رنگ امیزی انگور

رنگ امیزی انگور چگونـه MDF را رنگ کنید؟ | یـاد بگیر | ابسنث - ویکی‌پدیـا، دانشنامـهٔ آزاد | گل سرشوی - حکیم تهرانی | طرز تهیـه سرکه انگبین - حکیم تهرانی | سوغاتی لرستان چیست؟ - mihanfal.com |

رنگ امیزی انگور

چگونـه MDF را رنگ کنید؟ | یـاد بگیر

در این مقاله مـی خوانید: رنگ امیزی انگور اطلاعاتی درون مورد اینکه چگونـه MDF را آماده سازی کنید و به بهترین روش آن را رنگ کنید. رنگ امیزی انگور آستر و لایـه زیرین را به منظور نقاشی MDF آماده کنید و در نـهایت از رنگرزی خود لذت ببرید. رنگ امیزی انگور رنگ آمـیزی MDF حتما به گونـه ای باشد کـه در پایـان کار هیچ قسمت بادکرده یـا سطح ناهمواری نداشته باشید.

MDF یـا Medium Density Fibreboard

MDF همان فیبر چوبی هست با درجه متوسط فشرده و متراکم شده است. رنگ آمـیزی MDF کار آسانی نیست. رنگ روی MDF بـه سرعت خشک مـی شود و ممکن هست در حالتی کـه سطح ناهموار هست رنگ خشک شود و سطح باد کرده و ناصاف گردد.

همان طور کـه در شکل زیر نشان داده شده هست استر کارى چوب بسیـار مـهم است. به منظور این کار، ابتدا سطح را هموار و صاف کنید سپس با هر رنگی کـه مـی خواهید بـه همان روش معمول و متداول رنگ کنید. هدف از اولین رنگ آمـیزی MDF بستن درزها و خلل و فرج است. صبر کنید که تا به طور یکنواخت رنگ خشک شود. پیشنـهاد مـی شود کـه بعد از استر کارى، رنگ امیزی انگور این بار به منظور زیر سازی رنگ، MDF را رنگ کنید.

استر کارى MDF

سطح MDF با اینکه فشرده و متراکم شده هست ولی دارای خلل و فرج فراوان است. رنگ های معمولی خیلی سریع MDF را خیس مـی کند. مشاهده مـی کنید کـه پوسته ای از رنگ روی سطح باقی مـی ماند چون همـه رطوبت بـه زیر نفوذ مـی کند و خوب بـه سطح نمـی چسبد. این بـه این معنی هست که لایـه های بعدی رنگ کـه روی MDF بـه کار مـی رود تنـها بـه پوشش رنگ زیری خود مـی چسبد نـه بـه خود MDF.

اگر MDF بـه درستی آماده نشود، رنگ گاهی مثل حباب های بزرگی زیر اولین پوشش رنگ، برآمده شده و باد مـی کند.

سنباده زدن MDF

وقتی MDF آسترکاری مناسبی شد، روی سطح سنباده سبک بزنید. سپس سطح چوب را شیب دار کنید و ذرات اضافی و خاک را با یک پارچه بـه آرامـی پاک کنید. پاک سطح باعث مـی شود لایـه دوم آستر بطور یکنواخت انجام شود و لایـه زیری و پایـه مناسب و صافی را ایجاد کند.

گرد و خاک MDF به منظور ریـه و تنفس شما بسیـار بد هست پس از ماسک مناسب درون هنگام کار استفاده کنید.

هر دو طرف ورق MDF را رنگ کنید.

چون MDF پر از خلل و فرج است، رنگ دو طرف ورق MDF روش خوبی هست چرا کـه آب مـی تواند روی سطح رنگ شده حرکت کند و لبه های رنگ نشده MDF را خیس کند.

رفع تیزی لبه های MDF

لبه های ورقه های MDF خلل و فرج زیـادی دارد بهترین روش این هست که لایـه نازکی از یک چوب اضافی را روی لبه ها پر کنید و با یک چاقوی بتونـه یـا اسکارپر فشار دهید سپس از یک بلوک سنباده ای به منظور سنباده استفاده کنید. این کار مانع از جذب هر ماده ای روی آستر و رنگ مـی شود.

استفاده از بلوک سنباده ای

بسیـاری از مردم بـه جای استفاده از بلوک سنباده ای از ورقه سنباده استفاده مـی کنند و حتی افرادی کـه کارشان با سنباده هست از بلوک سنباده استفاده نمـی کنند و با این کار بـه دستشان آسیب مـی زنند.

MDF ساخته دست بشر هست که از چوب درختان مـیوه بـه دست مـی آید کـه این چوب ها بـه حالت فشرده درون کنار یکدیگر قرار مـی گیرد.

رزین (صمغ کاج) به منظور چسباندن MDF استفاده مـی شود کـه حاوی فرمالدئید و دیگر ترکیبات هست که به منظور سلامتی انسان خطرناک است. زمانی کـه MDF اره مـی شود، این ترکیبات مـی توانند درون هوا آزاد شوند. بنابراین آستربندی MDF بسیـار مـهم هست چون از آزادسازی این ترکیبات جلوگیری مـی کند. وقتی با MDF کار مـی کنید حتما از ماسک مناسب استفاده کنید حتی اگر نخواهید آن را اره کنید.

استفاده از تمام درخت به منظور ساخت MDF

ابتدا درختان سخت چوب و نرم چوب را مـی برند و پوست درخت را جدا مـی کنند. سپس توسط دستگاه های صنعتی چوب ها را خرد مـی کنند کـه شروع مرحله تقلیل است. هیچ قسمتی از درخت حتی پوست و ذرات آن دور ریخته نمـی شود پوست درخت را به منظور کشاورزی و باغداری استفاده مـی کنند. حتی تراشـه ها و ذرات ریز چوب نیز درون بازار بـه فروش مـی رود.

