مضرات برنج عنبربو

مضرات برنج عنبربو خوردن کدام برنج توصیـه مـی شود؟ چرا؟ | طعم و بوی برنج محلی خوزستان درون حال فراموشی‌! | برنج "عنبربو" نامـی آشنا درون کشور کـه سوغات شد | پایگاه اطلاع ... | برنج را با ماست نخورید - asriran.com | پخش برنج روشن - مضرات برنج هندی |

مضرات برنج عنبربو

خوردن کدام برنج توصیـه مـی شود؟ چرا؟

برنج یکی از اصلی ترین و رسمـی ترین مواد غذایی درون سفره های ایرانی است. مضرات برنج عنبربو برنج ایران یکی از مرغوب ترین برنج ها درون سراسر دنیـا بـه حساب مـی آید. مضرات برنج عنبربو درون این مطلب قصد داریم بـه بررسی فواید و معایب برنج زرد نسبت بـه برنج سفید بپردازیم.

فرایند تولید برنج های زرد چگونـه است؟

فرایندی بـه نام پارابویلینگ درون چرخه آماده سازی برنج وجود دارد. عمل پارابویلینگ به منظور بالا بردن ارزش تغذیـه ای برنج، مضرات برنج عنبربو بیشتر درون کشورهای هند، پاکستان و بنگلادش کـه برنج، قوت غالب مردم است، انجام مـی گیرد. درون طول این فرایند کـه ما بـه آن «تولید برنج پیش پخته یـا پیش پز» هم مـی گوییم، برنج را قبل از پوست گیری و جدا شلتوک آن، کمـی با ش یـا بخار آب، حرارت مـی دهند. درون این صورت، برنج حالت پیش پز پیدا مـی کند. فرایند پارابویلینگ بـه انتقال بیشتر املاح و ویتامـین ها کـه در پوسته و سبوس برنج بـه وفور یـافت مـی شوند بـه داخل مغز برنج، کمک زیـادی مـی کند و به همـین دلیل ارزش تغذیـه ای برنج های پیش پخته، بـه مراتب بیشتر از برنج های سفید و پولیش شده است.

علت زرد بودن رنگ این برنج ها چیست؟

رنگ سبوس برنج، قرمز مایل بـه قهوه ای هست و درون طول فرایند پارابویلینگ، خشک و پوست گیری، مقداری از این رنگ بـه مغز برنج منتقل مـی شود و رنگ محصول نـهایی را زرد و گاهی هم قهوه ای مـی کند.

پس مـی توان گفت برنج های زرد و قهوه ای، تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند. درست است؟

بله. زرد یـا قهوه ای شدن رنگ برنج بـه روش پارابویلینگ آن بستگی دارد. یعنی هرچه این فرایند کامل تر و طولانی تر باشد، رنگ برنج هم بـه سمت قهوه ای تیره تری خواهد رفت و ارزش تغذیـه ای آن هم بیشتر خواهد شد.

مصرف برنج های زرد یـا قهوه ای به منظور گروه های سنی و خاصی مانند بچه ها، سالمندان یـا خانم های باردار ضرری ندارد؟

به هیچ وجه. تمام افراد درون تمام گروه های سنی و مـی توانند بدون دغدغه، برنج های زرد یـا قهوه ای را درون برنامـه غذایی خود داشته باشند و با این کار، ارزش تغذیـه ای وعده غذایی خود را بالاتر ببرند و ویتامـین ها و املاح بیشتری هم با خوردن یک بشقاب برنج بـه بدنشان برسانند.

آقای دکتر! معمولا برنج های خارجی و وارداتی درون مقایسه با برنج های ایرانی، عطر و طعم خوبی ندارند. آیـا برنج هایی با عطر و طعم بهتر، ارزش تغذیـه ای بالاتری هم دارند؟

