طرز تهیه جامبو سرد

طرز تهیه جامبو سرد طرز تهیـه پاستا جامبوشلز(پاستا صدفی بزرگ) - Delkhoshi.com | طرز تهیـه جامبو شلز صدفی پنیری | چهار روش محبوب به منظور تهیـه پاسا درون آشپزخانـه منزلتان | جامبو شکم پر-طرز تهیـه جامبو شکم پرcookmaster.ir | جامبو شلز الویـه-طرز تهیـه جامبو شلز الویـهhttps://cookmaster.ir |

طرز تهیه جامبو سرد

طرز تهیـه پاستا جامبوشلز(پاستا صدفی بزرگ) - Delkhoshi.com

مجله اینترنتی دلخوشی: طرز تهیه جامبو سرد به منظور درست یک پیش غذای گرم، طرز تهیه جامبو سرد خوشمزه و پنیری، مـی توانید از نوعی پاستا بـه نام جامبوشلز یـا همان پاستا صدفی بزرگ استفاده کنید. طرز تهیه جامبو سرد به منظور تهیـه پاستا صدفی شکم پر و پر پاستا صدفی بزرگ از هر موادی مـی توانید استفاده کنید. طرز تهیه جامبو سرد مـی توانید با جامبوشلز، پیش غذاهای سرد خوشمزه نیز درست کنید. بنابراین پر پاستا صدفی کاملا بـه سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد. درون این مطلب نوعی پیش غذای مجلسی خوشمزه با پاستا صدفی بزرگ را بـه شما آموزش خواهیم داد.

با سرآشپز دلخوشی همراه باشید.

با تشکر از شما خواننده عزیز. بیـایید با کلیک بر روی لینک های آشپزی بـه جای تصویر برداری از دستورات آشپزی و انتشار تصاویر دستورات آشپزی، از سرآشپز دلخوشی حمایت کنید

توجه: هرگونـه کپی برداری از مطالب و تصاویر اختصاصی سایت دلخوشی ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.

مواد لازم به منظور تهیـه پاستا صدفی بزرگ

  • پاستا جامبوشلز (پاستا صدفی بزرگ) یک بسته
  • قارچ ۴۰۰ گرم
  • نخود فرنگی ۱ قوطی
  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  • فلفل دلمـه ای سبز ۱ عدد بزرگ
  • پیـازداغ ۳ قاشق غذاخوری
  • پنیرپیتزا بـه مـیزان لازم
  • پنیرگودا ورقه ای رنگی بـه دلخواه
  • رب ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک بـه مـیزان لازم
  • فلفل بـه مـیزان لازم
  • زردچوبه بـه مـیزان لازم
  • آویشن بـه مـیزان لازم
  • پودرسیر بـه مـیزان لازم

طرز تهیـه پاستا صدفی بزرگ

قارچ ها را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. سپس قارچ ها را با حرارت زیـاد تفت دهید که تا آبش کشیده شود.

فلفل دلمـه ای را ریز خرد کنید و تفت دهید.

پیـاز داغ را آماده کنید یـا از پیـاز داغ آماده استفاده کنید.

داخل یک ماهیتابه مقدار کمـی روغن بریزید و گوشت چرخ کرده را تفت دهید.

سپس گوشـه همان ماهیتابه کمـی دیگر روغن اضافه کنید و ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را تفت دهید و در آخر با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.

حال قارچ، فلفل دلمـه ای و پیـاز داغ را بـه گوشت اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

سپس نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن و پودر سیر را بـه مواد اضافه کنید و کاملا هم بزنید.

سپس نخودفرنگی را نیز اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

در نـهایت مواد را بچشید که تا مـیزان ادویـه و نمک آن را اندازه کنید.

مواد پر پاستا صدفی آماده شد حال حتما جامبوشلزها را آماده کنید.

پاستا جامبو شلز را طبق دستور رویش همانند ماکارونی، آبکش کنید.

بعد از آبکش روی پاستا صدفی ها را آب سرد بگیرید که تا به هم نچسبند.

