طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر

طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر طرز تهیـه آش دندونی - bamacook.com | آش دندونی به منظور 30 نفر - مد قرمز | طرز تهیـه آش دندونی به منظور 20 نفر | روش درست كردن اش دندوني | نحوه درست كردن اش دندوني | آش دندونی به منظور ۵۰نفر..؟؟؟ | تبادل نظر نی نی سایت |

طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر

طرز تهیـه آش دندونی - bamacook.com

این سرآشپر قابلیت درون یـافت سفارش را دارد، طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر به منظور سفارش بـه وب سایت سرآشپر مراجعه کنید

سرآشپز : طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر زهرا محولاتی سایت : لیسانس

از قدیم رسم بوده بچه کـه اولین دندونش درون مـیاد براش آش مـی پزن، از همون آش هم مـی دن بـه بچه بخوره که تا جون بگیره و درد دندون درون اومدنو بتونـه تحمل کنـه

آش دندونی درون یک نگاه

آماده سازی :
120 دقیقه

پخت :
180 دقیقه

موردمصرف : غذای اصلی مناسب به منظور : مشخص نشده مـیزان کالری : مشخص نشده سختی : ساده محلی : مناسب فصل : همـه فصول

مواد لازم جهت تهیـه آش دندونی به منظور 4 نفر

مواد لازم مقدار واحد توضیحات گندم 1 لیوان لوبیـا سفید 1 لیوان نخود 1 لیوان عدس 1 لیوان ماش 1 لیوان پیـاز سرخ شده 2 قاشق غذا خوری آب گوشت به مـیزان لازم نمک به مـیزان لازم فلفل سیـاه به مـیزان لازم

طرز تهیـه : آش دندونی

تمام حبوبات را چند ساعتي خيس مي كنيم که تا كمي نرم شوند و نفخ آنـها گرفته شود.

سپس تمام حبوبات را بـه همراه گندم درون قابلمـه ريخته و مي گذاريم بپزد.

پس از اينكه حبوبات كمي نرم شد، آب گوشت را اضافه كرده و مي گذاريم که تا حبوبات بپزد و خوب لعاب بياندازد.

بايد مرتب هم بزنيم که تا آش ته نگيرد و گندم كاملا نرم شود و لعاب بياندازد.

وقتي آش خوب لعاب دار شد، يك قاشق پياز داغ و نمك را اضافه مي كنيم. طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر بايد نيم ساعت ديگر آش بپزد.

در آخر آش را درون ظرف مي ريزيم و با بقيه پياز داغ روي آن را تزئين كرده و سرو مي كنيم.

برچسب ها : آش-دندونی

سایر دستورات این سرآشپز

دستورات غذایی مشابه

{{if CreateBy==-1 }}
{{/if}} {{if CreateBy!=-1 }}
{{/if}} {{if LikeIsActive=='True' || DisLikeIsActive=='True' }} {{/if}} {{if MultiLevelCommentIsActive=='True' && ShowReplay=='True' }} {{/if}} {{tmpl(Childs) '#MainCommentTemplate'}}
. طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر




[طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Wed, 06 Feb 2019 02:59:00 +0000



طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر

آش دندونی به منظور 30 نفر - مد قرمز

اش دندونی برا 25- 30 نفر. طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر مـیشـه کمکم کنید | تبادل نظر نی نی سایت

https://www.ninisite.com/…/اش-دندونی-برا-25-30-نفر-مـیشـه-کمکم-…

Sep 9, 2014 – سلام. طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر مـیخوام برا 25 که تا 30 نفر اش دندونی بپزم اصلا بلد نیستم. چیـا مـیخواد و چقد و چجوری بپزم؟؟

آش دندونی پسرم ماهان. الی بانو. مواد لازم : طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر 1 _ گوشت ی 500 گرم. 2 _ قلم 1 عدد. 3 _ نخود 1 پیمانـه. 4 _ لوبیـا چیتی 1 پیمانـه. 5 _ لوبیـا قرمز 1 پیمانـه. 6 _ عدس 1 … منم سوال بالایی رو داشتم…ممنون…شبیـه حلیم شد… —————————-. فندق جان یـادم نیست دقیقا اما فکر کنم به منظور 10 که تا از همسایـه ها بردیم خودمونم 20 نفر بودیم

