازبینی‌شده درون ۱۳ سپتامبر ۲۰۱۰. 
  • Real Madrid vs Barcelona: El Clasico Stats and Head to Head Record". Bleacher Report. Retrieved 6 January 2015
  • «FC Barcelona vs Real Madrid CF since 1902». بازبینی‌شده درون ۲۷ آگوست ۲۰۱۱. 
  • «La Liga fixtures 1928–29». LFP. بازبینی‌شده درون 15 آگوست 2010. Other seasons available through the search button. 
  • «Whiter Than You Think: Real Madrid's 11-1 Trashing Of Barcelona In 1943 - What Really Happened». بازبینی‌شده درون ۴ آوریل ۲۰۱۱. 
  • García, Javier. «FC Barcelona vs Real Madrid CF since 1902». Rec.Sport.Soccer Statistics Foundation، ۳۱ ژانویـه ۲۰۰۰. بازبینی‌شده درون ۲۱ اوت ۲۰۱۰. 
  • García, Javier. «FC Barcelona vs Real Madrid CF since 1902». Rec.Sport.Soccer Statistics Foundation، ۳۱ ژانویـه ۲۰۰۰. بازبینی‌شده درون ۲۱ آگوست ۲۰۱۰. 
  • «Real win Champions League showdown». BBC News، ۱۱ دسامبر ۲۰۰۸. بازبینی‌شده درون ۲۱ اوت ۲۰۱۰. 
  • «UEFA Champions League Season 2000-2001 -Knock Out Rounds». بازبینی‌شده درون ۴ آوریل ۲۰۱۱. 
  • «Running gauntlet of hate in Spain's gran clasico». Telegraph، ۲۵ نوامبر ۲۰۰۲. بازبینی‌شده درون ۲۰ فوریـه ۲۰۱۱. 
  • «Barcelona vs Real Madrid: A Deeper Look at El Clásico's History». بازبینی‌شده درون ۴ آوریل ۲۰۱۱. 
  • ↑ ۱۴۲٫۰۱۴۲٫۱ "World's Highest Transfer Fees". Web.archive.org. 2007-08-25. Archived from the original on 2007-08-25. Retrieved 2013-09-25.
  • http://www.fifa.com/world-match-centre/news/newsid/219/598/0/index.html?
  • http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/m/man_utd/8121951.stm
  • http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/28418131
  • "Kaka completes Real Madrid switch". BBC Sport. 2009-06-09. Retrieved 2009-08-06.
  • "Zidane makes record Real switch". BBC Sport. 2001-07-09. Retrieved 2008-09-06.
  • "Figo's the Real deal". BBC Sport. 2000-07-24. Retrieved 2009-08-06.
  • "Real Madrid agree on Benzema deal". BBC Sport. 2009-07-02. Retrieved 2009-08-06.
  • "Alonso completes £30m Real move". BBC Sport. 2009-08-05. Retrieved 2009-08-06.
  • "Luka Modric: Real Madrid sign midfielder from Tottenham". BBC Sport. 2012-08-27. Retrieved 2012-09-16.
  • "Ronaldo al Real, ora è vero (Ronaldo to Real, now it is true)" (in Italian). La Gazzetta dello Sport. 31 August 2002. Retrieved 2 September 2014.
  • "Man City beat Chelsea to Robinho". BBC Sport. ۲۰۰۸–۰۹–۰۱. Retrieved ۲۰۰۹–۰۸–۰۶. Check date values in: |access-date=, |date= (help)
  • "Angel Di Maria: Man Utd pay British record £59.7m for winger". BBC Sport.
  • "Mesut Ozil: Arsenal sign Real Madrid midfielder for £42.4m". BBC Sport. 2013-09-02. Retrieved 2013-09-08.
  • "Gonzalo Higuaín: Real Madrid striker completes move to Napoli". BBC Sport. 2013-07-27. Retrieved 2013-08-08.
  • "Man City beat Chelsea to Robinho". BBC Sport. 2008-09-01. Retrieved 2013-08-08.
  • BEN NAGLE. “Paris Saint-Germain confirm signing of Real Madrid forward Jese Rodriguez in deal worth £21.2m”. Daily Mail Australia. 8 August 2016. 
  • "Anelka to complete £22m Paris move". BBC Sport. 2000-07-22. Retrieved 2013-08-08.
  • "Bayern Munich seal Robben signing". BBC Sport. 2000-08-28. Retrieved 2009-08-28.
  • "Owen completes move to Newcastle". BBC Sport. 2005-08-31. Retrieved 2009-08-06.
  • "Chelsea sign Makelele". BBC Sport. 2003-09-01. Retrieved 2009-08-06.
  • Macdonald, Paul (Aug 2, 2009). "Inter Agree Deal For Real Madrid's Wesley Sneijder". GOAL. Retrieved 2017-10-17.
  • «Atletico Madrid History». Atleticomadrid.azplayers. بازبینی‌شده درون ۴ آوریل ۲۰۱۱. 
  • «Classic club». فیفا. بازبینی‌شده درون ۴ آوریل ۲۰۱۱. 
  • «No love lost in Madrid». FIFA.com. 
  • «Madrid Travel Guide - FourFourTwo». 
  • Álvaro Velasco. «One for the ages». Realmadrid.com، ۱۷ ژانویـه ۲۰۰۸. بازبینی‌شده درون ۱۲ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • «The derby turns 78». Realmadrid.com، ۲۲ فوریـه ۲۰۰۷. بازبینی‌شده درون ۱۲ ژوئیـه ۲۰۰۸. 
  • «El Derbi madrileno». بازبینی‌شده درون ۴ آوریل ۲۰۱۱. 
  • ↑ ۱۷۱٫۰۱۷۱٫۱۱۷۱٫۲۱۷۱٫۳۱۷۱٫۴ "Real Madrid Squad | Real Madrid CF". Realmadrid.com. Retrieved 14 July 2015.
  • پیوند بـه بیرون