نـه، از نظر ارزش تغذیـه ای و وجود پروتئین، نشاسته، ویتامـین ها و املاح مختلف، تفاوت چندانی بین برنج های سفید پولیش شده وجود ندارد. یعنی ارزش تغذیـه ای برنج های سفید ایرانی و خارجی تقریبا برابر هست و تنـها تفاوتی کـه بین آنـها وجود دارد، درون عطر و طعم آنـهاست. درواقع، تفاوت درون ارزش تغذیـه ای بیشتر درون مقایسه بین برنج های سفید با برنج های زرد و قهوه ای مطرح مـی شود و این تفاوت ها درون مـیان انواع برنج های سفید چندان چشمگیر و قابل بحث نیست. متفاوت بودن عطر و طعم برنج های سفید هم بـه نوع و محل کاشت آنـها بستگی دارد. از آنجا کـه ما ایرانی ها مرغوب ترین انواع برنج را درون سراسر دنیـا داریم و ذائقه خود را هم از کودکی بـه مصرف این محصولات خوش عطر و طعم عادت داده ایم، پذیرفتن طعم برنج های زرد و قهوه ای یـا حتی برنج های سفید خارجی کمـی برایمان مشکل است.

یعنی گران بودن برخی از انواع برنج های ایرانی مانند برنج طارم، هاشمـی یـا دم سیـاه درون مقایسه با انواع دیگر برنج های ایرانی، ربطی بـه بالاتر بودن ارزش تغذیـه ای آنـها ندارد؟

نـه، برخی از انواع برنج ها بـه دلیل ماهیت و محل کاشت مناسب و مطلوبی کـه دارند، از عطر و طعم بسیـار بهتری نسبت بـه سایر برنج ها برخوردار هستند. ضمن اینکه این برنج ها پخت بهتری هم دارند. یعنی بیشتر ری مـی کنند (ازدیـاد حجم بیشتری دارند) و قد مـی کشند و پس از پخت هم، نرم تر و باب دندان تر مـی شوند. این برنج ها درون اثر ماندن، حالت سفت و بیـات بـه خود نمـی گیرند و اگر به منظور دو یـا سه وعده هم دوباره گرم و مصرف شوند، تقریبا بـه همان تازگی و نرمـی وعده اول خواهند بود. بـه همـین دلیل هم مـی توان گران تر بودن برخی از انواع برنج را بـه کیفیت بالاتر آنـها نسبت داد و نـه بـه ارزش تغذیـه ای بیشترشان.

برخی افراد ادعا مـی کنند برنج های خارجی، بعد از پخت هم سفت هستند و به خوبی هضم نمـی شوند. آیـا این ادعای درستی است؟

اگر هر نوع برنجی بـه خوبی پخته شود، مشکلی از نظر هضم و جذب آن درون بدن بـه وجود نمـی آید. چنین ادعاهایی درون مورد انواع برنج خارجی، نوعی تلقین است، آن هم بـه دلیل اینکه ذائقه ما هنوز بـه خوردن این محصولات عادت نکرده است.

ما بـه عنوان مصرف کننده، مـی توانیم متوجه مشکلات احتمالی برنج های خارجی و وارداتی بشویم؟

نـه، اگر برنج های وارداتی بـه انواع آلودگی های قارچی یـا آلودگی بـه فلزات سنگین (مانند آرسنیک، سرب و جیوه) دچار باشند، تشخیص آن فقط با دستگاه ها و امکانات آزمایشگاهی مجهز و گران قیمت مـیسر خواهد بود. چنین تشخیصی بـه مـهارت و امکانات فراوانی نیـاز دارد و کار مصرف کننده عادی نیست. بـه همـین دلیل طرفداران برنج های خارجی حتما حتما محصولات با بسته بندی و دارای تاییدیـه های بهداشتی از سوی وزارت بهداشت و اداره استاندارد کشور خودمان را خریداری کنند و دور خرید و مصرف برنج های خارجی فله ای را خط بکشند.

