15 مدل شیرینی خوشمزه نوروز
در این بخش انواع شیرینی ها به منظور پذیرایی از مـهمان و استفاده درون ایـام عید را آموزش دادیم. طرز تهیه کوکی کرن بری پرتقال شیرینی عید شیرینی های خوشمزه به منظور عید نوروز به صورت خانگی درست کنید.
به جای صرف هزینـه بالا به منظور خرید شیرینی مـی توانید با هزینـه کمتر و البته کیفیت بیشتر شیرینی های مختلف خوشمزه را درون خانـه آماده نمایید.
از مـهمانان خود درون نوروز با این شیرینی ها پذیرایی کنید.
1 – طرز تهیـه شکلات های قلبی خوشمزه
این شکلات های قلبی خوشمزه رابه اسانی مـیتوانید تهیـه کنید و برای عید از مـیهمان ها پذیرایی کنید و لذت ببرید.
مواد لازم
شکلات سفید: طرز تهیه کوکی کرن بری پرتقال شیرینی عید 200 گرم
بیسکویت «پودرشده»: 300 گرم
پسته «برشته شده و پودر شده»: 100 گرم
عسل: یک قاشق سوپ خوری
گلاب: 2 قاشق چای خوری
مربای زردآلو: 3 قاشق سوپ خوری
خامـه صبحانـه: 3 قاشق سوپ خوری
شکلات سیـاه «آب شده»: 100 گرم
شکلات سیـاه «آب شده اضافه»: 150 گرم
خرده بیسکوییت: 100 گرم
طرز تهیـه:
شکلات سفید ذوب شده، طرز تهیه کوکی کرن بری پرتقال شیرینی عید بیسکویت پودر شده، پسته، عسل، گلاب، مربای زردآلو، خامـه صبحانـه و شکلات سیـاه آب شده را مخلوط کنید که تا یکدست شده بـه صورت خمـیر نرمـی درآید.
سپس داخل یک شماره قالب 20×20 سانتیمتری را کـه چرب کرده و با کاغذ پوشش داده اید ریخته و صاف کنید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید.
سپس از یخچال خارج کرده و از قالب جدا کنید و برش بزنید.
در صورت تمایل مـیتوانید از کاتر مورد نظر استفاده کرده و برش را انجام دهید.
مجددا درون یخچال قرار دهید، شکلات سیـاه آب شده اضافه را با خرده بیسکویت مخلوط کرده شیرینی برش خورده را از یخچال خارج کنید و داخل شکلات غوطه ور کنید و روی توری قرار دهید که تا شکلات اضافه ازآن جدا شود.
مـیتوانید این شیرینی رابه مدت 3 روز درون یخچال نگه داری کنید.
شیرینی عید نوروز
2 – طرز تهیـه شیرینی دارچینی مکزیکی
مواد لازم:
کره: 225 گرم
شکر ریز: 50 گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
آرد: 225 گرم
آرد ذرت: 115 گرم
مواد لازم رویـه:
پودر شکر: 50 گرم
دارچین: یک قاشق چای خوری
طرز تهیـه:
ابتدا فر را روی 160 درجه سانتیگراد «325 درجه فارن هایت» گرم کنید.
دو شماره سینی فر را چرب کرده و کنار بگذارید.
شکر رابه همراه کره درون کاسه اي ریخته و با همزن بزنید که تا سبک و لطیف شود.
وانیل را اضافه کنید.
آرد و آرد ذرت را روی مواد الک کرده و با لیسک هم بزنید.
یک قاشق چای خوری از مواد برداشته ودر دست گرد کنید و روی سینی قرار دهید.
سپس بـه مدت 30 دقیقه درون فر بپزید که تا اندکی طلایی شود.
بعد کنار بگذارید که تا کمـی خنک شود ولی کمـی گرم باشد.
طرز تهیـه رویـه:
مواد رویـه را باهم مخلوط کرده و شیرینی ها را درون آن بغلتانید و روی توری قرار دهید که تا کاملا خنک شوند.