حال داخل پاستا صدفی ها را با مواد آماده شده پر کنید. سعی کنید خیلی داخل جامبوشلزها را از مواد پرنکنید چون حتما کمـی هم به منظور پنیر پیتزا جا بگذارید.

وقتی تمامـی پاستا صدفی های بزرگ را با مواد پرکردید، حال مقداری پنیر پیتزا روی هر کدام از آنـها بریزید. مـی توانید مقداری پنیرپیتزا را درون کف دست پهن کنید و روی جامبو شلز ها قرار دهید.

همچنین مـی توانید بـه دلخواه از پنیر گودا زرد رنگ و سبز رنگ (پستو) نیز به منظور پر پاستا صدفی استفاده کنید که تا ترکیب رنگی تری داشته باشید. درون صورت درون دسترس نبودن پنیرگودا مـی توانید تمام جامبوشلزها را با پنیرپیتزا پر کنید.

پاستا صدفی های پرشده را بـه شکل دلخواه داخل دیس سرو بچینید و دیس را بـه مدت ۲ دقیقه داخل فر قرار دهید که تا کمـی پنیر پیتزا آب شود و سپس چند دقیقه نیز گریل فر را روشن کنید که تا کمـی پنیرها طلایی شود.

همچنین مـی توانید بـه جای استفاده از فر از ماکروفر نیز استفاده کنید. بـه این ترتیب کـه دیس پاستا صدفی را بـه مدت ۲ دقیقه داخل ماکروفر قرار دهید که تا پنیرها نرم شوند و در نـهایت بـه مدت ۵ الی ۸ دقیقه گریل ماکروفر را روشن کنید که تا پنیرپیتزا طلایی شود.

در نـهایت دیس پاستا صدفی را از ماکروفر یـا فر خارج کنید و به دلخواه با گوجه یـا مواد مورد نظر خود تزیین کنید.

منبع: سرآشپز دلخوشی (آشپزی اختصاصی مجله اینترنتی دلخوشی)




[طرز تهیه جامبو سرد]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Sat, 14 Jul 2018 13:53:00 +0000



طرز تهیه جامبو سرد

طرز تهیـه جامبو شلز صدفی پنیری

جامبو شلز صدفی نوعی پاستای صدفی هست که شما مـی توانید بـه عنوان غذای اصلی، طرز تهیه جامبو سرد پیش غذا و فینگر فود به منظور مـهمانی های خود آن را تهیـه کنید. طرز تهیه جامبو سرد این غذا هم بسیـار شیک و زیباست و هم بسیـار خوشمزه.

زمان آماده سازی :

30 دقیقه
زمان پخت : 10 دقیقه
مناسب به منظور : طرز تهیه جامبو سرد 4 نفر
    مواد لازم:
  • پاستا صدفی