    در ویکی‌انبار پرونده‌هایی دربارهٔ باشگاه فوتبال رئال مادرید موجود است.
    • وبگاه رسمـی باشگاه (انگلیسی) - (اسپانیـایی) - (عربی) - (ژاپنی)
    • وبگاه هواداران رئال مادرید درون ایران
    • فیس بوک
    • رئال مادرید درون یوتیوب
    • ن
    • ب
    • و
    باشگاه فوتبال رئال مادرید
    تاریخچه · آکادمـی · بازیکنان · مربیـان · مدیرعاملان · اروپا · آمار · فصل کنونی
    تیم‌های دیگر
    باشگاه فوتبال رئال مادرید سی  · باشگاه بسکتبال رئال مادرید  · باشگاه فوتبال رئال مادرید کاستیـا  · باشگاه فوتبال اسپانیـایی مادرید  · باشگاه بسکتبال رئال مادرید بی
    ورزشگاه ها
    ورزشگاه سانتیـاگو برنابئو  · ورزشگاه آلفردو دی استفانو  · ورزشگاه چامارتین  · کامپ دانل  · سیوداد رئال مادرید  · ورزشگاه لا فابریکا
    شـهرآوردها
    ال کلاسیکو  · شـهرآورد مادرید
    جستارهای وابسته
    هواداران  · جام سانتیـاگو برنابئو  · موزه  · تلویزیون رئال مادرید  · مجموعه فیلم های گل  · جزیره رئال مادرید  · سانتیـاگو برنابئو یسته  · جایزه آلفردو دی استفانو  · هلا مادرید
    مقالات مربوط بـه رئال مادرید
    • ن
    • ب
    • و
    باشگاه فوتبال رئال مادرید – ترکیب کنونی
    • ۱ ناواس
    • ۲ کارواخال
    • ۳ وایخو
    • ۴ راموس (ک)
    • ۵ واران
    • ۶ ناچو
    • ۷ رونالدو
    • ۸ کروس
    • ۹ بنزما
    • ۱۰ مودریچ
    • ۱۱ بیل
    • ۱۲ مارسلو
    • ۱۳ کاسیـا
    • ۱۴ کازمـیرو
    • ۱۵ تئو
    • ۱۷ وازکز
    • ۱۸ یورنته
    • ۱۹ اشرف
    • ۲۰ آسنسیو
    • ۲۱ مایورال
    • ۲۲ ایسکو
    • ۲۳ کواچیچ
    • ۲۴ سبایوس
    • ۳۰ لوکا

