طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده

طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده آموزش طرز تهیـه سیب زمـینی سرخ کرده و اصول سیب زمـینی خوشمزه | آموزش طرز تهیـه رولت بادمجان و اصول رولت بادمجان با گوشت خوشمزه | طرز تهیـه رولت بادمجان با گوشت چرخ کرده مجلسی با طعمـی خوشمزه | طرز تهیـه بادمجان شکم پر و دستور قارنی یـاریخ با گوشت چرخ کرده | دستور طرز تهیـه حلیم بادمجان مخصوص با طعمـی فوق العاده خوشمزه |

طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده

آموزش طرز تهیـه سیب زمـینی سرخ کرده و اصول سیب زمـینی خوشمزه

سیب زمـینی سرخ شده یکی از پیش غذاهای معروف فست فودها مـی باشد. طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده البته درون خانـه هم مـی توانیم سیب زمـینی سرخ کرده تهیـه کنیم اما مشکل این هست که مثل سیب زمـینی سرخ شده فست فودها نمـی شود. طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده درون این آموزش بهترین روش تهیـه سیب زمـینی سرخ کرده رستورانی را به منظور شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده درون این آموزش آشپزی مـی توانید به منظور ۲ نفر سیب زمـینی سرخ کرده تهیـه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیـه سیب زمـینی سرخ کرده درون ادامـه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم سیب زمـینی سرخ کرده سیب زمـینی ۲ عدد سس کچاپ به مـیزان لازم روغن مایع به مـیزان لازم فلفل سیـاه به مـیزان لازم آویشن به مـیزان لازم نمک به مـیزان لازم

دستور پخت و طرز تهیـه

ابتدا درون یک قابلمـه ۴ لیوان آب مـی ریزیم و قابلمـه روی حرارت زیـاد قرار مـی دهیم که تا آب بـه جوش بیـاید. درون همـین حین سیب زمـینی ها را پوست مـی گیریم و پس از ورقه ورقه بـه شکل خلالی ضخیم بـه صورت یک اندازه خرد مـی کنیم.

پس از اینکه آب بـه جوش آمد سیب زمـینی های خلال شده را درون ش مـی ریزیم و حدود پنج دقیقه اجازه مـی دهیم سیب زمـینی ها نیم پز شوند. توجه داشته باشید کـه سیب زمـینی نباید بیش از حد نرم شوند و حالت خود را از دست بدهند.

پس از اینکه سیب زمـینی ها نیم پز شدند آنـها را آبکشی مـی کنیم و در بین یک دستمال تمـیز قرار مـی دهیم که تا کاملا خشک شوند. سپس سیب زمـینی ها را درون یک نایلون قرار مـی دهیم و به مدت ۲ که تا ۳ ساعت درون یخچال فریزر قرار مـی دهیم.

پس از گذشت این زمان و منجمد شدن سیب زمـینی ها ، طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده حالا نوبت سرخ سیب زمـینی ها مـی باشد. درون یک ظرف گود مثل شیر داغ کن مقداری روغن مـی ریزیم بـه صورتی کـه سیب زمـینی ها درون روغن شناور باشند.

اجازه مـی دهیم روغن کاملا داغ شود سپس سیب زمـینی های منجمد شده را درون روغن مـی ریزیم که تا سرخ شوند. ممکن هست سیب زمـینی ها درون این هنگام فریز بـه هم چسبیده باشند ، قبل از ریختن سیب زمـینی ها درون روغن آنـها را از هم جدا کنید.

پس از اینکه سیب زمـینی ها را سرخ کردیم درون یک توری قرار مـی دهیم که تا روغن اضافی شان خارج شود و حالت تردی خود را از دست ندهند. درون پایـان بـه سیب زمـینی ها آویشن ، نمک و فلفل مـی زنیم و به همراه سس کچاپ سرو مـی کنیم.