انواع شیرینی های خوشمزه عید
3 – طرز تهیـه کراسان فندق
مواد لازم:
کره: 125 گرم
وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
شکر: 55 گرم
شکر قهوه اي: 50 گرم
تخم مرغ: یک شماره
خامـه: 2 قاشق سوپ خوری
فندق «خردشده»: 55 گرم
آرد: 260 گرم
بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
دارچین: یک دوم قاشق چای خوری
پودر شکر «اضافه»: حدودا 80 گرم
طرز تهیـه:
کره، شکر، وانیل، شکر قهوه اي و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید.
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. طرز تهیه کوکی کرن بری پرتقال شیرینی عید سپس سینی فر را چرب کرده کار بگذارید.
بعد از یکدست شدن مواد خامـه، فندق خردشده، آرد، بیکینگ پودر و دارچین را داخل مواد ریخته و خوب مخلوط کنید.
خمـیر را ورز داده که تا یکدست شود.
سپس داخل یک کیسه نایلونی قرار داده و به مدت 30 دقیقه درون یخچال استراحت دهید.
سپس از خمـیر بـه اندازه 2 قاشق چای خوری درون دست گرد کرده و سپس بـه شکل استوانـه درآورده و به شکل هلال فرم دهید و داخل سینی با فاصله بچینید.
تمام مواد رابه همـین ترتیب آماده کنید و به مدت 15 دقیقه درون فر بپزید.
شیرینی را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه از سینی جدا کنید و داخل پودر شکر غلتانده ودر ظرف مورد نظر بچینید.
این شیرینی را مـی توانید درون دمای محیط بـه مدت طولانی نگه داری کنید. دقت کنید این شیرینی را درون ظرف دردار نگه داری کنید.
چند مدل شیرینی به منظور عید نوروز
4 – طرز تهیـه کوکی موکای تیره «Darkmocha cookie»
مواد لازم:
آرد: یک دوم پیمانـه
پودر کاکائو: یک دوم پیمانـه
شکر: یک چهارم پیمانـه
شکر قهوه اي: یک چهارم پیمانـه
پودر اسپرسو: یک قاشق سوپ خوری
کره «ذوب شده»: 3 قاشق سوپ خوری
نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
بیکینگ سودا: یک چهارم قاشق چای خوری
وانیلین: یک هشتم قاشق چای خوری
سفیده تخم مرغ: یک شماره
شکر: یک پیمانـه «برای غلتاندن»
طرز تهیـه:
آرد، پودر کاکائو، پودر اسپرسو، نمک و بیکینگ سودا را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
کره، شکرها، سفیده تخم مرغ و وانیلین را با همزن بزنید که تا مخلوط شوند.
مواد خشک را بیفزایید.
از خمـیر توپ های کوچکی جدا کرده ودر شکر بغلتانید ودر سینی چرب شده بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه درون فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد بپزید.
نکته: اگر خمـیر سفت یـا خشک بود، یک که تا 2 قاشق چای خوری شیر اضافه کنید.
5 – طرز تهیـه کوکی نوتلا؛ شیرینی با عطر و طعم فوق العاده
مواد لازم:
کره: 100 گرم
شکر: 150 گرم
آرد: 250 گرم
جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
نوتلا: 100 گرم
شکلات چیپسی: یک پیمانـه
تخم مرغ: 2 شماره
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیـه
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
سینی فر را چرب کرده کنار بگذارید.
کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید که تا یکدست و کرمـی شود.
سپس تخم مرغها را دانـه دانـه اضافه کنید و به هم زدن ادامـه دهید که تا مواد صاف و یکدست شود.
سپس آرد و جوش شیرین را مخلوط کرده ودر دو مرحله بـه مواد کره اي اضافه کنید.
بعد از مخلوط شدن شکلات چیپسی را داخل مواد بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید.
از مخلوط آماده بـه اندازه یک گردو درون دست گرد کنید.
سپس آنرا مسطح کرده ودر مرکز آن نوتلا بریزید.
اطراف آنرا جمع کرده و مجددا درون دست گرد کنید و داخل سینی با فاصله 3 سانت از یک دیگر بچینید و به مدت 12 دقیقه درون فر بپزید.
سپس از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه از سینی جدا کنید و بعد از خنک شدن کامل داخل ظرف بچینید.
این کوکی را مـی توانید به منظور مدت طولانی داخل ظروف شیشـه اي دردار درون دمای محیط نگهداری کنید.