    سرمربی: زیدان

    • ن
    • ب
    • و
    باشگاه فوتبال رئال مادرید مربیـان

    جانسون (۱۹۱۰–۲۰) · کارسر (۱۹۲۰–۲۶) · یورنته (۱۹۲۶–۲۷) · برنابئو (۱۹۲۶–۲۷) · برائوندو (۱۹۲۷–۲۹) · کیرانته (۱۹۲۹–۳۰) · هرتزکا (۱۹۳۰–۳۲) · فرت (۱۹۳۲–۱۹۳۴) · برو (۱۹۳۴–۴۱) · آرمت (۱۹۴۱–۴۳) · انکیناس (۱۹۴۳–۴۵) · کوینکوکس (۱۹۴۵–۴۶) · آلبنیز (۱۹۴۶–۴۷) · کوینکوکس (۱۹۴۷–۴۸) · کیپینگ (۱۹۴۸–۵۰) · آلبنیز (۱۹۵۰–۵۱) · اسکارونـه (۱۹۵۱–۵۲) · ایپینیـا (۱۹۵۲–۵۳) · وایولا (۱۹۵۳–۵۴) · ویـالونگا (۱۹۵۴–۵۷) · کارنیگلیـا (۱۹۵۷–۵۹) · مونیوس (۱۹۵۹) · کارنگلیـا (۱۹۵۹) · سولیچ (۱۹۵۹–۶۰) · مونیوس (۱۹۶۰–۷۴) · مولونی (۱۹۷۴) · مـیلیـانیچ (۱۹۷۴–۷۷) · مولونی (۱۹۷۷–۷۹) · باکوف (۱۹۷۹–۸۲) · مولونی (۱۹۸۲) · دی‌استفانو (۱۹۸۲–۸۴) · آمارو (۱۹۸۴–۸۵) · مولونی (۱۹۸۵–۸۶) · بنـهاکر (۱۹۸۶–۸۹) · توشاک (۱۹۸۹–۹۰) · دی‌استفانو (۱۹۹۰–۹۱) · آنتیچ (۱۹۹۱–۹۲) · بنـهاکر (۱۹۹۲) · فلورو (۱۹۹۲–۹۴) · دل بوسکه (۱۹۹۴) · والدانو (۱۹۹۴–۹۶) · ایگلاسیـاس (۱۹۹۶) · دل بوسکه (۱۹۹۶) · کاپلو (۱۹۹۶–۹۷) · هاینکس (۱۹۹۷–۹۸) · هیدینک (۱۹۹۸–۹۹) · توشاک (۱۹۹۹) · دل بوسکه (۱۹۹۹–۲۰۰۳) · کی‌روش (۲۰۰۳–۰۴) · کاماچو (۲۰۰۴) · رامون (۲۰۰۴) · لوکزامبورگو (۲۰۰۴–۰۵) · گارسیـا رامون (۲۰۰۵–۰۶) · کاپلو (۲۰۰۶–۰۷) · شوستر (۲۰۰۷–۰۸) · راموس (۲۰۰۸–۰۹) · پیگرینی (۲۰۰۹–۱۰) · مورینیو (۲۰۱۰–۱۳) · آنچلوتی (۲۰۱۳–۱۵) · بنیتز (۲۰۱۵–۱۶) · زیدان (۲۰۱۶–۱۸) · لوپتگی (۲۰۱۸) · سولاری (۲۰۱۸–)