تراشـه ها همچنین درون دستگاهی ریخته مـی شود کـه مواد را درون جهت های مختلف مـی پیچاند که تا با بالا رفتن حرارت بـه مدت 30 ثانیـه که تا 2 دقیقه پیچیده و نرم مـی شود، سپس درون دستگاه دیگری تراشـه ها بـه حالت خمـیر درون مـی آید، این فرایند درون فشار بالا انجام مـی شود.

سپس خمـیر با موم مخلوط مـی شود که تا فیبرهای خیلی نازک و روشنی حاصل شود کـه تا حدی درون مقابل رطوبت، مقاومت نشان مـی دهد. رزین بـه فیبرها اضافه مـی شود که تا باعث چسبندگی آنـها گردد. سپس درون سینی های بسیـار بزرگ درون طبقات مختلف گذاشته مـی شود و حرارت بالا بـه آنـها داده مـی شود درون نتیجه ورقه ها را بـه سایزها و ضخامت های مورد نیـاز برش مـی دهند.

MDF یک چوب یکنواخت و بدون گره هست ولی MDF لبه های خشن و زبری دارد کـه با استفاده از بندکشی ویژه ای این مشکل را حل کرده اند.

فواید استفاده از MDF

MDF به منظور کاربرد خانگی بسیـار ایده آل هست و بـه عنوان یک سطح خوب بـه کار مـی آید چون:

چون MDF سطحی هست که مایعات و مواد چسبنده را جذب مـی کند بنابراین روی آن را با پوششی بـه نام ونیر مـی پوشانند

MDF از سطح و چوب های مشابهی کـه ساخته مـی شود ارزان تر است

با چاقو، چنگال یـا اجسام تیز نمـی توان بـه راحتی روی آن را خش کنید بنابراین کاربرد آن درون آشپزخانـه و اماکن دیگر مناسب است

MDF بـه راحتی خم مـی شود بدون اینکه بشکند یـا ترک بردارد و این خاصیت به منظور سرگرمـی بچه ها و یـا بسیـاری کارهای پیچیده دیگر گزینـه مناسبی است

در صورتی کـه MDF درون مقدار زیـادی آب فرو رود قابلیت تحمل ندارد ولی به منظور رطوبت طبیعی منزل مناسب و سازگار است

همان طور کـه در بالا بیـان شده هست اگر آسترکاری MDF بـه خوبی انجام گیرد رنگ آمـیزی آن بسیـار ساده است.

از مـهمترین نقص و اشکال استفاده از MDF، این هست که اگر آب روی آن بریزد، باد مـی کند کـه قابلیت برگشت بـه حالت اولیـه را ندارد. البته این مشکل را با استربندی و رنگ آمـیزی مناسب مـی توان حل کرد.

ترجمـه: سمـیه مظفری

چگونـه MDF را رنگ کنید؟

امتیـاز 5 از 1 رای


شاید به منظور شما جالب باشد:




[رنگ امیزی انگور]

نویسنده و منبع: سمیه مظفری |



رنگ امیزی انگور

ابسنث - ویکی‌پدیـا، دانشنامـهٔ آزاد

پرش بـه ناوبری پرش بـه جستجو

ابسنث
یک جام پر از ابسنث با رنگ طبیعی و در کنار آن قاشقک مخصوص ابسنث
نوع نوشیدنی‌های تقطیریخاستگاه سوئیسمـیزان الکل ۴۵–۷۴٪درجه ۹۰–۱۴۸ سبزمحتوی
  • افسنتین
  • انیسون
  • رازیـانـه
چند بطری ابسنث.
برای نقاشی دگا به‌همـین نام، رنگ امیزی انگور ابسنث (نقاشی) را ببینید.

ابسنث (به انگلیسی: Absinthe) نوعی نوشیدنی تقطیری با درصد بالای الکل هست که از تقطیر گیـاه انیسون، افسنتین یـا رازیـانـه بـه دست مـی‌آید. رنگ امیزی انگور ابسنث معمولاً بـه رنگ طبیعی سبز وجود دارد ولی بـه رنگ‌های شفاف و مصنوعی نیز تولید مـی‌شود. رنگ امیزی انگور بـه آن جادوی سبز نیز گفته مـی‌شود. در برخی موارد ابسنث بـه اشتباه لیکور گفته مـی‌شود.[۱] درون حالیکه ابسنث بـه همراه شکر درون داخل بطری لیکور است. ابسنث برخلاف دیگر ات الکلی کـه درون بطری ریخته و مصرف مـی‌شود بـه علت بالا بودن مقدار الکل آن هنگام نوشیدن آن را حتما با آب رقیق کرد. تولید ابسنث درون سوییس آغاز شد. اگرچه بـه عنوان یک نوشیدنی الکلی درون اواخر قرن نوزدهم واوایل قرن بیستم مـیلادی درون بین فرانسویـان بـه خصوص هنرمندان و نویسندگان پاریسی رواج پیدا کرد وجزئی از فرهنگ بوهیمـین شد ابسنث توسط جوامع محافظه کار و پروبیشینیست‌ها درون آمریکا مورد مخالفت قرار گرفت. برخی از افراد مشـهور چون ونسان ونگوگ و اسکار وایلد از طرفداران ابسنث برشمرده مـی‌شوند. ابسنث بـه عنوان یک داروی توهم زا توصیف شده‌است. اسانس شیمـیایی آن کـه در مقدار پایین ارائه مـی‌شود درای اثرات منفی است. ابسنث از سال ۱۹۱۵ درون آمریکا و بیشتر کشورهای اروپایی بـه غیر از انگلیس، اسپانیـا وامپراتوری اتریش-مجارستان ممنوع شد. شواهد نشان مـی‌دهد کـه تأثیرات ابسنث چندان خطرناک‌تر از لیکور معمولی نیست و دربارهٔ تأثیرات توهم زای آن، بـه غیر از الکل آن، اغراق شده‌است.[۲] پس از آن کـه اتحادیـه اروپا اجازه تولید و فروش ابسنث را درون دهه ۱۹۹۰ مـیلادی داد تولید ابسنث از سر گرفته شد درون سال ۲۰۰۸ بیش از ۲۰۰ شرکت مختلف درون ۱۲ کشور بـه تولید ابسنث مـی‌پرداختند کـه جمله کشورهای عمده تولیدکننده مـی‌توان فرانسه، سوییس و جمـهوری چک را نام برد.[۳]

تشریفات

آماده ابسنث بـه روش قدیمـی.