6 – طرز تهیـه شیرینی شکلاتی
مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه
مدت زمان پخت: 8 که تا 10 دقیقه
مـیزان سرو: 4 که تا 6 نفر
مواد لازم:
کره «نرم»: 100 گرم
پودر قند: 80 گرم
شکر قهوه اي: 40 گرم
تخم مرغ: یک شماره
وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
آرد: 190 گرم
پودر کاکائو: 30 گرم
جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
مواد لازم رویـه:
شکلات تلخ: 45 گرم
شیر عسلی: 2 قاشق سوپ خوری
گردو و فندق «خرد شده»: 50 گرم
طرز تهیـه:
1. کره نرم، پودر قند و شکر قهوه اي را با دور متوسط همزن برقی بزنید که تا کرمـی و سبک شود و کمـی تغییر رنگ دهد.
2. سپس تخم مرغ و وانیل را افزوده و مخلوط کنید. آرد، پودر کاکائو و جوش شیرین را مخلوط کرده و به مواد رنده شده افزوده و با لیسک هم بزنید. مواد را داخل نایلون قرار داده و به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
3. سپس از یخچال خارج کرده و گلوله های کوچک از خمـیر برداشته ودر دست گرد کرده و روی سینی قرار دهید و با چوب ساقه عروس و یـا هر وسیله دیگری روی آن حفره ایجاد کنید.
4. از مواد مـیانی آماده گلوله های کوچکی برداشته و داخل حفره قرار دهید و نیمـی از مغزهای خرد شده را روی انـها بپاشید ودر فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد بـه مدت 8 که تا 10 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت و خنک شدن داخل ظرف درون دار نگه داری کنید.
طرز تهیـه رویـه:
شکلات تلخ و شیر عسلی را داخل شیر جوش ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید که تا شکلات ذوب شود. سپس از روی شعله برداشته و نیمـی از مغزها را افزوده و مخلوط کنید. مواد رابه مدت یک ساعت رد یخچال قرار دهید که تا کمـی سفت شود.
شیرینی های خوشمزه و خوش طعم به منظور شب عید
7 – طرز تهیـه قرابیـه شکلاتی
ماندانا حسین زاده
مواد لازم:
کره: 200 گرم
پودر قند: یک پیمانـه
روغن مایع: 3 قاشق سوپ خوری
نشاسته ذرت: یک چهارم پیمانـه
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
تخم مرغ: یک شماره
شکلات چیپسی سفید یـا کره اي: یک دوم پیمانـه
فندق «خرد شده»: یک دوم پیمانـه
آرد: حدود 400 گرم
پودر کاکائو: 30 گرم
طرز تهیـه:
1. کره و پودر قند را با همزن خوب بزنید که تا نرم و کرمـی شود. تخم مرغ، روغن مایع و وانیل را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید. آرد، پودر کاکائو و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و بطور کم کم اضافه کنید که تا جاییکه خمـیر نرمـی حاصل شود.
2. ممکن هست کمتر یـا بیشتر از مقدار دستور آرد مصرف شود. درون آخر شکلات چیپسی و فندق خرد شده را نیز اضافه کنید.
3. از مواد با قاشق بستنی یک اسکوپ برداشته ودر سینی با فاصله بچینید. سینی را حدود 20 دقیقه درون یخچال استراحت داده و سپس درون فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بـه مدت 30 دقیقه بپزید.
نکته:
1. این قرابیـه را مـی توانید بدون پودر کاکائو نیز درست کنید کـه دراین صورت حدود 30 گرم حتما به آرد دستور اضافه کنید.
2. بـه جای فندق از گردو نیز مـی توانید استفاده کنید.
3. به منظور تهیـه این شیرینی مـی توانید خمـیر را درون دست گرد کرده ودر مغز مورد نظر غلتانده و بپزید.
8 – طرز تهیـه قرابیـه ارده
ماندانا حسین زاده
مواد لازم:
روغن مایع: یک پیمانـه
پودر قند: یک پیمانـه
ارده: یک پیمانـه
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
گردو «خرد شده»: یک دوم پیمانـه
شکلات چیپسی تلخ: یک دوم پیمانـه
آرد: حدود 400 گرم
طرز تهیـه:
1. روغن مایع، پودر قند و ارده را درون ظرفی ریخته با همزن دستی مخلوط کنید. وانیل، بیکینگ پودر و آرد را جداگانـه مخلوط کرده و کم کم بـه مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید که تا جاییکه خمـیر جمع شده و خمـیر نرمـی حاصل شود.