    • ن
    • ب
    • و
    لا لیگا
    باشگاه‌های ۱۸–۲۰۱۷
    • آلاوز
    • اتلتیک بیلبائو
    • اتلتیکو مادرید
    • بارسلونا
    • بتیس
    • سلتا ویگو
    • دپورتیوو لاکرونیـا
    • ایبار
    • اسپانیول
    • ختافه
    • خیرونا
    • لاس پالماس
    • لگانیس
    • لوانته
    • مالاگا
    • رئال مادرید
    • رئال سوسیداد
    • سویـا
    • والنسیـا
    • ویـارئال
    باشگاه‌های پیشین
    • Albacete
    • Alcoyano
    • AD Almería
    • آلمریـا
    • Arenas Getxo
    • Atlético Tetuán
    • Burgos
    • کادیس
    • Castellón
    • کامپوستلا
    • Condal
    • کوردوبا
    • Cultural Leonesa
    • الچه
    • Europa
    • Extremadura
    • خیمناستیک
    • گرانادا
    • هرکولس
    • Jaén
    • Lleida
    • CD Logroñés
    • CD Málaga
    • مایورکا
    • CP Mérida
    • رایو وایکانو
    • مورسیـا
    • نومانسیـا
    • اوساسونا
    • Oviedo
    • Pontevedra
    • راسینگ سانتاندر
    • Real Burgos
    • Real Unión
    • رکریتیوو اوئلوا
    • باشگاه فوتبال سابادل
    • Salamanca
    • اسپورتینگ گیخون
    • تنریف
    • وایـادولید
    • خرز
    • ساراگوسا
    رقابت‌ها
    • باشگاه‌ها
    • Seasons & winners
    • Relegation play-offs
    • بازیکنان (خارجی)
    • (مربیـان برنده)
    • Stadia
    • Broadcasters
    • Referees
    آمارها و جوایز
    • Average attendances
    • رکوردها
    • لا لیگا
    • LFP Awards
    • گلزنان برتر فوتبال اسپانیـا
    • جایزه پیچیچی
    • Spanish Top Scorer (Zarra)
    • جایزه ریکاردو زامورا
    • Best Manager (Miguel Muñoz)
    • Best referee (Guruceta)
    • جایزه دون بالون
    • Player of the Month
    • Manager of the Month
    سرمایـه‌گذاری‌ها
    • Richest clubs:
      • سرمایـه لیگ‌های فوتبالی
      • Forbes' list
    • Team owners
    رقابت‌های مرتبط
    • سوپرجام فوتبال اسپانیـا
    • کوپا دل ری
    • لیگ قهرمانان اروپا
    • لیگ اروپا
    • laliga.es
    • facebook.com/LaLiga
    • twitter.com/LaLiga
    • ن
    • ب
    • و
    گروه ۱۴
    اعضای بنیـانگذار
    • لیورپول
    • منچستر یونایتد
    • یوونتوس
    • آ.ث. مـیلان
    • اینتر مـیلان
    • مارسی
    • پاری سن ژرمن
    • بایرن مونیخ
    • بروسیـا دورتموند
    • آژاکس
    • پی‌اس‌وی آیندهوون
    • پورتو
    • بارسلونا
    • رئال مادرید
    دیگر اعضا
    • آرسنال
    • لیون
    • بایر لورکوزن
    • والنسیـا