از گذشته ابسنث داخل جام‌هایی ریخته مـی‌شود کـه جایی به منظور قراریک قاشق چاک دار درون بالای آن وجود داشت. بعد از قرار یک حبه قند بر روی قاشق، آب سرد را بر روی قند مـی‌ریختند که تا ابسنث بـه مـیزان سه بـه یک یـا پنج بـه یک باآب رقیق شود. درون این روش مواد سازنده درآب حل نمـی‌شوند. بـه محصول شیری رنگ این روش لاوش گفته مـی‌شود. ریختن آب اهمـیت خاص خود رادارد و باعث بازگشت طعم اصلی گیـاه انیسون مـی‌شود. معمولاً پیشخدمت درون کنار ابسنث یک بطری آب یخ و شکر قرار مـی‌دهد.[۴] درهنگام مصرف جمعی ابسنث، آب یخ را درداخل ظرفی دارای شیر آب مـی‌ریزند که تا افراد درون کنار یکدیگر بتوانند آب را داخل جام ابسنث بریزند. در «بارها» ابسنث درون جام‌های مخصوص صرف مـی‌شود. این جام‌ها درای خط نشانـه خاصی هستند کـه مـیزان آبسنث ریخته شده درون آن را مشخص مـی‌کند. استاندارد مـیزان آبسنث ریخته شده درون این جام‌ها یک اونس معادل ۳۰ مـیلی لیتر است. اگرچه برخی از مصرف‌کنندگان ۱٫۵ اونس معادل ۴۵ مـیلی لیتر ابسنث مـی‌ریزند. از روش‌های دیگر مصرف آبسنث، مصرف آن همراه دیگر ات الکلی بـه صورت «کوکتل» درون کشورهای انگلیس و آمریکا است.[۵] یکی از این روش‌ها «مرگ درون بعد ازظهر» ارنست همـینگوی مـی‌باشد او درون کتاب خود ترکیب آبسنث با شامپاین فرانسوی را پیشنـهاد مـی‌کند.[۶]

تولید

انیسون یکی از سه گونـه گیـاهی هست که به منظور تولید ابسنث مورد استفاده قرار مـی‌گیرد
افسنتین یکی از سه گونـه گیـاهی هست که به منظور تولید ابسنث مورد استفاده قرار مـی‌گیرد
رازیـانـه یکی از سه گونـه گیـاهی هست که به منظور تولید ابسنث مورد استفاده قرار مـی‌گیرد

تا کنون با وجود تعریف قانونی اتی چون اسکاتلندی، براندی و جین درون بیشتر کشورها تعریف قانونی به منظور آبسنث وجود ندارد. کارخانجات محصولات خود را بـه نام آبسنث تولید مـی‌کنند بدون اینکه تعریف قانونی یـا حداقل استاندارد مربوط بـه آن را رعایت کنند. تولید آبسنث بـه دو روش تقطیر و cold mixing صورت مـی‌گیرد، درون برخی از کشورها کـه تعریف مشخصی به منظور تولیدآبسنث وجود دارد تنـها روش مجاز، تقطیر مـی‌باشد. گیـاهانی اصلی کـه برای تولید آبسنث مورد استفاده قرارمـی‌گیرند افسنتین، انیسون و رازیـانـه فلورانسی مـی‌باشد کـه به سه‌گانـه مقدس نیز معروفند.[۷] خیساندن افسنتین درون الکل بدون تقطیر آن باعث مـی‌شود کـه محصول بـه دست آمده دارای آبسنتین محلول درون آب شود کـه ماده مفیدی به منظور انسان است. بهترین زمان به منظور تقطیر بعد از عمل خیساندن و قبل از رنگ آمـیزی است. محصولی کـه به‌طور مستقیم از تقطیر بـه دست مـی‌آید دارای ۷۲ درصد الکل است.

منابع

  • Traite de la Fabrication de Liqueurs et de la Distillation des Alcools' Duplais 1882 3rd Ed, Pg 249
  • ابسنتیسم:یک سندرم توهم قرن نوزدهم با تأثیر درون روزگار جدید
  • راهنمای خرید ابسنث
  • استادان ابسنث
  • فهرست ۱۰۴ کوکتل از کتاب کوکتل ۱۹۳۰
  • تلاش به منظور پاک شـهرت ابسنث
  • دیوانگی به منظور ابسنثشیکاگو تریبیون
    • ن
    • ب
    • و
    فهرست کشورهای تولیدکننده
    • آلبانی
    • الجزایر
    • آرژانتین
    • ارمنستان
    • استرالیـا
    • اتریش
    • جمـهوری آذربایجان
    • بلژیک
    • برزیل
    • بلغارستان
    • کانادا
    • شیلی
    • چین
    • کرواسی
    • قبرس
    • جمـهوری چک
    • دانمارک
    • مصر
    • فرانسه
    • آلمان
    • گرجستان
    • یونان
    • مجارستان
    • هند
    • ایران
    • اسرائیل
    • ایتالیـا
    • ژاپن
    • قزاقستان
    • لبنان
    • لیختنشتاین
    • لوگزامبورگ
    • مقدونیـه
    • مالت
    • مکزیک
    • مولداوی
    • مونته‌نگرو
    • مراکش
    • نامـیبیـا
    • هلند
    • نیوزیلند
    • پرتغال
    • رومانی
    • روسیـه
    • سن مارینو
    • صربستان
    • اسلواکی
    • اسلوونی
    • آفریقای جنوبی
    • اسپانیـا
    • سوئد
    • سوئیس
    • ترکیـه
    • اوکراین
    • بریتانیـا
    • ایـالات متحده آمریکا
    • اروگوئه
    • ویتنام
    • ن
    • ب
    • و
    بزرگترین تولیدکنندگان نوشیدنی‌های الکلی جهان
    (۱).دیـاجیو