2. ممکن هست کمتر یـا بیشتر از مقدار دستور، آرد مصرف شود. درون آخر گردوی خرد شده و شکلات چیپسی را نیز اضافه کنید. از مواد با قاشق بستنی یک اسکوپ برداشته ودر سینی فر با فاصله بچینید.
3. سینی را حدود 20 دقیقه درون یخچال گذاشته سپس درون فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بـه مدت 20 دقیقه بپزید.
9 – طرز تهیـه پرن فندقی
مواد لازم:
کره: 150 گرم
پودر قند: 75 گرم
پودر فندق: 55 گرم
وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
آرد: 270 گرم
مارمالاد زردآلو: به منظور تزیین
فندق «نگینی»: به منظور تزیین
طرز تهیـه:
1. کره را کمـی با همزن بزنید که تا یکدست شود. سپس پودر قند را اضافه کرده و هم بزنید که تا کرمـی و سبک شود. وانیل و پودر فندق را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید، سپس آرد را کم کم اضافه کنید که تا خمـیر نرمـی بـه دست آید.
2. خمـیر را داخل کیسه فریزر بـه مدت نیم ساعت درون یخچال استراحت دهید. سپس با وردنـه بـه ضخامت نیم سانت باز کرده و با کاتر دایره 5 سانت قالب زده ودر طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بـه مدت تقریبی 15-12 دقیقه، که تا وقتی زیر شیرینی ها کمـی طلایی شود، بپزید.
3. شیرینی ها را که تا سرد نشده اند از سینی خارج نکنید. بعد از سرد شدن کامل، روی شیرینی ها یک لایـه نازک مارمالاد زردآلو مالیده و با فندق نگینی کاملا بپوشانید.
نکته:
1. درون صورت تمایل مـی توانید با شکلات تلخ روی شیرینی ها را تزیین کنید.
2. به منظور ماندگاری بیشتر مـی توانید نیمـی از کره دستور را با روغن جامد جای گزین کنید.
شیرینی خانگی به منظور شب عید
10 – طرز تهیـه کوکی فندقی نوتلا
مریم کریمـی
مواد لازم:
کره «نرم»: 125 گرم
پودر شکر: 65 گرم
اسانس فندق: 4 قطره «اگر درون معرض نبود؛ وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری»
پودر فندق: 75 گرم
آرد: 100 گرم
آرد برنج: 15 گرم
نوتلا: 150 گرم
شکلات شیری «ذوب شده»: به منظور تزیین
شکلات سفید «رنده شده»: به منظور تزیین
طرز تهیـه:
1. کره و پودر شکر را با همزن بزنید که تا مواد پوک و یکدست شود. سپس پودر فندق و اسانس رابه مواد اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
2. آرد و برنج را درون سه مرحله کم کم بـه مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس داخل سینی های شیرینی پزی را با کاغذ بپوشانید و با ماسوره و قیف از خمـیر شیرینی داخل سینی ها، ماسوره بزنید.
3. سینی ها را داخل فر 175 درجه سانتیگراد بـه مدت 25-20 دقیقه بپزید. بعد از پخت و خنک شدن بین دو کوکی را با نوتلا پوشش دهید و روی کوکی ها را با شکلات شیری ذوب شده و شکلات سفید رنده شده تزیین کنید.
نکته:
1. این کوکی ها بدون تزیین درون ظرف دردار بـه مدت یک ماه درون فریزر قابل نگه داری است.
2. این کوکی ها با تزیین درون ظرف دردار بـه مدت یک هفته قابل نگهداری مـیباشد.