بهترین روش پخت برنج به منظور حفظ بیشتر ارزش تغذیـه ای آن چه روشی است؟

معمولا دو روش پخت اصلی به منظور برنج وجود دارد؛ کته یـا دمـی برنج و آبکش آن. زمانی کـه شما مـی خواهید برنج را آبکش کنید، آن را به منظور چند ساعت خیس مـی کنید. سپس آب آن را دور مـی ریزید، برنج را مـی جوشانید و پیش از دم، دوباره آب حاصل از جوش برنج را دور مـی ریزید. این درون حالی هست که درون روش پخت دمـی یـا کته، برنج درون آب خودش مـی جوشد و پخته مـی شود. بـه طور حتم، طبخ برنج با روش دمـی یـا کته، هم باعث حفظ ارزش تغذیـه ای، املاح و ویتامـین های برنج مـی شود و هم طعم نـهایی برنجی کـه با این روش آماده مـی شود، بسیـار بهتر خواهد بود. شستشوی بیشتر و آبکش و دور ریختن آب برنج، باعث از دست رفتن حجم بالایی از ویتامـین ها و املاح برنج خواهد شد.

: مضرات برنج عنبربو




[مضرات برنج عنبربو]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Thu, 19 Jul 2018 08:32:00 +0000



مضرات برنج عنبربو

طعم و بوی برنج محلی خوزستان درون حال فراموشی‌!

تولید برنج درون اراضی کشاورزی خوزستان درون سطح وسیع و به مـیزان زیـادی انجام و سالانـه حدود 180 هزار تن برنج از این اراضی برداشت مـی‌شود اما متاسفانـه با وجود این حجم تولید کـه مـی‌تواند نیـاز استان را تامـین کند، مضرات برنج عنبربو بازار پر شده از برنج‌های خارجی، بـه طوری ذائقه مردم بـه برنج‌های هندی‏، آرژانتینی، تایلندی و شمالی عادت کرده و برنج محلی با وجود طعم، بو، مزه و قیمت مناسب‌تری کـه دارد، جایگاهش درون سفره‌ها کم‌رنگ شده و در حال فراموشی است.

 

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجویـان ایران(ایسنا) - منطقه‌خوزستان - واحدهای عرضه برنج مدعی هستند کـه برنج‌های محلی با وجود خوش‌طعم بودن، اما بـه دلیل دانـه‌کوتاه بودن، “بشقاب‌پسند“ نیست و مردم برنج‌های شیک و مجلسی یـا دانـه‌بلند را بیشتر مـی‌پسندند. مضرات برنج عنبربو این امر باعث شده برنج‌های کشاورزان خریدار نداشته باشند. مضرات برنج عنبربو استقبال بسیـار زیـاد از کشت برنج درون استان درون حالی هست که قیمت و تقاضای آن پایین است.

 

لزوم فرهنگ‌سازی مصرف برنج‌های محلی

 

محمد سواري، رييس انجمن برنجكاران خوزستان در این‌باره گفت: مضرات برنج عنبربو نبود تقاضا براي برنج‌هاي محلي ناشي از عدم فرهنگ‌سازي و حمايت رسانـه‌ها از توليد داخل است. متاسفانـه درون زمـینـه مصرف برنج‌هاي محلي خوزستان كار فرهنگي انجام نشده است.

 

وي با اشاره بـه بازارپسندي برنج‌هاي شمالی و خارجی نسبت بـه برنج‌هاي محلي، اظهاركرد: ‌كشت رقم عنبر درون استان نوپا هست و از سال 89 بـه صورت عمده كشت شد اما نداشتن جايگاه درون بازار درون مقايسه با برنج‌هاي شمالي، بـه عدم فرهنگ‌سازي آن برمي‌گردد؛ متاسفانـه دستگاه‌هاي متولي توليد وظايفي را كه نسبت بـه برنج دارند انجام نمي‌دهند.

 

سواری افزود: كشت هر نوع برنج با شرايط خوزستان سازگاري ندارد. شوري آب و زمين‌ها از موارد اساسي ناسازگاري هر واريته برنج است. عنبربو رقم قالب برنج درون خوزستان هست كه هر سال به‌صورت خودجوش توسط کشاورزان درون سطح وسيعي از اراضي استان كشت مي‌شود. این نوع برنج درون چند سال اخير توانسته خود را با شرايط اقليمي خوزستان سازگار كند و كشاورز رغبت بيشتري براي توليد آن دارد.

 

وي بيان‌كرد: ‌عنبربو نسبت بـه شرايط اقليمي دشوار مانند گرما، شوري آب و زمين مقاومت خوبي دارد و از آغاز كشت اين رقم درون خوزستان تاكنون عملكرد مطلوبي نسبت بـه ساير ارقام داشته است. توليد برنج عنبربو هر ساله رو بـه رشد بوده و استقبال مردم از آن تاثير خوبي درون افزايش ميزان توليد آن داشته است.