    • ن
    • ب
    • و
    اعضای بنیـانگذار اتحادیـه باشگاه‌های فوتبال اروپا
    • آژاکس
    • اندرلشت
    • بارسلونا
    • بایرن مونیخ
    • بیرکیرکارا
    • چلسی
    • کپنـهاگن
    • زاگرب
    • یوونتوس
    • لیون
    • منچستر یونایتد
    • آ.ث. مـیلان
    • المپیـاکوس
    • پورتو
    • رنجرز
    • رئال مادرید
    • ن
    • ب
    • و
    قهرمانان جام باشگاه‌های اروپا و لیگ قهرمانان اروپا
    جام باشگاه‌های اروپا
    • ۵۶–۱۹۵۵: رئال مادرید
    • ۵۷–۱۹۵۶: رئال مادرید
    • ۵۸–۱۹۵۷: رئال مادرید
    • ۵۹–۱۹۵۸: رئال مادرید
    • ۶۰–۱۹۵۹: رئال مادرید
    • ۶۱–۱۹۶۰: بنفیکا
    • ۶۲–۱۹۶۱: بنفیکا
    • ۶۳–۱۹۶۲: آ.ث. مـیلان
    • ۶۴–۱۹۶۳: اینتر مـیلان
    • ۶۵–۱۹۶۴: اینتر مـیلان
    • ۶۶–۱۹۶۵: رئال مادرید
    • ۶۷–۱۹۶۶: سلتیک
    • ۶۸–۱۹۶۷: منچستر یونایتد
    • ۶۹–۱۹۶۸: آ.ث مـیلان
    • ۷۰–۱۹۶۹: فاینورد
    • ۷۱–۱۹۷۰: آژاکس
    • ۷۲–۱۹۷۱: آژاکس
    • ۷۳–۱۹۷۲: آژاکس
    • ۷۴–۱۹۷۳: بایرن مونیخ
    • ۷۵–۱۹۷۴: بایرن مونیخ
    • ۷۶–۱۹۷۵: بایرن مونیخ
    • ۷۷–۱۹۷۶: لیورپول
    • ۷۸–۱۹۷۷: لیورپول
    • ۷۹–۱۹۷۸: ناتینگهام فارست
    • ۸۰–۱۹۷۹: ناتینگهام فارست
    • ۸۱–۱۹۸۰: لیورپول
    • ۸۲–۱۹۸۱: استون ویلا
    • ۸۳–۱۹۸۲: هامبورگ
    • ۸۴–۱۹۸۳: لیورپول
    • ۸۵–۱۹۸۴: یوونتوس
    • ۸۶–۱۹۸۵: استوا بخارست
    • ۸۷–۱۹۸۶: پورتو
    • ۸۸–۱۹۸۷: پی‌اس‌وی آیندهوون
    • ۸۹–۱۹۸۸: آ.ث. مـیلان
    • ۹۰–۱۹۸۹: آ.ث. مـیلان
    • ۹۱–۱۹۹۰: ستاره سرخ بلگراد
    • ۹۲–۱۹۹۱: بارسلونا
    لیگ قهرمانان اروپا
    • ۹۳–۱۹۹۲: المپیک مارسی
    • ۹۴–۱۹۹۳: آ.ث. مـیلان
    • ۹۵–۱۹۹۴: آژاکس
    • ۹۶–۱۹۹۵: یوونتوس
    • ۹۷–۱۹۹۶: بروسیـا دورتموند
    • ۹۸–۱۹۹۷: رئال مادرید
    • ۹۹–۱۹۹۸: منچستر یونایتد
    • ۲۰۰۰–۱۹۹۹: رئال مادرید
    • ۰۱–۲۰۰۰: بایرن مونیخ
    • ۰۲–۲۰۰۱: رئال مادرید
    • ۰۳–۲۰۰۲: آ.ث. مـیلان
    • ۰۴–۲۰۰۳: پورتو
    • ۰۵–۲۰۰۴: لیورپول
    • ۰۶–۲۰۰۵: بارسلونا
    • ۰۷–۲۰۰۶: آ.ث. مـیلان
    • ۰۸–۲۰۰۷: منچستر یونایتد
    • ۰۹–۲۰۰۸: بارسلونا
    • ۱۰–۲۰۰۹: اینتر مـیلان
    • ۱۱–۲۰۱۰: بارسلونا
    • ۱۲–۲۰۱۱: چلسی
    • ۱۳–۲۰۱۲: بایرن مونیخ
    • ۱۴–۲۰۱۳: رئال مادرید
    • ۱۵–۲۰۱۴: بارسلونا
    • ۱۶–۲۰۱۵: رئال مادرید
    • ۱۷–۲۰۱۶: رئال مادرید
    • ۱۸–۲۰۱۷: رئال مادرید
    • فینال‌ها
    • مربیـان برنده
    • ن
    • ب
    • و
    قهرمانان جام یوفا و لیگ اروپا
    جام یوفا
    • ۷۲–۱۹۷۱: تاتنـهام
    • ۷۳–۱۹۷۲: لیورپول
