حریر بادام با برنج نیم دانه

حریر بادام با برنج نیم دانه حریره بادام به منظور نوزاد، دستور پخت | طرز تهیـه حریره بادام sooran | طرز تهیـه حریره بادام با نشاسته | طرز تهیـه، خواص و ارزش غذایی حریره بادام | فروش برنج خوب | برنج ایرانی -برنج جینگاسر|فروش برنج ایرانی ... |

حریر بادام با برنج نیم دانه

حریره بادام به منظور نوزاد، دستور پخت

بادام ماده مغذی هست که خواص فراوانی دارد. حریر بادام با برنج نیم دانه حریره بادام معمولاً جز اولین غذاهایی هست که مادران هنگامـی کـه نوزادشان توان خوردن غذای مکمل را داشته باشد، حریر بادام با برنج نیم دانه مـی دهند. حریر بادام با برنج نیم دانه اما مزایـای مصرف بادام بـه حدی هست که نباید مصرف آن را محدود بـه دوره نوزادی کرد. از این رو درون ادامـه بـه معرفی 11 مزیت وجود بادام درون رژیم غذایی کودکان مـی پردازیم.
وقتی صحبت از رژیم غذایی کودکان مـی شود، مادران مراقب خواهند بود کـه آیـا کودکشان مواد غذایی مورد نیـاز را از رژیم غذایی روزانـه اش دریـافت مـی کند. اگر کودکان بد غذا باشند، مادران دستور غذاهای جدیدی را امتحان مـی کنند. بادام، ماده ای هست که حتما در رژیم غذایی روزانـه کودکان قرار بگیرد. بادام یک مکمل عالی و دارای مقادیر زیـادی ماده مغذی هست که به منظور کودکان درون حال رشد ضروری است.
بادام، پادشاه آجیل نامـیده مـی شود. بادام سرشار از ویتامـین، مواد معدنی و چربی های سالم غیر اشباع است. دو نوع بادام شیرین و تلخ وجود دارد. بادام شیرین خواص فوق العاده ای دارد و از بادام تلخ به منظور گرفتن روغن آن و همچنین مصارف دارویی و پزشکی استفاده مـی شود.
 


ارزش غذایی بادام
بادام غنی از فیبر، ویتامـین، مواد معدنی و اسیدهای چرب ضروری است. بادام حاوی ویتامـین ای، منگنز، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، روی و سلنیوم است. بادام هیچ گونـه کلسترولی ندارد و برای سلامت قلب مفید است. بادام همچنین غنی از بتا کاروتن هست که یک آنتی اکسیدان قوی هست و بـه افزایش ایمنی کمک مـی کند. یک مشت بادام، به منظور کودکانی کـه به طور مرتب آن را مصرف مـی کنند، انبوهی از مزایـا را درون بر دارد.


 

چگونـه بادام را بـه رژیم غذایی کودکتان وارد کنید؟
جدا از مواد مغذی کـه در بادام وجود دارد، بادام نـه تنـها به منظور کودکان بلکه به منظور بزرگسالان نیز بسیـار خوشمزه و لذیذ است. بادام را هم مـی توان بـه طور مستقیم خورد و هم مـی توان بـه غذاهای مختلف اضافه کرد. اگر کودک شما بسیـار کوچک هست که نمـی تواند بادام کامل را بخورد، آن را پودر کنید و به شیر یـا آب اضافه کنید. این ترکیب طعم فوق العاده ای دارد کـه کودکتان مطمئناً آن را دوست خواهد داشت.

مزایـای خوردن بادام درون کودکان
1. استخوان های سالم و قوی

بادام حاوی فسفر هست که منبع مفید و ایده آلی به منظور تقویت استخوان ها و دندان های کودکان بـه خصوص درون سال های رشدشان است. بادام همچنین دارای خواص دارویی هست که کودکان را درون برابر خطرات مربوط بـه پوکی استخوان درون سال های بالاتر، محافظت مـی کند.
2. افزایش ایمنی
بادام جز مواد غذایی قلیـایی هست که بـه افزایش ایمنی کودک کمک مـی کند. بادام نقش مـهمـی را بـه عنوان آنتی اکسیدان درون خلاص شدن از شر رادیکال های مضر درون بدن کودک بازی مـی کند و به نوبه خود از بیمار شدن کودکتان جلوگیری مـی کند.
3. افزایش رشد مغز
بادام همچنین حاوی ال- کارتنین و ریبوفلاوین هست که مـهم ترین مواد مغذی به منظور توسعه رشد مغز هستند. بادام همچنین به منظور سیستم عصبی مفید هست و دارای نقش اثبات شده و موثری درون جلوگیری از خطر ابتلا بـه آلزایمر درون سنین بالاتر هستند.
4. افزایش انرژی
بادام همچنین منبع غنی از مس و منگنز هست که انرژی کودکان را افزایش مـی دهد و به افزایش سوخت و ساز بدن کمک مـی کند.
5. کمک بـه کنترل وزن
بادام بـه کاهش وزن کودکان چاق کـه مساله مشترک کودکان امروزی است، کمک مـی کند. از این رو، شیر بادامـی شیرین نشده بـه کودکان توصیـه مـی شود. بادام بـه آن ها به منظور مدتی احساس سیری مـی دهد و دچار گرسنگی ناخواسته نمـی شوند. بادام با چربی های غیر اشباعی کـه دارد از خوردن بیش از حد مواد غذایی بی ارزش جلوگیری مـی کند و در نتیجه بـه کاهش وزن آن ها کمک مـی کند.
6. غنی از فیبر
بادام همچنین غنی از فیبر هست که یک داروی ایده آل به منظور کودکانی هست که از یبوست رنج مـی برند. به منظور این کـه اطمـینان حاصل کنید، هر روز صبح، مقداری بادام بـه کودکتان بدهید و تفاوت را احساس کنید. بادام بـه عادی شدن روند اجابت مزاج و رفع یبوست کمک مـی کند.
7. مناسب به منظور پوست
روغن بادام به منظور نوزادان تازه متولد شده بـه شدت توصیـه مـی شود، چرا کـه آن ها را از هر گونـه مشکلات پوستی درون امان نگه مـی دارد. بادام بـه کودک شما کمک مـی کند که تا پوست صاف و نرمـی داشته باشد و با خشکی پوست مبارزه مـی کند.
8. کمک بـه تمرکز و حافظه
بادام بـه افزایش قدرت حافظه و تمرکز کودکان که تا حد زیـادی کمک مـی کند. بادام همچنین بـه کودکان کمک مـی کند که تا زیرک و فعال باشند.
9. قلب سالم
پروتئین، چربی های اشباع نشده و پتاسیم موجود درون بادام دوستدار قلب هستند و به حفظ عملکرد قلب سالم کمک مـی کنند. بادام همچنین خطر ابتلا بـه بیماری های قلبی را درون کودکان کاهش مـی دهد.
10. کنترل فشار خون
سدیم و پتاسیم موجود درون بادام بـه تنظیم سطح فشار خون درون کودکان و پایین آمدن نوسانات فشار خون درون آینده کمک مـی کند.
11. خواص ضد التهابی
بادام سرشار از اسیدهای چرب ضروری لینولئیک هست که بـه کاهش التهاب بدن کمک مـی کند.
در نـهایت این که:
مزایـایی کـه در بالا ذکر شد، بیش از اندازه کافی بود که تا شما اطمـینان حاصل کنید کـه باید بادام را درون رژیم روزانـه کودکتان لحاظ کنید. با این حال، شما مـی توانید پیش از گنجاندن بادام درون رژیم غدایی کودکتان و یـا درون صورتی کـه فرزندتان بسیـار کوچک است، با پزشکش درون این باره م کنید.
مانند هر ماده غذایی دیگری، مصرف بادام نیز حتما به اندازه باشد، چرا کـه مصرف بیش از اندازه آن ممکن هست عوارض جانبی ناخواسته ای داشته باشد. تنـها 2 الی 3 بادام درون روز به منظور این کـه مطمئن شوید کودکتان مزایـای این مـیوه خشک فوق العاده را دریـافت مـی کند، کافی است.

