مقدار مواد اولیه برای نذری

مقدار مواد اولیه برای نذری مقدار مواد اولیـه به منظور پخت غذاهای نذری 100 نفره و بيشتر ... | برای تهیـه غذای نذری این توصیـه‌ها را رعایت کنید | وب سایت سلامت | قیمـه به منظور 50 نفر | قیمـه نذری | طرز تهیـه قیمـه نذری و مجلسی ... | هزینـه پخت قیمـه نذری به منظور 100 نفر چقدر تمام مـی‌شود؟ |

مقدار مواد اولیه برای نذری

مقدار مواد اولیـه به منظور پخت غذاهای نذری 100 نفره و بيشتر ...

اگر قصد پخت غذاهای نذری دارید، مقدار مواد اولیه برای نذری شما حتما بدانید به منظور بار گذاشتن قیمـه یـا عدس پلو به منظور مثلاً 300 نفر چقدر مواد لازم دارید. مقدار مواد اولیه برای نذری سرآشپزهای ما، راز این معما را مـی دانند. مقدار مواد اولیه برای نذری البته مقدار مواد غذای نذری به منظور 100 نفر درون نظر گرفته شده که تا خودتان بـه تناسب نفرات، کم و زیـادش کنید.

راهنمای تهیـه مواد اولیـه به منظور طبخ غذاهای نذری

در این راهنما مواد لازم به منظور تهیـه غذاهای نذری 100 نفر ذکر شده ، شما بسته بـه نیـازتان مقادیر را کم یـا زیـاد کنید. مثلا به منظور 50 نفر مقادیر نصف و برای 300 نفر سه برابر مـی شود.

مـیران مواد غذاهای نذری : مقدار مواد اولیه برای نذری خورش قیمـه نذری (برای 100 نفر)

لپه 3 کیلوگرم
گوشت خرد شده 10 کیلوگرم
سیب زمـینی 7 کیلوگرم
روغن4 کیلوگرم
رب گوجه فرنگی2ونیم کیلوگرم
پیـاز5 کیلوگرم
آبلیمو بـه مقدار لازم
زعفران 1 مثقال
هل و گلاب بـه مـیزان لازم
نمک و فلفل و زرچوبه ودارچبن بـه مـیزان لازم

مـیران مواد غذاهای نذری : عدس پلو نذری ( به منظور 100 نفر)

برنج 15 کیلوگرم
عدس4تا 4ونیم کیلوگرم
گوشت چرخ کرده 6تا7کیلوگرم
کشمش 3 کیلوگرم
زعفران1 مثقال
روغن 4 کیلوگرم
هل و دارچین بـه مـیزان لازم
نمک و فلفل و زرچوبه بـه مـیزان لازم

مـیران مواد غذاهای نذری : خورش قورمـه سبزی (برای 100 نفر)

گوشت ي 8 كيلو گرم
لوبيا چیتی یـاقرمز 2تا 2ونیم كيلو گرم
پياز 10 كيلو گرم
ليمو عماني 1 كيلو گرم
سبزي قورمـه 10 كيلو گرم
(شامل تره 3کیلو، جعفري 4کیلو،گشنيز 1کیلو،اسفناج 1کیلوو800گرم،شنبليله 200گرم)
روغن 4-5کیلو
نمک فلفل زردچوبه بـه مقدارلازم
برنج به منظور پخت پلو15 كيلو گرم

مـیران مواد غذاهای نذری : زرشک پلو نذری (برای 100 نفر)

مرغ بدون پوست 150گرم به منظور هرنفر(35کیلوبرای100نفر)
پیـاز متوسط ۶ که تا ۷ کیلو
رب گوجه فرنگی 2تا3کیلو
زرشک حدودا ۲ کیلو
شکربرای هر 150گرم زرشک 1قاشق سوپ خوری
زعفران 1مثقال
نمک و زردچوبه فلفل بـه مـیزان دلخواه
روغن مخصوص سرخ ی بـه مقدارلازم
برنج حدودا18 کیلو
روغن 3کیلو

مـیران مواد غذاهای نذری : خورش فسنجان نذری (برای 100نفر)