    (۲).یونایتد اسپیریتس (۳).پرنود ریکارد (۴).باکاردی (۵).بیم سانتوری (۶).هنسی (۷).کامپاری

    (۸).تای‌بیو
    منبع: Bloomberg.com
    • ن
    • ب
    • و
    نوشیدنی‌های الکلی
    تاریخچه و تولید
    تاریخچه الکل
    • History of alcoholic beverages
    • تاریخ
    • History of wine
      • History of Bordeaux wine
      • History of Champagne
      • History of Chianti
      • History of French wine
      • History of Portuguese wine
      • History of Rioja wine
      • History of Sherry
      • History of South African wine
    تولید
    • Alcohol industry
    • سازی
    • تقطیر
    • Drinking establishments
    • Fermentation
    • ‌گیری
    نوشیدنی‌های الکلی
    نوشیدنی تخمـیر درون فرآوری غذایی
    • سیب
    • مـی‌انگبین
    • برنج
    • ساکی
    نوشیدنی تقطیری
    • برندی
    • جین
    • لیکور
    • رام
    • تکیلا
    • ودکا
    تقویت‌شده
    • Madeira wine
    • Marsala wine
    • پورت
    • Sherry
    • ورموت
    نوشیدنی تقطیریs by ingredients
    Fruit
    سیب اپل‌جک کالوادوس Cashew apple Feni نارگیل ارک انجیر Boukha انگور آرمنیـاک برندی کنیـاک پیسکو آلو Slivovitz Țuică Pomace Chacha Grappa Marc Orujo Tsikoudia Tsipouro Zivania Various fruits Eau de vie Himbeergeist کیرشwasser Marillenschnaps Nalewka Pálinka Rakia Schnaps
    Cereals
    جو ایرلندی Japanese whisky اسکاچ ذرت بوربن ذرت تنسی برنج Awamori Cheongju Rice baijiu شوچو سوجو چاودار Korn چاودار Starka Sorghum Baijiu (Kaoliang wine) Multiple grains آمریکایی کانادایی
    Other
    آگاوه مسکال تکیلا Buckwheat Buckwheat whisky شوچو Sugarcane or molasses Aguardiente کاشاسا Clairin Guaro رام Seco Herrerano Tharra Various starches Akvavit Horilka Poitín شوچو ودکا
    لیکورs and infused distilled drinks by ingredients
    Almond Amaretto Crème de Noyaux رازیـانـه ابسنث عرق Hierbas Herbs de Majorca Ouzo Pastis راکی Sambuca Blackthorn shrub Patxaran Chili peppers Pertsivka Chocolate Chocolate liqueur دارچین Tentura تمشک شمالی Lakka نارگیل Malibu قهوه کالوا Tia Maria تخم‌مرغ Advocaat فندق Frangelico Herbs Aquavit Bénédictine Brennivín Crème de menthe Metaxa Unicum عسل Bärenjäger Drambuie Glayva Krupnik Juniper جین Jenever پرتغال Campari Cedratine بلو کاراسائو تریپل سک Star anise Sassolino Sugarcane/molasses Charanda Various fruits Crème de banane Crème de cassis Limoncello Schnapps Sloe gin
    • Portal
    • ن
    • ب
    • و
    ‌ها
    گونـه‌ها
    قرمز • گُلی • سفید • گازدار • دسر • تقویت‌شده • سیب • گلابی • مـی‌انگبین • مـیوه‌ای • یخی • مار • شیرین • مثلث • جمـهوری
    سفید
    آلبارینیو ‏(en)‏ • شاردونی • شونن بلان • گوورتزرامـینر ‏(en)‏ • موسکات ‏(en)‏ • پینو بلانک ‏(en)‏ • پینو گری \ پینو گریجو ‏(en)‏ • ریسلینگ ‏(en)‏ • سووینیون بلان ‏(en)‏ • سمـیون ‏(en)‏ • ویونیـه ‏(en)
    قرمز
    باربرا • کابرنـه فران ‏(en)‏ • کابرنـه سووینیون ‏(en)‏ • کارینیـان ‏(en)‏ • دولچتو ‏(en)‏ • گامای ‏(en)‏ • گرناش \ گرناچا ‏(en)‏ • ملبک • مرلو • مورودر ‏(en)‏ • نبیولو ‏(en)‏ • پوتیت سیرا/دوریف ‏(en)‏ • پوتی وردو ‏(en)‏ • پینو نوآر • پینوتاژ ‏(en)‏ • سنجوویزه ‏(en)‏ • شیراز \ سیراه • تمپرانیو ‏(en)‏ • زینفندل \ پریمـیتیوو
    ناحیـه‌ای
    آمارونـه ‏(en)‏ • آستی ‏(en)‏ • باربارسکو ‏(en)‏ • باربرا دآستی ‏(en)‏ • بارولو () ‏(en)‏ • باروسا ‏(en)‏ • بوژوله ‏(en)‏ • بوردو • بورگوندی ‏(en)‏ • پروسکو • شابلی ‏(en)‏ • شامپاین • کیـانتی ‏(en)‏ • کومانداریـا ‏(en)‏ • دانیو • اگری بیکاور ‏(en)‏ • مادئیرا ‏(en)‏ • مارسالا ‏(en)‏ • موسل ‏(en)‏ • شیراز • موسکادت ‏(en)‏ • پورت • رتسینا ‏(en)‏ • راین‌گائو ‏(en)‏ • راین‌هسن ‏(en)‏ • رون ‏(en)‏ • ریوخا • سانسر ‏(en)‏ • ساتورنس ‏(en)‏ • شری ‏(en)‏ • توکاجی • والپولیچلا ‏(en)‏ • واشینگتن • ورموت • وینیو ورده ‏(en)‏ • وورای ‏(en)
    مرتبط
    واژگان ‏(en)‏ • انواع انگور ‏(en)‏ • فهرست مناطق تولید  ‏(en)‏ • کشورهای تولیدکننده • طبیعی ‏(en)‏ • ارگانیک ‏(en)‏ • پلی‌فنول • هم‌گونگی • ابزار ‌سازی • انگورهای ‌سازی ‏(en)‏ • ‌سازی • اسیدها درون
    • ن
    • ب
    • و
    ‌ها
    گونـه‌ها
    ایل • لاگر
    انواع
    ذرت • چاودار • گندم • ارزن • ساکی • برنج • جو
    مرتبط
    تاریخ • بر پایـه منطقه • ماءالشعیر • کشورهای تولیدکننده • فصلی• کارخانـه سازی
    • ن
    • ب
    • و
    ممنوعیت الکل
    برپایـه کشور
    • منوعیت مصرف الکل درون کانادا
    • ممنوعیت مصرف الکل درون هند
    • نوشیدنی‌های الکلی درون ایران
    • ممنوعیت الکل درون ایـالات متحده آمریکا
    • فهرست کشورها با ممنوعیت الکل
    برپایـه موضوع
    • متمم هجدهم قانون اساسی ایـالات متحده آمریکا
    • متمم بیست و یکم قانون اساسی ایـالات متحده آمریکا
    • مافیـای آمریکایی
    • Anti-Saloon League
    • Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives
    • Bureau of Prohibition
    • مناطق خشک الکلی
    • احکام غذایی اسلام
    • عصر جاز
    • Local option
    • مون‌شاین
    • Neo-prohibitionism
    • Roaring Twenties
    • Rum-running
    • Rum Patrol
    • Rum row
    • Speakeasy
    • Swedish prohibition referendum, 1922
    • تیتوتالیسم
    • نـهضت مخالفت با مصرف الکل
    • Temperance (Scotland) Act 1913
    • Volstead Act
    • Woman's Christian Temperance Union
    افراد مطرح
    • آل کاپون
    • مـیکی ی
    • Isador Einstein
    • وکسی گردون
    • فرانک همر
    • جی. ادگار هوور
    • نیکلای دوم (روسیـه)
    • لاکی لوچیـانو
    در ویکی‌انبار پرونده‌هایی دربارهٔ ابسنث موجود است.
    داده‌های کتابخانـه‌ای
    • GND: 4404807-5
    • HDS: 28682
    برگرفته از «https://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=ابسنث&oldid=24829019»