Feb 9, 2011 – Re: آش دندوني – ديشليق. نقل قول نوشته اصلی توسط نگین 31. سلامـی مـیدونـه به منظور 30 40 نفر چقدر حتما حبوبات خیس کنیم ؟ ممنون. مـی دونم یـه کم دیره به منظور جواب ولی برایـانی کـه این مشکل براشون ممکنـه پیش بیـاد جواب مـی دم.اندازه هایی کـه هیون جون گذاشتن به منظور حدودا بیست سی نفر هست …..بهتره به منظور سی چهل نفر …

از قدیم رسم بوده بچه کـه اولین دندونش درون مـیاد براش آش مـی پزن، طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر از همون آش هم مـی دن بـه بچه بخوره که تا جون بگیره و درد دندون درون اومدنو بتونـه تحمل کنـه بـه اون آش مـی گن آش دندونی.

طرز تهیـه آش دندونی کودک : به منظور تهیـه آش دندونی ابتدا گوشت را با پیـاز و مقداری پودر دارچین داخل قابلمـه دیگری بریزید و بپزید که تا نرم شود …

Nov 12, 2014 – وب سایت بریونی: دندان کوچولو کـه ریشـه بزند و دربیـاد مادر ها دست بـه کار مـی شوند به منظور پختن آش دندونی. طرز تهیـه آش دندونی. مواد لازم جهت تهیـه آش دندونی به منظور 4 نفر. گندم 1 لیوان. لوبیـا سفید 1 لیوان. نخود 1 لیوان. عدس 1 لیوان. ماش 1 لیوان. پیـاز سرخ شده 2 قاشق غذا خوری. آب گوشت بـه مـیزان لازم. نمک بـه مـیزان لازم.

معرفی آش دندونی : آشی سنتی کـه هنگام درآمدن اولین دندان نوزاد تهیـه و برای اطرافیـان طی مراسمـی سرو مـی شود. مواد لازم به منظور تهیـه آش دندونی : گندم پوست کنده : 1 لیوان. نخود : 1 لیوان. لوبیـا سفید: 1 لیوان. عدس : 1 لیوان. ماش : 1 لیوان. پیـاز داغ : 2 قاشق غذاخوری. آب گوشت : بـه مقدار لازم. نمک : بـه مقدار لازم. طرز تهیـه آش دندونی : 1) تمام حبوبات …

Nov 30, 2015 – طرز تهیـه آش دندونی خوشمزه و خوش طعم بـه همراه نکاتی به منظور طبخ بهتر آش, روش پخت آش دندونی خوش طعم و لذیذ به منظور مجلس دندونی فرزند دلبند شما, را درون این مجموعه مشاهده خواهید کرد.

آش رشته به منظور 20 نفر bestparsian آش رشته به منظور 30 که تا 40 نفر تجربیـات آشپزی من مواد لازم به منظور تهیـه آش رشته به منظور 40 نفر تک آشپز آش دندونی آش دندونک طرز تهیـه آش دندونی کودک ایران کوک طرز تهیـه آش دندونی به منظور 20 نفر طرز تهیـه اش رشته به منظور 30 نفر ninjafun طرز تهیـه آش جو به منظور 10 نفر تک آشپز مواد لازم به منظور آش رشته به منظور 40 …

Searches related to آش دندونی به منظور 30 نفر




[طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر]

نویسنده و منبع: mousa | تاریخ انتشار: Wed, 06 Feb 2019 02:59:00 +0000



طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر

طرز تهیـه آش دندونی به منظور 20 نفر

پیـاز داغ 2 قاشق غذاخوری

آب گوشت بـه مقدار لازم

نمک بـه مقدار لازم

طرز تهیـه:

تمام حبوبات را چند ساعتی خیس مـی کنیم که تا کمـی نرم شوند و نفخ آنـها گرفته شود.

سپس تمام حبوبات را بـه همراه گندم درون قابلمـه ریخته و مـی گذاریم بپزد.

پس از اینکه حبوبات کمـی نرم شد، طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر آب گوشت را اضافه کرده و مـی گذاریم که تا حبوبات بپزد و خوب لعاب بیـاندازد.

باید مرتب هم بزنیم که تا آش ته نگیرد و گندم کاملا نرم شود و لعاب بیـاندازد.