حریره بادام به منظور نوزادان

غذا بـه کودکان از سنی کـه باید شروع بـه خوردن غذای کمکی کنند، همـیشـه دغدغه مادران بوده و هست. بنابر ‌این اگر دلتان مـی‌خواهد بدانید اولین غذایی کـه باید بـه عنوان غذای کمکی بـه نوزادتان بدهید از نظر تغذیـه ای چه ارزشی دارد این مطلب را بخوانید.

 

دستور پخت حریره بادام
مواد لازم:
بادام: حریر بادام با برنج نیم دانه 6 عدد
آرد برنج: 2 قاشق سوپ خوری
شیر پاستوریزه، یک استکان (حدود 60 مـیلی‌لیتر)
شکر: 1 قاشق چای خوری
آب: نصف استکان (حدود 30 مـیلی‌لیتر)
بادام‌ها را درون آب بریزید و بگذارید آب بـه جوش بیـاید، 30 ثانیـه بیشتر لازم نیست بجوشد، بادام‌ها را آبکش کنید، رویشان آب سرد بگیرید و بلافاصله، بـه راحتی آنـها را پوست ید. سپس بادام‌ها را با مقداری آب سرد و شکر درون مخلوط‌‌کن بریزید که تا در عرض چندثانیـه بـه مایعی سفیدرنگ و شیرمانند تبدیل شود. این مخلوط را روی شعله ملایم درون حالی کـه به طور مرتب هم مـی‌زنید، بـه مدت حدود 20 دقیقه بپزید. سپس آرد برنج را درون شیر سرد حل کرده و به مخلوط فوق اضافه کنید و مجددا مرتب هم بزنید که تا قوامـی مانند ماست پیدا کند.
مقدار اضافی حریره را درون ظرف درون بسته که تا دو روز درون یخچال نگه داری کرد. جهت نگهداری حریره درون یخچال، اجازه دهید که تا کاملا سرد شود سپس درب ظرف را بسته و آن را درون یخچال بگذارید. البته تازه تهیـه این حریره بهتر است.
کودک 6 ماهه صرف‌نظر از شیر مادر حتما غذای کمکی نیز بخورد، چون درون حال رشد و نمو هست و شیر مادر بـه تنـهایی نمـی‌تواند  تمام نیـاز‌های بدن او را تامـین کند.
نظر مـهسا مـیرزایی، کارشناس تغذیـه: درون ماه ششم لازم هست روزی یک‌بار قبل از شیر بـه کودک، حریره‌ی 5% ( بـه مقدار مساوی با شیر ) بـه کودک داده شود. حریره بادام بـه کودک حتما از یک قاشق چای‌خوری شروع شود و روزانـه اضافه ‌گردد که تا در پایـان ماه ششم بـه 150 گرم (دو سوم استکان) برسد. حریره مـی‌تواند به منظور یک وعده‌ی کودک کافی باشد و نیـازی نیست کـه در همان وعده بـه کودک شیر هم بدهید، ولی طبیعی هست که آنچه کودک قبلا بـه آن عادت کرده (شیر ) را ترجیح ‌بدهد. بنابراین مـی‌توان قبل از حریره، بـه اندازه ی نصف شیشـه بـه کودک شیر مادر داد. درون ماه هفتم مـی‌توان حریره‌ی 10% را به منظور کودک شروع کرد اما درون این سن بـه غذای دوم هم نیـاز هست و ما‌بقی وعده‌های کودک (حدود 170- 200 گرم) را شیر مادر تشکیل مـی‌دهد.»

ارزش غذایی حریره بادام:
آرد برنج بـه ترتیب شامل درشت مغذی‌ها و ریز مغذی‌هایی مانند پروتئین، کربوهیدرات، ویتامـین‌های گروه ب، آهن و کلسیم است.
شیر کامل هم شامل پروتئین، چربی، کلسیم و ویتامـین د است. این دو ماده یعنی آرد برنج و شیر کامل از 6 که تا 7 ماهگی به منظور کودک قابل مصرف هستند. بادام از گروه دانـه‌های روغنی محسوب مـی‌شود و شامل ریز‌مغذی‌هایی مانند ویتامـین A و D و هم چنین اسیدهای چرب ضروری هست که از انتهای ماه ششم به منظور نوزاد قابل مصرف است.
توصیـه‌ی من این هست که هرچه بـه اواخر شش ماهگی کودک نزدیک‌تر مـی‌شویم پودر بادام را اضافه کنیم و در اوایل شش ماهگی حریره بیشتر ترکیبی از آرد برنج و شیر کامل باشد. بنابر‌این من دو نوع حریره را بـه شما پیشنـهاد مـی‌کنم و دستور پخت آن را مـی دهم کـه کمـی با حریره بادام خانم کوهستانی متفاوت است.
حریره ی 10%:
آرد برنج 20 گرم
کره 5 گرم
شیر 200 گرم
آب 50 گرم
شربت قند 10 گرم
محلول نمک طعام 3 گرم
نیم استکان شیر و آب را با هم بجوشانید سپس روی شعله ملایم بگذارید ، سپس آهسته آرد برنج را درون آن بریزید و به مدت نیم ساعت مرتب هم بزنید. بعد شربت قند و محلول نمک طعام اضافه کنید و بقیـه‌ی شیر را گرم کرده و در آن بریزید و 2 که تا 3 دقیقه بجوشانید. درون این حریره کره بریزید و خوب هم بزنید.
(این حریره به منظور کودکان 6 تا10 ماهه مناسب هست و درون هر وعده مـی‌توان 50 که تا 200 گرم از این حریره را بـه کودک داد)

 

حریره ی 5%:
آرد برنج 5 گرم
شیر 50 گرم
آب 100 گرم
شربت قند 5 گرم
محلول نمک طعام 5/1  گرم
آرد برنج الک کرده را درون اب جوش ریخته و تا نیم ساعت روی شعله ملایم هم بزنید. وقتی خوب پخت محلول نمک و شربت قند و شیر را کـه کمـی گرم شده(70 درجه) درون آن بریزید بعد از 1-2 دقیقه کـه حریره جوشید، آن را خنک کرده و به کودک بدهید.

موارد منع مصرف و توصیـه‌ها:
به طور عادی آرد برنج  و بادام نمـی‌تواند آلرژن باشد و برای کودک حساسیت ایجاد کند اما به منظور هضم بهتر درون دستگاه گوارش کودک، بهتر هست پوست بادام‌ها کنده شده و سپس پودر شود. به منظور آسان‌تر شدن این امر، بهتر هست بادام‌ها را چند ساعت بخیسانید.
و اما شیر کامل درون برخی از کودکان مـی‌تواند حساسیت یـا عدم تحمل ایجاد کند کـه در این صورت حتما با پزشک م شود و اقدامات لازم صورت گیرد.

فواید شیر بادام به منظور نوزادان

چگونـه از بادام به منظور غذای نوزاد استفاده کنیم:

-توصیـه مـی شود کـه از شب قبل بادام را درون آب خیس کنید. صبح، پوست آن را بگیرید و به قطعه های کوچکتر تقسیم کنید. مـی توانید داخل بلندر بریزید و به شکل پودر دربیـاورید. مـی توانید پودر بادام را درون غذا و یـا شیر نوزاد بریزید.

-افزودن بادام بـه شیر نوزاد باعث افزایش ارزش تغذیـه ای آن مـی شود. اگر کودک شما نمـی تواند لاکتز موجود درون شیر را تحمل کند، مـی توانید بادام را بـه شیر سویـا اضافه کنید.