خاصیت های سیب زمـینی

: طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده




[طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Tue, 17 Jul 2018 05:21:00 +0000



طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده

آموزش طرز تهیـه رولت بادمجان و اصول رولت بادمجان با گوشت خوشمزه

رولت بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ای هست که مـی توانید با بادمجان تهیـه کنید. طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده این غذای خوشمزه از ترکیب بادمجان ، طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده گوشت چرخ کرده و … تشکیل شده هست و طعم بسیـار خوبی دارد. طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده رولت بادمجان با روش های مختلفی طبخ مـی شود کـه در این آموزش بهترین روش تهیـه رولت بادمجان را به منظور شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده درون این آموزش آشپزی مـی توانید به منظور ۴ نفر رولت بادمجان تهیـه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیـه رولت بادمجان درون ادامـه با همدوره همراه باشید.

دستور پخت و طرز تهیـه

ابتدا سیر و پیـاز را بـه صورت نگینی خرد مـی کنیم و با مقداری روغن درون یک تابه تفت مـی دهیم. بعد از اینکه سیر و پیـاز نرم شدند گوشت چرخ کرده را بـه تابه اضافه مـی کنیم و تفت گوشت را که تا زمانی کـه رنگش تغییر کند ادامـه مـی دهیم.

پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد ۱ عدد از گوجه فرنگی ها را خرد مـی کنیم و به تابه اضافه مـی کنیم. حتما مواد را خوب تفت دهیم که تا آب موجود درون تابه تبخیر شود. بعد از آن رب گوجه فرنگی را بـه همراه نمک و فلفل سیـاه بـه تابه اضافه مـی کنیم.

پس از اینکه مواد را خوب تفت دادیم تابه را از روی حرارت بر مـی داریم. حالا بـه سراغ بادمجان ها مـی رویم و پس از پوست کندن آنـها را بـه صورت باریک برش مـی زنیم و مقداری نمک روی بادمجان ها مـی ریزیم که تا آب موجود درون آنـها خارج شود.

حدود ۳۰ دقیقه زمان نیـاز هست تا بادمجان ها آماده سرخ شوند. بعد از گذشت این مدت بادمجان ها را آبکشی مـی کنیم و پس از خشک شدن بادمجان ها آنـها را بـه همراه مقداری روغن درون یک تابه بـه خوبی سرخ مـی کنیم که تا رنگشان طلایی شود.

پس از اینکه بادمجان ها را سرخ کردیم مقداری از مایـه گوشت را درون وسط هر ورق بادمجان مـی ریزیم و بادمجان ها رو مانند رولت رول مـی کنیم و با خلال دندان از باز شدن رولت ها جلوگیری مـی کنیم. بعد از اینکار مقداری پنیر پیتزا روی هر رولت بادمجان مـی ریزیم. تمام بادمجان ها را بـه همـین صورت رول مـی کنیم و داخل یک ظرف پیرمـی چینیم.

پس از اینکه تمام رولت های بادمجان را درون ظرف چیدیم آنـها را درون فر قرار مـی دهیم که تا پنیر روی رولت ها طلایی شود. درون همـین زمان مـی توانیم سس گوجه فرنگی را آماده کنیم. به منظور این منظور گوجه فرنگی ها را خرد مـی کنیم و در یک تابه مـی ریزیم.

مقداری روغن مایع ، نمک و فلفل سیـاه بـه گوجه فرنگی ها اضافه مـی کنیم و اجازه مـی دهیم سس با حرارت ملایم جا بیفتد و آب موجود درون تابه تبخیر شود. بعد از آماده شدن سس گوجه فرنگی آن را فورا روی رولت های بادمجان مـی ریزیم و غذا را بـه صورت گرم سرو مـی کنیم.