وقتی آش خوب لعاب دار شد، یک قاشق پیـاز داغ و نمک را اضافه مـی کنیم. طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر حتما نیم ساعت دیگر آش بپزد.

در آخر آش را درون ظرف مـی ریزیم و با بقیـه پیـاز داغ روی آن را تزئین کرده و سرو مـی کنیم.

منبع: طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر baelm.ir

به مقدار لازم

طرز تهیـه:

تمام حبوبات را چند ساعتی خیس مـی كنیم که تا كمـی نرم شوند و نفخ آنـها گرفته شود.

سپس تمام حبوبات را بـه همراه گندم درون قابلمـه ریخته و مـی گذاریم بپزد.

پس از اینكه حبوبات کمـی نرم شد، آب گوشت را اضافه كرده و مـی گذاریم که تا حبوبات بپزد و خوب لعاب بیـاندازد.

باید مرتب هم بزنیم که تا آش ته نگیرد و گندم كاملا نرم شود و لعاب بیـاندازد.

وقتی آش خوب لعاب دار شد، یك قاشق پیـاز داغ و نمك را اضافه مـی کنیم. طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر حتما نیم ساعت دیگر آش بپزد.

در آخر آش را درون ظرف مـی ریزیم و با بقیـه پیـاز داغ روی آن را تزئین كرده و سرو مـی كنیم.

* لینک مرتبط :

منبع: tebyan.net

طرز تهیـه:

تمام حبوبات را چند ساعتی خیس مـی كنیم که تا كمـی نرم شوند و نفخ آنـها گرفته شود.

سپس تمام حبوبات را بـه همراه گندم درون قابلمـه ریخته و مـی گذاریم بپزد.

پس از اینكه حبوبات کمـی نرم شد، آب گوشت را اضافه كرده و مـی گذاریم که تا حبوبات بپزد و خوب لعاب بیـاندازد.

باید مرتب هم بزنیم که تا آش ته نگیرد و گندم كاملا نرم شود و لعاب بیـاندازد.

وقتی آش خوب لعاب دار شد، یك قاشق پیـاز داغ و نمك را اضافه مـی کنیم. حتما نیم ساعت دیگر آش بپزد.

در آخر آش را درون ظرف مـی ریزیم و با بقیـه پیـاز داغ روی آن را تزئین كرده و سرو مـی كنیم.

آشپزي ,آش دندونی ,طرز تهیـه آش دندونی, آشپزباشي , آشپزي ايروني , آشپزي ايراني , سايت آشپزي ايروني , سايت آشپزي ايراني , آشپزي آسان , آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني , آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني

آشپزي ,آش دندونی ,طرز تهیـه آش دندونی, آشپزباشي , آشپزي ايروني , آشپزي ايراني , سايت آشپزي ايروني , سايت آشپزي ايراني , آشپزي آسان , آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني , آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني



منبع: beytoote.com

«نوم خدا نوم علی       چَش حَسید پُقه بَلی»

ویژگی های بلوط

با سوپ وخوراک لری آن

آبان ماه سال ۱۳۸۶  در قالب معرفی شعر آقای گودرزیـان با عنوان « بلوط » به بهانـه  اشاره بـه خواص بلوط از دیدگاه علمـی ،گریزی هم با هم به ذکر خواص آن از لابلای شعر و ترانـه بسیـار زیبای ایرج رحمانپور با عنوان «سرزمـینم » نیز زده بودیم. امروز با تکرار خواص بلوط (یـا بـه تعبیر زیبای آقای گودرزیـان « این پیر با طراوت بی ادعا - این هم قصه با قبیله ی خونگرم ما ») با روش پخت  دو خوراوپ مغذی و مقوی لری با بلوط ( بلی شیر و بلی ماس) نیز آشنا مـی شویم.

نام علمي :Quercus robur

كليات گياه شناسي

بلوط درخت بومي درون مناطق معتدله هست و درون ايران در کوه هاي ‌لرستان ، كردستان و كهكیلويه مي رويد . ارتفاع اين درخت درون بعضي نواحي که تا ۵۰متر و قطر تنـه آن به ۳ متر نيز مي رسد . برگهاي درخت بلوط پنجه اي و مانند انگشتان دست مي باشد . ميوه درخت بلوط به نام بلوط معروف هست .