    [رنگ امیزی انگور]

    نویسنده و منبع: سمیه مظفری | تاریخ انتشار: Wed, 02 Jan 2019 11:12:00 +0000



    رنگ امیزی انگور

    گل سرشوی - حکیم تهرانی

    حکيم تهراني ۳۰ ,خرداد ۱۳۹۳ گياهان دارويي 43,207 بازدید

    Bentonite

    نام های دیگر: رنگ امیزی انگور گل سرشور ، رنگ امیزی انگور گل شیرازی ، بنتونیت
    گل سرشوی یکی از قدیمـی ترین شامپوهای طبیعی هست که بسیـاری پدربزرگ و مادربزرگ ها هنوز بعد از گذشت سالها بعد از تولید انواع شامپو کـه کار شستشو را راحت کرده اند استفاده مـی کنند و هرگز راضی بـه استفاده از مواد غیر طبیعی کـه گاهی بـه دلایل مختلف کـه بیشتر ارتباطشان با اقتصاد هست تحت تاثیر قرار گرفته و کیفیتشان فدای اقتصادی شدنشان مـی شود نیستند. رنگ امیزی انگور درون حقیقت گل سرشوی یکی از چندین خاک رس حاصل از فعالیت های آتشفشانی و سرشار از مواد معدنی هست که همچنان بعد از سالها نـه تنـها طرفداران خود را از دست نداده بلکه هر روز بـه طرفدارانش افزوده مـی شود. رنگ امیزی انگور درون گذشته اطبای سنتی از این گل به منظور درمان بسیـاری از مشکلات از جمله : موخوره ، درمان آفتاب سوختگی و ترمـیم پوست استفاه مـی د کـه دلیل این امر خاصیت جذب آب و خواص معدنی آن بوده هست که درون صنایع داروسازی امروز نیز کاربردهای فراوانی دارد، این نکته خود جای بحث فراوان دارد. گل سرشوی کـه در بازار فروش با دو رنگ سفید متمایل بـه سبز و رنگ صورتی متمایل بـه تیره درون عطاری ها و فروشگاه های گیـاهان دارویی موجود بوده و از نظر افتصادی قیمت بالایی ندارد قابل تهیـه و به سادگی قابل مصرف است. امـید هست مارا با دعای خیر خود د ر ارائه مطالب جدید یـاری نمایید.
    خواص درمانی گل سرشوی
    نرم کننده پوست
    نرم کننده موی سر
    ضد موخوره و خشکی موی سر
    مفید درون درمان آفتاب سوختگی های سطحی
    روش مصرف گل سرشوی
    نرم کننده پوست ، نرم کننده موی سر ، ضد موخوره و خشکی موی سر : مصرف گل سرشوی یکی از قدیمـی ترین روش های درمان و برطرف خشکی و موخوره هست برای این منظور ابتدا یک که تا دو قاشق به منظور موهای کوتاه و سه که تا چهار قاشق غذاخوری به منظور موهای بلند را بـه همراه یک که تا بیم لیوان آب خیس کرده و پس از گذشت حدود یک ساعت کاملاً آب را جذب کرده و آماده مصرف است، مقداری از شامپو مصرفی را بـه مخلوط اضافه کرده و روی سر ماساژ داده و پس از گذشت حدود ده دقیقه سر را با آب ولرم شستشو کنید. البته درون زمان شستشو مـی توان مقداری از مخلوط آماده شده را بـه قسمت های مختلف بدن ماساژ داد کـه باعث نرم شدن پوست نیز خواهد شد.

    مفید درون درمان آفتاب سوختگی های سطحی : یک قاشق غذاخوری گل سرشوی با کیفیت را بعد از خرد و صافی با مقداری آب و چند قطره گلاب خیس کرده که تا خمـیری نسبتاً غلیظ به منظور ماسک نمودن آن بر روی پوست بدست آید سپس پوست را با استفاده از آب ولرم و صابون شستشو کرده و اقدام بـه ماسک نمودن مخلوط بر روی پوست نمایید، قبل از خشک شدن ماسک بر روی پوست صورت را با آب ولرم شستشو کنید. این عمل را روزانـه حداکثر دو بار انجام دهید.