 

سواري خاطرنشان‌كرد: پیش از این بذرهاي فراواني از جمله آمل سه و دانيال به‌صورت موردي درون خوزستان كشت مي‌شد ولي متاسفانـه اين ارقام با ذائقه مردم سازگار نبود زيرا طعم و بوي خوبي مانند عنبربو نداشتند. از طرفي ‌اين ارقام از نظر بازرگاني نيز مشكل داشت و كشاورز براي عرضه آن با مشكل مواجه مي‌شد.

 

رييس انجمن برنجكاران خوزستان عنوان‌‌كرد: درون سال زراعي اخير درون زمينـه توليد برنج‌هاي محلي روند رو بـه رشدي داشته‌ايم اما مشكل اصلي بحث بازرگاني هست كه بايد براي اين ميزان توليد تقاضا باشد. بذرهايي كه اكنون درون استان كشت مي‌شوند عمدتا عنبربو هست که جزو برنج‌هاي پر محصول محسوب مـی‌شود اما بیشتر مردم با شیوه پخت آن آشنایی ندارند. از سوی دیگر ‌كشت برنج درون خوزستان معمولا به‌صورت دست‌پاش و غیرنشايي انجام مي‌شود كه اين امر درون روند توليد محصول مشكل ايجاد مي‌كند.

 

برنج خوزستان، محصولی سالم و ارگانيك

 

همچنین محمد قاسمي‌نژاد، معاون بهبود توليدات گياهي سازمان جهادكشاورزي خوزستان در خصوص ناشناخته بودن برنج‌هاي محلي استان نسبت بـه برنج‌هاي شمال، اظهارکرد: ‌ارقام محلي از جمله عنبر علاقه‌مندان خاصي درون خارج و داخل استان دارد و به خوبي مصرف مي‌شود چون طعم و عطر و بوي خوبي نسبت بـه برنج‌هاي شمالي دارد اما بـه دليل دانـه كوتاه بودن بازارپسندی ‌كمتري دارند.

 

وي بيان‌كرد:‌ سالانـه 70 هزار هكتار از اراضي استان زيركشت برنج مـی‌رود کـه عمده آن مربوط بـه رقم عنبربو است؛ ارقام ديگر مانند پويا، شيروردي، فجر و دانيال نيز بـه صورت موردي درون مناطق مختلف كشت مي‌شوند.

 

معاون بهبود توليدات گياهي جهاد كشاورزي خوزستان خاطرنشان‌كرد:‌ كشاورزان رغبت بيشتري بـه كشت عنبر بو دارند زیرا مردم خوزستان اين نوع برنج ‌را بـه برنج‌هاي ديگر ترجيح مي‌دهند.

 

قاسمي‌نژاد با بيان اين‌كه درجه سلامت برنج‌هاي خوزستان نسبت بـه ساير برنج‌ها بيشتر است، گفت: برنج استان، برنجي سالم و ارگانيك هست زيرا براي توليد آن از هيچ‌گونـه سموم و كودهاي شيميايي استفاده نمي‌شود.

 

وي تصريح‌كرد: ‌دليل ناشناخته بودن برنج‌هاي خوزستان اين هست كه بيشتر تجار برنج‌هاي ما را با نام‌هاي ديگر درون بازار عرضه مي‌كنند. توليد برنج درون خوزستان رقم كمي نيست. خوزستان درون رتبه سوم توليد برنج درون کشور قرار دارد و مـی‌تواند نیـاز استان را تامـین کند اما این سوال مطرح مـی‌شود کـه این برنج‌ها كجا مي‌رود.

 

معاون بهبود توليدات گياهي سازمان جهاد كشاورزي خوزستان خاطرنشان‌كرد: جلوگيري از نابه‌سامانی درون بازار برنج و تنظیم بازار آن برعهده مجموعه صنعت، معدن و تجارت هست كه بارها اين مساله را درون جلسات استانداري مطرح كرديم.