گردو ۵ که تا ۶ کیلو
مرغ 20کیلو
زعفران نیم مثقال
پیـاز رنده شده 4کیلو
برگ بو 12 برگ
رب انارمرغوب 2-3کیلو
شکربه دلخواه 1کیلو
نمک، فلفل ، زردچوبه بـه مقدار لازم

مـیران مواد غذاهای نذری : آش رشته نذری (برای100نفر)

لوبیـا قرمز 1ونیم کیلو گرم

عدس 2ونیم کیلوگرم
نخود 1ونیم کیلو
لوبیـا چیتی 250 گرم
پیـاز 5کیلو
سیر 2کیلو
سبزی آش 15 تا20کیلو

(تره 4کیلو.چغندر3کیلو.شوید2ونیم کیلو.گشنیز 2کیلو.شنبلیله نیم کیلو.جعفری 5کیلو.اسفناج 3کیلو)

کشک 2کیلوگرم یـا بیشتر
رشته مخصوص آش 6کیلویـا بیشتر(بستگی بـه نوع وانداره رشته داره)
نعناداغ بـه مـیزان لازم
زرد چوبه فلفل نمک مقداری
روغن بـه مـیزان لازم

مـیران مواد غذاهای نذری : شله زرد (برای 100نفر )

برنج نیم دانـه 3کیلو
شکر 5تا6کیلو
زعفران 1ونیم مثقال
گلاب 4-5پ
دانـه هل 1/4پ
کره 300گرم
پودردارچین به منظور تزئین دلخواه
مغز خلال بادام600-700گرم

مـیران مواد غذاهای نذری : حلوای مجلسی (برای 100 نفر)

آرد گندم700 گرم
آرد برنج 300 گرم
کره 300 گرم
روغن جامد 250 گرم
هل ساییده شده 1 قاشق چایخوری
مواد لازم به منظور شربت حلوا
شکر 800 گرم
آب 2 پیمانـه
گلاب 1 پیمانـه
زعفران ساییده شده 2 قاشق چایخوری

 منبع:نوشيدني




[مقدار مواد اولیه برای نذری]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Tue, 17 Jul 2018 09:03:00 +0000



مقدار مواد اولیه برای نذری

برای تهیـه غذای نذری این توصیـه‌ها را رعایت کنید | وب سایت سلامت

برای تهیـه غذای نذری این توصیـه‌ها را رعایت کنید. مقدار مواد اولیه برای نذری با توجه بـه فرا رسیدن ایـام عزاداری سالار شـهدا امام حسین و بر پا شدن دسته های عزاداری و سفره های نذری سلامت دات لایف بـه تمام عزاداران حسینی نکات زیر را توصیـه مـی کند. مقدار مواد اولیه برای نذری با رعایت نکات بهداشتی زیر مـی توانید سفره ای با شکوه به منظور عزاداران امام حسین تدارک ببینید و سلامت عزاداران را حفظ کنید. نذرتان قبول

خرید مواد اولیـه غذای نذری

* دام و طیور مورد مصرف را از مراکزی تهیـه کنید کـه تحت نظارت مراکز بهداشتی هستند.

* روغن مورد نیـاز تنـها از انواع روغن مایع(مایع معمولی و مایع مخصوص سرخ ) خریداری شود.

* سنگ نمک اغلب دارای ناخالصی‌های زیـادی هست که به منظور کبد و کلیـه زیـان‌آور است. بنابراین نمک مورد نیـاز را تنـها از انواع نمک‌ های یددار تصفیـه شده تهیـه کنید. از خریداری و انبار نمک بـه مقدار زیـاد خودداری کرده و نمک خریداری شده را درون ظروف درون بسته و غیرقابل نفوذ بـه نور نگهداری کنید.

* درون صورت استفاده از ماست یـا لبنیـات، مقدار مواد اولیه برای نذری از انواع کم چرب آن ها استفاده کنید.

* درون صورت استفاده از کره سعی کنید آن را یـا از نوع حیوانی کم ‌چرب یـا گیـاهی با اسیدچرب ترانس پایین تهیـه کنید.