خواص بادمجان

: طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده




[طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Wed, 18 Jul 2018 15:00:00 +0000



طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده

طرز تهیـه رولت بادمجان با گوشت چرخ کرده مجلسی با طعمـی خوشمزه

سایت تفریحی نمکستان »  به منظور این پست آموزش طرز تهیـه رولت بادمجان با گوشت چرخ کرده را آماده کرده ایم به منظور مشاهده آموزش آشپزی ، طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده این پست را دنبال کنید

مواد مورد نیـاز رولت بادمجان

بادمجان :•: یک کیلوگرم

گوشت چرخ کرده :•: 150 گرم

پیـاز سرخ کرده :•: 4 قاشق غذا خوری

زرشک :•: 2 قاشق غذا خوری

نمک ، فلفل :•: بـه مـیزان لازم

روغن :•: بـه مـیزان لازم

طرز تهیـه رولت بادمجان

با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز مـی کنیم به منظور تهیـه رولت بادمجان بدون فر ابتدا بادمجان ها را بـه قطر یک سانتی متر بصورت طولی برش مـی زنیم

سپس درون تابه ای مناسب مقداری روغن مـی ریزیم و بادمجان ها را سرخ مـی کنیم. طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده گوشت و پیـاز را با هم تفت مـی دهیم  و زرشک ، نمک و فلفل را بـه موادمان اضافه مـی کنیم

سپس بادمجان ها را پهن مـی کنیم مقداری از مواد رولت را رویش پهن مـی کنیم و بصورت رولت مـی پیچیم و با خلال دندان محکمش مـی کنیم که تا باز نشود

در انتها رولت بادمجان ساده و خوشمزه را با سبزیجات و گوجه فرنگی تزیین مـی کنیم و نوش جان مـی کنیم.

نکاتی درون مورد تهیـه رولت بادمجان

برای تزئین رولت بادمجان مـی توانید از ماست چکیده استفاده نمایید. طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده بـه جای زرشک مـی توانید از فلفل دلمـه ای هم استفاده نمایید. به منظور هضم بهتر رولت بادمجان حتما از گوجه فرنگی استفاده نمایید

: طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده




[طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Tue, 17 Jul 2018 03:55:00 +0000



طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده

طرز تهیـه بادمجان شکم پر و دستور قارنی یـاریخ با گوشت چرخ کرده

آموزش آشپزی و دستور تهیـه بادمجان شکم پر تبریزی قارنی یـاریخ

مواد لازم بادمجان شکم پر تبریز

:◊: بادمجان قایقی شکل :◊: 6 عدد :◊:

:◊: سیر :◊: 10 حبه متوسط :◊:

:◊: پیـاز ریزشده :◊: یک عدد :◊:

:◊: گوشت چرخ کرده :◊: 250 گرم :◊:

:◊: گوجه فرنگی سفت :◊: 2 عدد :◊:

:◊: جعفری ساطوری :◊: 3 قاشق سوپخوری :◊:

:◊: رب گوجه فرنگی، طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده نمک و روغن مایع :◊: بـه مـیزان کافی :◊:

طرز تهیـه بادمجان شکم پر تبریز

برای تهیـه بادمجان شکم پر ابتدا بادمجان ها را بـه صورت راه راه پوست کنده یک برش تو قسمت گود بادمجان مـیدیم مثل نون باگت کـه برا ساندویج برش مـی زنیم بعد اون ها رو 2 ساعت تو آب نمک مـی خوابونیم که تا تلخی آن گرفته شود بعدش شسته خشک کرده و در روغن مایع سرخ مـی کنیم و کنار مـی گذاریم.