 

قاسمي نژاد يادآورشد: يكي از مشكلات ديگر ناشناخته بودن و عدم بازارپسندي برنج‌هاي محلي خوزستان، قدیمـی بودن صنعت شالي‌كوبي است. متاسفانـه اين صنايع به‌صورت سنتي و با تجيهزات 40 سال‌گذشته درون حال فعالیت هست و موجب شكستگي زياد برنج و بی کیفیت شدن آن مـی‌شود کـه لازم هست جهت بازارپسندي بيشتر برنج خوزستان اين صنايع تجهيزات خود را بـه روز كنند.

 

معاون بهبود توليدات گياهي جهاد كشاورزي خوزستان درون رابطه با بومـی‌سازی ارقام جدید برنج، گفت: درون چند سال اخیر 20 رقم از ارقام اصلاح شده برنج با عملكرد بالا وارد استان شده و تحت عنوان طرح سازگاري ارقام كشت شد و ارقامي كه برتر شناخته شدند هم‌اكنون درون سطح وسيعي كشت مي‌شوند.

 

وي افزود: فجر، دانيال، شيرودي و پويا از ارقام برنج شمالی هستند كه هم‌اكنون درون خوزستان كشت مي‌شوند. اين ارقام باوجود داشتن عملكرد بالا‏‏ نسبت بـه ارقام محلي بـه آب كمتري نياز دارند. كشت این ارقام درون خوزستان که تا 45 روز ديرتر از ارقام محلي انجام و همزمان با آن‌ها برداشت مي‌شوند.

 

گیلانی، كارشناس مركز تحقيقات كشاورزي خوزستان نیز درباره واريته‌هاي برنجي كه اكنون درون استان كشت مي‌شوند، گفت: این ارقام بـه دو قسمت كمي و كيفي تقسيم مي‌شوند. ارقام كيفي شامل عنبربو و چندپا و ارقام غيركيفي شامل هويزه، سرخه و گرده رامـهرمز هست كه براي توليد آرد برنج استفاده مي‌شود.

 

وي افزود: واريته عنبربو عمدتا درون مناطق دشتي كشت مي‌شود زیرا سازگاري مطلوبي با این مناطق دارند. درون مناطق كوهستاني مانند ايذه و باغملك نيز كشت برنج عمدتا بـه صورت نشايي انجام مـی‌شود.

 

این كارشناس مركز تحقيقات كشاورزي خوزستان تصريح‌كرد: ‌برنج‌هاي پرمحصول شامل كادوس، شفق و دانيال هست كه اكنون درون استان كشت مي‌شوند. این ارقام  5.5 که تا 6.5 تن محصول درون هكتار عملكرد دارند و از شمال بـه خوزستان آورده‌ شده‌اند.

 

گيلاني خاطرنشان‌كرد: عنبر پا كوتاه كه اكنون درون بیشتر مناطق خوزستان كشت مي‌شود مورد تاييد مرکز تحقیقات نیست و از سوی این مرکز معرفي نشده، اما بـه دلیل سازگاری با شرایط اقلیمـی استان، كشاورزان خود اقدام بـه كشت این واریته كرده‌اند.

 

وي اظهاركرد: برنج عنبربو درون خوزستان تقاضای آنچنانی ندارد و كشاورزان هر سال با مشكل عرضه مواجه مـی‌شوند. بخشی از تولید این رقم بـه كشور عراق صادر مـی‌شود و به همين دلیل اين واريته عمدتا درون مناطق مرزي با عراق كشت مي‌شود.

 

كارشناس مركز تحقيقات كشاورزي خوزستان با بيان این‌که ذائقه مردم تعيين‌كننده است، گفت:‌ درون حال حاضر روي واريته‌هاي برنج‌هايی كه قابلیت تحمل شرایط گرما و شوري را دارند كار مي‌كنیم. این ارقام دانـه‌بلند و بازارپسند هستند و به نظر مـی‌رسد اگر این واریته‌ها درون خوزستان تولید شوند عملکرد و تقاضای خوبی خواهند داشت.