تركيبات شيميايي:

پوست و برگ درخت بلوط داراي تانن ، قند ، اسيد گاليك ، اسيد ماليك ، كوئرسينQuercine ، موسيلاژ ، پكتين ،‌رزين و روغن هست .

خواص داروئي:

بلوط از نظر طب قديم ايران گرم و خشك هست .

خواص ميوه بلوط

ميوه بلوط از قديم الايام بویژه درون لرستان مورد مصرف بوده و از آن بـه عنوان غذا استفاده مي كرده اند . بلوط خشك و آرد شده را با آرد گندم مخلوط مي كنند و از آن نان تهيه مي نمايند .

مي توان بلوط را بوداده و سپس آنرا دم كرده و از آن چائي تهيه كرد . مقدر مصرف آن يك قاشق چايخوري درون يك ليوان ش مي باشد . اين دم كرده را مي توان براي مورد زير بكار برد .

بواسير را برطرف مي كند

اسهال ساده و اسهال خوني را رفع مي كند

درد معده و گاز معده را برطرف مي كند

براي رفع كم خوني موثر است

نرمي استخوان را درمان مي كند

براي تقويت عمومي بدن موثر است

براي معالجه اسهال اطفال ، آر‌د بلوط را با كاكائو مخلوط كرده و دم كرده آنرا بـه اطفال مي دهند

خواص درخت بلوط

براي استفاده از پوست درخت بلوط مي توان آنرا دم كرده و با عسل مخلوط كنيد و يا اينكه يك قاشق آرد آنرا درون يك ليوان ش ريخته و به مدت ۱۰دقيقه دم كنيد .

خونريزيها را متوقف مي سازد

درمان كننده بواسير خوني است

خاصيت ضد عفوني دارد

ادرار را زياد مي كند

ترشحات زنانـه را از بين مي برد

مصارف خارجي پوست درخت بلوط

براي استفاده خارجي از جوشانده پوست درخت استفاده مي شود . بدين منظور بايد ۱۵ گرم پوست درخت را درون يك ليتر ش ريخته و بگذاريد بـه آرامي بجوشد که تا حجم آن بـه دو سوم تقليل يابد . از اين جوشانده مي توان بعنوان كمپرس استفاده كرد و يا آنرا درون وان ريخته ودر آن استراحت نمود .

خون مردگي را درمان مي كند

اگزما را از بين مي برد

براي درمان بيماريهاي پوستي درون وان كه درون آن جوشانده پوست درخت بلوط را ريخته ايد بـه مدت ۱۵ دقيقه  استراحت كنيد

اگر واريس داريد اين قسمتها را با جوشانده پوست بلوط كمپرس كنيد

گز علفي

در اثر نيش زدن حشره اي مخصوص بـه برگ و يا شاخه هاي درخت بلوط ماده اي بـه بيرون تراوش مي كند كه درون اثر مجاورت با هوا سفت شده و به صورت دانـه هايي بـه قطر ۲ سانتيمتر بر روي ساقه و يا برگ ظاهر مي شود . براي استفاده از گز شاخه هاي درخت را تكان مي دهند که تا دانـه هاي گز بـه زمين بريزد . البته اين دانـه ها مخلوط با برگ و پوسته درخت هست كه بايد تميز شود .

گز علفي از نظر طب قديم ايران گرم و خشك هست . براي استفاده طبي از گز علفي مي توان آنرا با عسل مخلوط كرد و يا جوشانده آنرا تهيه نمود .( ۵۰ گرم درون يك ليتر ش )

خواص گزعلفي

خونريزيها را متوقف مي سازد

تنگي نفس را درمان مي كند

براي معالجه بواسير گز علفي را با عسل مخلوط كرده و بر روي بواسير مي گذارند

سرفه ها را برطرف مي كند

مقوي معده است

تقويت كننده دستگاه تنفسي است

سينـه را نرم و صدا را صاف مي كند

بلی شیر (شیر بلوط)

منبع: blogfa.com




[طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر]

نویسنده و منبع: mousa | تاریخ انتشار: Sun, 27 Jan 2019 07:57:00 +0000



طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر

روش درست كردن اش دندوني | نحوه درست كردن اش دندوني

آکاایران: طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر طبق رسم سال های گذشته عادت بر این هست که از زمان رویش اولین دندان کودک به منظور او “آش دندونی” طبخ مـیکنند. طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر درون این مقاله از آکاایران روش درست آش دندونی را آموزش داده ایم. طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر امـیدواریم لذت کافی را باشید.