تهیـه غذای نذری

* از سرخ غذاها که تا حد امکان اجتناب شود. درون مواردی کـه نیـاز بـه سرخ مواد غذایی وجود دارد فقط از روغن مایع مخصوص سرخ استفاده کنید.

* که تا حد امکان از مصرف دنبه به منظور سرخ مواد اولیـه خودداری کنید.

* بـه طور کلی غذاها بـه طور کم چرب تهیـه شوند. بـه طور مثال پوست و چربی مرغ یـا چربی قابل رویت گوشت را پیش از طبخ جدا کنید.

* از مصرف زیـاد روغن درون تهیـه غذاها خودداری کنید. استفاده از غذاهای آب پز و یـا کبابی درون این مورد بهتر است.

* کره را روی برنج نریزید. از بسته ‌های جداگانـه و کوچک کره استفاده کنید. درون صورت استفاده از این کره‌ها بـه دلیل این کـه به سرعت آب شده و وارد غذا مـی ‌شوند، آن را روی برنج داغ قرار ندهید.

* درباره مرغ و انواع گوشت چه بـه صورت آب پز و چه بـه صورت کبابی دقت کنید کـه کاملا پخته شوند که تا از انتقال بیماری ‌های واگیر جلوگیری شود.

* به منظور تهیـه انواع خورش ‌ها ، سبزی ‌های مصرفی از قبیل کدو، بادمجان، کرفس و سبزی قورمـه با روغن کم و به مدت کوتاه تفت داده شوند.

* درون طبخ کباب ‌کوبیده دقت شود کـه از گوشت کم چرب استفاده شود و تمام قسمت‌های آن بـه طور یکنواخت مغزپخت شود.

* از آنجا کـه نقــش مـهــم و موثر سبزی‌ ها درون پیشگیری از ابتلا بـه بیماری ‌های قلب ‌و‌عروق، سرطان، بیماری ‌های گوارشی و غیره بـه اثبات رسیده است، غذاهای مختلفی کـه حاوی سبزی هستند،طبخ شود. بـه ‌عنوان مثال تهیـه غذاهایی مثل لوبیـاپلو، باقلاپلو، شویدپلو، عدس‌پلو، استامبولی و … بـه منظور افزایش مصرف انواع سبزی و حبوبات توصیـه مـی ‌شود.

* درون صورت استفاده از حبوبات و مواد اولیـه ‌ای کـه امکان وجود سنگ درون آن ها هست یـا از انواع پاک شده استفاده کنید و یـا آن ها را بـه دقت پاک کنید.

* از تهیـه انواع سالاد حاوی سس زیـاد اجتناب کنید. چنانچه درون مراسم سالاد سرو مـی ‌شود نسبت بـه رعایت اصول بهداشتی درون تهیـه سبزی‌ های آن دقت کرده و سس سالاد را روی آن نریزید. مـی ‌توانید از بسته‌ های کوچک سس بـه صورت جداگانـه استفاده کنید.

* سبزی خوردن مصرفی را با دقت بشویید و ضدعفونی کنید.

* با توجه بـه نقش نمک درون افزایش فشار خون از حداقل مقدار نمک درون طبخ غذاها استفاده کنید.

* سعی کنید آبگوشت را بـه صورت پرچرب تهیـه نکنید.

* حتی ‌الامکان بـه جای نوشابه‌ های گازدار از دوغ و یـا آب به منظور نوشیدن استفاده کنید. مـی‌توانید با اضافه سبزی‌ های معطر دوغ را خوش طعم ‌تر کنید.

* از استفاده زیـاد از شکر درون تهیـه شله ‌زرد ، انواع شربت ‌ها و نذری ‌های شیرین خودداری کنید.

* بـه جای قند و شکر به منظور مصرف چای از کشمش و خرما استفاده کنید.

* چنان چه نذر شما توزیع شیر هست از شیرین آن خودداری کنید.

* بـه مقدار مورد نیـازتان غذای نذری دریـافت کنید. از دریـافت مقادیر بیشتر از نیـاز کـه در نـهایت مجبور بـه دور ریختن آن مـی ‌شوید، خودداری کنید.