 
 
فواید مصرف شیربادام
در پیشگیری یـا درمان برخی سرطان ها مفید است

طی تحقیقات انجام شده درون آزمایشگاهای معتبر آمریکا نشان داده شده هست که شیربادام رشد سلولهای سرطانی پروستات را کاهش مـی دهد. با توجه بـه وجود چربی های اشباع نشده، استفاده از شیر بادام مـی تواند نقش مـهمـی درون جلوگیری از سرطان آندومتر ( یـا سرطان رحم ) داشته باشد.
با توجه بـه تحقیقات منتشر شده درون مجله بین المللی سرطان و انجمن آمریکایی Cancer Research Cancer، مصرف  چربی های اشباع نشده موجب کاهش خطر ابتلا بـه سرطان کبد (نوع نادر سرطان کبد) و برخی نشانـه های سرطان مـی شود . بـه همـین دلیل هست که بادام و همچنین شیربادام یکی از بهترین مواد غذایی به منظور مبارزه با سرطان است.
به تسریع روند کاهش وزن کمک مـی کند
بادام بعنوان یک ماده غذایی کم کالری ، یکی از بهترین انتخاب ها درون رژیم غذایی کاهش وزن است. درون مقایسه با شیر با ۱۱۰ کالری درون هر وعده غذایی ، شیر بادام دارای ۴۰ کالری درون هر وعده غذایی است. رژیم های غذایی کـه مشوق مصرف چربی های سالم هستند، مانند رژیم کتوژنیک یـا انواع مختلف رژیم های کم کربوهیدرات، اغلب مصرف شیر بادام را توصیـه مـی کنند. بـه دلیل کم کالری و کم کربوهیدرات بودن .
شیر بادام همچنین مـیزان قند خون را نیز کنترل مـی کند . بـه این معنی کـه برای افرادی کـه قند خون خود را دائم کنترل مـی کنند، عالی هست . بدن شما از مواد مغذی موجود درون شیر بادام به منظور تولید انرژی استفاده مـی کند ، نـه اینکه آن را بـه چربی تبدیل کند . 
باعث تقویت قلب مـی شود
چربی موجود درون شیربادام باعث تقویت قلب مـی شود. جایگزین چربی اشباع نشده با سایر چربی ها ،شما را درون برابر بیماری های قلبی عروقی مصون مـی دارد . دلیل آن ممکن هست این باشد کـه این چربی های تک اشباع نشده و چند اشباع نشده بر فرآیند های مختلف بدن تاثیر مـی گذارند. بـه عنوان مثال، محصولات بادام بـه طور طبیعی باعث کاهش کلسترول بد مـی شوند، درون حالی کـه سطح کلسترول "خوب” HDL نیز افزایش مـی یـابد.
این چربی ها همچنین باعث کاهش خطر ابتلا بـه cluster disorder کـه به سندرم متابولیک معروف است، مـی شود . سندرم متابولیک درون واقع ترکیبی از فشار خون بالا، افزایش قند خون، چربی شکمـی هست که مقدمـه حمله قلبی یـا سکته مـی باشد .
به استحکام دندان ها و استخوان های بدن کمک مـی کند
اگر نگران هستید کـه حذف شیر لبنی از رژیم غذایی باعث عدم استحکام استخوان های شما مـی شود ، نگران نباشید .
هرچند کـه ممکن هست به اندازه شیر لبنی مقدار زیـادی ویتامـین D یـا پروتئین نداشته باشد اما هنوز هم منبع خوبی از این ویتامـین هاست کـه کمک مـی کند دندان ها و استخوان های شما مستحکم و قوی باشند . چربی های تک اشباع نشده همچنین بـه جلوگیری از پوکی استخوان کمک شایـانی مـی کند .
مبارزه با آسیب های رادیکال های آزاد و ابتلا بـه بیماری های مزمن
شیر بادام همچنین دارای ویتامـین E و یک آنتی اکسیدان قوی است. آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد (که از طریق مواد شیمـیایی موجود درون غذاها ، درمعرض آفتاب قرار گرفتن غذاها و موارد دیگر ایجاد مـی شوند) مبارزه مـی کنند.
مـیزان قابل توجه ویتامـین E موجود درون شیر بادام بعنوان یک آنتی اکسیدان قوی مـی تواند موجب شادابی پوست و موی شما شود و روند پیری را کند مـی کند .

مـی تواند روند ابتلا بـه آلزایمر را کندتر نماید
آلزایمر درون حال حاضر درمان مشخصی ندارد . اما راه های طبیعی زیـادی وجود دارد کـه به پیشگیری یـا تسکین این بیماری کمک مـی کند . ویتامـین E نقش مـهمـی درون جلوگیری از این بیماری دارد .

 

طرز تهیـه شیر بادام
۱-یک فنجان بادام را درظرفی بریزید و روی آن را آب بریزید.
۲- بگذارید مدت ۲۴-۴۸ ساعت بماند.
۳- بعد از ۲۴-۴۸ ساعت آب آن را خالی کرده و یک بار آب بکشید.
۴- سپس بادام ها را بهمراه دو فنجان آب بـه مخلوط کن اضافه کنید.
۵- بـه مدت دو دقیقه آن را آسیـاب کنید.
۶- سپس آن را درون یک صافی یـا تنظیف بریزید.
۷- آن را بچلانید که تا تفاله آن باقی بماند.
۸- نوش جان کنید.




[حریر بادام با برنج نیم دانه]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Mon, 16 Jul 2018 07:52:00 +0000



حریر بادام با برنج نیم دانه

طرز تهیـه حریره بادام sooran

تبلیغات

قیمت با 60 درصد تخفیف 5 هزار تومان

وسیله ای کاربردی درون آشپزخانـه ی شما

بدون دخالت دست و سریع و تمـیز و بهداشتی

قابل استفاده به منظور هسته گیری خرما,آلبالو,زیتون و ...

بهترین و کوتاهترین زمان به منظور خارج هسته آلبالو و گیلاس

24000 تومان


موبر سان دپیل

آیـا مـی خواهید به منظور همـیشـه از شر موهای زائد خود خلاص شوید ؟

سریعتر از آنچه کـه فکر مـی کنید موهای زائد ازبین مـیرود

فقط با چند حرکت ساده دست

موبر سان دپیل SunDepil

مخصوص آقایـان و خانمـها

موبر معجزه گر سان دپیل

9500 تومان

طرز تهیـه فرنی با آرد برنج

طرز تهیـه فرنی با آرد برنج - نمناک

روش تهیـه فرنی بسیـار ساده و خوشمزه با آرد برنج و گلاب ویژه ماه مبارک رمضان درون سایت نمناک تقدیم شما روزه داران عزیز. حریر بادام با برنج نیم دانه طرز تهیـه انواع فرنی ها را درون سایت نمناک دنبال ...

طرز تهیـه فرنی با آرد برنج بسیـار مقوی و لذیذ+عکس

فرنی , تهیـه فرنی , طرز تهیـه فرنی , فرنی با اردبرنج , فرنی به منظور کودکان , ارد برنج ... حریر بادام با برنج نیم دانه ابتدا شیر ( جوشیده سرد) را با آرد برنج و شکر مخلوط کرده درون حالی کـه شعله ملایم ...

فرنی - طرز تهیـه فرنی ارد برنج ساده و خوشمزه | ایران کوک

فرنی ارد برنج = آرد برنج ، حریر بادام با برنج نیم دانه شکر و گلاب را با شیر مخلوط کنید سپس درون قابلمـه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ...

آموزش آشپزی: حریر بادام با برنج نیم دانه طرز تهیـه فرنی خوشمزه ایرانی مخصوص افطاری ...

دوستان عزیز مـیتونید طرز تهیـه کامل فرنی قالبی با نشاسته رو کـه در رمضان 93 قرار ... بـه صورت معمول حتما آرد برنج و شکر رو درون آب سرد حل کنیم و روی حرارت بذاریم تا ...

آشنایی با روش تهیـه فرنی - تبیـان

طرز تهیـه فرنی. دو قاشق غذاخوری آرد برنج (40 گرم) را با شش قاشق غذاخوری شکر (100 گرم) مخلوط کرده، دو لیوان شیر سرد (نیم کیلوگرم) را بـه آن ...

فرنی آرد برنج - چی بپزم

چاپ طرز تهیـه فرنی آرد برنج ... ابتدا شیر (جوشیده سرد) را با آرد برنج و شكر مخلوط كرده درون حالی كه شعله ملایم هست بهم بزنید که تا كم كم آرد برنج پخته شود و قوام بیـاید ...

طرز تهیـه فرنی - آکاایران

طرز تهیـه فرنی,دسر فرنی,دستور تهیـه فرنی,فرنی,طرز تهیـه فرنی با آرد گندم,تهیـه فرنی,فرنی برنج,طرز تهیـه فرنی با نشاسته,طرز تهیـه فرنی با شیر خشک,طرز تهیـه ...

آموزش و طرز تهيه فرني مخصوص ماه مبارك رمضان | آموزش | ایران شف

مواد لازم. شیر ۲ پیمانـه آرد برنج ۲/۱ پیمانـه شکر ۴ قاشق سوپخوری گلاب ۱ که تا ۲ قاشق سوپخوری. طرز تهیـه توی یک ظرف لعابی، شیر را با آرد برنج و شکر مخلوط کنید.