    نکته ی مـهم
    مصرف گل سرشوی به منظور صاحبان موی چرب مناسب نیست.

    اشتراک

    همچنین ببینید

    نام علمـی : Boswellia thurifera کندر خوراکی درون حقیقت نوعی صمغ است، این صمغ کـه …




    [رنگ امیزی انگور]

    نویسنده و منبع: سمیه مظفری | تاریخ انتشار: Wed, 02 Jan 2019 07:58:00 +0000



    رنگ امیزی انگور

    طرز تهیـه سرکه انگبین - حکیم تهرانی

    حکيم تهراني ۲۴ ,اسفند ۱۳۹۲ نوشيدني گياهي 171,900 بازدید

    سرکه انگبین یکی از قدیمـی ترین نوشابه های صد درون صد ایرانی است،در واقع ترکیب سرکه انگور و عسل کـه در گذشته های بسیـار دور عسل را درون زبان فارسی”انگبین”و بعد ها  این شـهد شفابخش را  که از زبان عربی گرفته شده هست را جایگزین نام انگبین نمودند، رنگ امیزی انگور درون حقیقت این ترکیب کـه شربتی شفابخش و گواراست درون گذشته نیز مورد توجه اطبای سنتی بوده و همچنان امروزه نیز مورد استفاده قرار مـی گیرد و برای بسیـاری بیماری هایی مناسب است. رنگ امیزی انگور درون ادامـه خواص درمانی ، طرز تهیـه و روش مصرف را توضیح خواهیم داد . رنگ امیزی انگور امـید هست مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته و ما را از دعای خیر خود فراموش نکنید.

    خواص درمانی

    • کاهش چربی خون
    • بازکننده عروق و ضد انسداد
    • مفید به منظور کبد و گوارش
    • درمان نفخ معده
    • مفید درون درمان مشکلات گوارشی
    • مفید به منظور افراد دارای کبد چرب
    • مفید به منظور رفع عطش درون فصل گرم
    • مفید به منظور افراد صفراوی مزاج

    مواد لازم

    • سرکه سیب یـا انگور طبیعی ۱ استکان
    • عسل                            ۲ استکان
    • عرق نعنا یـا پونـه               ۱ استکان

     طرز تهیـه و روش مصرف

    ابتدا سرکه و عرق نعنا را مخلوط و روی حرارت قرار دهید که تا یک جوش خورد بگذارید کمـی ولرم شود و سپس عسل را اضافه کنید بعد از مخلوط آنـها درون ظرفی شیشـه ای و در یخجال نگهداری کنید.

    این شربت را مـی توان درون مـیهمانی ها و یـا درون منزل بـه مقدار لازم با آب رقیق کرد و مـیل نمود، بهترین زمان مصرف آن بعد از وعده های غذایی است.

     نکات مـهم

    • سکنجبین با سرکه انگبین دارای تفاوت هایی از این جهت هست که سکنجیبن را با استفاده از شکر و سرکه غیر طبیعی تولید مـی کنند کـه خواص درمانی این شربت سفابخش را ندارد.
    • در مصرف سرکه انگبین زیـاده روی نکنید.
    • پس از هر سه هفته استفاده از این ماده بـه مدت یک هفته مصرف را قطع و در صورت تمایل مجدد شروع بـه مصرف کنید.
    • پس از تهیـه شربت را درون یخچال نگهداری و به مدت سه هفته مصرف کنید.
    • مضر به منظور افراد سرماخورده ،  دچار زخم معده ، اسهال و افرادی کـه دچار مشکلات مفصلی مانند ساییدگی استخوان هستند.
    اشتراک

    همچنین ببینید

    A miracle called whey نام لاتین : رنگ امیزی انگور Whey نام های عربی: ماء اٌلجَبَن همـه ما …




    [رنگ امیزی انگور]

    نویسنده و منبع: سمیه مظفری | تاریخ انتشار: Thu, 03 Jan 2019 15:07:00 +0000



    رنگ امیزی انگور

    سوغاتی لرستان چیست؟ - mihanfal.com

    لرستان یکی از استان‌های غربی ایران و مرکز آن شـهر خرم‌آباد است. رنگ امیزی انگور درون این قسمت از مجموعه مقالات سوغات استان‌های ایران بـه سراغ استان زیبای لرستان رفته‌ایم. رنگ امیزی انگور سوغات این استان مانند استان‌های دیگر شامل مواد خوراکی و صنایع دستی است.

    استان لرستان سرزمـینی کوهستانی هست و غیر از چند دشت محدود، رنگ امیزی انگور سراسر آن را کوه‌های زاگرس پوشانده ‌است. طبق یـافته‌های باستان‌شناسی، این منطقه یکی از قدیمـی‌ترین سکونتگاه‌های بشر است. بـه علاوه این استان سومـین استان پرآب کشور هست و ۱۲ درصد از آب‌های کشور را درون اختیـار دارد.

    همـه‌ی این عوامل دست بـه دست هم داده‌اند که تا این استان بـه یک مقصد گردشگری محبوب به منظور مسافران داخلی و خارجی تبدیل شود. چراکه موقعیت جغرافیـایی آن سبب شده کـه این استان، منطقه‌ای بسیـار خوش‌ آب‌وهوا و چهارفصل به منظور علاقه‌مندان بـه طبیعت باشد. لرستان بـه خاطر کوه‌ها، آبشارها و جنگل‌های بلوطش شـهرت دارد. علاوه بر جاذبه‌های طبیعی بی‌نظیر، این استان از نظر جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی نیز غنی است.

    لرستان از شمال با استان‌های همدان و مرکزی، از شرق با استان اصفهان، از جنوب با خوزستان و از غرب با استان‌های کرمانشاه و ایلام همسایـه است. همچنین، این استان از طریق باریکه‌ای درون سمت جنوب شرقی دارای مرز بسیـار کوتاهی با استان چهار محال و بختیـاری است.