* باقی‌ مانده غذاها را درون یخچال و سردخانـه نگهداری کرده و از گرم چند باره آن خودداری کنید.

* آش‌ ها از بهترین غذاهایی هستند کـه به عنوان نذری تهیـه مـی ‌شوند البته بـه شرط این کـه یک وجب روغن روی آن ها نباشد.

* سعی کنید توزیع مـیوه را هم بـه عنوان یکی از مواد غذایی کـه مـی ‌شود، نذر کرد درون نظر بگیرید.

* چنانچه به منظور سرو غذا،چای و نوشیدنی از ظروف یک ‌بار مصرف استفاده مـی ‌کنید، بـه بهداشتی بودن آن ها توجه کنید.

سلامت دات لایف راهنمای زندگی سالم

پزشکان متخصص سایت پاسخگوی سوال های شما درون این مقاله هستند، کلیک کنید. این مطلب مورد توجه شما واقع شد؟ : مقدار مواد اولیه برای نذری




[مقدار مواد اولیه برای نذری]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Thu, 21 Jun 2018 06:56:00 +0000



مقدار مواد اولیه برای نذری

قیمـه به منظور 50 نفر | قیمـه نذری | طرز تهیـه قیمـه نذری و مجلسی ...

امتیـاز شما بـه این آموزش چنده؟

( 23 رای _ مـیانگین : مقدار مواد اولیه برای نذری 4٫04 از 5 )

قیمـه نذری | قیمـه برای ۵۰ نفر | قیمـه برای ۱۰۰ نفر | قیمـه برای ۲۰۰ نفر | قیمـه برای ۵۰۰ نفر | قیمـه برای ۱۰۰۰ نفر | قیمـه محرم | قیمـه نذری به منظور ۵۰ نفر | قیمـه نذری به منظور ۱۰۰ نفر | قیمـه نذری به منظور ۲۰۰ نفر | قیمـه نذری به منظور ۵۰۰ نفر | قیمـه نذری به منظور ۱۰۰۰ نفر 

قیمـه یکی از خورشت های ایرانی هست که درون محرم نیز بـه عنوان قیمـه نذری طبخ مـی شود.

معمولا قیمـه نذری به منظور ۵۰ نفر، مقدار مواد اولیه برای نذری قیمـه نذری به منظور ۱۰۰ نفر، قیمـه نذری به منظور ۲۰۰ نفر، قیمـه نذری به منظور ۵۰۰ نفر، قیمـه نذری به منظور ۱۰۰۰ نفر متداول است.

با آموزش قیمـه نذری همراه ما باشید.

این مقدار مواد به منظور قیمـه نذری به منظور ۵۰ نفر مـی باشد. مقدار مواد اولیه برای نذری درون ادامـه به منظور تهیـه مقدار بیشتر قیمـه توضیح خواهیم داد.

قیمـه به منظور ۵۰ نفر | قیمـه نذری به منظور ۵۰ نفر | طرز تهیـه قیمـه به منظور ۵۰ نفر | طرز تهیـه قیمـه نذری به منظور ۵۰ نفر | قیمـه محرم | قیمـه مجلسی | طرز تهیـه قیمـه مجلسی

برای تهیـه قیمـه نذری از شب قبل لپه را خیس کنید. مقدار مواد اولیه برای نذری چند ساعت خیس بخوره کافیـه.

گوشت رو از روز قبل پاک کرده و خورد کنید.

روز پخت قیمـه، دیگ مناسب رو انتخاب کنید.

به مقدار مناسب روغن داخل دیگ بریزید.

مقدار روغن بـه قدری باشـه کـه کمـی از کف دیگه بالاتر بیـاد.

اول گوشت خورد شده رو داخل دیگ بریزید.

کمـی تفت دهید.

سپس پیـاز خلال شده رو بـه گوشت اضافه کنید.

خوب کـه تفت خوردن و گوشت رنگش عوض شد، و پیـاز نرم شد کافیـه.

لپه ای کـه خیس کرده بودین آبکشی کنید.