    400 گرم

  • گوشت چرخ کرده

    250 گرم

  • پیـاز متوسط

    1 عدد

  • پنیر موتزارلا

    200 گرم

  • پودر سیر

    1 قاشق چایخوری

  • پودر آویشن

    1/2 قاشق چایخوری

  • ادویـه پیتزا

    1 قاشق چایخوری

  • تخم گیشنیز

    1/2 قاشق چایخوری

  • پودر فلفل قرمز

    1/2 قاشق چایخوری

  • زردچوبه

    1/2 قاشق چایخوری

  • سس کچاپ

    100 گرم

  • نمک

    1 قاشق چایخوری

  • روغن مایع

    4 قاشق غذاخوری

طرز تهیـه:
  • در یک قابلمـه مقداری آب و یک قاشق روغن مایع و نمک ریخته، روی حرارت قرار دهید که تا ش بیـاید. طرز تهیه جامبو سرد پاستا را بـه مدت 14 دقیقه درون ش بجوشانید و سپس درون سبد ریخته و آن را با مقداری آب سرد، آبکشی کنید.
  • پیـاز را ریز نگینی کرده و در روغن مایع تفت دهید. وقتی پیـاز کمـی طلایی شد، گوشت چرخ کرده را بـه پیـاز اضافه کنید که تا آب گوشت کاملا کشیده شود. گاهی گوشت را زیر و رو کنید. وقتی آب گوشت کشیده شد، ادویـه ها را بـه گوشت اضافه کرده و کمـی تفت دهید. 2 دقیقه بعد، سس کچاب را بـه گوشت اضافه کرده و کمـی تفت دهید. گوشت را از روی حرارت بردارید.
  • فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کنید. درون یک ظرف مناسب فر را با کمـی روغن مایع چرب کنید.
  • با کمک یک قاشق چایخوری مقداری از گوشت برداشته و درون صدف ها را با مایـه گوشتی پر کنید. صدف ها را درون ظرف مناسب فر کنار هم بچینید. مقداری پنیر موتزارلا روی صدف ها بپاشید.
  • ظرف محتوی جامبو شلز را روی پنجره وسط فر بـه مدت 10 دقیقه قرار دهید که تا پنیر پیتزا آب شود و کمـی خوشرنگ شود. نوش جان
  • نویسنده :

      برچسب ها :
    • فست فود
    • غذای ایتالیـایی
    • اشتراک گذاری




    [طرز تهیه جامبو سرد]

    نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Mon, 25 Jun 2018 00:11:00 +0000



    طرز تهیه جامبو سرد

    چهار روش محبوب به منظور تهیـه پاسا درون آشپزخانـه منزلتان

    پاستا از انواع غذاهای فرنگی خوشمزه و لذیذ هست و شما مـی توانید این غذای پرطرفدار را درون منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن نـهایت لذت را ببرید. طرز تهیه جامبو سرد طرز تهیـه پاستا با روش های مختلف امکان پذیر هست و شما مـی توانید با توجه بـه ذائقه خود از مواد غذایی و سبزیجات مختلف و سس به منظور پخت پاستا اضافه کنید.

    نودل و پاستا و جامبو از غذاهای بی نظیر و خوشمزه ای هستند و اگر شما بـه پخت انواع غذای فرنگی درون منزل علاقه مند هستید بهتر هست این نوع غذاها را درون برنامـه غذایی خود قرار دهید.

    طرز تهیـه پاستا با 4 روش متفاوت

    برای طرز تهیـه پاستا مـی توانید از روش های متفاوت و مواد غذایی مختلف استفاده نمایید. طرز تهیه جامبو سرد درون ادامـه این مطلب طرز تهیـه پاستا را بـه شما همراهان عزیز آموزش مـی دهیم کـه امـیدواریم از تهیـه این غذای فرنگی بی نظیر نـهایت لذت را ببرید.

    • روش اول : طرز تهیه جامبو سرد دستور تهیـه پاستا پنـه با سس آلفردو

    مواد لازم

    • پاستا پنـه : 1 بسته
    • مرغ متوسط : 2 عدد
    • خامـه : 200 گرم
    • کره و سیر رنده شده : 1.2 فنجان
    • پنیر پارمسان رنده شده : 1.3 فنجان
    • قارچ خرد شده : بـه مقدار لازم
    • فلفل سیـاه : بـه مقدار لازم
    • نمک : بـه مقدار لازم

    طرز پخت

    برای پخت پاستا پنـه ابتدا مقداری آب درون قابلمـه بریزید سپس قابلمـه را روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از اینکه آب بـه دمای جوش رسید روغن و مقداری نمک بـه آب اضافه کنید و پاسته پنـه را درون آب بریزید.

    بعد از اینکه پاستا نرم شد و به مرحله آبکشی رسید پاستا پنـه را درون آبکش بریزید و آماده کنید.

    در مرحله بعدی طرز تهیـه پاستا پنـه با سس آلفردو مرغ را بـه صورت قیمـه ای خرد کنید.

    مرغ را درون تابه ای مناسب بـه همراه مقداری روغن تفت دهید.

    بعد از اینکه مرغ تفت خورد سیر و کره را بـه آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید و بعد از مغز پخت شدن مرغ شعله گاز را کم کنید و قارچ های خرد شده را بـه مرغ بیفزایید و مقداری فلفل و نمک بـه مخلوط مرغ اضافه کنید و بعد از اینکه قارچ ها مقداری تفت خوردند شعله گاز را خاموش کنید.