آموزش و نکات تکمـیلی درست آش دندونی

آش دندونی یکی از آش های سنتی ایرانی هاست که  از قدیم رسم بر این بوده کـه اولین دندون بچه کـه در حال بیرون آمدن از لثه بود این آش را درست کنند و در بین دوستان و همسایگان پخش کنند.و معتقد بودند با خوردن و درست این آش , بقیـه دندون های بچه راحتر رشد خواهد کرد.

مواد لازم به منظور تهیـه آش دندونی

- گندم  پوست کنده   1 پیمانـه

- نخود   1 پیمانـه

- لوبیـا قرمز   1/4 پیمانـه

- لوبیـا چیتی   1/4 پیمانـه

- پیـاز درشت   2 عدد

- آب قلم یـا آب گوشت   1 الی 2 لیتر

- نمک ، طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر فلفل و زرد چوبه بـه مـیزان لازم

- پیـاز داغ ، گردوی خرد شده و کشمش به منظور تزیین  بـه مـیزان دلخواه 

آموزش درست آش دندونی

 برای درست این آش حتما حبوبات را از چند ساعت قبل خیس کنیم و چند بار آب آن را خالی کنیم که تا هم نفخ آن گرفته شود و هم زودتر پخته شوند.

 همچنین حتما گندم را از چند ساعت قبل خیس کنید که تا نرم شود.

 حبوبات را بـه همراه گندم پوست کنده  و مقداری آب با حرارت ملایم مـی پزیم که تا زمانی کـه حالت نیم پز پیدا کنند .سپس آب قلم را اضافه مـیکنیم . اگر آب قلم یـا آب گوشت  چربی خیلی زیـادی داشت بهتر هست کمـی از این چربی ها را از روی آن بردارید . سپس پیـاز را بـه صورت نگینی خرد مـیکنیم و در کمـی روغن و زرد چوبه تفت مـیدهیم که تا طلایی شود و بعد بـه داخل مواد آش مـیریزیم که تا با بقیـه مواد بجوشد و کاملا مزه دار شود.و درون اواخر پخت نمک و فلفل  را اضافه مـیکنیم و زمانی کـه غلظت آش مناسب شد . آش آماده سرو هست و مـیتوانید با پیـاز داغ و گردوی خرد شده و کمـی کشمش تفت داده  تزیین کنید.

نکات تکمـیلی درون مورد آش دندونی

آش دندونی جزو غذای محلی - آذربایجانی مـیباشد

و زمان پخت و انتظار آن درون حدود 2 ساعت و 0 دقیقه مـیباشد .

آش دندونی را مـی توانید درون وعده مـیان وعده - پیش غذا - سرو کنید .

همچنین مـیتوان درون ماه رمضان بـه عنوان افطار - مـیل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیـه و دستور تهیـه به منظور 10 نفر مناسب مـیباشد .

آموزش و نکات تکمـیلی درست آش دندونی به منظور بچه
5 (100%) 1 رای




[طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر]

نویسنده و منبع: mousa | تاریخ انتشار: Mon, 21 Jan 2019 16:11:00 +0000



طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر

آش دندونی به منظور ۵۰نفر..؟؟؟ | تبادل نظر نی نی سایت

ما اصلا درست نمـیکنم آگه درست کنیم برا خانواده خودمون 

که اشمون هم گندم با پوست مـی پزن باقلا هم مـی پزن بعد نمک و ابلیمو هم اضافه مـیکنن با پیـاز داغ

. طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر . طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر : طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر ، طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر




[طرز تهیه آش دندونی برای 50 نفر]

نویسنده و منبع: mousa | تاریخ انتشار: Mon, 21 Jan 2019 16:11:00 +0000



تمامی مطالب این سایت به صورت اتوماتیک توسط موتورهای جستجو و یا جستجو مستقیم بازدیدکنندگان جمع آوری شده است
هیچ مطلبی توسط این سایت مورد تایید نیست.
در صورت وجود مطلب غیرمجاز، جهت حذف به ایمیل زیر پیام ارسال نمایید
i.video.ir@gmail.com