‫طرز تهیـه فرنی‬‎ - YouTube

مواد لازم : 250 مـیلی لیتر شیر یک قاشق سوپ خوری آرد برنج( یـا نشاسته) دو قاشق سوپ خوری شکر ( یـا عسل) یک قاشق سوپ خوری گلاب (یـا پودر هل)

آموزش آشپزي -- آموزش تهيه فرني

شير 2 ليوان; آرد برنج 2 قاشق غذاخوري سرپر; شكر 4 قاشق غذاخوري; آب 0.5 استكان ... طرز تهيه: ابتدا شير سرد را با ليوان هاي دسته دار كه درون تمامي خانـه ها يافت مي شود در ...

فرنی - ویکی‌پدیـا، دانشنامـهٔ آزاد

محتویـات. [نـهفتن]. ۱ طرز تهیـه فرنی; ۲ فرنی با نشاسته; ۳ پانویس; ۴ منابع ... علاوه بر فرنی با آرد برنج، فرنی با نشاسته نیز تهیـه مـی‌شود. درون این دسنورالعمل، نشاسته ...

آشنایی با روش تهیـه فرنی و شیر برنج - همشـهری آنلاین

طرز تهیـه: آرد برنج را بعد از خیس درون آب سرد، بـه همراه شیر و گلاب و شکر روی ... نکته: اگر مـی‌خواهید فرنی را با شیره یـا مربای گل یـا هر ماده شیرین ...

اموزش طرز تهیـه فرنی با آرد برنج - دانلود رایگان نرم افزار

روش تهیـه فرنی بسیـار ساده و خوشمزه با آرد برنج و گلاب ویژه ماه مبارک رمضان درون سایت نمناک تقدیم ... درون ادامـه قصد داریم طرز تهیـه فرنی با آرد برنج را ...

طرز تهيه غذاي کمکي فرني آرد برنج - Koodakaneh.com :: تغذيه

آرد برنج 10گرم معادل 1 قاشق غذاخوري شكر 4گرم معادل 1قاشق مرباخوري شير 210گرم معادل1ليوان طرز تهيه: ابتدا شير( جوشيده شده) را با آرد برنج و شکر مخلوط کرده و در ...

طرز تهیـه غذاهای کمکی شیرخواران | کودک آنلاین

طرز تهیـه غذاهای کمکی شیرخواران : غذای کمکی شیرخواران بایستی درمحیط کاملا بهداشت و ... طرز تهيه حریره بادام شبیـه فرنی مـیباشد کـه بهمراه اضافه نمودن آرد و شکر يک ...

طرز تهیـه ی حریره بادام ویژه کودکان 6 ماهه - نازوب

مواد لازم بادام 4 عدد آرد برنج 1 ق مربا خوری شیر پاستوریزه، یک استکان حدود 60 مـیلی لیتر روغن مایع.

طرز تهیـه حریره بادام - Sooran

طرز تهیـه پودر بادام ابتدا بادام‌ها را درون آب ریخته، یك که تا دو ساعت زمان مـی‌دهیم، سپس پوست قهــوه‌ای بادام را از آن جدا مـی‌كنیم بخش سفید بادام را بـه دو صورت ...

طرز تهیـه ی حريره بادام - Sooran

طرز تهيه ابتدا بادام‌ها را بـه مدت يك ساعت درون ش قرار دهيد که تا پوست آن بـه راحتي جدا شود سپس بادام‌ها را چرخ كنيد بادام چرخ‌شده را با آرد برنج، شكر و آب مخلوط كرده و ...

طرز تهيه چند غذاي كمكي براي شيرخواران - بیتوته

آرد برنج بايد اول با كمي آب و شكر (به ميزان فوق) كاملا پخته شود سپس 5 قاشق ... طرز تهيه كاملا مشابه تهيه فرني هست و همراه با افزودن آرد و شكر يك قاشق مرباخوري بادام ...

طرز تهیـه فرنی با آرد برنج بسیـار خوشمزه + عفرنی ... - جزقل

در این قسمت از جزقل یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه فرنی با آرد برنج را به منظور شما قرار داده هست . مواد لازم: شیر 2 لیوان آرد برنج 2 قاشق غذاخوری سرپر شکر 4 قاشق ...

طرز تهيه چند غذاي كمكي براي شيرخواران (فرني ، حريره بادام ...

طرز تهیـه چند غذای کمکی به منظور شیرخواران. تغذیـه شیرخواران از ۶ که تا ۱۲ ماهگی. فرنی. به منظور تهیـه فرنی از ۲ روش زیر مـی توان استفاده کرد: روش اول: آرد ...

حریره بادام | مـیزغذا

آرد برنج. شکر (کمـی). شیر (در روش خودم). طرز تهیـه: اول با یک دانـه بادام شروع مـی کنیم. بعد تقریبا هر یـه هفته یکبار یـا هر ده روز یکبار، یک دانـه بادام ...

طرز تهیـه فرنی آرد برنج( غذای کودک دلبند شما)

طرز تهیـه فرنی آرد برنج: مواد لازم: 1- دو قاشق مربا خوری سر صاف آرد برنج ( با استفاده از قاشق های اندازه گیری یـا قاشق های شربت آنتی بیوتیک). 2- شکر یک قاشق مربا ...

طرز تهیـه فرنی با نشاسته به منظور نوزاد آرد گندم شیر خشک ذرت ...

غزة سات 2015 2014 2013 2012 94 93 92 95 91 فرنی فرنی به منظور کودک 6 ماهه فرنی با آرد برنج دادلی دوزلی فرنی 3 رنگ صفحه اصلی طرز تهیـه فرنی ...

آموزش تهیـه فرنی با آرد ذرت - مادربانو

نویسنده: معصومـه کریمـی گامـیشان. این نوع فرنی برخلاف فرنی ی کـه با آرد برنج تهیـه مـی شـه، با آرد ذرت و تخم مرغ درست مـی شـه و بسیـار مقوی و خوشمزه و ...

نی نی بـه به - فرنی/حریره

طرز تهیـه : اول آردها رو با هم مخلوط مـی کنیم و روی حرارت کمـی حرارت مـی دیم که تا بوی خامـیش ... بـه دلیل یک سری مشکلات درون تهیـه ی حریره بادام راه تازه ای رو به منظور درست ش ...

طرز تهيه فرني آرد برنج - نی نی عسل

اگر براي تهيه فرني آرد برنج از شيرهاي استريل يا با ماندگاري طولاني مدت استفاده مي‌نمائيد اين شيرها نيازي بـه جوشاندن ندارند ولي بايد دقت كنيد كه ...

طرز تهیـه حریره بادام - سایت دکتر روازاده

به مـیزان یک استکان بادام خام را آماده کرده و روی آن ش مـی ریزیم که تا پوست آنـها بـه راحتی کنده شود. سپس بادام های پوست کنده شده را چرخ کرده و آن را درون پارچه نازکی مـی ...

آموزش فرنی با آرد برنج به منظور ماه رمضان - ماه رمضان 94

تزئین فرنی,طرز تهیـه فرنی,فرنی با برنج,ماه رمضان,ماه رمضان 94,آموزش پخت فرنی,سفره افطار.

فرني يا حريره بادام( پايان 4ماهگي) - پرشین وی

آرد برنج (كه بهتره خودتون درست كنين) 1 قاشق غذاخوري. شير خشك .... طرز تهیـه یک دم پخت خوشمزه/خیلی ایرانی؛ دم‌ پخت سير نرگسی ! طرز تهیـه یک دم ...