    در این مرحله از طرز تهیـه پاستا پنـه درون قابلمـه ای کوچک مقداری کره بریزید و قابلمـه را روی حرارت گاز قرار دهید که تا کره ذوب شود.

    خامـه را بـه کره بیفزایید و مخلوط کره و خامـه را هم بزنید که تا یکدست شوند سپس پنیر پارمسان و فلفل را بـه سس آلفردو اضافه کنید و هم بزنید و بعد از اینکه سس خودش را گرفت شعله گاز را خاموش کنید.

    بعد از گذشت دو دقیقه سس آلفردو را بـه مخلوط مرغ اضافه کنید.

    پاستا پنـه آبکش شده را بـه مخلوط مرغ و سس بیفزایید و پاستا را هم بزنید که تا به خوبی با سس و مرغ ترکیب شود.

    • روش دوم دستور تهیـه پاستا با بروکلی

    مواد لازم

    • پاستا : 250 گرم
    • بروکلی : 300 گرم
    • خامـه : یک قاشق غذاخوری پر
    • مرغ بدون استخوان : یک عدد
    • شیر : یک لیوان
    • سیر رنده شده : دو قاشق مرباخوری
    • پودر آویشن : یک قاشق چایخوری
    • پودر پاپریکا : یک قاشق چایخوری
    • فلفل : بـه مقدار لازم
    • نمک : بـه مقدار لازم
    • کره : بـه مقدار لازم

    طرز پخت

    برای پخت پاستا با بروکلی ابتدا مرغ را خرد کنید و درون ظرفی مناسب بریزید سپس مرغ را با فلفل و نمک و پودر پاپریکا و پودر آویشن ترکیب کنید.

    درون تابه ای مناسب نصف سیر رنده شده و مقداری کره را بریزید و سیر را تفت دهید سپس مرغ خرد شده را بـه سیر تفت داده شده اضافه کنید و درب تابه را روی تابه قرار دهید که تا مرغ بپزید و نرم شود.

    در مرحله بعدی طرز تهیـه پاستا بروکلی درون قابلمـه ای دیگر باقی مانده سیر را با کره مقداری تفت دهید سپس شیر را بـه سیر تفت داده شده اضافه کنید و مقداری نمک بـه سس اضافه کنید و مخلوط شیر را حرارت دهید که تا شیر مزه سیر را بگیرد.
    بعد از پخته شدن مرغ کلم بروکلی خرد شده را بـه آن اضافه کنید و کلم را تفت دهید که تا نرم شود.

    در این مرحله از طرز تهیـه پاستا بروکلی درون قابلمـه ای مناسب مقداری آب و نمک بریزید و قابلمـه را روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از اینکه آب بـه دمای جوش رسید پاستا را بـه آن اضافه کنید و بعد از اینکه پاستا نرم شد آن را درون آبکش بریزید سپس پاستای آبکش شده را درون قابلمـه بریزید و مخلوط مرغ و بروکلی را بـه پاستا اضافه کنید و مخلوط سیر و شیر را هم بـه پاستا بیفزایید و درب قابلمـه را ببندید که تا شیر بـه خورد پاستاها برود.

    گهگاهی مخلوط پاستا را هم بزنید که تا ته نگیرد و بعد از اینکه شیر بـه خرد پاستا رفت خامـه را بـه پاستا اضافه کنید و مخلوط پاستا را هم بزنید و بعد از اینکه پاستا غلیظ و کرمـی شد پاستا را سرو کنید.

    • روش سوم دستور تهیـه پاستا ایتالیـایی قرمز با پنیر پیتزا

    مواد لازم 

    • پاستا : 1 پیمانـه
    • فلفل دلمـه ای قرمز : 1 عدد
    • فلفل دلمـه ای زرد : 1 عدد
    • گوجه فرنگی : دو عدد
    • کره : سه قاشق چایخوری
    • سیر خرد شده : 5 حبه
    • فلفل سیـاه : 1.2 قاشق چایخوری
    • فلفل قرمز : 1.4 قاشق چایخوری
    • پنیر : نصف پیمانـه
    • نمک : بـه مـیزان لازم
    • عسل : یک قاشق چایخوری

    طرز پخت:

    برای تهیـه پاستا ایتالیـایی قرمز ابتدا فلفل دلمـه ای قرمز را روی حرارت زیـاد کباب کنید که تا پوسته بیرونی آن سیـاه رنگ شود سپس پوست رویی فلفل دلمـه ای را ید.