لپه رو بـه مواد اضافه کنید.

کمـی لپه رو تفت بدین. بـه تقت زیـادی نیـاز نداره.

به مقدار مناسب زردچوبه و کمـی فلفل بـه مواد بزنید و خوب هم بزنید.

بعد رب رو بـه مواد اضافه کنید و هم بزنید.

سپس بـه مقدار مناسبی آب درون دیگ بریزید.

بعد از جوش اومدن آب خورش، زیر دیگ رو کم کنید.

اجازه بدین کـه خورشت بپزه و جا بیـافته.

زمانی کـه گوشت پخت، تقریبا نیم ساعت آخر پخت، زعفرون دم کرده، لیمو عمانی و نمک بـه خورش بزنید.

بعد از اینکه خورش کاملا جا افتاد، زیرش رو خاموش کنید.

برنج رو آبکشی کنید و دم بذارید.

سیب زمـینی های خورد شده را سرخ کنید.

در نـهایت برنج، خورش و سیب زمـینی سرخ شده را درون ظرف های مناسب بریزید.

فوت و فن خورش قیمـه | ادویـه قیمـه | چاشنی قیمـه | نوع گوشت قیمـه | استفاده از دنبه درون قیمـه 

نوع گوشت قیمـه بـه شما بستگی دارد. مـی تونید از گوشت ، گوشت و حتی گوشت استفاده کنید. اما خب مسلما گوشت ی خورش را خوشمزه تر مـی کنـه.

اندازه تکه های گوشت خورش بـه سلیقه شما بستگی داره.

اگه از گوشت ی استفاده مـیکنید حتما تکه های گوشت رو کمـی بزرگ بردارید. چون گوشت ی حاوی چربی هست و موقع پخت کوچک مـیشـه.

مـیزان استفاده از روغن تهیـه خورش نیز سلیقه ای است.

اگه دوست دارید خورشتتون روغن زیـادی داشته باشـه مـی تویند از روغن بیشتری استفاده کنید اما من توصیـه نمـیکنم.

اگه اول پیـاز رو تفت بدین و بعد گوشت اصلا درست نیست. اینطوری موقع تفت گوشت، پیـاز مـی سوزه.

از زردچوبه بـه مقداری استفاده کنید کـه رنگ گوشت تغییر کنـه.

استفاده از زعفرون کاملا اختیـاری هستش. اما ریختن زعفرون قیمـه رو خوشمزه تر مـی کنـه.

به عنوان ادویـه قیمـه مـی تونید از دارچین هم استفاده کنید. قبل از اضافه رب، مقداری دارچین بـه موادتون بزنید. خوشمزه مـیشـه.

در مواد اولیـه دنبه هستش. استفاده از دنیـه هم اختیـاریـه. اگه مایل بـه استفاده بودین، موقع تفت گوشت و پیـاز آنرا اضافه کنید.

دنبه خورش رو خوشمزه تر مـی کنـه. اگه خواستین از دنبه استفاده کنید، مقدار روغن رو کم کنید.

مـی تونید از سیب زمـینی های خلالی آماده هم استفاده کنید.

قیمـه به منظور ۱۰۰ نفر | قیمـه نذری به منظور ۱۰۰ نفر | طرز تهیـه قیمـه به منظور ۱۰۰ نفر | طرز تهیـه قیمـه نذری به منظور ۱۰۰ نفر | قیمـه محرم | قیمـه مجلسی | طرز تهیـه قیمـه مجلسی

برای تهیـه قیمـه به منظور ۱۰۰ نفر، مـی تونید از همـین دستور استفاده کنید.

فقط کافیـه مقدار مواد اولیـه را دو برابر کنید.

قیمـه به منظور ۲۰۰ نفر | قیمـه نذری به منظور ۲۰۰ نفر | طرز تهیـه قیمـه به منظور ۲۰۰ نفر | طرز تهیـه قیمـه نذری به منظور ۲۰۰ نفر | قیمـه محرم | قیمـه مجلسی | طرز تهیـه قیمـه مجلسی

برای تهیـه قیمـه به منظور ۲۰۰ نفر، مـی تونید از همـین دستور استفاده کنید.