تعداد بازديد : 59 ا تاریخ: یکشنبه 17 خرداد 1394 ساعت: 17:43 ا نویسنده: admin ا نظرات( ) ا
لینک ثابت مطلب: http://matlab24.rozblog.com/post/354/طرز-تهیـه-فرنی-با-آرد-برنج.html
برچسب ها : طرز تهیـه فرنی با آرد برنج نمناک,طرز تهیـه فرنی با آرد برنج بسیـار مقوی و لذیذ+عکس,فرنی طرز تهیـه فرنی ارد برنج ساده و خوشمزه | ایران کوک,آموزش آشپزی: طرز تهیـه فرنی خوشمزه ایرانی مخصوص افطاری ...,آشنایی با روش تهیـه فرنی تبیـان,فرنی آرد برنج چی بپزم,طرز تهیـه فرنی آکاایران,آموزش و طرز تهيه فرني مخصوص ماه مبارك رمضان | آموزش | ایران شف,‫طرز تهیـه فرنی‬‎ YouTube,آموزش آشپزي آموزش تهيه فرني,فرنی ویکی‌پدیـا، دانشنامـهٔ آزاد,آشنایی با روش تهیـه فرنی و شیر برنج همشـهری آنلاین,اموزش طرز تهیـه فرنی با آرد برنج دانلود رایگان نرم افزار,طرز تهيه غذاي کمکي فرني آرد برنج Koodakaneh.com :: تغذيه,طرز تهیـه غذاهای کمکی شیرخواران | کودک آنلاین,طرز تهیـه ی حریره بادام ویژه کودکان 6 ماهه نازوب,طرز تهیـه حریره بادام Sooran,طرز تهیـه ی حريره بادام Sooran,طرز تهيه چند غذاي كمكي براي شيرخواران بیتوته,طرز تهیـه فرنی با آرد برنج بسیـار خوشمزه + عفرنی ... جزقل,




[حریر بادام با برنج نیم دانه]

نویسنده و منبع: admin | تاریخ انتشار: Sat, 23 Jun 2018 14:18:00 +0000



حریر بادام با برنج نیم دانه

طرز تهیـه حریره بادام با نشاسته

نصف پیمانـه

طرز تهیـه

‏مغز بادام * ها را درون ش مـی*ریزیم که تا پوست آن کاملاً خیس بخورد و جدا شود |دقت کنید کـه مغز بادام * ها نباید بو داده یـا شور باشد|. حریر بادام با برنج نیم دانه وقتی پوست بادام را کامل گرفتید، حریر بادام با برنج نیم دانه آن را روی پارچه نخی پهن کنید که تا خشک شود. حریر بادام با برنج نیم دانه سپس آن*ها را درون آسیـاب ریخته و خوب خرد نمایید. مقدار کمـی آب داخل بادام ریخته و به هم بزنید که تا محلولی مانند شیر بـه وجود آید. سپس آن را از صافی بگذرانید. محلول را روی حرارت ملایم گذاشته و نشاسته و شکر را بـه آن اضافه مـی*کنیم. نصف لیوان آب مـی*ریزیم. وقتی حریره غلیظ گردید، آن را از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسب مـی*ریزیم و روی آن را با هل آسیـاب شده تزئین مـی*نماییم.

منبع: حریر بادام با برنج نیم دانه [برای مشاهده لینک ها شما حتما عضو سایت باشید | عضویت ]

مـهم بودن خوبه ولي خوب بودن خيلي مـهم تره ... ☺

منبع: pichak.net

سایت سلامت حبوبات تنقلات و سلامت

نشاسته چیست و خواص نشاسته کدامست، نشاسته، خواص دارویی نشاسته، مضرات نشاسته، فواید نشاسته

پرتال آکاايران سايت خبرگزاری آکا بخش مقالات سلامت قسمت خواص حبوبات ، خواص تنقلات حبوبات و تنقلات درون سلامت- نشاسته چیست و خواص نشاسته کدامست، نشاسته، خواص دارویی نشاسته، مضرات نشاسته، فواید نشاسته

نشاسته چیست و خواص نشاسته کدامست، نشاسته، خواص دارویی نشاسته، مضرات نشاسته، فواید نشاسته

خواص نشاسته ,خواص دارویی نشاسته ,فواید نشاسته ,خاصیت نشاسته ,نشاسته درون طب سنتی ,فواید درمانی نشاسته ,مضرات نشاسته ,فوائد نشاسته , نشاسته ,طب سنتی ,خواص سبزیجات ,خواص مـیوه جات , خواص نشاسته درون طب سنتی

نشاسته چیست و خواص نشاسته کدامستمن کشک گندم هستم . مغذى و کمى قابض مى باشم . سرمـه ى من براى منع ریختن مو بـه چشم و سرمـه ى من با شیرزنان و یـا سفیده ى تخم مرغ مسکن حرارت چشم و آبریزش آن هست . نرم کننده ى - ضد خفقان مى باشم . خوردن پخته ى من با نبات و روغن بادام نیم گرم مانع خونریزى هست . گلو را نرم مى کند سرفه و درد را تسکین مى دهد. تنقیـه ى آن جهت زخم معده ، و ضماد آن با سرکه جهت رفع خناق ورمـهاى گرم مخصوصا ورمـهاى لثه مفید هست . آن با زعفران روى محل نیش حشرات سمى نافع هست .غذاییت آن کم بوده و خوردن آن را کم مى کند و دیر هضم مى باشد.زبان خوراکیـها غیـاث الدین جزایری

در فارسى مرا گندم و نیم کوفته ى مرا بلغور نامند. عربى من حنطه هست . من اولین خوراکى هستم کـه انسان را بـه سوى خود جلب کردم و بطورى کـه در قصص مذهبى آمده هست ، براى اولین بار با آدم و حوا گفتگو کرده و نختسین غذایى هستم کـه انسان اولیـه خورده هست : ((پدرم روضه ى رضوان بـه دو گندم بفروخت - ناخلف باشم اگر من بـه جوى نفروشم )) - من مـهمترین غله اى هستم کـه انسان مصرف مى کند و کلیـه ى مواد شانزده گانـه اى کـه مورد نیـاز ماشین بدن انسان هست ، درون من جمع مى باشد، ولى متاءسفانـه وقتى مرا با آسیـاب هاى بزرگ خرد مى کنید و با الک هاى خانـه ریز الک مى نمایید، دوازده ماده مرا گرفته و دور مى ریزند و به همـین جهت هست که آرد سفید هنرى جز سوختن ناقص ندارد، و در معده ى شما تخمـیر شده ، تولید یبوست مى کند. برشته و آب پز من دیر هضم و نفاخ هست ولى آرد من کـه با کمى باشد غذاییت زیـاد دارد، مشروط بر اینکه خمـیر آن بر آمده و رسیده باشد. نان فطیر و نانى کـه آرد آن بسیـار نرم شده و در آن مطلقا سبوس نباشد مانند نشاسته دیر هضم بوده ، غذاییت چندانى ندارد. من داراى انواع و اقسام بوده و بیش از دو هزار نژاد از من تاکنون دیده شده هست .

ترکیبات شیمـیایى

هر چند مواد متشکله من درون انواع مختلف فرق مى کند، ولى بطور متوسط درصد قسمت من مواد زیر دیده مى شود:

آب 65/13 درصد - سلولز 53/2 درصد - نشاسته و دکسترین 77/66 درصد - مواد قندى 45/1 درصد - مواد معطر 85/1 درصد - مواد سفیده اى و گلوتن 85/12 درصد - چربى 75/1 درصد - ضمنا مقدار کافى املاح معدنى و ویتامـین هاى گوناگون داشته و براى انسان غذاى نسبتا کاملى هستم کـه تاکنون بدل خوبى براى من پیدا نشده هست . علاوه بر مصرف تغذیـه ، من داراى اثر درمانى بسیـار مى باشم .

اگر آرد مرا بر روى پوست مالش دهید، التهاب و ورم آنرا از بین مى برم و به همـین منظور، از قدیم مرا درون تسکین التهاب ، باد سرخ بکار مى بردند و براى این منظور با مقدارى مواد ضد عفونى کننده همراه مى نمودند که تا مـیکرب آنرا نیز از بین ببرم . درون صنعت از آرد من نشاسته مى گیرند. ضماد سوخته ى من با موم و روغن جهت جلاى رخسار بى نظیر هست - من چاق کننده و مقوى غرایز جنسى هستم ، و بین غذاها یى کـه با من ساخته مى شود، سمنو از همـه قوى تر هست ، پخته من با شکر و بادام بـه صورت حریره ، چنانکه کم کم خورده شود، درمان خونریزى هست . ضماد پخته من با روغن زیتون جهت فروبردن ورمـهاى گرم و آب پیـاز جهت ورمـهاى سرد مفید هست ، و با آب گشنیز جهت تحلیل ورمـهاى گرم و خنازیر و غدد مجرب هست . پخته من با سکنجبین جهت بثورات آبکى سودمند مى باشد.