11 – طرز تهیـه کوکی کرن بری و پرتقال
کره: 170 گرم
شکر: 200 گرم
تخم مرغ: یک شماره
آرد: 300 گرم
بیکینگ پودر: یک و یک دوم قاشق چای خوری
بیکینگ سودا: یک چهارم قاشق چای خوری
کرنبری: 80 گرم
پوست پرتقال «رنده شده»: یک قاشق سوپ خوری
شکر: یک دوم پیمانـه
پوست پرتقال اضافی «رنده شده»: تقریباً یک قاشق چای خوری
طرز تهیـه:
1. فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کره و شکر را با همزن برقی بزنید که تا کرمـی و سبک شود. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و مجددا هم بزنید. درون کاسه دیگری مواد خشک «آرد، بیکینگ پودر و بیکینگ سودا» را ریخته و الک کنید و به باقی مواد بیفزایید.
2. درون نـهایت هم کرنبری و پوست پرتقال رابه مواد اضافه کرده و از خمـیر بـه دست آمده بـه اندازه های مساوی «10 گرم» برداشته و گرد کنید و با فاصله مشخص روی سینی قرار دهید.
3. قبل از اینکه کوکی ها را درون فر قرار دهید، شکر و پوست پرتقال اضافه را باهم مخلوط کرده و به کمک نوک انگشت اشاره مقداری از این ترکیب را برداشته و روی کوکی ها بمالید.
4. کوکی ها رابه مدت تقریبی 10 که تا 13 دقیقه درون فر قرار دهید که تا بپزند.
12 – طرز تهیـه کوکی لحظات آب شدنی
مواد لازم:
آرد: 200 گرم
نشاسته ذرت: 60 گرم
نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
پودر شکر: 40 گرم
کره: 227 گرم
وانیل شکری: 2 قاشق چای خوری
طرز تهیـه:
1. کره بـه دمای محیط رسیده رابه مدت 30 ثانیـه با همزن برقی بزنید که تا باز شود. سپس پودر شکر و وانیل شکری را اضافه کرده و به مدت دو دقیقه آنرا با کره بزنید که تا خوب ترکیب شوند.
2. آرد، نمشاسته ذرت را باهم مخلوط و الک کنید. مواد خشک رابه سایر مواد اضافه کنید و با دور کُند همزن بزنید. بـه محض اینکه مواد با یک دیگر ترکیب شدند، همزن را خاموش کنید.
3. خمـیر رابه مدت یک ساعت درون کیسه فریزر ودر یخچال قرار دهید که تا استراحت کند. بعد ازآن فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. از خمـیر بـه اندازه 10 گرم برداشته و مابین دو دست گرد کنید و با فاصله بر روی سینی فر قرار دهید.
4. بـه کمک سر چنگال و فشردن آن بر روی خمـیر، شیـارهایی را بر روی کوکی ایجاد کنید. سینی فر رابه مدت تقریبی 10 که تا 12 دقیقه درون فر بگذارید که تا کوکی ها بپزد.
5. بعد از اتمام پخت اجازه دهید کوکی ها کاملا درون سینی فر خنک شوند و سپس آن ها رابه ظرف اصلی انتقال دهید. مـی توانید درون صورت تمایل مقداری پودر شکر را روی کوکی ها الک کنید.
نکته:
1. بـه این دلیل این کوکی را melting moment مـینامند کـه وجود نشاسته ذرت درون آن سبب لطافت بی نظیری مـیشود، بـه طوریكه بـه اسانی درون دهان آب مـیشود.
2. این کوکی بدلیل نداشتن تخم مرغ از ماندگاری بالایی برخوردار است.
3. خمـیر این کوکی را مـی توانید بـه مدت یک ماه درون محفظه پلاستیکی ودر فریزر نگه داری کنید.
شیرینی ساده و شیک به منظور شب عید
13 – طرز تهیـه تورینو
مواد لازم:
کره: 240 گرم
پودر قند: 110 گرم
آرد: 400 گرم
نمک: یک پنسه
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
ماست «سفت»: 15 گرم
وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ: یک شماره
مواد لازم مـیانی:
شکلات تلخ: 70 گرم
پنیر خامـه اي: 120 گرم
پودر قند: 20 گرم
گردو «خرد شده»: 70 گرم
طرز تهیـه:
1. کره را کمـی با همزن بزنید که تا یکدست شود. سپس پودر قند را اضافه کرده و هم بزنید که تا کرمـی و سبک شود. زرده تخم مرغ رابه همراه وانیل اضافه کرده و 30 ثانیـه هم بزنید.