    • ۷۴–۱۹۷۳: فاینورد
    • ۷۵–۱۹۷۴: بروسیـا مونشن‌گلادباخ
    • ۷۶–۱۹۷۵: لیورپول
    • ۷۷–۱۹۷۶: یوونتوس
    • ۷۸–۱۹۷۷: پی‌اس‌وی آیندهوون
    • ۷۹–۱۹۷۸: بروسیـا مونشن‌گلادباخ
    • ۸۰–۱۹۷۹: اینتراخت فرانکفورت
    • ۸۱–۱۹۸۰: ایپسویچ تاون
    • ۸۲–۱۹۸۱: گوتبورگ
    • ۸۳–۱۹۸۲: اندرلشت
    • ۸۴–۱۹۸۳: تاتنـهام
    • ۸۵–۱۹۸۴: رئال مادرید
    • ۸۶–۱۹۸۵: رئال مادرید
    • ۸۷–۱۹۸۶: گوتبورگ
    • ۸۸–۱۹۸۷: بایر ۰۴ لورکوزن
    • ۸۹–۱۹۸۸: ناپولی
    • ۹۰–۱۹۸۹: یوونتوس
    • ۹۱–۱۹۹۰: اینتر مـیلان
    • ۹۲–۱۹۹۱: آژاکس
    • ۹۳–۱۹۹۲: یوونتوس
    • ۹۴–۱۹۹۳: اینتر مـیلان
    • ۹۵–۱۹۹۴: پارما
    • ۹۶–۱۹۹۵: بایرن مونیخ
    • ۹۷–۱۹۹۶: شالکه ۰۴
    • ۹۸–۱۹۹۷: اینتر مـیلان
    • ۹۹–۱۹۹۸: پارما
    • ۲۰۰۰–۱۹۹۹: گالاتاسرای
    • ۰۱–۲۰۰۰: لیورپول
    • ۰۲–۲۰۰۱: فاینورد
    • ۰۳–۲۰۰۲: پورتو
    • ۰۴–۲۰۰۳: والنسیـا
    • ۰۵–۲۰۰۴: زسکا مسکو
    • ۰۶–۲۰۰۵: سویـا
    • ۰۷–۲۰۰۶: سویـا
    • ۰۸–۲۰۰۷: زنیت سن پترزبورگ
    • ۰۹–۲۰۰۸: شاختار دونتسک
    لیگ اروپا
    • ۱۰–۲۰۰۹: اتلتیکو مادرید
    • ۱۱–۲۰۱۰: پورتو
    • ۱۲–۲۰۱۱: اتلتیکو مادرید
    • ۱۳–۲۰۱۲: چلسی
    • ۱۴–۲۰۱۳: سویـا
    • ۱۵–۲۰۱۴: سویـا
    • ۱۶–۲۰۱۵: سویـا
    • ۱۷–۲۰۱۶: منچستر یونایتد
    • ۱۸–۲۰۱۷: اتلتیکو مادرید
    • ن
    • ب
    • و
    قهرمانان سوپر جام اروپا
    • ۱۹۷۳: آژاکس
    • ۱۹۷۵: دینامو کیف
    • ۱۹۷۶: اندرلشت
    • ۱۹۷۷: لیورپول
    • ۱۹۷۸: اندرلشت
    • ۱۹۷۹: ناتینگهام فارست
    • ۱۹۸۰: والنسیـا
    • ۱۹۸۲: استون ویلا
    • ۱۹۸۳: آبردین
    • ۱۹۸۴: یوونتوس
    • ۱۹۸۶: استوا بخارست
    • ۱۹۸۷: پورتو
    • ۱۹۸۸: مشلان
    • ۱۹۸۹: آ.ث. مـیلان
    • ۱۹۹۰: آ.ث. مـیلان
    • ۱۹۹۱: منچستر یونایتد
    • ۱۹۹۲: بارسلونا
    • ۱۹۹۳: پارما
    • ۱۹۹۴: آ.ث. مـیلان
    • ۱۹۹۵: آژاکس
    • ۱۹۹۶: یوونتوس
    • ۱۹۹۷: بارسلونا
    • ۱۹۹۸: چلسی
    • ۱۹۹۹: لاتزیو
    • ۲۰۰۰: گالاتاسرای
    • ۲۰۰۱: لیورپول
    • ۲۰۰۲: رئال مادرید
    • ۲۰۰۳: آ.ث. مـیلان
    • ۲۰۰۴: والنسیـا
    • ۲۰۰۵: لیورپول
    • ۲۰۰۶: سویـا
    • ۲۰۰۷: آ.ث. مـیلان
    • ۲۰۰۸: زنیت سن پترزبورگ
    • ۲۰۰۹: بارسلونا
    • ۲۰۱۰: اتلتیکو مادرید
    • ۲۰۱۱: بارسلونا
    • ۲۰۱۲: اتلتیکو مادرید
    • ۲۰۱۳: بایرن مونیخ
    • ۲۰۱۴: رئال مادرید
    • ۲۰۱۵: بارسلونا
    • ۲۰۱۶: رئال مادرید
    • ۲۰۱۷: رئال مادرید
    • ۲۰۱۸: اتلتیکو مادرید
    • ن
    • ب
    • و
    قهرمانان جام باشگاه‌های فوتبال جهان