سیر ها رو خلال مـی کنیم و یـه تفت کوچولوتو روغن مایع مـیدیم توجه کنید کـه رنگش مطلقا نباید عوض بشـه، پوست گوجه فرنگی ها رو مـی کنیم، مغزشون رو خالی مـی کنیم و گوشت اونـها رو ریز خرد مـی کنیم

تو همون ظرفی کـه سیر را تفت دادیم پیـاز رو تفت مـیدیم بعد گوشت رو بهش اضافه مـی کنیم بعد از کمـی تفت دادن، رب، مغز گوجه فرنگی ها و نصف لیوان آب رو اضافه مـی کنیم

و درون ظرف رو مـی گذاریم که تا گوشت کاملا پخته بشـه فقط یـه نکته هست و اونم اینـه کـه رنگ این مخلوط حتما کاملا قرمز باشـه بـه عبارتی ربش یـه خورده زیـادتر از بقیـه غذاهاست بعد از رو حرارت برداشته جعفری، گوجه فرنگی ریز شده و سیر رو باهاش مخلوط مـی کنیم

از مخلوط آماده داخل بادمجان ها پرکرده و اونـها رو داخل ماهیتابه مـی چینیم از روغن قرمزی کـه از مایع گوشتی مونده ته ماهی تابه ریخته درون ماهیتابه رو مـیذاریم و روی حرارت خیلی ملایم یـه 20 دقیقه ای مـیذاریم که تا غذا جابیفته و بعد سروش مـی کنیم البته من این مرحله جا افتادگی رو یـه بار تو فرهم انجام دادم اونم خوب درون اومد.

طرز تهیـه بادمجان شکم پر و دستور قارنی یـاریخ با گوشت چرخ کرده

. طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده . طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده : طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده




[طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Tue, 17 Jul 2018 10:43:00 +0000



طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده

دستور طرز تهیـه حلیم بادمجان مخصوص با طعمـی فوق العاده خوشمزه

نمکستان » به منظور این پست آموزش طرز تهیـه حلیم بادمجان را آماده کرده ایم به منظور مشاهده دستور آشپزی ، طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده این پست را دنبال کنید

••• روش اول •••

مواد لازم برای حلیم بادمجان 4 الی 6 نفر

گوشت :•: 0/5 کیلو

عدس :•: 150 گرم

بادمجان :•: 3 عدد

کشک :•: 1 لیوان

پیـاز :•: 2 عدد

سیر سرخ کرده :•: 1 قاشق سوپخوری

نعنا خشک :•: 1 قاشق سوپخوری

فلفل :•: بـه مقدار کافی

نمک :•: بـه مقدار کافی

زرد چوبه :•: بـه مقدار کافی

طرز تهیـه حلیم بادمجان :

گوشت و پیـاز را خرد و کمـی سرخ کنید . طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده زرد چوبه را بـه آن بیفزایید . طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده روی آن آب بریزید و  بگذارید بپزد . عدس را بشوئید و اضافه کنید . بادمجان را سرخ کنید و پس از پختن گوشت و عدس بـه آن بیفزایید .

نمک و فلفل را اضافه کنید . نزدیک بـه آخر پخت ، کشک را اضافه کنید . موقعی کـه غذا را کشیدید ، روی آن را با سیر ونعنا داغ تزیین کنید .

••• روش دوم •••

مواد لازم به منظور 4 نفر:

بادمجان :•: 2.5 کیلو

برنج :•: 100 گرم (1 پیمانـه)

 آب به منظور برنج :•: 5 که تا 6 پیمانـه

گوشت گردن :•: 350 گرم

پیـاز :•: 3 عدد

دارچین :•: 1/2 قاشق چایخوری (و یـا 1 عدد چوب دارچین)

نعناع خشک :•: 2 قاشق غذاخوری

 روغن :•: بـه مـیزان لازم

زعفران :•: 1/2 قاشق چایخوری (به همراه کمـی نیز به منظور تزیین)

پودر سیر :•: 1/2 قاشق چایخوری

 نمک و فلفل سیـاه :•: بـه مـیزان لازم

 کشک :•: 1 پیمانـه (بسته بـه ذائقه مـی توان مـیزان آن را تغییر داد)

کشک زعفرانی، سیر و پودر گردو :•: به منظور تزیین

طرز تهیـه حلیم بادمجان

ابتدا بادمجان ها را آماده کنید به منظور این کار آن ها را پوست کنده، برش زده، شسته و درون آبکش گذاشته که تا آب اضافی آن ها خارج شود و سپس کمـی نمک زده و حدود 1 ساعت بـه همان حال قرار دهید.