در گذشته وقتى سگى انسان را مى گزید، عوام خمـیر گندم را بر موضع گزیدگى مى بستند و پس از باز آنرا جلوى سگ مى انداختند. اگر آنرا سگ نمى خورد آنرا دلیل هار بودن سگ گزنده مى دانستند. روغن گندم کـه از جوشاندن و پختن گندم درون روغن زیتون بدست مى آید. جهت رفع قوبا (زخم هاى جلدى کـه منشاء عصبى دارد) مخصوصا قوباى اطفال و همچنین پاک شدن کک و مک و معالجه کچلى و ریزش طبقات شاخى پوست مفید هست .

زبان خوراکیـها

منبع: akairan.com

تاريخ :

شروع تغذیـه تكمـیلی شیرخوار

در مطالب گذشته درمورد تغذیـه دوران بارداری، دوران شیردهی و تغذیـه 6 ماه اول زندگی كودك صحبت كردیم. شروع تغذیـه كودك با غذاهای جامد یكی از مـهمترین دغدغه های مادران شیرده است، که تا زمانی كه كودك تنـها شیرمادر مـی خورد، اطمـینان كامل وجود دارد كه كلیـه نیـازهایش تامـین مـی شود، ولی زمانی كه حتما مادر غذا بـه كودك را شروع كند، همـیشـه نگران هست كه چه چیزی بـه كودك بدهد تاهمچنان خوب رشد كند.

دو سال اول زندگی كه مشخصه آن رشد و تكامل سریع فیزیكی است، زمانی هست كه بسیـاری از تغییرات، تحت تأثیر دریـافت مواد مغذی مـی باشند. نوزادان سالمـی كه با كفایت بالای موادمغذی، تغذیـه مـی شوند، انرژی كافی به منظور یـادگیری و پاسخ بـه محرك های محیط را دارند و همـین امر سبب مـی شود که تا والدین با آنـها ارتباطی عاطفی تر داشته باشند.

همانطور كه مشخص گردید، تغذیـه انحصاری با شیرمادر درون 6 ماه اول زندگی به منظور رشد و تكامل كودك از اهمـیت ویژه ای برخوردار است. اما از سن 6 ماهگی بـه بعد، شیرخوار علاوه بر شیرمادر بـه غذاهای سالم، مناسب، كم حجم و پرانرژی نیـاز دارد. این غذاها درون شروع، غلظتی كمـی بیشتر از شیرمادر دارند و به تدریج بر مقدار، غلظت و تنوع آنـها افزوده مـی شود. البته درون این مدت هم هنوز غذای اصلی شیرخوار، شیرمادر است. اما فقط و به طور انحصاری شیرمادر غذای وی نمـی باشد، بلكه با استفاده از یك روش صحیح مـی حتما مصرف غذاهای كمكی را آغاز نمود.

زمان شروع غذای جامد

بهترین زمان شروع تغذیـه تكمـیلی نوزاد، زمانی هست كه كودك بـه خوردن غذای سر سفره علاقه نشان مـی دهد و بهترین زمان از 4 که تا 6 ماهگی است. كودك دهان را بـه حالت جویدن تكان مـی دهد و حركت زبانش تغییر مـی كند و در سن شش ماهگی دست دراز كرده و تمایل دارد كه غذای والدین را بگیرد.

دلیل شروع غذای كمكی این هست كه از سن 6 که تا 9 ماهگی كودك بـه منابع آهن احتیـاج دارد و از سن 8 که تا 9 ماهگی شیر مادر دیگر انرژی مورد نیـاز كودك را تأمـین نمـی كند. اگر درون فاصله 9 که تا 12 ماهگی غذای جامد را شروع نكنید، درون آینده كودك دچار مشكلات زیـادی درون زمـینـه قبول غذاهای جامد خواهد شد و اگر كمتر از 3 ماهگی بـه كودك غذای جامد بدهیم، خصوصاً اگر سابقه آلرژی درون خانواده باشد، احتمال ایجاد آلرژی غذایی درون كودك بسیـار زیـاد مـی شود.

حتی درون بعضی موارد امكان دارد كه غذای كمكی را از سن 3 ماهگی شروع كنیم، زمانی كه كودك حتی بعد از خوردن شیر هم گرسنـه بنظر مـی رسد و یـا رشد كودك با خوردن شیرمادر درون حد كافی نیست. دراین زمان نباید سعی كنیم كودك را با شیر خشك سیر كنیم زیرا با خوردن شیرخشك كم كم علاقه اش را بـه خوردن شیرمادر از دست مـی دهد.

پس كلیـه این مطالب بیـان مـی دارد كه بر اساس تمایل و علاقه نوزاد تغذیـه تكمـیلی را شروع كنیم، نـه درون زمان و ساعت مشخص.

اصول تغذیـه تكمـیلی

- حتماً از موادی استفاده شود كه بعدها درون سفره خانواده وجود دارد.

- بعد از تغذیـه شیرخوار با شیرمادر، غذای كمكی بـه او داده شود و هرگز قبل و یـا درون فواصل تغذیـه با شیرمادر از غذای كمكی استفاده نشود.

- از یك نوع ماده غذایی ساده شروع شود و كم كم بـه مخلوطی از چند نوع افزایش یـابد.

- از یك قاشق مرباخوری شروع و به تدریج بر مقدار آن اضافه شود( بـه استثنای زرده تخم مرغ كه بـه اندازه یك نخود شروع مـی شود).

- موادغذایی چه از نظر نوع و چه از نظر مقدار، حتما به تدریج بـه غذای شیرخوار اضافه شود.

- بین اضافه كردن موادغذایی مختلف 5 که تا 7  روز فاصله باشد که تا شیرخوار اول بـه یك غذا عادت كند، بعد غذای جدیدی بـه او داده شود. این كار باعث مـی شود كه اگر ناسازگاری بـه یك ماده غذایی وجود داشته باشد شناخته شود و دستگاه گوارش شیرخوار نیز فرصت مـی یـابد كه بـه موادغذایی عادت كند.

- درون شروع، غذاها حتما نسبتاً رقیق و غلظت آنـها كمـی بیشتر از شیرمادر باشد و به تدریج بر غلظت آنـها افزوده گردد. این كار بـه یـادگرفتن عمل جویدن كمك مـی كند.

- تنوع درون غذاهای كمكی رعایت شود.

- غذاهای سرخ شده بـه كودك ندهد.

- اگر كودك تمایل داشت بجای سبزیجات مـیوه های شیرین را شروع كنید. البته بهتر هست ترتیب درمواد غذایی رعایت شود، ولیكن بـه علایق كودك اهمـیت دهید.

- هیچ گاه كودك را با غذا تنـها نگذارید، چون امكان دارد موجب خفگی او شود.

- بـه غذای شیرخوار شكر زیـاد یـا نمك اضافه نكنید، زیرا حساسیت نوزاد بـه طعم ها با بزرگسالان متفاوت است.

چگونـه غذا بـه كودك را شروع كنیم

بهتراست غذای كودك را با لعاب برنج شروع كنید. مزیت برنج این هست كه خیلی كم حساسیت زاست و تقریباً نشاسته خالص است، از این رو معده كودك براحتی آنرا هضم مـی كند. به منظور اولین بار، نیم که تا یك ساعت بعد از شیرخوردن، لعاب برنجی تهیـه كنید كه كمـی غلیظ تر از شیر مادر باشد و با قاشق مناسب اندازه دهان كودك یك قاشق لعاب برنج بـه او بدهید. درون روزهای بعد بـه مرور حجم و غلظت این غذا را اضافه كنید و براساس تمایل كودك بـه او غذا بدهید.

پس از دو هفته غذای دوم یعنی فرنی را شروع كنید. به منظور تهیـه فرنی از شیر پاستوریزه و نشاسته استفاده كنید و غذای دوم فرنی است. از آخر ماه هفتم سوپ را شروع كنید.

باید توجه داشته باشید كه غذای كمكی نوزاد باید، با حجم كم دارای بیشترین انرژی باشد یعنی غذای كودك نباید رقیق باشد، چون حجم معده كودك كم هست و حتما در كمترین حجم، بیشترین انرژی را داشته باشد. غذای او حتما نرم باشد، ولی سعی كنید درون مرحله شروع سوپ، فقط سبزیجات كاملاً پخته را با چنگال نرم كنید، چون اگر همـیشـه غذا له شده باشد كودك درون یـادگیری جویدن مشكل پیدا مـی كند. از مواد غذایی استفاده كنید كه بطور معمول درون غذای خانواده وجود دارد.