 

کشاورزان خوزستانی سالانـه محصول فراوانی را با تحمل مشقت و هزینـه‌های زیـاد تولید مـی‌کنند اما هنگام برداشت با مشکل عرضه مواجه مـی‌شوند. نبود تقاضا درون بازار آزاد و پایین بودن قیمت خرید تضمـینی از جمله مشکلات عرضه محصول برنجکاران خوزستانی است. برخی از تولیدکنندگان اذعان دارند کـه عدم فرهنگ‌سازی مصرف برنج محلی درون استان عامل اصلی کم‌رنگ بودن این نوع برنج‌ها بر سفره‌های مردم استان است.

 

با توجه بـه این‌که کشت برنج درون خوزستان سال بـه سال رشد فزاینده‌ای دارد، تداوم تولید این محصول درون گرو حمایت از کشاورزان و توجه ویژه متولیـان بخش کشاورزی است.

 

گزارش از فاطمـه خاکجسته، خبرنگار ایسنا، منطقه‌خوزستان




[مضرات برنج عنبربو]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Mon, 16 Jul 2018 15:16:00 +0000



مضرات برنج عنبربو

برنج "عنبربو" نامـی آشنا درون کشور کـه سوغات شد | پایگاه اطلاع ...

به گزارش سیروان نوین، مضرات برنج عنبربو یکی از مـهمترین محصولاتی کـه طی سالهای اخیر شـهرستان سیروان رونق گرفته است،  کشت برنج بوده کـه بیشتر از نوع محلی است.

برنج "عنبربو" طی سالهای اخیر بـه نامـی آشنا درون کشور تبدیل شده چراکه این برنج محلی را بـه اسم شـهرستان سیروان مـی شناسند و معدن اصلی این برنج درون این شـهرستان قرار دارد بـه طوریکه کیفیت برنج این منطقه از دیگر مناطق بالاتر است.

کاشت برنج عنبربو درون مناطق مختلف شـهرستان سیروان از جمله سرابکلان، لرینی، گوراب سفلی و علیـا، چگنی، لالا، اسلامـیه، فاطمـیه، شوراب خانعلی، هیوند و چندین روستای دیگر آغاز شده و بوی خوش آن درون این مناطق فضای عطرآگینی را ایجاد کرده است.

به رغم اینکه سالهای سال از کاشت برنج "عنبربو" درون شـهرستان سیروان مـی گذرد ولی چند سالی هست که بـه دلیل خشکسالی های متوالی آب رودخانـه سرابکلان کاهش یـافته و بیشتر کشاورزان مجبور هستند بـه علت کمبود آب علی رغم مـیل باطنی از کاشت این برنج خودداری کنند.

این برنج همان طور کـه از نامش پیداست دارای طعم خاص و بوی دل انگیز هست و مردمان این دیـار سال های سال هست که با پخت آن آشنایی کامل دارند و حتی این برنج درون استان های دیگر کشور بـه ویژه بازار بزرگ تهران دارای فروش فوق العاده ای است.

سیروان قطب اصلی تولید برنج محلی درون ایلام

حاجعلی پور محمد مدیر جهاد کشاورزی شـهرستان سیروان درون گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: مضرات برنج عنبربو برنج تولید شده درون شـهرستان بیشتر از نوع عنبربو بوده کـه خوشبختانـه بـه علت کیفیت، طعم و بوی خاص خود دارای بازار پسندی مناسبی درون داخل و خارج استان است.

وی افزود: هم اکنون نشا برنج درون مناطق مختلف شـهرستان بـه دو صورت دستی و مکانیزه آغاز شده و پیش بینی مـی شود دو هزار و ۴۰۰ تن برنح درون این شـهرستان برداشت شود.

وی بیـان داشت: امسال بیش از ۸۰۰ هکتار زمـین به منظور کاشت برنج درون این مناطق آماده بوده کـه این مـیزان نسبت بـه سال گذشته بیش از ۲۰۰ هکتار کاهش یـافته است.

وی افزود: درون سال گذشته کشاورزان منطقه از هر هکتار شش تن شلتوک و ۳.۵ تن برنج سفید برداشت کرده اند کـه از لحاظ اقتصادی و تولید و درآمد به منظور کشاورزان بـه صرفه بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی سیروان تصریح کرد: درون بحث توسعه کشاورزی دولت درون سال گذشته و جاری بالغ بر ۲۵۰ مـیلیـارد ریـال بـه طرحهای سنگین، نیمـه سنگین و سبک اختصاص داده شده است.