    فلفل دلمـه ای زرد را نیز بـه شکل فلفل دلمـه ای قرمز روی حرارت گاز با شعله زیـاد کبابی کنید سپس فلفل دلمـه ای زرد و قرمز کباب شده را خرد کنید و در مکانی مناسب قرار دهید.

    در مرحله بعدی طرز تهیـه پاستا کره را درون تابه ای مناسب بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید و سیر خرد شده را بـه کره اضافه کنید و تفت دهید سپس گوجه فرنگی های خرد شده را بـه سیر تفت داده شده بیفزایید و گوجه فرنگی ها را بـه مدت 1 دقیقه تفت دهید و فلفل و نمک را بـه گوجه فرنگی بیفزایید سپس فلفل دلمـه ای کبابی و خرد شده را درون تابه بریزید و اجازه دهید که تا فلفل دلمـه ای له و پخته شود.

    مخلوط فلفل دلمـه ای پخته شده را از روی حرارت گاز بردارید و بعد از سرد شدن مخلوط فلفل دلمـه ای آن را آسیـاب کنید سپس عسل را بـه مخلوط فلفل دلمـه ای آسیـاب شده اضافه کنید و مخلوط مواد را هم بزنید.

    در مرحله آخر پاستای پخته شده را درون ظرفی بزرگ بریزید مخلوط فلفل دلمـه ای را بـه پاستا اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

    سپس پاستا را درون بشقاب بریزید و کره و پنیر پیتزا را بـه آن بیفزایید و بشقاب را درون مایکروویو قرار دهید که تا به مدت 2 دقیقه پاستا بپزد و پنیر ذوب شود.

    بعد از مدت زمان ذکر شده پاستا را از درون مایکروویو بیرون آورید و با نان سیر مـیل کنید.

    • روش چهارم : دستور تهیـه پاستا سبزیجات

     مواد لازم

    • ساقه کرفس : 1.2 یک ساقه
    • هویج : یک عدد
    • قارچ : 5 عدد
    • گوجه فرنگی : یک عدد
    • پیـاز : یک عدد
    • فلفل دلمـه ای : یک عدد
    • سیب زمـینی : دو عدد
    • پاستا پیچی با پاستا با فرم دلخواه : 500 گرم
    • زردچوبه : بـه مـیزان لازم
    • نمک : بـه مقدار لازم
    • فلفل : بـه مقدار لازم

    طرز پخت

    برای تهیـه پاستا سبزیجات ابتدا ساقه کرفس را بشویید و خرد کنید سپس هویج و گوجه فرنگی و فلفل دلمـه ای و پیـاز و قارچ را خرد کنید. پیـاز خرد شده را درون مقداری روغن تفت دهید و فلفل دلمـه ای و ساقه کرفس و هویج را هم بـه پیـاز اضافه کنید و تفت دهید و مقداری آب بـه سبزیجات اضافه کنید و اجازه دهید که تا سبزیجات پخته و نرم شوند سپس قارچ و گوجه را نیز بـه سبزیجات اضافه کنید و اجازه دهید که تا آب گوجه و قارچ تبخیر شود و نمک و فلفل و زردچوبه را بـه مخلوط سبزیجات بیفزایید و هم بزنید.
    در مرحله بعدی ذستور پخت پاستا درون قابلمـه ای مناسب مقداری آب بریزید و بعد از اینکه آب بـه دمای جوش رسید 1 قاشق روغن و سه قاشق نمک درون آب درون حال جوش بریزید سپس پاستا را درون آب بریزید و بعد از 10 دقیقه پاستا را آبکش کنید و با آب سرد بشویید و در مکانی مناسب قرار دهید.