باید غذای كودك را یك بار درون روز تهیـه كنید و پس از رسیدن بـه حرارت مناسب و له كردن قطعه های درشت، بـه كودك بدهید. بقیـه غذا را درون یخچال نگهداری كنید و در زمان مناسب گرم كرده،  بـه او بدهید.

نحوه شروع و ادامـه غذای كمكی

غذای كمكی با فرنی آرد برنج شروع مـی شود( حساسیت شیرخوار بـه برنج كمتر هست تا گندم). سپس درون هفته دوم مـی توان حریره بادام را بـه رژیم غذایی كودك افزود. درون دو هفته آخر ماه هفتم مـی توان سوپ را بـه رژیم غذایی نوزاد افزود كه این سوپ حاوی گوشت بدون چربی( كه بترتیب اولویت و ارجحیت شامل گوشت ، مرغ و مـی باشد)، برنج و هویج است. سپس هر 3 روز یك بار، یك نوع سبزی بـه سوپ اضافه گردد؛ مانند جعفری، گشنیز، لوبیـا سبز، كدوسبز، كرفس و... . ولی حتما توجه داشت كه سبزی درون آخرین لحظات پخت سوپ، اضافه شود و اسفناج هم که تا یك سالگی بـه سوپ اضافه نگردد. نباید بـه سوپ نمك، شكر یـا چاشنی افزود. درون ماه هشتم زرده تخم مرغ بـه رژیم غذایی شیرخوار اضافه مـی شود. ( که تا زیر یك سال از مصرف سفیده تخم مرغ توسط كودكان اجتناب شود) . درون این زمان كم كم مـی توان از سبزی های نشاسته ای مثل سیب زمـینی، كدو حلوایی و نخود فرنگی نیز درون سوپ استفاده كرد( بـه فاصله هر 3 روز). درون دو هفته دوم ماه هشتم، ماست نیز داده مـی شود. بعلاوه از پوره های سیب زمـینی و هویج نیز مـی توان استفاده كرد. درون ماه نـهم درون هفته اول مـی توان از حبوبات نیز درون سوپ شیرخوار استفاده كرد . مصرف حبوبات از عدس و ماش كه هضم آسان تری دارند، شروع مـی شود. درون مورد لوبیـا چیتی و لوبیـا قرمز بهتر هست از قبل آنـها را خیس كرده، پوستشان را جدا نموده و بعد از پختن بـه سوپ اضافه نمود. اضافه كردن كره یـا روغن مایع بـه سوپ به منظور شیرخوارانی كه خوب وزن نمـی گیرند، توصیـه مـی شود. درون دو هفته آخر ماه نـهم، آب مـیوه را نیز مـی توان شروع كرد( كیوی، توت ها، خربزه، آلبالو و گیلاس بـه علت ایجاد حساسیت درشیرخوار، که تا یك سالگی توصیـه نمـی شود). درون دو هفته اول ماه دهم مـی توان از خود مـیوه استفاده نمود( پوست و هسته جدا شده و با پشت قاشق نرم گردد) و در دو هفته دوم ماه دهم، مـی توان از سبزی های سبز نیز درون سوپ استفاده نمود ( هر بار یك نوع سبزی افزوده شود) . توجه نمایید كه مـیوه ها و سبزی ها جزء غذاهایی هستند كه درون اواخر سال اول توصیـه مـی شوند( بعد از دیگر گروه های غذایی)، چرا كه كالری آنـها نسبت بـه دیگر گروه های غذایی كمتر است. درون دو ماه دیگر نیز با توجه بـه اشتهای كودك از انواع سوپ، كته و پوره مـی توان استفاده نمود.

به خاطر داشته باشید كه درون این 6 ماه دوم سال اول، تغذیـه با شیرمادر بـه طور مكرر و برحسب تقاضا و تمایل شیرخوار درون تمام شبانـه روز وقبل از هر وعده غذای كمكی حتما مورد توجه قرار گیرد.

به طور كلی درون كودكان زیر یك ساله از غذاهای زیر اجتناب گردد:

شیرگاو- سفیده تخم مرغ- انواع توت ها- كیوی- گیلاس- آلبالو- بادام زمـینی- پنیر- شكلات- مـیگو- فلفل- ادویـه- ترشی- نمك- نوشابه های رنگی گازدار- لپه و نخود- عسل- اسفناج- كلم- قهوه و چای- آجیل- سوسیس- ذرت- دانـه انگور- دانـه كشمش.

عاتکه - كارشناس تغذیـه تبیـان

0

منبع: tebyan.net




[حریر بادام با برنج نیم دانه]

نویسنده و منبع: admin | تاریخ انتشار: Wed, 18 Jul 2018 16:40:00 +0000



حریر بادام با برنج نیم دانه

طرز تهیـه، خواص و ارزش غذایی حریره بادام

طرز تهیـه، حریر بادام با برنج نیم دانه خواص و ارزش غذایی حریره بادام 

 نخستین غذای کمکی کـه برای نوزادان بسیـار مفید و حائز اهمـیت هست حریره بادام مـی باشد. حریر بادام با برنج نیم دانه حریره بادام با آرد برنج، بادام و شیر تهیـه مـی گردد و دستور پخت این غذای کمکی و مفید به منظور نوزادان را درون ادامـه این مطلب سماتک مـی خوانید. حریر بادام با برنج نیم دانه بـه گزارش سایت سماتک بـه دلیل وجود آرد برنج و بادام درون حریره بادام تمامـی نیـازهای بدن کودک شیرخوار تامـین مـی گردد.

غذا بـه کودکان از سنی کـه باید شروع بـه خوردن غذای کمکی کنند، همـیشـه دغدغه مادران بوده و هست. بـه همـین دلیل  بـه کمک خانم ها ایران کوهستانی و مـهسا مـیرزایی کـه به ترتیب مربی آشپزی و کارشناس تغذیـه هستند، هر بار دستور پخت غذا‌های مناسب را به منظور کودکان شما ارائه دهد. بنابر ‌این اگر دلتان مـی‌خواهد بدانید اولین غذایی کـه باید بـه عنوان غذای کمکی بـه نوزادتان بدهید از نظر تغذیـه ای چه ارزشی دارد این مطلب را بخوانید.

دستور پخت حریره بادام و نکاتی درباره ارزش غذایی آن

دستور پخت حریره بادام

مواد لازم:
بادام: حریر بادام با برنج نیم دانه 6 عدد
 آرد برنج: 2 قاشق سوپ خوری
 شیر پاستوریزه، یک استکان (حدود 60 مـیلی‌لیتر)
 شکر: 1 قاشق چای خوری
 آب: نصف استکان (حدود 30 مـیلی‌لیتر)

بادام‌ها را درون آب بریزید و بگذارید آب بـه جوش بیـاید، 30 ثانیـه بیشتر لازم نیست بجوشد، بادام‌ها را آبکش کنید، رویشان آب سرد بگیرید و بلافاصله، بـه راحتی آنـها را پوست ید. سپس بادام‌ها را با مقداری آب سرد و شکر درون مخلوط‌‌کن بریزید که تا در عرض چندثانیـه بـه مایعی سفیدرنگ و شیرمانند تبدیل شود. این مخلوط را روی شعله ملایم درون حالی کـه به طور مرتب هم مـی‌زنید، بـه مدت حدود 20 دقیقه بپزید. سپس آرد برنج را درون شیر سرد حل کرده و به مخلوط فوق اضافه کنید و مجددا مرتب هم بزنید که تا قوامـی مانند ماست پیدا کند.

مقدار اضافی حریره را درون ظرف درون بسته که تا دو روز درون یخچال نگه داری کرد.

جهت نگهداری حریره درون یخچال، اجازه دهید که تا کاملا سرد شود سپس درب ظرف را بسته و آن را درون یخچال بگذارید. البته تازه تهیـه این حریره بهتر است.

کودک 6 ماهه صرف‌نظر از شیر مادر حتما غذای کمکی نیز بخورد، چون درون حال رشد و نمو هست و شیر مادر بـه تنـهایی نمـی‌تواند  تمام نیـاز‌های بدن او را تامـین کند. 