2. سپس بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده و به مایـه تخم مرغی اضافه نمایید. نمک را با آرد الک کرده و کم کم بـه مایـه اضافه کنید و ورز دهید که تا خمـیر نرمـی بـه دست آید کـه به دست نچسبد. خمـیر را حدود نیم ساعت درون یخچال و داخل کیسه فریزر استراحت دهید.
طرز تهیـه مواد مـیانی:
1. شکلات را با دندانـه درشت رنده کرده و با بقیـه مواد مخلوط کنید و گلوله هایي بـه اندازه فندق درست کنید. خمـیر رابه ضخامت 3 مـیلیمتر باز کرده با کاتر دایره دالبر 3.5 سانت قالب بزنید.
2. روی هر دایره را یک گلوله از مواد مـیانی قرار داده و سپس مقداری از خمـیر رابه ضخامت 2 مـیلی متر باز کرده و نوارهایی بـه عرض 3 مـیلیمتر بریده و روی مواد مـیانی قرار دهید. لبه نوارها را کمـی روی خمـیر زیری فشار دهید.
3. ر صورت لزوم مجددا شیرینی ها را کاتر بزنید ودر سینی چیده ودر فر با دمای 180 درجه، حدود 15-12 دقیقه، که تا وقتی زیر شیرینی ها کمـی طلایی شود، بپزید.
14 – طرز تهیـه وینا زعفرانی
مواد لازم:
کره: 180 گرم
پودر قند: 80 گرم
پودربادام «نرم»: 35 گرم
آرد: 300-290 گرم
نمک: یک پنسه
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
زعفران غلیظ: یک قاشق چای خوری
وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ: یک شماره
طرز تهیـه:
1. ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. کره را با همزن کمـی بزنید که تا یکدست شود. سپس پودر قند را اضافه کرده و هم بزنید که تا کرمـی و سبک شود. زرده تخم مرغ رابه همراه وانیل اضافه کرده و 30 ثانیـه هم بزنید.
2. زعفران غلیظ را نیز بـه همراه پودربادام افزوده و با لیسک مخلوط کنید. درون انتها نمک و بیکینگ پودر را با آرد الک کرده و کم کم بـه مایـه اضافه کنید و ورز دهید که تا خمـیر نرمـی بـه دست آید کـه به دست و کاسه نچسبد.
3. بدون اینکه بـه خمـیر استراحت دهید، داخل قالب های مـینی تارتلت را کمـی چرب کرده و خمـیر را درون هر قالب پرس کرده ودر هر طبقه وسط فر بـه مدت حدود 20-18 دقیقه قرار دهید که تا بپزد.
4. بعد از سرد شدن شیرینی ها، انـها را از قالب خارج کرده با شکلات و پسته نگینی تزیین کنید.
15 – طرز تهیـه شیرینی مارمالادی
مواد لازم:
کره نرم: 130 گرم
پودر قند: 60 گرم
تخم مرغ: یک شماره
پودر فندق: 20 گرم
آرد: 250 گرم
وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
مارمالاد توت فرنگی: بـه مقدار لازم
طرز تهیـه:
1. کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید که تا کمـی سبک شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. پودر فندق را افزوده و یک دور هم زده و همزن را خاموش کنید.
2. آرد را کم کم افزوده و با لیسک هم بزنید که تا خمـیر جمع شده و چسبناک نباشد. سپس داخل نایلون قرار داده و به مدت یک که تا دو ساعت درون یخچال استراحت دهید.
3. بعد از استراحت، تکه کوچکی از خمـیر برداشته و روی سطح آردپاشی شده با وردنـه باز کرده و با کاتر دلخواه بریده و داخل سینی فر قرار دهید. شیرینی ها را درون فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد حدود 75 دقیقه قرار دهید.
4. بعد از پخت و کاملا خنک شدن، دو شماره شیرینی را با مارمالاد توت فرنگی بـه هم بچسبانید. درون صورتی کـه از کاتر کار شده درون عاستفاده مـیکنید، حفره روی شیرینی را هم مـی توانید با مارمالاد پر کنید. به منظور چسباندن دو شماره شیرینی بـه هم مـی توانید از نوتلا نیز استفاده کنید.
حتما بخوانید:
[طرز تهیه کوکی کرن بری پرتقال شیرینی عید]نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Tue, 17 Jul 2018 12:30:00 +0000