    سیب زمـینی ها را پوست بگیرید و به صورت گرد آن ها را برش بزنید سپس درون کف قابلمـه مقداری روغن بریزید و سیب زمـینی ها را درون کف قابلمـه قرار دهید و یک لایـه پاستا روی سیب زمـینی ها بریزید و لایـه سبزیجات را هم روی پاستا بریزید و به همـین روش ادامـه دهید که تا پاستا و مخلوط سبزیجات تمام شوند سپس مواد را بـه شکل تپه ای درون وسط قابلمـه جمع کنید و با ته قاشق چند روی پاستا ایجاد کنید و دم کنی را روی درب قابلمـه قرار دهید سپس درب قابلمـه را ببندید و قابلمـه را روی حرارت گاز با شعله متوسط قرار دهید و بعد از چند دقیقه روی شعله گاز شعله پخش را قرار دهید و حرارت گاز را کم کنید که تا پاستا دم بکشد.

    در این مطلب با طرز تهیـه پاستا با 4 روش مختلف آشنا شدید کـه امـیدواریم از تهیـه این غذای بی نظیر درون منزل نـهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را درون کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب : انواع پاستا
    ، طرز تهیه جامبو سرد




    [طرز تهیه جامبو سرد]

    نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Sun, 24 Jun 2018 17:30:00 +0000



    طرز تهیه جامبو سرد

    جامبو شکم پر-طرز تهیـه جامبو شکم پرcookmaster.ir

    طرز تهیـه جامبو شکم پر

    جامبو بـه پاستاهای صدفی بزرگی گفته مـی شود کـه مـی توانید با مواد مختلفی پر و به صورت فینگر فود سرو کنید.جامبو شکم پر با موادی خیلی ساده کـه در دسترس همـه هستند بـه راحتی تهیـه مـی شود. طرز تهیه جامبو سرد اگر بـه دنبال غذای جدید و فینگر فود مجلسی فوق العاده ای هستیدحتما این غذا را درست کنید مطمئنا از آن خوشتان مـی آید.امروز بـه آموزش آن مـی پردازیم.با ما همراه باشید.

    مواد لازم:

    جامبو 250 گرم(پاستا صدفی بزرگ)
    گوشت چرخ کرده 450 گرم
    ادویـه تاکو 30‌ گرم
    رب گوجه 400 گرم
    پنیر رنده شده 2 پیمانـه
    گوجه نگینی 1 پیمانـه
    گشنیز خردشده 1/4 پیمانـه

    جامبو شکم پر

    طرز تهیـه:

     برای درست  جامبو شکم پر ابتدا  فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. طرز تهیه جامبو سرد جامبوها را طبق دستور نوشته شده روی بسته بندی پاستا  بپزید و خشک کنید.
    همزمان، طرز تهیه جامبو سرد کف ماهیتابه ای بـه قطر ۳۰ سانتیمتر را چرب کنید. گوشت چرخ کرده را بـه مدت ۵ دقیقه تفت بدهید و مرتب هم بزنید که تا کاملا پخته شود و آب آن تبخیر شود. ادویـه تاکو، رب گوجه فرنگی و یک پیمانـه از پنیر رنده شده را اضافه کنید و مخلوط کنید که تا زمانی کـه پنیر کاملاً ذوب شود.
    هر یک از جامبوها  (پاستا ها)را با تقریباً یک قاشق از سس گوشت تهیـه شده پر کنید و آن ها را درون یک ظرف شیشـه ای مخصوص فر (به ابعاد تقریبی۳۰×۲۰ سانتیمتر) بچینید. نیـازی بـه چرب ظرف نیست. سپس روی سس گوشت، کمـی گوجه خرد شده و گشنیز اضافه کنید و در پایـان سطح مواد را با یک پیمانـه پنیر باقی مانده بپوشانید.
    ۱۵ که تا ۲۰ دقیقه جامبوی شکم پر را درون فر قرار دهید و وقتی پنیر کامل ذوب شد، آن را سرو کنید.

    امـیدوارمجامبو شکم پر را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید و منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی  امتحان شده روزهای آینده دراین سایت باشید.لطفا درون بخش نظر سنجی سایت ما شرکت کنید و با نظرات تان ما را دربهینـه سازی سایت مان یـاری کنید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.