این مسئول با اشاره بـه زمـین های مرغوب به منظور کاشت برنج محلی درون این شـهرستان خاطرنشان کرد: یک سوم برنج استان درون شـهرستان سیروان تولید مـی شود.

وی بیـان کرد: هم اکنون بـه دلیل گرمای هوا نشا برنج زودتر از موقع مقرر آغاز شده و برنج تولید شده درون این شـهرستان بیشتر از نوع محلی عنبربو است.

جشنواره برداشت برنج عنبربو درون تقویم مـیراث فرهنگی کشور ثبت شده است

عبدالمالک شنبه زاده، مـیر کل مـیراث فرهنگی استان ایلام اظهار کرد: یکی از آیین هایی کـه در استان ایلام درون تقویم مـیراث فرهنگی کشور ثبت شده آیین برداشت برنج است.

وی بیـان داشت: هر ساله جشنواره برداشت برنج عنبربو درون شـهرستان سیروان برگزار مـی شود کـه در سال جاری این مراسم بازهم اجرایی خواهد شد.

این مسئول افزود: به منظور شناسایی این محصول اقدامات خوبی از جمله برگزاری این جشنواره درون مـیراث فرهنگی استان انجام شده و امروزه این برنج بـه عنوان یک سوغات درون استان مطرح است.

مدیرکل مـیراث فرهنگی استان ایلام ادامـه داد: بدون شک این جشنواره کـه در تقویم مـیراث فرهنگ کشور ثبت شده باعث معرفی استان ایلام درون سطح ملی مـی شود.

وی اظهار داشت: حدود ۲۰۰ مراسم درون تقویم مـیراث فرهنگی کشور قرار دارد کـه پنج مورد از این تعداد متعلق بـه استان ایلام است.

 

انتهای پیـام/

. مضرات برنج عنبربو . مضرات برنج عنبربو




[مضرات برنج عنبربو]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Mon, 02 Jul 2018 06:22:00 +0000



مضرات برنج عنبربو

برنج را با ماست نخورید - asriran.com

یکی از اشتباهات مردم این هست که برنج را همراه با ماست مصرف مـی‌کنند کـه خود موجب افزایش سردی و تری مغز مـی‌شود غلبه بلغم درون مغز موجب فراموشی, سستی و تنبلی مـی‌شود.

رطوبت و غلبه سردى درون مغز موجب سستى و تنبلى مغز مـی‌شود همچنین موجب کندى ذهن و کدورت حواس مـی‌شود و شخص را کودن و ابله مى‌کند.

- حتما دانست کـه هر چه قدر رطوبت و بلغم درون سر و مغز بیشتر افزایش پیدا کند بـه همان مـیزان تیزهوشی و قوه ادراک کاهش پیدا مـی‌کند؛ فرد دچار فراموشی مـی‌شود البته درون این نوع از فراموشی فرد احساس سنگینی درون سر و ترشحات بینی دارد.

- افزایش رطوبت درون سر موجب سرگیجه، مضرات برنج عنبربو تشنج، سکته و صرع مـی‌شود کـه رفع غلبه رطوبت درون مغز بـه بهبودی کمک مـی‌کند.

 - مصرف بعضى از غذاها خود موجب افزایش رطوبت و بلغم درون بدن مى‌کند کـه غذاهای با طبع سرد و تر نامـیده مـی‌شود.

- یکی از اشتباهات مردم این هست که برنج را همراه با ماست مصرف مـی‌کنند کـه خود موجب افزایش سردی و تری مغز مـی‌شود.

- مرحوم عبدالله احمدیـه عقیده دارد کـه از غذاهای سرد و تر مـی‌توان بـه ماست، خیـار، هندوانـه، کاهو، آلو، اسفناج، نارنج، پرتقال، برنج، گوشت، گوشت بز، گوشت خروس, گوجه فرنگی, گوجه سبز, مـیوه‌های تابستانی, دوغ, اسفناج و ... مضرات برنج عنبربو اشاره کرد.