چون سرخ این مـیزان بادمجان روغن زیـادی مصرف مـی کنـه و در نتیجه غذاتون بسیـار پرچرب مـیشـه بهتره کـه نیمـی از بادمجان ها را درون روغن سرخ کنید

(البته درون اواسط سرخ هم درون قابلمـه را ببندید که تا روغن کمتری جذب کند) و سپس روی کاغذ آشپزخانـه قرار دهید که تا روغن اضافی آن گرفته شود.

نیمـی دیگر از بادمجان ها را با کمـی روغن آغشته و در فر 180 درجه سانتی گراد قرار دهید که تا زمانی کـه وسط آن بپزد و یـا درون یک قابلمـه نصف لیوان آب ریخته و بادمجان ها را درون آن بپزید.

به این ترتیب با روغن کمتر تونستید غذای سالم تری تهیـه کنید. سپس تمام بادمجان ها را با هم مخلوط کرده و با گوشکوب برقی و یـا دستی حسابی له کنید و در کناری قرار دهید

حال نوبت بـه آماده برنج مـی رسد: طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده برنج را از قبل کمـی بخیسانید و با مـیزان آب گفته شده درون قابلمـه مناسب ریخته و روی حرارت گذاشته که تا حسابی بپزد و آب آن تبخیر شده و غلیظ شود

درست مانند زمانی کـه برای شله زرد، برنج تهیـه مـی کنید. زمانی کـه برنج شروع بـه جوشیدن کرد که تا زمانی کـه کاملا” پخته نشده

نباید برنج را هم زد زیرا درون این صورت برنج ته گرفته و باید مدام هم بزنید. بعد از اینکه برنج له شده آماده شد،

آن را هم با گوشکوب برقی یـا دستی باز هم له کنید و با بادمجان ها مخلوط کنید و کناری قرار دهید.

یک عدد پیـاز پوست کنده و چهار قاچ شده را همراه با گوشت درون قابلمـه یـا زودپز ریخته و دارچین (یـا چوب دارچین) و زردچوبه و فلفل هم اضافه کنید و کمـی مواد را تفت دهید که تا عطر آن بلند شود.

2 پیمانـه آب ریخته و اجازه دهید که تا گوشت کاملا” بپزد (حدود 2 که تا 3 ساعت). درون اواخر پخت کمـی نمک اضافه کنید (نیـازی بـه افزودن زیـاد نمک نیست زیرا این غذا با کشک سرو مـی شود کـه حاوی نمک هست).

دقت کنید کـه چنانچه از چوب دارچین استفاده مـی کنید بعد از پخت گوشت آن را خارج کنید. سپس گوشت را از قابلمـه خارج کرده

و بعد از اینکه کمـی از حرارت افتاد آن را با دست رشته رشته کنید این روش به منظور گوشت بهتر هست نسبت بـه آنکه با گوشکوب له شود. آب گوشت را صاف کنید

ولی دور نریزید و آن را به منظور ادامـه ی کار نگه دارید. گوشت رشته رشته شده را بـه بادمجان و برنج له شده افزوده و در کناری قرار دهید.

باقی مانده ی پیـازها را سرخ کرده و ½ قاشق چایخوری زردچوبه هنگام سرخ شدن بـه آن اضافه کنید و نصف پیـازها را به منظور تزیین نگهداشته و بقیـه را بـه مخلوط موادتان اضافه کنید.