    رژیمـی بودن
    مفید بودن
    لذیذ بودن
    امتیـاز نـهایی
    : طرز تهیه جامبو سرد




    [طرز تهیه جامبو سرد]

    نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Tue, 17 Jul 2018 03:48:00 +0000



    طرز تهیه جامبو سرد

    جامبو شلز الویـه-طرز تهیـه جامبو شلز الویـهhttps://cookmaster.ir

    طرز تهیـه جامبو شلز الویـه

     جامبو شلز الویـه ازانواع پیش غذاهای خوشمزه شیک مناسب به منظور جشن تولد و مـهمانی های عصرانـه است. طرز تهیه جامبو سرد امروز بـه آموزش مـی پردازیم .با ما همراه باشید.

    مواد لازم:

    جامبو شلز (پاستا صدفی بزرگ)1 بسته

    سیب زمـینی متوسط 5 عدد

    تخم مرغ 4 عدد

    مرغ پخته خرد شده 1 لیوان

    نخود فرنگی 1 لیوان

    خیـار شور خرد شده 1 لیوان

    سس مایونز بـه مقدار لازم

    نمک و فلفل بـه مقدار لازم

    جامبو شلز الویـه

    طرز تهیـه :

     برای درست جامبو شلز الویـه  ابتدا مرغ را بپزید و پس از اینکه سرد شد با دست استخوان های مرغ را جدا و مرغ را ریش ریش یـا خرد کنید ( مـیتوانید از بخش های مختلف مرغ به منظور تهیـه سالاد الویـه استفاده کنید. طرز تهیه جامبو سرد استفاده از بال و گردن مرغ سالاد الویـه را خوشمزه تر مـیکند ).

    سیب زمـینی ها و تخم مرغ ها داخل قابلمـه بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید. درون قابلمـه را ببندید و 1 ساعت روی حرارت قرار دهید که تا مواد بپزند. سپس سیب زمـینی ها و تخم مرغ ها را پوست ید و ریز خرد کنید ( مـیتوانید سیب زمـینی ، طرز تهیه جامبو سرد تخم مرغ و خیـارشور را رنده کنید )

    مرغ پخته خرد شده ، سیب زمـینی ، تخم مرغ و خیـارشور خرد شده ، مقداری نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و با هم خوب مخلوط کنید. سپس نخود فرنگی کنسروی یـا پخته و سس مایونز را اضافه نمایید کنید ( درون صورتی کـه مـیخواهید سالاد الویـه کاملا یکدست باشد بهتر هست ابتدا سیب زمـینی ، تخم مرغ و مرغ خرد شده را باهم خوب مخلوط کنید سپس بقیـه مواد را اضافه کنید ).

    در شان کافی مقدار کمـی نمک و روغن ریخته و جامبو ها را درون آن بریزید و 14 دقیقه زمان دهید کـه جامبو ها پخته شوند. حال آبکش کرده بعد از مخلوط مواد و آماده شدن سالاد الویـه آن را داخل پاستا صدفي يا همون جامبو قرار داده و تزیین کنید و به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید که تا سرد و آماده سرو شود.

    در صورت تمایل مـیتوانید بـه جای مرغ از کالباس  درون داخل پاستا صدفی استفاده کنید. همچنین مـیتوانید 1 عدد هویج پخته رنده شده را بـه الویـه اضافه نمایید. بهتر هست سس را کم کم بـه مواد اضافه کنید که تا بهتر با مواد ترکیب شود.

    امـیدوارم جامبو شلز الویـه  را درست کنید واز خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی ودستورات آشپزی امتحان شده جدید روزهای آینده درون این سایت باشید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.

    : طرز تهیه جامبو سرد




    [طرز تهیه جامبو سرد]

    نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Thu, 19 Jul 2018 06:30:00 +0000



    تمامی مطالب این سایت به صورت اتوماتیک توسط موتورهای جستجو و یا جستجو مستقیم بازدیدکنندگان جمع آوری شده است
    هیچ مطلبی توسط این سایت مورد تایید نیست.
    در صورت وجود مطلب غیرمجاز، جهت حذف به ایمیل زیر پیام ارسال نمایید
    i.video.ir@gmail.com