فقط کافیـه مقدار مواد اولیـه را ۴ برابر کنید.

قیمـه به منظور ۵۰۰ نفر | قیمـه نذری به منظور ۵۰۰ نفر | طرز تهیـه قیمـه به منظور ۵۰۰ نفر | طرز تهیـه قیمـه نذری به منظور ۵۰۰ نفر | قیمـه محرم | قیمـه مجلسی | طرز تهیـه قیمـه مجلسی

برای تهیـه قیمـه به منظور ۵۰۰ نفر، مـی تونید از همـین دستور استفاده کنید.

فقط کافیـه مقدار مواد اولیـه را ۱۰ برابر کنید.

قیمـه به منظور ۱۰۰۰ نفر | قیمـه نذری به منظور ۱۰۰۰ نفر | طرز تهیـه قیمـه به منظور ۱۰۰۰ نفر | طرز تهیـه قیمـه نذری به منظور ۱۰۰۰ نفر | قیمـه محرم | قیمـه مجلسی | طرز تهیـه قیمـه مجلسی

برای تهیـه قیمـه به منظور ۱۰۰۰ نفر، مـی تونید از همـین دستور استفاده کنید.

فقط کافیـه مقدار مواد اولیـه را ۲۰ برابر کنید.

قیمـه به منظور ۱۰ نفر | طرز تهیـه قیمـه به منظور ۱۰ نفر

برای تهیـه قیمـه به منظور ۱۰ نفر، مـی تونید از همـین دستور استفاده کنید.

فقط کافیـه مقدار مواد اولیـه را یک پنجم (۱/۵) کنید.

قیمـه به منظور ۵۰ نفر, قیمـه به منظور ۱۰۰ نفر, قیمـه به منظور ۲۰۰ نفر, قیمـه به منظور ۵۰۰ نفر, قیمـه به منظور ۱۰۰۰ نفر, قیمـه محرم, مواد لازم به منظور قیمـه نذری,قیمـه نذری به منظور ۵۰ نفر, قیمـه نذری به منظور ۱۰۰ نفر, قیمـه نذری به منظور ۲۰۰ نفر, قیمـه نذری به منظور ۵۰۰ نفر, قیمـه نذری به منظور ۱۰۰۰ نفر, طرز تهیـه قیمـه به منظور ۱۰ نفر, طرز تهیـه قیمـه به منظور ۵۰ نفر, طرز تهیـه قیمـه به منظور ۱۰۰ نفر, طرز تهیـه قیمـه به منظور ۲۰۰ نفر, طرز تهیـه قیمـه به منظور ۵۰۰ نفر, طرز تهیـه قیمـه به منظور ۱۰۰۰ نفر, طرز تهیـه قیمـه نذری به منظور ۵۰ نفر, طرز تهیـه قیمـه نذری به منظور ۱۰۰ نفر, طرز تهیـه قیمـه نذری به منظور ۲۰۰ نفر, ادویـه قیمـه, طرز تهیـه قیمـه خوشمزه, ادویـه مخصوص قیمـه نذری, تزیین خورش قیمـه

تهیـه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آمورش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب http://chashnee.ir/?p=8715




[مقدار مواد اولیه برای نذری]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Thu, 19 Jul 2018 21:25:00 +0000



مقدار مواد اولیه برای نذری

هزینـه پخت قیمـه نذری به منظور 100 نفر چقدر تمام مـی‌شود؟

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری مـیزان، مقدار مواد اولیه برای نذری با توجه بـه آغاز ماه محرم، عزاداران حسینی درون تکایـا و هیئت‌های مذهبی اقدام بـه پخت نذری به منظور عزاداران حسینی مـی‌کنند کـه هزینـه درست نذری بسته بـه نوع غذا و مـیزان استفاده از مواد اولیـه متفاوت است.

تهیـه کالاهای اساسی پخت نذری توسط هیئت‌های عزاداری از طریق سهمـیه و یـا از سوی بانی‌ها تهیـه مـی‌شود.
با این تفاسیر هزینـه پخت نذری به منظور یک هیئت 100 نفره حتما هزینـه‌هایی چون آشپز، دیگ، اجاق گاز، مواد غذایی را درون نظر گرفت.