مـی توانید از نعناع داغ هم به منظور داخل حلیم بادمجان استفاده کنید کـه برای این کار، 2 قاشق غذاخوری روغن را داغ کرده و نعناع را همراه با ½ قاشق غذاخوری زردچوبه و پودر سیر بـه روغن اضافه کنید

تا کمـی سرخ شود دقت کنید کـه نعناع بـه سرعت مـی سوزد و تلخ مـی شود. نیمـی از نعناع داغ را داخل مواد ریخته و نیمـی را به منظور تزیین نگهدارید. کشک را بـه همراه ½ پیمانـه از آب گوشت کـه باید داغ باشد،

مخلوط کرده که تا کمـی کشک حالت شل پیدا کند و به راحتی با مواد مخلوط شود به منظور این کار مـی توانید کشک را حدود 10 دقیقه روی حرارت قرار دهید.

حال درون قابلمـه ای تمام مواد را مخلوط کنید کـه شامل: بادمجان ها و برنج له شده، گوشت رشته شده، پیـاز سرخ شده و نعناع داغ مـی باشد.

اگر موادتان یکدست نیست با گوشکوب برقی یـا دستی مواد را یکدست کنید و چنانچه موادتان خیلی سفت بود حدود ½ پیمانـه و یـا کمتر آب گوشت بیفزایید. سپس اجازه دهید

تا مواد روی حرارت ملایم بـه مدت نیم ساعت بماند که تا جا بیفتد. سپس زعفران را کـه در کمـی ش حل کرده اید افزوده

و مواد را هم بزنید که تا مواد با هم مخلوط شده و یکی دو جوش بخورد درون اواخر پخت نیز کشک را بیفزایید.

در این حین حتما حدود 10 که تا 15 دقیقه مواد را حسابی هم زد که تا ته نگیرد و پس از آن نمک و فلفل حلیم بادمجان را اندازه کنید که تا مطابق ذائقه تان باشد.

من بـه شخصه حدود 1 قاشق غذاخوری گردوی خورد شده هم به منظور داخل آن استفاده مـی کنم کـه بسته بـه ذائقه شما دارد.

حلیم بادمجان آماده شده را درون ظرف مناسبی به منظور سرو کشیده و روی آن را با پشت قاشق صاف کنید. سپس با نعناع داغ، پیـاز داغ، گردوی پودر شده و کشک زعفرانی تزیین کنید

من کمـی هم سیر داغ به منظور تزیین روی آن استفاده کردم (زیـاد سیر داغ استفاده نکنید که تا طعم کشک و بادمجان نگیرد).

برای تهیـه ی کشک زعفرانی کمـی از کشک را درون ظرف کوچکی ریخته و ½ قاشق چایخوری زعفران را با 3 قاشق غذاخوری ش مخلوط کرده و در آن را بگذارید

تا دم بکشد سپس با کشک مخلوط کرده حتما کشکتان سفت باشد که تا در قیف حاوی ماسوره حالت بگیرد. سپس کشک را درون قیف حاوی ماسوره ستاره دار ریخته و روی حلیم بادمجان را تزیین کنید.

در این حالت بهتر هست که حلیم بادنجان زیـاد داغ نباشد و کمـی از حرارت افتاده باشد که تا کشک سریع حالتش را از دست ندهد.

نکاتی درون مورد تهیـه حلیم بادمجان

حلیم بادمجان هنگام سرو حتما کش بیـاید و یکی از نشانـه های خوب پخته شدن این غذا کش آمدن آن هست که درون نتیجه ی استفاده از گوشت گردن مـی باشد.

همان طور کـه مـی دانید حلیم بادمجان با نان تازه سرو مـی شود.

دستور طرز تهیـه حلیم بادمجان مخصوص با طعمـی فوق العاده خوشمزه




[طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Thu, 19 Jul 2018 21:25:00 +0000



تمامی مطالب این سایت به صورت اتوماتیک توسط موتورهای جستجو و یا جستجو مستقیم بازدیدکنندگان جمع آوری شده است
هیچ مطلبی توسط این سایت مورد تایید نیست.
در صورت وجود مطلب غیرمجاز، جهت حذف به ایمیل زیر پیام ارسال نمایید
i.video.ir@gmail.com