    سوغات این استان نیز شامل مواد خوراکی از قبیل نان‌های محلی و محصولات کشاورزی و دامـی و صنایع دستی است. درون ادامـه با چند مورد از سوغاتی‌های این استان آشنا مـی‌شویم. ابتدا بـه سراغ برخی صنایع دستی این استان مـی‌رویم.

    صنایع دستی

    صنایع دستی هر منطقه‌ای نشانی از ذوق و هنر و همچنین سبک زندگی اهالی آن منطقه هست که درون برهه‌ای از زمان بر حسب نیـاز پدید آمده است. صنایع دستی درون استان لرستان را مـی‌توان بـه چند بخش با توجه بـه تولیدکنندگان آنـها تقسیم کرد: رنگ امیزی انگور صنایع دستی ساخته شده توسط عشایر، مردم روستا و شـهرنشینان. درون این مـیان، صنایع دستی عشایر تنوع بیشتری دارد؛ بـه این علت کـه عشایر با توجه بـه نیـازهای خود کالای مورد نظر را تهیـه مـی‌کنند که تا از این طریقب درآمد هم داشته باشند.

    ورشوسازی

    ورشوسازی شاخص‌ترین صنایع دستی بروجرد هست که با بیش از دو قرن رونق، نام این شـهرستان را درون داخل و خارج کشور مطرح کرده است.

    ورشو فلزی هست سفیدرنگ و نقره مانند کـه آلیـاژ آن ۲۰ درصد نیکل، ۳۵ درصد روی و ۴۵ درصد مس هست و به‌خوبی ذوب و به‌آسانی قالب‌گیری مـی‌شود. هنرمندان بروجردی با استفاده از فن چکش‌کاری و خم‌کاری کـه با دستگاه‌های ساده و نیروی بازوی هنرمند انجام مـی‌شود، آثاری فلزی از ورق‌های ورشو خلق مـی‌کنند و ظروف بسیـاری نظیر سینی، دیس، بشقاب، قاشق و چنگال، سماور ذغالی، قوری، زیر سماوری، چای‌دان، قندان، استکان، گلاب‌پاش، آفتابه لگن، سرمـه‌دان و … مـی‌سازند.

    هنر ورشوسازی امروزه رونق چندانی ندارد و تنـها شاید بتوان سماورهایی کـه با ورشو ساخته شده‌اند را دید.

    جاجیم

    جاجیم‌بافی هنری حاصل کار زنان هنرمند عشایر هست که درون فصل تابستان و پاییز مشغول بافت آن مـی‌شوند. تمام مراحل این کار بـه جز چره یـا همان قیچی پشم ان، بر عهده‌ی زنان است. زنان نخ‌های پشمـی را با استفاده از رنگ‌های طبیعی، رنگ‌آمـیزی مـی‌کنند. روش بافت جاجیم بـه این شکل هست که نوارهای باریک را مـی‌بافند و سپس آنـها را درون کنار هم مـی‌دوزند که تا یک سطح مربعی‌شکل یـا مستطیلی حاصل شود. به منظور بافت جاجیم، دار روی زمـین قرار مـی‌گیرد و چله‌کشی نیز روی زمـین انجام مـی‌شود. نقش‌های استفاده شده درون جاجیم این منطقه شونـه، دنو موشی، شیروز، گلی و هچه است.

    گرچه امروزه دستبافته‌های سنتی جایگاه سابق را درون منازل ایرانی ندارند اما هنوز هم افرادی پیدا مـی‌شوند کـه با تکه‌های کوچک جاجیم و گلیم خانـه‌های خود را مـی‌آرایند و رنگ و بویی از گذشته را بـه خانـه مـی‌آورند.

    نمدمالی

    نمد‌مالی یکی از قدیمـی‌ترین صنایع دستی این استان است. درون گذشته‌های نـه چندان دور درون اغلب شـهرهای لرستان کارگاه‌های نمدمالی دایر بوده بـه گونـه‌ای کـه در بروجرد و خرم‌آباد راسته بازارهایی بـه نمد‌مالی اختصاص داشته است.

    رایج‌ترین محصولات نمدمالی عبارت‌اند از کلاه نمدی، تن‌پوش‌های نمدی و انواع زیراندازها با نقوش و اندازه‌های مختلف.

    حصیر

    حصیربافی یکی از قدیمـی‌ترین صنایع دستی بشر است. این صنعت درون استان لرستان نیز رواج دارد. به منظور بافت این حصیرها کـه به آن‌ها بوریـا هم مـی‌گویند، حصیر را مرطوب مـی‌کنند که تا نرم شود و سپس بـه صورت تار و پود آن‌ها را بـه هم متصل مـی‌کنند که تا به صورت یک سطح یکپارچه تبدیل شود. از این حصیرها معمولا بـه عنوان زیرانداز استفاده مـی‌کنند. به منظور تهیـه‌ی انواع سبدها و ظروف نیز از حصیر استفاده مـی‌شود.

    گیوه

    گیوه‌دوزی یکی دیگر از صنایع دستی استان لرستان هست که درون بسیـاری از مناطق دیگر کشورمان نیز رواج دارد. این پاپوش سنتی بـه دلیل ساخته شدن از مواد طبیعی کـه در دسترس قرار داشته بسیـار مقرون بـه صرفه و البته سبک و بادوام بوده است. امروزه نیز بسیـاری از طراحان درون تلاش هستند که تا این هنر سنتی را با توجه بـه نیـازهای زندگی امروزه تغییر دهند و محصولاتی بسازند کـه بتواند توجه جوانان را نیز بـه خود جلب کند.

    نان و شیرینی‌های محلی و محصولات طبیعی خوراکی

    بخش دیگری از سوغات این استان را مواد خوراکی تشکیل مـی‌دهند کـه در ادامـه نمونـه‌هایی از آنـها را معرفی مـی‌کنیم.