عمده غذاهایی کـه در هیئت‌ها و تکایـا پخته مـی‌شود بیشتر شامل قیمت، قرمـه‌سبزی، عدس پلو و... مقدار مواد اولیه برای نذری را شامل مـی‌شود.

به علاوه به منظور پخت یک قیمـه به منظور 100 نفر حتما حدود 3 کیلو لپه استفاده کرد کـه هرکیلو لپه 8 تومان هست که درون مجموع حتما 24 هزار تومان خرج کرد.

با این وجود به منظور اجاره دو عدد دیگ، اجاق گاز، کپسول، آبکش و... مقدار مواد اولیه برای نذری حتما حدود 380 هزار تومان هزینـه کرد.

به علاوه به منظور 100 نفر حدود 15 کیلو برنج لازم هست که هر کیلو برنج ایرانی 16 هزار تومان و برنج هندی 6 هزار تومان هست که جمعا به منظور خرید برنج حتما از 90 هزار که تا 240 هزار تومان هزینـه کرد.

همچنین گوشت یکی از اقلام اساسی تهیـه خورشت قیمـه نذری محسوب مـی‌شود کـه باید به منظور 100نفر 8 کیلو گرم گوشت استفاده کرد کـه با وجود قیمت 44 هزار تومانی گوشت ی و 41 هزار تومانی گوشت حتما از 330 هزار تومان که تا 360 هزار تومان هزینـه کرد کـه به این رقم هزینـه خرید انواع ادویـه به منظور تهیـه خورشت نذری را نیز اضافه کرد کـه حدود 30 هزار تومان خواهد بود.

در کنار نیـازهای اساسی به منظور تهیـه قیمـه نذری مواد دیگری چون سیب‌زمـینی، پیـاز، روغن را نمـی‌توان نادیده گرفت کـه هزینـه تهیـه این اقلام بـه صورت سر انگشتی با احتساب دو حلب روغن، 6 کیلو سیب زمـینی، 6 کیلو پیـاز حدود 90 هزار تومان است.

در این مـیان بعضی از هیئت‌های به منظور خوش رنگ‌تر قیمـه نذری از زعفران استفاده مـی‌کنند کـه حداقل دو بسته یک مثقال زعفران به منظور غذای 100 نفر نیـاز هست که هزینـه تهیـه آن حدود 70 هزار تومان است.

گفتنی هست بعد از آماده و طبخ شدن غذای نذری حتما به سراغ تهیـه ظروف یکبار مصرف برویم کـه هزینـه خرید 100 ظرف برنج، ظرف خورشت و قاشق حدود 30 هزار تومان تمام مـی‌شود.

براساس گزارش مـیزان به منظور درست یک دیگ قیمـه نذری به منظور 100 نفر درون ماه محرم با احتساب برنج ایرانی و گوشت ی درون مجموع حتما حدود یک مـیلیون و 250 هزار تومان هزینـه کرد کـه با توجه بـه افزایش تعداد نفرات هزینـه تهیـه غذا نیز بـه نسبت افزایش خواهد یـافت و این اعداد و ارقام درون حالی هست که افراد خود توانایی و مـهارت پخت غذا را داشته باشند کـه در غیر این صورت هزینـه گرفتن آشپز جهت پخت نذر نیز بـه لیست هزنیـه‌ها اضافه خواهد شد.


انتهای پیـام/

: مقدار مواد اولیه برای نذری




[مقدار مواد اولیه برای نذری]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Sat, 09 Jun 2018 15:17:00 +0000



تمامی مطالب این سایت به صورت اتوماتیک توسط موتورهای جستجو و یا جستجو مستقیم بازدیدکنندگان جمع آوری شده است
هیچ مطلبی توسط این سایت مورد تایید نیست.
در صورت وجود مطلب غیرمجاز، جهت حذف به ایمیل زیر پیام ارسال نمایید
i.video.ir@gmail.com