- اشخاصى کـه طبیعتى «سرد و تر» و مزاج بلغمى دارند یـا دچار غلبه بلغم درون بدن هستند, حتما از خوردن غذاهاى «سرد و تر» پرهیز کنند چرا کـه مصرف این غذاها بـه افزایش سردی و تری کمک مـی‌کند.

- مصرف دم کرده استخودوس بـه پاکسازی مغز کمک مـی‌کند, استخودوس مغز را گرم کرده, حزن و اندوه و کدورت را از مغز از بین مـی‌برد.

- از همـین رو هست که استوخدوس را «جاروب دماغ یـا مغز» مـی‌نامند، زیرا رطوبت مغز را از بین و موجب نشاط و افراد مـی‌شود همچنین حافظه را قوت داده و ذهن را روشن مـی‌کند.

. مضرات برنج عنبربو : مضرات برنج عنبربو




[مضرات برنج عنبربو]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Sun, 17 Jun 2018 15:00:00 +0000



مضرات برنج عنبربو

پخش برنج روشن - مضرات برنج هندی

* برنج وارداتی کـه همـه آن را با شاخصه قدبلندی مـی شناسند هیچ ارزش غذایی ندارد .

 *کیفیت و ضد آفت بودن بسیـاری از این برنج ها مـی تواند از دو طریق ترکیبات شیمـیایی غیر مجاز و دستکاری ژنتیکی طی فرآوری حاصل شده باشد کـه مصرف این ارقام درون هر دو حالت به منظور سلامت انسان مضر هستند.

*برنجهای وارداتی پاکستاني و هندي به منظور دوام بيشتر درون انبارها و جلوگيری از قارچ و کپک و پوسيدگی و نيز جلوگيری از شپشک توسط مواد گوگردی بـه همراه گروه غير اشباع خانواده فنل بخار داده شده­اند. مضرات برنج عنبربو اين مواد بغايت سرطان زا مـی ­باشند و حتی درون صورت شتشوی برنج و يا جوشاندن و آبکشی برنج آسيب­های نابود کننده و مخرب آن کم نمـی­شود. مضرات برنج عنبربو سرطان­های معمول با اين مواد از نوع Leukemia (سرطان خون و مغز استخوان) و Sarcoma & Bone Cancer (سرطان بافتهای نرم و استخوان) مـی باشد.

 *هند آلوده بودن برنج هایش را تایید کرد :رييس مركز تحقيقات كشاورزي پنجاب هند درون واكنش بـه محدوديت واردات برنج ايران بـه دليل آلودگي آن بـه سم آرسنيك اذعان كرد، مضرات برنج عنبربو مناطق زيادي از پنجاب مركز اصلي آرسنيك، كادميوم و ساير فلزات هست و اگر درون اين مناطق كشت و زرع صورت گيرد، بي شك محصولات توليدي شامل اين تركيبات سمي خواهد بود.

 *با توجه بـه گزارش SAFE FOOD   نتایج آزمایش 200 نمونـه برنج وارداتی نشان دهند مـیزان بالایی از سم آراسنیک درون برنج مـی باشند .  جالب توجه آن هست که درون تمامـی این برنج ها آرسنیک یـافت شده هست ودر همـه این برنجهای تست شده این مـیزان از حد مجاز بسیـار فراتر بوده است  . اما بخش وحشت آور این ماده سمـی معدنی ارتباط غیر مستقیم آن با بیماری های سرطانی ناشناخته مـی باشد ولی تاثیر آن بر پوست ، ریـه ، سرطان مثانـه  کاملا به منظور محققین اثبات شده هست . : مضرات برنج عنبربو




[مضرات برنج عنبربو]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Sun, 17 Jun 2018 08:34:00 +0000



تمامی مطالب این سایت به صورت اتوماتیک توسط موتورهای جستجو و یا جستجو مستقیم بازدیدکنندگان جمع آوری شده است
هیچ مطلبی توسط این سایت مورد تایید نیست.
در صورت وجود مطلب غیرمجاز، جهت حذف به ایمیل زیر پیام ارسال نمایید
i.video.ir@gmail.com