    عسل

    یکی از لذیذترین نعمات الهی، عسل هست که علاوه بر طعم بی‌نظیر، خواص دارویی و درمانی متعددی دارد. از این رو، این ماده‌ی طبیعی مـی‌تواند بهترین انتخاب بـه عنوان سوغات باشد. استان لرستان بـه دلیل داشتن طبیعت بکر، مراتع و جنگل‌های انبوه، بهترین منطقه به منظور پروش زنبور و تولید عسل است. عسل این منطقه بسیـار باکیفیت است. این استان درون حال حاضر رتبه‌ی هفتم کشور را درون تولید عسل و رتبه‌ی نخست کشور را درون مرغوبیت آن دارد. درون شرایط مساعد تولید عسل این استان از مرز ۱۶۰۰ تن مـی‌گذرد.

    روغن حیوانی

    شـهرستان دلفان استان لرستان از دیرباز بـه داشتن روغن حیوانی مرغوب و معطر شناخته شده هست و مسافران درون سفر بـه این منطقه حتما این فرآورده‌ی دامـی را بـه عنوان سوغات سفر تهیـه مـی‌کنند.

    وجود مراتع، چمنزارها، کوه‌های انباشته از پوشش جنگلی و گونـه‌های گیـاهی معطر باعث شده کـه روغن حیوانی تولید شده توسط عشایر و دامدارن این خطه بسیـار مرغوب باشد. زنان سختکوش عشایر بعد از جمع‌آوری شیر دام، از آن ماست تهیـه مـی‌کنند. سپس ماست آماده شده را درون مشک مـی‌ریزند و با افزودن مقداری آب و نمک از آن دوغ و کره مـی‌گیرند. با آب و جوشاندن این کره، روغنی خالص با عطری خاص بـه دست مـی‌آید کـه همان روغن حیوانی است.

    روغن حیوانی کـه در زبان لکی بـه نام «روغن دان» معروف هست و از شیر و تولید شده و به رنگ‌های زرد و سفید تولید مـی‌شود.

    کاک

    کاک نام نوعی شیرینی هست که درون استان‌های مختلفی از جمله لرستان تهیـه مـی‌شود. این شیرینی لذیذ درون لرستان نیز با آرد، روغن حیوانی و زعفران تهیـه و تزیین مـی شود و به دلیل کیفیت بالا و طعم دلپذیر و عدم استفاده از مواد افزودنی مضر و نگهدارنده، یکی از بهترین سوغاتی‌های این استان است.

    شیرینی آردی

    شیرینی آردی خرم آباد، شیرینی سنتی این شـهر هست و طعم بسیـار دلنشینی دارد. این شیرینی بـه دلیل ماندگاری بالا گزینـه‌ی مناسبی به منظور سوغاتی است. مواد اصلی تهیـه‌ی آن شکر، آرد و روغن است. با افزودن طعم دهنده‌های مختلف انواع دیگری از این شیرینی تهیـه مـی‌شود کـه عبارت هست از شیرینی آردی گردوئی، شیرینی آردی نخودی و شیرینی آردی نارگیلی.

    نان ساجی

    نان ساجی نوعی نان پهن و نازک هست که روی یک صفحه‌ی فلزی دایره بـه نام ساج پخته مـی‌شود. این نان انواع مختلفی از جمله نان تیری، نان تپ تپی، ته‌کِلِه‌ایی و فه‌تیره دارد. علاوه بر استان لرستان درون استان‌های کردستان، کرمانشاه، خوزستان و فارس نیز این نان محلی تهیـه مـی‌شود.

    کلوچه‌ی بروجردی

    کلوچه‌ی بروجردی معروف بـه کلوچه قندی، یک شیرینی بسیـار خوشمزه هست که با آرد گندم، رنگ‌های طبیعی، مغز بادام و روغن حیوانی تهیـه مـی‌شود. کلوچه قندی بروجرد کیفیت بالایی دارد و یکی از بهترین سوغاتی‌های خوراکی بروجرد است. درون ایـام نوروز درون بسیـاری از خانـه‌های اهالی این منطقه با این شیرینی از مـهمانان پذیرایی مـی‌شود.

    سمنوی بروجرد

    سمنو از جوانـه‌ی گندم تهیـه مـی‌شود و یکی از عناصر اصلی سفره‌ی هفت سین نوروز ایرانی‌ها است. بروجردی‌ها درون تهیـه‌ی سمنو بسیـار ماهر هستند و سمنوی تولیدی این شـهر از کیفیت بالا و طعم و رنگ مطبوعی برخوردار است. معمولا با شروع اسفند بسیـاری از خانواده‌ها اقدام بـه رویـاندن جوانـه‌های گندم مـی‌کنند و سپس درون یکی دو هفته‌ی آخر سال سمنو مـی‌پزند. تهیـه‌ی سمنو و فروش آن، یکی از مشاغل رایج درون بروجرد درون هفته‌های آخر سال است.

    انواع حلوا

    انواع و اقسام حلوا درون شـهرهای مختلف این استان تهیـه مـی‌شوند و به عنوان سوغات بـه فروش مـی‌رسند. درون تهیـه‌ی این حلواها از مواد گوناگونی از جمله شیره‌ی انگور استفاده مـی‌شود. فروشگاه‌ها و کارگاه‌های ارده‌پزی متعددی درون بروجرد وجود دارند کـه انواع حلوا و ارده از جمله ارده شیره، حلوا شکری، حلوا ارده، حلوا مغزی و… را عرضه مـی‌کنند.

    Post Views: 1,814




    [رنگ امیزی انگور]

    نویسنده و منبع: سمیه مظفری | تاریخ انتشار: Tue, 01 Jan 2019 21:14:00 +0000



    تمامی مطالب این سایت به صورت اتوماتیک توسط موتورهای جستجو و یا جستجو مستقیم بازدیدکنندگان جمع آوری شده است
    هیچ مطلبی توسط این سایت مورد تایید نیست.
    در صورت وجود مطلب غیرمجاز، جهت حذف به ایمیل زیر پیام ارسال نمایید
    i.video.ir@gmail.com