    ۲۰۰۰: کورینتیـانس
    ۲۰۰۵: سائوپائولو
    ۲۰۰۶: اینترناسیونال
    ۲۰۰۷: مـیلان
    ۲۰۰۸: منچستر یونایتد

    ۲۰۰۹: بارسلونا
    ۲۰۱۰: اینتر مـیلان
    ۲۰۱۱: بارسلونا
    ۲۰۱۲: کورینتیـانس
    ۲۰۱۳: بایرن مونیخ

    ۲۰۱۴: رئال مادرید
    ۲۰۱۵: بارسلونا
    ۲۰۱۶: رئال مادرید
    ۲۰۱۷: رئال مادرید

    • ن
    • ب
    • و
    ثروتمندترین باشگاه‌های فوتبال درون جهان
    رئال مادرید · بارسلونا · منچستر یونایتد · بایرن مونیخ · چلسی · آرسنال · منچستر سیتی · آ.ث. مـیلان · لیورپول · یوونتوس
    • ن
    • ب
    • و
    موفق‌ترین باشگاه‌های قرن بیستم بـه انتخاب فیفا
    ۱. رئال مادرید · ۲. منچستر یونایتد · ۳. بایرن مونیخ · ۴. بارسلونا · ۵. سانتوس · ۵. آژاکس · ۷. یوونتوس · ۸. پنیـارول
    ۹. ریور پلاته · ۹. فلامـینگو · ۹. آ.ث. مـیلان · ۱۲. لیورپول · ۱۲. بوتافوگو · ۱۲. بنفیکا · ۱۲. ایندپندینته · ۱۲. بوکا جونیورز · ۱۲. اینتر مـیلان · ۱۲. آرسنال
    برگرفته از «https://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=باشگاه_فوتبال_رئال_مادرید&oldid=24992909»




    [کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول]

    نویسنده و منبع |



    کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول

    من و روزگارم - bonyadhomayoun.com

    من و روزگارم

    در گفتگو با بهمن امـیرحسینی

    داریوش همایون

    چاپ: کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول نشر تلاش ۱۳۸۷

     

    Talash / Sand 13

    21073 Hamburg

    Germany

     

    Tel.: 0049 40 765 50 61

     

    Talashnews@hotmail.com

     

    ISBN- 978-3-00-024308-0

    ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

    فهرست:

     

    پیشگفتار

     

    یک                  

    ــــــــــ سالهای بیآرامـی

     

    دو                    

    ــــــــــ برپلکان زندگی

     

    سه                  

    ــــــــــ نوآوری و سازشگری

     

    چهار                

    ــــــــــ درون کوره سیـاست

     

    پنج                  

    ــــــــــ انقلاب و باززایش

     

    شش                

    ــــــــــنگاه پایـانی

     

    پیوست             

    ــــــــــ زندگی بعد از مردن   پیش از مرگ

     

    ــــــــــ خاطرات بـه یغما رفته

     

    ــــــــــ تصاویر

     

    ــــــــــ نامان                     

    . کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول . کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول ، کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول




    [کتاب تاریخش بسیار معروف است در جدول]

    نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Fri, 30 Nov 2018 02:11:00 +0000



    تمامی مطالب این سایت به صورت اتوماتیک توسط موتورهای جستجو و یا جستجو مستقیم بازدیدکنندگان جمع آوری شده است
    هیچ مطلبی توسط این سایت مورد تایید نیست.
    در صورت وجود مطلب غیرمجاز، جهت حذف به ایمیل زیر پیام ارسال نمایید
    i.video.ir@gmail.com