 حریره بـه کودک حتما از یک قاشق چای‌خوری شروع شود و روزانـه اضافه ‌گردد بـه گزارش سماتک نظر مـهسا مـیرزایی، کارشناس تغذیـه: درون ماه ششم لازم هست روزی یک‌بار قبل از شیر بـه کودک، حریره‌ی 5% ( بـه مقدار مساوی با شیر ) بـه کودک داده شود. حریره بـه کودک حتما از یک قاشق چای‌خوری شروع شود و روزانـه اضافه ‌گردد که تا در پایـان ماه ششم بـه 150 گرم (دو سوم استکان) برسد.

حریره مـی‌تواند به منظور یک وعده‌ی کودک کافی باشد و نیـازی نیست کـه در همان وعده بـه کودک شیر هم بدهید، ولی طبیعی هست که آنچه کودک قبلا بـه آن عادت کرده (شیر ) را ترجیح ‌بدهد. بنابراین مـی‌توان قبل از حریره، بـه اندازه ی نصف شیشـه بـه کودک شیر مادر داد. درون ماه هفتم مـی‌توان حریره‌ی 10% را به منظور کودک شروع کرد اما درون این سن بـه غذای دوم هم نیـاز هست و ما‌بقی وعده‌های کودک (حدود 170- 200 گرم) را شیر مادر تشکیل مـی‌دهد.»

ارزش غذایی حریره بادام:
آرد برنج بـه ترتیب شامل درشت مغذی‌ها و ریز مغذی‌هایی مانند پروتئین، کربوهیدرات، ویتامـین‌های گروه ب، آهن و کلسیم است.

شیر کامل هم شامل پروتئین، چربی، کلسیم و ویتامـین د است. این دو ماده یعنی آرد برنج و شیر کامل از 6 که تا 7 ماهگی به منظور کودک قابل مصرف هستند. بادام از گروه دانـه‌های روغنی محسوب مـی‌شود و شامل ریز‌مغذی‌هایی مانند ویتامـین A و D و هم چنین اسیدهای چرب ضروری هست که از انتهای ماه ششم به منظور نوزاد قابل مصرف است.

توصیـه‌ی من این هست که هرچه بـه اواخر شش ماهگی کودک نزدیک‌تر مـی‌شویم پودر بادام را اضافه کنیم و در اوایل شش ماهگی حریره بیشتر ترکیبی از آرد برنج و شیر کامل باشد. بنابر‌این من دو نوع حریره را بـه شما پیشنـهاد مـی‌کنم و دستور پخت آن را مـی دهم کـه کمـی با حریره بادام خانم کوهستانی متفاوت است.

حریره ی 5%:
آرد برنج 5 گرم
 شیر 50 گرم
 آب 100 گرم
 شربت قند 5 گرم
 محلول نمک طعام 5/1  گرم

آرد برنج الک کرده را درون اب جوش ریخته و تا نیم ساعت روی شعله ملایم هم بزنید. وقتی خوب پخت محلول نمک و شربت قند و شیر را کـه کمـی گرم شده(70 درجه) درون آن بریزید بعد از 1-2 دقیقه کـه حریره جوشید، آن را خنک کرده و به کودک بدهید.  

 حریره مـی‌تواند به منظور یک وعده‌ی کودک کافی باشد

حریره ی 10%:
 آرد برنج 20 گرم
 کره 5 گرم
 شیر 200 گرم
 آب 50 گرم
 شربت قند 10 گرم
  محلول نمک طعام 3 گرم

نیم استکان شیر و آب را با هم بجوشانید سپس روی شعله ملایم بگذارید ، سپس آهسته آرد برنج را درون آن بریزید و به مدت نیم ساعت مرتب هم بزنید. بعد شربت قند و محلول نمک طعام اضافه کنید و بقیـه‌ی شیر را گرم کرده و در آن بریزید و 2 که تا 3 دقیقه بجوشانید. درون این حریره کره بریزید و خوب هم بزنید.

(این حریره به منظور کودکان 6 تا10 ماهه مناسب هست و درون هر وعده مـی‌توان 50 که تا 200 گرم از این حریره را بـه کودک داد)

موارد منع مصرف و توصیـه‌ها:
به طور عادی آرد برنج  و بادام نمـی‌تواند آلرژن باشد و برای کودک حساسیت ایجاد کند اما به منظور هضم بهتر درون دستگاه گوارش کودک، بهتر هست پوست بادام‌ها کنده شده و سپس پودر شود. به منظور آسان‌تر شدن این امر، بهتر هست بادام‌ها را چند ساعت بخیسانید.

و اما شیر کامل درون برخی از کودکان مـی‌تواند حساسیت یـا عدم تحمل ایجاد کند کـه در این صورت حتما با پزشک م شود و اقدامات لازم صورت گیرد.




[حریر بادام با برنج نیم دانه]

نویسنده و منبع: admin | تاریخ انتشار: Thu, 21 Jun 2018 10:09:00 +0000



حریر بادام با برنج نیم دانه

فروش برنج خوب | برنج ایرانی -برنج جینگاسر|فروش برنج ایرانی ...

مرز قیمت برنج ایرانی ::: حریر بادام با برنج نیم دانه جمـیل علیزاده شایق دبیر انجمن برنج درون ایرانی گفت : قیمت برنج بیشتر از ۱۴۵۰۰تومان گران فروشی هست ،

مرز قیمت برنج ایرانی درون بازار تهران حدود چهارده هزار و پانصد تومان مـی باشد و بیشتر از این گران فروشی هست .

مرز قیمت برنج ایرانی

وی گفت سازمان تعزیرات به منظور بررسی این موضوع و کنترل قیمت درون بازار وارد عمل شده هست و همچنین اشاره کرد کـه ذخیره برنج درون کشور کافی هست .

قیمت هر کیلو برنج درون استان مازندران و گیلان دوازده هزار تومان مـی باشد کـه با توجه بـه هزینـه حمل و نقل به منظور انتقال بـه تهران حدود

دو هزار تومان بـه آن افزوده مـیشود و تقریبا حدود چهارده هزار تومن تمام مـیشود.

بنابراین قیمت برنج بیشتر از ۱۴۵۰۰ تومان گران فروشی است.

وی افزود همکارانش درون سازمان تعزیرات طی تماسی با ایشون مبنی بر قیمت برنج به منظور نظارت وارد عمل شده اند. حریر بادام با برنج نیم دانه وقرار بـه نظارت و تهیـه گزارش مبنی بر این امر است.

امـید هست با نظارت و کنترل قیمت برنج ایرانی بتوان هم بـه نفع مصرف کننده کار هم هم کشاورز

فروش برنج ایرانی درون خیلی از نقاط ایران بیشتر از سود به منظور کشاورز سود دهی به منظور دلالان این امر دارد ، حریر بادام با برنج نیم دانه چون درون خیلی از مواقع برنج بدون واسطه دلال بـه دست مشتری

نمـیرسد.

برنج جینگاسر فروشنده انواع برنج ایرانی آن هم از نوع مرغوب و درجه یک بدون واسطه و حذف دلال درون تهران و مازندران مـی باشد کـه به خاطر همـین امر

هم برنج ایرانی درون این فروشگاه دارای قیمت مناسب مـی باشد هم برنج خود را به منظور فروش بـه شرط پخت و نداشتن ناخالصی و تقلب بـه فروش مـی رساند و در صورت نارضایتی مشتری

برنج فروخته شده را بعد مـیگیرد.

همچنین امـید هست این تصمـیم عامل فروکشی قیمت نامتعادل برنج درون بازار باشد و باعث اوج گرفتن ناگهانی قیمت نشود و همـه چیز بـه نفع مردم عزیزمان

پیش رود.

برنج نیوز

. حریر بادام با برنج نیم دانه




[حریر بادام با برنج نیم دانه]

نویسنده و منبع: برنج ایرانی | تاریخ انتشار: Wed, 11 Jul 2018 18:14:00 +0000



تمامی مطالب این سایت به صورت اتوماتیک توسط موتورهای جستجو و یا جستجو مستقیم بازدیدکنندگان جمع آوری شده است
هیچ مطلبی توسط این سایت مورد تایید نیست.
در صورت وجود مطلب غیرمجاز، جهت حذف به ایمیل زیر پیام ارسال نمایید
i.video.ir@gmail.com